22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • viral
    high speed-re van,de ha nem lenne sztem 10mbit-et akkor is vigan vinnie kene:-(
  • Dodo55
    USB 2.0 csak akkor megy 480-al, ha a BIOSban nem Full Speed, hanem High Speed módot állítasz be.
    De akkor meg 1 percig szarozik bootolásnál...
  • viral
    udv!
    Nos nalam is megtortent az emeles,class-rol, extrem-re,2 napig szivtam mert
    nem ment "csak" 5mbit-el le, a feltoltes jo volt.Nalam a halo szet van dobva egy 54mbit-es router-el,es egy 108 mbit-es halokartya fogadja az infot ami usb2.0-as.Nos miutan utp-re kotottem rendesen ment 10mbit.Elvileg pedig ugye a router is, es az usb2.0-as halokartya is megfelelo lenne a 10mbit-re megsem ment.ezt csak azert irom hatha valaki meg belefutott ebbe a problembe,valamint megkerdeznem hogy miert lehet ez? meg1x a router 54mbit,halokartya 108mbit usb2.0 ami tudomasom szerint 480Mbit/sec adatot enged at,de meg az usb1.1 is 12Mbit/sec-et.Most vagy en nem tudom jol vagy mi is van akkor? :-) akkor miert nem megy?
    Peace!
  • CzGobe
    szerintem csak azért 3-400, mert csak 1 torrentet töltök le (4et fel)
  • deusarm
    Biztos, hogy van valami limit a torrentnél, mert a feltöltés az megy maximálisan (100kbps)a letöltés meg maximum 30-40kbps....ezért volt jó az emelés, hogy a UPC trükközzön vele.
  • CzGobe
    külföldi torrent oldalról jönnek nekem a cuccok és mennek is
    3-400kBps le és stabil 100kBps fel... de a magyarok tényleg lassúak, úgyh el kéne gondolkodni, h ki miatt is, vajon tényleg a UPC a hibás, vagy a másik szolgáltató???
    / :)) /
  • bertino
    de ha nem látod, hogy most fejlesztenek és még bőven a fejlesztési időszak ban járunk, miért nem várod ki a végét ?
    mellesleg egy telefonodba kerül és ha tényleg ugy van, ki fognak menni és meg fogják nézni a NETedet, nekem is mindig így volt
  • Aspyrin
    Ja, áramtalanítsd 2 percre és kész.
  • PyRex
    Az lehet, hogy nincs tervbe véve korlátozás, de hogy időlegesen igenis korlátozva van (nevezhetjük akárminek, hálózatfejlesztésnek, stb.) az tuti. Ne mondd már, hogyha 150 ADSL-es seederhez vagyok kapcsolódva, akkor sem jön 40kbyte/sec -nél gyorsabban valami. De ha kilövök ebből 120-at, akkor a maradék 30 seederrel is 40K-val jön ugyanaz a cucc. Ergo van egy limit valahol 40-45K környékén, hogy a nem chello-s userektől egyszerre ennyivel jöhet a cucc.
  • AZTA
    a modemrestart az csak annyi, hogy kihuzom belolle az egyik kábelt hogy ne világtson nem?
  • zebrock
    1 hónapja szopok , de az emelés óta teljesen lehetetlen, épp most rugott ki a 2 leghíresebb szerver 200 - 6 - 7 - 800 -as pingek miatt. Minden délután ez van , éjfél után már egész jó. Ez nem tütelem, egy hónapja folyamatosan rossz, mérd meg Párizshoz, mekkora a sávszéled, az utóbbi 1 hónapba 40 - 50 Kbit , ez szuper , éjjel is 200 kbit, de ezzel már legalább lehet játszani. Európába 3 szerver van összesen ebből,2 német és egy francia , van választékom,mindegyik kirúgott
  • bertino
    talán ha türelmes lennél ?
  • zebrock
    :) nem sértegetni akartam ám, tudom , te is befizeted a számlád , és jogod van töltögetni , csak gyenge a háló :( , ez itt a bibi , be happy
  • zebrock
    hehe, én meg remélem,ha ilyen gyenge az upc sávszél,visszarakják a korlátot, mert játékra alkalmatlan :( régen sokkal jobb volt, de most egy vacak, az összes külföldi játékszerver(nem mind azé' :) ) kirúg magas ping miatt. Átlag forgalmam 1 Gb / hó eddig. Havi 11510 Ft-ért , jövőhéten lehet vissza is adom,mert vacak.Aláírom,hogy versenyezni akar az upc, de ha ilyen gyenge vacak a sávszéle külföld felé , akkor ne emeljen,na mindegy , ez az én bajom , majd töltök én is soxxart,értelmetlenül
  • Dodo55
    A UPC nem korlátoz semmilyen p2p forgalmat.
    Ezt Mo.Organ mondta.
  • gammar
    Arra rémálmaimban sem gondoltam,hogy amig e dátumon jelzett idő el nem jön használhatatlan a torrent,és a dc++ ez amolyan hungarikum nem ?
    Adjunk a parasztnak nagy sebességet de csak 1 hónap múlva használja ki...
    Remélem ez nem marad ilyen mert akkor jön a váltás pillanata tcom ra!
  • gammar
    Hello !
    Nálink már megtörtént a növelés de(bp11)össze-vissza ugrál a sebesség a torrentoldalakról meg max30 kbit/s viszont a sávszélességmérő:
    http://performance.chello.at:81/ mért már 2.7-12mbit között 5 külön mérés öt adat!!
    Gondolom a "szakemberek"állítgatják a rendszert mert 17 kor megszakad a rendszerük.Más is tapasztalta már?
  • deusarm
    Tudna nekem valaki segíteni?

Nekem megvan az emelés az extrém csomagban, mégsem értem, hogy miért 30kb/s csorog a cucc torrenten (egy dolgot szedek egyszerre, kb. 4000 seed van, egy gép van a modemen), amikor a 3Mb-es classic-nál nemegyszer előfordult, hogy 150-200 kb/s szedett dolgokat. Ráadásul az összes torrentfile-nál ezt játsza. (BitLordot használok)

Előre is köszi!
  • PyRex
    Ez biztos chello féle büntetés azért a beszólásodért amiért a büntetőpontokat is kaptad...
  • Aspyrin
  • Munch
  • AZTA

nesztek
  • PyRex
    biztos kbit-re gondolt :)
  • PyRex
    Persze, hogy nincs. Nekem pl. speedtest az életben nem ment 16000kbit fölé, ami 2000kbyte/sec lenne, valójában meg 2400-zal töltök le :)

Több embernek meg jóval többet mér, lásd Aspyrin, akinek extrem van és 12mbit fölött mér a speedtest - de 1200-zal tölt le (ami a valós adat ugye).

Szerintem is hanyagolni kéne...
  • Gfreiter
    Van, de annak sincs...
  • nikopol
    hát van más ?
  • Munch
    Álljatok már le a rohadt speedtest.net-tel, olyan szánalmas.
    Köze nincs a valós értékhez.
  • nikopol
    imádom mikor este belassul
  • schrank
    felfelé 730kb/s
  • bakvarnyu
    hacsak nem dolgozónet ez is=)
  • BlueX
    Még emelkedni fog az, de majd csak akkor ha kész lesz a hálózatbővítés.
    Addig lehetnek ilyenek, ahol nem bírja a hálózat.
  • Laceeka213
    én kb 1 hónapja váltottam standardról classicra és most a speedtest.net 5 megát mér le fel pedig 730kb/s -et. de nekem 10 megásnak kéne lenni és ezt nem értem hogy miért a standard emelt szávszélét mutatja és miért nem a classic-ét :(
  • Gfreiter
    És az is csak egyszer volt...
  • Gfreiter
    Nem mondtam ilyet. Csak egy olyan oldalt kértem, ahonnan gyorsan jön le a cucc, mert én eddig ilyet nem találtam, és kipróbáltam úgy 20-at az elmúlt pár napban. A nagggyon max az 110KB volt, aminek máris baromira tudtam örülni.
  • Gfreiter
    Pls megosztanád honnan szedted le a torrentet? Merugye nekem is alig alig csepereg
  • bakvarnyu
    én a Monty python szériát ami kb.10 giga tavaly augusztusban kezdtem el lehúzni és múlt hónapban fejeztem be. Igaz többnyire csak hóvégeken torrentezek.
  • bertino
    lol
  • pimpa28
    Egy kis összefoglaló:
    - A p2p lassulási probléma sokaknál jelentkezik, nálam is volt egy hétig, március 1. óta megszűnt (érts jelenleg éjjel-nappal mehet maxon megfelelő seed-peer arány esetén).
    - UPC ügyfélszolgálat azt mondta, hogy nincs szándékukban p2p korlátozást bevezetni, ha az emelési időszak után is fennáll a probléma jelezzük és kivizsgálják.
    - A dolog nem urban legend, vannak olyan külföldi szolgáltatók amelyek bizony élnek eme eszközzel (lásd: .Bad ISPs
  • precision
    hm torrenten egy bizonyos businessrouter.upc.hu -tól 350 kbyte/sec -kel jön az adat...ejjnyebejjnye :P
  • precision
    jó csak gondoltam válaszolok Sikoly85 kérdésére, nem kell lehurrogni :P