UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy rendes HD film min 12Giga valamelyik 18giga (1080i)...szóval 10HD-film....a többi csak hd-ripes...
Munch
Azt mondd már meg, hogy mit lehet annyit tölteni? :D
Húzom a HD filmeket is dögivel, de annyit mégsem forgalmazok.

UPC ...hiába ír nekik az ember válaszra sem méltatják...hát mit ne mondjak nagyon felhasnzálóbarát egy hálózat... ....ha ezt tovább csinálják tuti elpártolás lessz a vége...sztem a hüségnyilatkozatosak is elpártlonak és kifizetik a többletet....
schrank
pontosan a lassan de biztosan szólás megfelelõje a töltögetõsöknek light-tal 24 óra alatt 5GB-ot lehet lehúzni ami hardcore esetben havi 150GB képzeld ha nem lenne korlátos már standard is 3-szor annyit csinál <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

"ha ez igaz akkor a light miért nem lehet korlátlan"

Mert nem érné meg a cégnek, hisz sok classic csomagra elõfizetõ lefelé migrálna. Ugyanugy adni kell neki modemet, supportot, de feleannyit se fizetne havonta.

Én egyedül azt nem értem hogy ha megnézzük a chell legnagyobb csomagját a plusz akkor az ugye lekorlátozva pont 512 (vagyis a light-nak fele meg) amit utánna az ember simán használhat mert az már nem fogják korlázotni. Amibõl az követklezik hogy a rendszernek az 512-es adatforgalmat bírnia kell mert ha nem bírná folyamatosan (még extra körülmények között) akkor a pluszt is jobban visszavennék (korlátozás után), de ha ez igaz akkor a light miért nem lehet korlátlan :P mert ezt ugye eme gondolatmenet alapján a rendszer elviselné és a pingse változna drasztikusan :)

Mo.Organ
Schrank kicsit eltévedtél. Én most az országok közötti upc-upc összehasonlítást végeztem el, és nem pedig az országon belülit.
De erre a témára térjünk vissza tavasszal. Vagy csak olvasss vissza a privben írt levelemre.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

schrank
az ár csak abban az esetben maga ha figyelembe vesszük a korlátot és inkább a sztenderdesek meg a klasszikosok nyafognak de amióta az upc az egyetlen korlátos és még lassú is azóta már nekem szúrja a szememet <#zavart2>

Mo.Organ
Most neveket nem emlitek, de visszaolvastam és megkerestem kik azok akik panaszkodtak a feltöltés sebességre. Tényeket a táblázatban megtalálja a #5946-os beírásban. (Greenpeace)
Amúgy mint az elöbb is említettem az árban van némi kivetni való.

Szóval a feltöltés: <#hehe><#hehe><#hehe> okosok

Mo.Organ
Feltöltési sebességet figyelembe véve:
Light: Canada után mindenhol 128 Kbps, és 64 Kbps van. Mi a 128 Kbps tartozunk
Classic: 2.-ik hely a Svédekkel együtt
Plusz: 2.-ik hely, egyedül itt nincs megosztott hely.

Mo.Organ
Unatkoztam és csináltam egy táblázatot.
Csak a letöltési sebességet vettem most alapul.
Light: Középmezõny
Classic: 2.-ik hely, Holtverseny: Lengyel, Holland.
Plusz: 3.-ik hely, Holtverseny: Cseh, Lengyel, Ír, Kanada

De az biztos hogy árban sereghajtók vagyunk.

Folyt. köv. feltöltés szerinti sorrend

schrank
biztos hogy van valami technikai probléma ami miatt a upc "nem tud" korlátlanul szolgáltatni széleskörben <#miaz>

bizakodó vagyok, amúgy nemhiszem hogy ha eltörölnék a korlátot, valaki is kimenne tüntetni hogy eddig miért volt, szerintem mindenki szimplán örülne és maradna a Upc-nél.
Tigristank
Van 1-2 ország, amivel nagyjából egy szinten van a magyar Chello, de biztosan csak a románokat és az íreket elõzzük meg sebességben.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

schrank
hhááát az biztos hogy most egy szimpla emeléssel nem tud labdába rúgni a cselló , árat nem akar csökkenteni,korlátot meg nem fog törölni mert akkor mért nem volt már kezdetektõl korlátlan <#ravasz1>

De teljesen mindegy külföldön mi van, csak arra reagáltam hogy 60 euróért korlátlan Hollandiában, akkor 64 ért itt is lehetne az.
Persze a helyi piac a lényeg,és itt mostz az hogy mit lépnek a T-com lépésére.
mooo
<#nyes>
Met
Most komolyan, nem rohat mindegy, hogy külföldön mi van?
Menj be egy boltba, hogy ukrajnában 10 forint a kenyér te is annyiért akarod megvenni, kicsit sem röhögnek majd ki, gondolkozzatok már picit..

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

schrank
csak próbálja megtartani az elõfizetõket <#nyes>

Máron, ne kekeckedj:)
Mo.Organ
Igen téged is megillet. Mondjuk 1.5M fizetés, egy Jó AJAX csapat, meg egy faxa Joint. <#eplus2>

De ha nem , akkor léptem én is, a szolgáltatással megvagyok elégedve,csak a korláttal nem,sorry de ez van 60 euroért engem is megillet az ami egy hollandot.
Mo.Organ
Ausztria, Belgium, Csehország, Lengyelország, Svédország, Norvégia...
és szerintem ahogy nézem mindenhol verseny képes a chello. Csak az elnevezések érdekesek, valahol a Classic a light és fordítva. Na meg ez az Easy ez is egy érdekes csomag

NeoMaN
Hát azért ez kellene nekünk is:

Rogers Canada:
Extreme
6144/800 kbps
47 CAN (31 EUR)
Limit: 100 GB

Biztos lesz változás, nagyon sok fele ezt hallom, akkor valami alapja csak van, muszály lépni mert a T-com most nagyon odatett, és ez jó mindenkinek.
Mo.Organ
Kanadában és Angliában kicsit szívás a feltöltés de azt leszarom. Nem torrentezek

Tigristank
Legalább a románokat megelõzzük. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

NeoMaN
Chello csoomagok a különbözõ országokban.
Ez alapján szoptuk.
Nem lesz itt Hollandia...
:(

Tigristank
Támogatom! :)

scs17
én biztos nem...

NeoMaN
:)
100gigás korlátot, és minimum 5M/1M-et a népnek!

Alien!
classic-kal....mostanában azé elég pontosan lekorlátoztak...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sziasztok,annyit szeretnék hozzászolni hogy igen szeretném hogy eltöröljék a korlátot, mert más szolgáltató, ennyi pénzért nem korlátoz, akkor a UPC se tegye.Bizakodó vagyok talán most lesz változás, ha nem akkor 4 év után elbúcsúzom tõlük.
Mo.Organ
Már a hónap közepén rinyálna. Ha meg véletlen eltörölnék a teljes korlátot akkor is panaszkodnának csak másért.

Met
van rá egy 100-asom, hogy ha bevezetnék a 100 giga korlátot 2 héten belül menne itt a rinya, hogy jaja mindjárt hóvége és már 99 gigánál tartok

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

scs17
annyi nekem is elég lenne

szerény véleményem szerint 100Giga már elegendõ...
schrank
light-tal ? mert ha most a classicnál jársz így az nem nagy szám alabból a kis csomagosokat szopatják <#nezze>

Alien!
Egyenlõre ebben a hónapban nincs korlát....35gb-nál járok,bár felszólítást küldtek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

schrank

PyRex
változtasd meg a MAC address-t és voálá :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

drowns41
IP-t lehet vhogy változtani?

http://sum41.uw.hu

Mo.Organ
Ennyire azért nem kellett volna körbeirni apád munkahelyét. <#mf1>

CzGobe
Ez azért aranyos volt, nekem teccett :P classic korlátozva (pinget ne nézzétek, az a gépem hibája):

eom$

HunnernesKonge
Fogyatékos 10éveseknek kívül tágasabb
Lesz korlátemelés. A dédnagyim nagymamájának a lányának van egy kutyája,és annak a gazdájának a lányának van egy pasija. Nos annak az édesapjának a testvérének a fiának a mennyaszonyának az édesapja az UPC székházának fõépülete elõtt dolgozik. No nem mint szerelõ,hanem mint kukás. Ott szokott kukázni,és tegnap az Upc-tõl kidobtak egy szerzõdést,amin az volt,hogy teljesen eltörlik a korlátot.De át volt húzva. Elvetették a javaslatot. A kukás ismerõsöm szerint ebbõl az következik,hogy korlátemelés lesz és nem eltörlés. Nem szivesen írtam be ide ezt az atomtitkos infót,ezért kérem,hogy kezeljétek diszkréten. Nem viselné el a haverom ha ezután az Upc bosszúból kevesebb romlott kiflit dobna ki a kukába. Köszönöm.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Mo.Organ
Na akkor elmondom. Fogalmam sincs mirõl beszélsz? Van új plakát, reklám?
Bassza meg én nem is hallottam ilyenekrõl. <#nemtudom>

Nem lenne jó, mert a konkurencia (jegesmedvék) gyorsan közbelépnének.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Korlátoltakon nem tudok, következõt!

Igen, utalja át euroban a következõ számlaszámra: 20070127.