22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Aspyrin
    Resetelje magát a tizedik emeletről.
  • Mo.Organ
    Én befizettem a vizitdíjat doktorbácsi, de akkor is fáj a hasam. Na ez mért van most?
  • Aspyrin
    Tépjen sorszámot!
  • Balázs1991
    Nekem március 1-én kötötték be a Chellot. Chello Lightot rendeltünk mert azt ugyis duplázzák és úgy nekünk elég lesz. De nekem már meg van növelve a sebessége. Itt a számlálóba írja a minimum és médium csomagok sávszélesség emelését.... A minimum csomagot még meg fogják emelni? Lehet hogy, nagyon hülye kérdés.
  • Flower
    Nekem a nagy pingidő!
  • Aspyrin
    Jó reggelt hangszertársak :) Kinek van mára panasza?
  • Aspyrin
    Moderáld magad! :D
  • deicide
    szerintem is!

elviegben a modem a nem frankó!
  • Mo.Organ
    a google-n kivül a 1221 is a barátod.
  • Athlon64
    Én XI. ker Gazdagréti vagyok és itt nem volt semmi gond az átállássa.
    Bár én 7:30 - 17:00 között nem vagyok otthon így ez alatt lehetett kimaradás...
  • zoolee
    Bakker, nekem nincs netem...
    valamiért nem jön be...

5 let???
    Az emelés miatt van vagy valami sz@r???
    A modemen villog 1 led
    Néhha 20 másodpercre van net azt 1 napig megint nincs...
  • Athlon64
    áááááááá
    Már tegnap is fura volt, hogy olyan gyorsan lejött a cucc
    Ma reggel az ért még megnéztem munkába menet elött és IGEN! :)
    10Mbit/s letöltés! :)
    Ez nállam az SG letöltési oldalán 1,28MByte/s -et jelent, stabilan!!!
    És még csak március 7.-e van...
  • Flower
    200-300ms.
    1. kérdésre válasz? Nincs már?
    Marad a BWMeter vagy DUMeter?
  • Dodo55
    Namost, a ping az a weblapok behívásánál észrevehetetlen, ugyanis miliszekundum a mértékegysége, és nem hiszem, hogy te egy weblap betöltésénél azt észreveszed, hogy 1 tized másodperccel később tölt be(100-as ping).
    Viszont a játékoknál nagyon fontos, 50-es ping fölött FPS-t játszani már nem valami jó.
    A mérő oldalak több pinget mérnek, mint amikor játszol.

Az én pingem az átlagos 10-15-ről 20-25-re emelkedett(SG Team CSS Szerver).
    Ami még belefér.
  • Flower
    1. nincs már a csellónak mérője?
    2. nem játszom, csak a weboldalak behívása lassú és a tesztoldalak által mutatottat sokallom, de nagyon.
  • Galcsi
    Hol látom a forgalmam?:ügyfélszolgálatnál, ha az nem jó akkor BWMeter
    Óriási ping idő ellen mit tudok tenni?:játék közben ne használd a torrentezést, kapcsold ki a msn-t.

• Flower
    Hol látom a forgalmam?
    Óriási ping idő ellen mit tudok tenni?
  • Galcsi
    Nem értem mit siránkoztok.Nekem elvileg 20/1M-es netem van,de 2/1m-val müködik torrenten!!! és így is 5 nap alatt 52Gb az adatforgalmam.
  • schrank
    hogy a ...csába szedtetek le 100GB sorozatot b+ amikor én már egy hete szedek egy évad x-aktát mert 1 . nincs seeder 2. nem lene hely a vinyómon mind a 9 évadhoz tartozó 7GB hely 3. vároma válaszokat de kizárólag szinkronos náraierikás szkállis érdekel
  • Dodo55
    Hello!
    Te ugye az vagy, akire gondolok, hogy vagy? :)

Modemedet reseteld, és akkor elméletileg már kapod is a 10 megbitet.
  • rekettyes
    nem, csak a minimum médiumosoknak kell addig várni, a tiedet már felemelték.
  • bertino
    a fejlesztés menete nem attol függ, hány éves hűséged van... :DDDDDD
    előbb-utobb oda is elér az emelés

mindenki ugy beszél, mintha 3mbit semmire se lenne elég... D:
  • Csaba42
    Akinek eddig Classic volt, annak már 1,25 MB letöltési sebessége van? Csak azért kérdem, mert nekem még mindig nem :(. Illetve aki dunaújvárosi, annak tényleg május 7-ig várnia kell (jó nagy kib.szás ez, főleg úgy, hogy 2 éves hűségnyilatkozatom van)?
  • bertino
    meg, jah
  • VénJoe
    Sziasztok Chello-sok! Akinek nincs még "fegyorsítva" a csomagja, (standard) annak is +szűnt a korlát? Valaki tud erről valamit? THX
  • Munch
    Miről beszélsz, dehogy csak a T-com. Saját szerverről se tudok torrenten keresztül 30 felé menni, hihetetlen amit művelnek.
  • Hellhammer
    Ja azt még hozzátenném, hogy régebben ugyanerről a 2 trackerről mindig full sebességgel tudtam letölteni. Az mondjuk érdekes, hogy a feltöltésem megy teljes sebességgel, csak a letöltés van elszállva.
  • Hellhammer
    Hát nekem 2 külföldi trackerről is marha lassan jön, szal a t-com nem hiszem, hogy ludas.
  • Met
  • Dodo55
    Nem a tcom-tcom a lényeg, hanem bármilyen tcom-nemtcom, de nem is chello.
  • precision
    mostmár tényleg érdekelne hogy tcom - tcom közt torrenten milyen a sebesség...
  • Dodo55
    Most alaposan figyeltem, és csak azoknál a peereknél figyelhető meg ez a 8K-s korlát, akik a T-Com hálózatán vannak...

Mondom én, hogy a T-Comnak van köze a dologhoz.
  • bigapó
    mármint mi lassabb? ping? a net? a Milisec?
  • Munch
    Mostmár 0.5 K/peer. Ez agyrém.
  • mozesapo
    Ez röhej már. Valami tuti van, mert http-n meg jön annyival, amennyivel csak bír, bármilyen ip tartományból.
  • Met
    USB-n keresztül lassabb, amúgy nincs különbség :)
  • Munch
    Ezt nem hiszem el, már megint EGY KILOBÁJT/SZEKKKK-re van korlátozva a chellon kívüli forgalom.
    Sssssssszameg ha ez igy marad, tele leszek felkiáltójellel trágár szavak használata miatt.
  • eLiXir
    13ker-no problemo
  • bigapó
    hali!

holnap újra fogom húzni a gépet.

mikor bekötötték a netet, akkor nem működött a modem UTP kábelen keresztül, ezért USB-n lett összekötve a géppel. állandóan újraindult, ezért lett így megcsinálva. eleinte rosszalkodott a net is, mert fel volt rakva egy hülye program az integrált hálókártyához, bekavart a tűzfalba.

kérdésem az lenne, hogy ha most felrakom az új op.rendszert, akkor meg lehet próbálni az UTP-s kábellel összekötni a modemet és a gépet, hátha csak az a program kavart be még ebbe is?
    Vagy UTP és USB kapcsolat között nincs különbség, maradhat így is?
  • NeoMaN
    Nekem mér mint a kisangyal...
    :D