22959
-
Dodo55 #9524 Nem látod a képet, amit beraktam? -
#9523 NEM JÖN RENDESEN FOGD MÁR FEL!!!!! WHÁÁÁ!!!!!
Csak kicsit jön gyorsabban szerverekről, mint a técomrol, de az még nem rendes sebesség.
Többen itt mondjuk, hogy saját szerverről kellene jönnie, max tempón, erre neked 'rendesen' jön. -
Flower #9522 Jamba és egyéb reklámszarokat is ki lehet így tiltani? -
pepoc #9521 pl netlimiter 2-ben csinálsz egy filtert a chellos IP tartományokkal és azt limitálod 5 k-ra -
Sikoly85 #9520 hogy lehet seedereket letiltani? elég rég torrentezek má de ezt nem vágom -
#9519 Na, kipróbáltam egy torrentet.
200 Seeder, ebből a fele kb. chellos.
A chellosoktol jön fullon, ha letiltom őket akkor 35K.
Vicc. -
pepoc #9518 szánalom!
-
Flower #9517 Meséljetek már arról az ipfilterről -
#9516 akkor sem használtam ipfiltert amikor 30 giga volt a korlát, most miért használnék? :) -
#9515 Priviben küldd már el, hogy ez melyik torrent :) Kipróbálom én is :) -
Aspyrin #9514 Köszönjük levelét, mellékelve küldjük az illetékes hatóságnak! -
Dodo55 #9513 Tessék:
Meg ott van 2 Enternetes, és 1 Tvnetes, akiktől gyorsabban jön, mint 8K. -
#9512 lol :D -
Aspyrin #9511 Engem ne kapj be csacsifyú -
#9510 mutass már screenshotot, hogy nem chellos-tól, de magyartól gyorsan jön -
Flower #9509 Minek torrenteztek? Lassú.
Kipróbáltam és tényleg jóval gyorsabban jön csellóstól, mint más júzertől. -
Dodo55 #9508 Nekem külföldről rendesen jön, és sok magyar seedtől is jön rendesen, akik nem chellosok.
Csak az ADSL-esektől jön nekem szarul. -
#9507 lol -
#9506 Egyre viccesebbek itt a hozzászólások.
Itt beszéljük már mióta, hogy NEM a técomnál van a gáz, a chello korlátozta be, mivel mindenféle egyéb helyről is alig csordogál a torrent.
Erre "azt hajtogatjuk hogy a técomnál van a gáz"... KICSODA???
"chellos ipfiltert kivettétek?" NEM, HALLOD, NEM!!!!!! Akkor honnan tudnánk, hogy csak chellosrol jön normálisan?
Where iz my aszpirin... ehh -
Sikoly85 #9505 Elfogadni el lehet de ha már ekkora sebességü netet adnak akkor legalább lehessen má ki is használni normáélisan... Meg remélem a warezal nem fogják ezt csinálni -
#9504 Nemtom, nekem sehol máshol nincs igazán problémám, csak ez a torrentes dolog zavar, meg az, hogy titkolózás van, vagy nem beszélés róla... -
#9503 mintegy 40 perce próbálok letölteni egy 2,8 megás fájlt standarddel (nem torrent, portforward.com), mert mindig megszakad, de a ~10kb/s-es sebesség is megemlítendő, már amikor jön (Y) -
#9502 Azt nem vágom, hogy miért nem lehet ezt elismerni? -
Sikoly85 #9501 Szerintem várjuk meg hogy befejezzék a fejlesztéseket és ha utána is iylen tré lesz akkor rájuk boritom az asztalt -
#9500 Persze, hogy nem.
Multkor kipróbáltam, hogy saját szerverről (100megabiten csücsül!) seedeltem valamit. Az eredmény: arról az ip-ről is kemény 40-45k-val tudtam letölteni, azért ez elég vicces... Szerver amúgy Datanetnél van, de Interware-es szervereknél is ugyanez a helyzet... -
Sikoly85 #9499 A minap külföldi torrentről szedtem le egy dvd-t ahol volt egy chellos magyar is és attol 80-90 de volt hogy 100kával töltötem. többitől meg csak pár kával.szal szerintem nem a t-com a bünös -
#9498 Nem akarok vitázni de egyértelmű, hogy korlátozza.
Máskülönben mi a magyarázat arra, hogy ha chello-s ip-ket tiltom, akkor a többi seeder közül tök mindegy hogy 3-tól, vagy 150-től töltök le, nem megy 45k fölé a letöltés (csak torrentről van szó!) -
#9497 az chellos ip filtereket kivettétek? -
#9496 A lófaszt ti azt hajtogatjátok hogy a chello korlátozza a letöltést.
Most nem kellene visszefele keverni a szart. -
#9495 Többet már nem emelnek , te újonc vagy azért kaptad hamarabb azoknak mindig nyalnak. -
#9494 De nem a tékomnál van a gáz. Nekem olyan tracker-ekről is alig jön adat, ahol egyetlen egy magyar seeder sincs a listámban.
-
#9493 ezt hajtogatjuk már mióta, hogy a tékomnál vmi gáz van -
#9492 de most tényleg egy chello-s seedről az egy évad dexter előbb lejött igaz az csak 12 rész de akkor is -
#9491 lol -
#9490 b+ a dexter előbb lejött most délelőtt mint az egyhete csöpögő xakták ergó az összes seederem téonlájnos kecseg -
#9489 1. Összesen 600+ GB-nyi vinyóm van
2. nemtom te honnan szeded, de ezek szerint nem onnan ahonnan én :)
3. passz :) -
Aspyrin #9488 Akkor önnek is javaslom a #9484-es kúrát. -
Flower #9487 Ok, de akkor nem fizetek vizitdíja...SOHA!!! :D -
lokissrác #9486 Met, lol, hülyeséget minek kiírni ? -
#9485 ki kellene írni a banner alá azt is, hogy MÁR HAVI 249 GIGA A KORLÁT