UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
eom$
eom$
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ati
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Idióta állatok topikja<#nyes>#nyes>
Amúgy nekem is tele van a tököm a korláttal.Nem a chelloval,hanem a korláttal😊)Mondjuk ha a chello nem lép a korlát terén akkor a chelloval is tele lesz a tököm.
Dolgozunk egy meghívásos,chellos hubon de részleteket késõbb....
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Szóval nyugodtan mehetünk 10 fölé 😄
Nekem egy E-Tech RTBR04 van.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
3 nap alatt 6giga forgalmam volt a mérõ szerint (most kötötték be a chellot), éshát kurvára nem vagyok mindentleszedõs típus.
Nemtom mi lesz így, de nagyon durva ez a korlátozásos dolog az ADSL után.
😞((
A DOCSIS*(3.0) viszont akár 160M/120M sebességre is képes.
*Data Over Cable Service Interface Specification, a kábeles net szabványa
szóval az adsl fanok menjenek az adsl topikba, itt senki sem kíváncsi hogyan fényezitek azt a sz*rt
Bazinga!
eom$
"De lesz." ezzzel viszont már igen szal... :\
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Meg korlátmódosítás is(vagy eltörlés, vagy emelés).
Február 1-én derülnek ki valószínüleg a részletek, és valószínüleg a módosítások 15-én, vagy március 1-én történnek meg.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ennyi pénzért amit a Standartért fizetek sokkal jobb netem is lehetne
http://sum41.uw.hu
Ati
akkor már inkább csak katalogizálgasson magának.<#vigyor1>#vigyor1>
😊
yók ezek a történetek.)😊😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ez egy ilyen "állat faj", mindent letölt és kiír, mindegy mi az, valszeg 2-3 módon még katalógizálva is vannak a filmek. Én is ismerek ilyeneket 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Oszt micsinálsz a filmekkel? Mert hogy nem nézed meg egyiket sem kettõnél többször (max a TOP 10-edet) az tuti!
😊
DVD gyûjtõ. 😊)
Sok felesleges idõd lehet.