22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • PyRex
    Ja nekem is ilyesmi volt 2 vagy 3 napig :)
    Most meg: MB :)
  • mozesapo
    Nekem meg ismét - Nincs adat. Február végén ment 3 napig, be tudtam lépni, mutatott is 15MB-t, azt annyi.
  • PyRex
    Nekem a forgalomszámláló - szokás szerint - nem mér. Mégcsak 0-t sem ír.. Ami elég idegesítő, mert minimum 70-80GB-nál járok (ismerős megkért, hogy szedjek le több évadnyi sorozatot (többet is), magamtól nem csinálnék ennyi forgalmat), szóval most rághatom a körmöm :D
  • Balumann
    huh nálam most szakadozik állandóan a net. Hol van, hol nincs. (13. kerület)
  • ForzaInter
    jó ez a chello naon.
  • NeoMaN
    sztem meg simán elmeháborodott vagy...
  • bertino
    korántsem annyira vicces a dolog, ahogy azt te gondolod.
  • Tombi
    2. Helyezés dijat mikor adjam? :D
  • Munch
    Én 57 gb-nél járok mérő szerint.
  • rekettyes
    és hány sorozat van még hátra? Dallas , Startrekk derrick , Tetthely remélem már mindet kiírtad hiánytalanul
  • Tombi
    Hát sokmindent szedtem le, és mind ki is irtam magamnak. sok sorozatot és igen dvdben és igen mert megérdemlem !
  • rekettyes
    most mit rinyálsz egy kis szívózás miatt, megkaptad a választ #9423
  • Met
    tölt mindent mint a hülye mert most "lehet"
  • Dodo55
    ÚÚÚÚH mit csináltál te meg, hogy 6 nap alatt 100G?
    Én most 4.2GB-nál járok...
  • dinike009
  • dinike009
    Köszönöm hogy kioktattatok mindent tudó bölcs emberek, normálisan kérdeztem meg, mert a bürökratikus szeméthez nem értek sajna, egy szerződést 5 féle képpen lehet értelmezni körülbelül, biztos akartam benne lenni, de hála nektek iszonyúan okos és önelégült barátaim, megértettem végre, hasonlóan jó válaszokat kivánok nektek ha kérdésetek lesz valamivel kapcsolatban a jövőben!
  • rekettyes
    mi is reméljük, hogy megszabadul
  • Met
    2 hónap múlva nem lesz mit letöltened, vagy rá fogsz jönni, hogy felesleges leszedni csak azért mert le lehet és utána meg meg sem nézed stb.
    nem hiszem el, hogy 250 gigát valaki megnéz meghallgat
  • Mighty
    Helyes. Egy pinget növelővel kevesebb.
  • Tombi
    Máricus 6. - 96482 MB

Azt hiszem engem el fog vinni a cselloember és megszabdul töltem 3 hó mulva. Mert hogy a 250gigát nem fogom tudni tartani az is tuti !
  • Met
    mivel egyes emberek nem tudják az átlag szó jelentését, ha havonta leszedsz 240 gigát az még jó, a lényeg, hogy egymást követő három hónap alatt ne szedjél le 750 gigánál többet
  • precision
    az egymást követő három hónapban letöltött adatmennyiség ÁTLAGA nem haladhatja meg a 250 gb -ot
  • Voltan

Akkor én most esunnyogok egy sarokba, és katatón állapotba zárom magam, amíg elvisznek a vigyorgóba... :D
  • schrank
    mi van itt idióta találkozó
  • dinike009
    Sziasztok, magyarázza ezt meg nekem vki: extrém használat három hónapban tölthetünk 250 gigát, vagy 1 hónapban, valaki tudja???
  • precision
    10 mbit/sec = 1,25 mbyte/sec
    Az az öt század mbyte/sec tényleg botrányos, én felmondanám a szerződést a helyedben :P
  • schrank
    ha egy megabit 120-130 KB akkor 10 megabit 10x120-130KB ez annak tudatában érdekes hogy a mega meg a kilo közti váltószám 1024 de számoljunk csak 1000-rel akkor 1200KB az 1.2 MB és mind ez másodpercenként akkor mivel nem vagy megelégedve
  • Voltan
    Hmm érdekes. Chello Classic vagyok, illetve most már extreme, de 1.20 Mb/sec-nél gyorsabb letöltést nem tudok összehozni sehogy. Most akkor mi van?
  • pepoc
    Hát én nem hiszem hogy t-com korlátozná, hiszen szerverekről is lassan jön a torrent, azok meg a bixre vanak kötve, nem mennek át t-com hálózatán
    siralmas ez így!

googletalk-on meg simán átküldtek egy gigás fájlt kolis netről, az 10 megabittel jött
  • schrank
  • precision
    :DDD
  • Galcsi
    Kettö 100/100M-ás van meg egy t-onlines.Ennyi.
  • PyRex
    Nincs egy chello-s sem és minden seeder magyar?
  • Galcsi
    Bocsi chellosok nincsenek a torrentnél amit töltök.
  • PyRex
    le van tiltva az összes chello-s ip nálad? kizártnak tartom. megint elbeszélünk egymás mellett...
  • Galcsi
    Mondjuk nekem az a 40-45k az 100-120k jelenleg.
  • PyRex
    nekem külföld le és fel megy rendesen, de belföld le csak chello irányból megy (nem chello: max 40-45k). illetve fel, azt nem néztem...engem mondjuk nem zavar így, sokkal gyorsabban hozzájutunk cuccokhoz, mintha a sok adsl-es rácuppanna a nagy letöltési, de kurva kicsi feltöltési sebességével :))
  • PyRex
    és ez pontosan így van.
  • NeoMaN
    Fullon jön, de csak csellóstól. Ha nincs csellós akkor 40K max.
    Ergo olyan mintha csak hálózaton belül menne a p2p.
  • A tumi
    Nem értem mit kellene látnom...
    Amit szedek magyarról az fullon jön le és megy fel.
    Külföldire nem szoktam visszatölteni csak le.De ott is nem egy anyag jött 400kb felett.