22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bigapó
    ezt a modemfrissítést meg még mindig nem értem. nem elég ha este kikapcsolom a gépet és reggel mikor bekapcsolom akkor már a növelt sávszéllel hasít?
    persze úgy értve, hogy az eltelt idő alatt a"Jézuska" megcsinálta a technikai hátteret. értitek na...
  • lokissrác
    600-al kavarjka lefelé az adatot :D végre nem a gyötrelmes 60kbit, hanem 600, a filmelőzeteseket is fél perc alatt betölti, 100mb-ot 3 perc alatt szed le, kurva jóó
  • lokissrác
    Jajaa :)) mert nincs hűségem, ezért 1 hónapig (átmenetileg) mediumot kapnak, tod rábeszéljék az embert, hogy na, válts nagyobbra... , de persze hogyha nem is ez lenne, akkor is gyorsabb lennék, tehát modemreset, legalábbis debrecenben, már jó. Mondjuk lehet az e-mailom hatására emeltek, bár az lehet hülyeség :D Írtma nekik, hogy mikor lesz sávszél emelés, meghogy igaz-e, hogy átmenetileg, mediumot kapok és lám :)
  • bigapó
    mi van? light-od van (azaz minimum) és már megemelték a sávszélt? ráadásul mediumra? te miről beszélsz?
  • lokissrác
    Ennyit a számlálóról :P
  • lokissrác
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGEMELTÉK A MINIMUMOM SÁVSZÉLÉT !!!!!!!!!!!! MODEMRESET UTÁN 500 KBIT/SEC AZAZ MEDIUMOT KAPTAM ÁTMENETILEG MINIMUM HELYETT MERT NINCS HŰSÉGEM,ÁÁÁÁ DE SZED MINT AZ ÁLLAT :D:D
  • zoolee
    Amúgy, egy kérdés...
    Tavaj október környékén jött egy ibse (Korngyik Imre)és bekötötte a telefont + ba...
    No ezzel nem is volt baj, csak az , hogy elcsórta a 6 mp es digitális fényképezőm...
    Csak az a baj, hogy én nem voltam otthon és semmit nem tudtam tenni..
    Na, a kérdés pedíg, kinél volt ez az ember ???
    De olyan láma volt, hogy a névjegyét otthagyta(XD).
    No, de így sem tudjuk rábizonyítani..
    Xal, ha valakjihez megy akkor sztem figyeljetek rá...
  • zoolee
    Oks, tegnep megtettem..
    Ma jönnek....
  • nyamiag #9556
  • bertino
    ték
  • bertino
    moderáld magad
  • nyamiag #9553
    betárcsázós

ez a kurva vip is lejárt
  • nyamiag #9552
    meddig lesz ilyen fos a net?

pont leszarom h tudok 10 Mbittel tölteni ftpről, ha a böngészni tárcsázós nettel jobban tudnék, torrentről meg nem is beszélve
  • Athletic  Bilbo
    privi ment te nyomorék :)
  • lokissrác
    te joisten, még 23 nap :(
  • vonyarc
    örülök én, csak azt nem tudom hogy hivatalosan annyit vesznek e alapul, amennyit a mérőjük mutat.
  • remfarkas
    Itt sem a modemmel van a baj, csak gondolom amikor a sok p2p freak rácuppanik akko behal azok pl akik vigyorognak mien fasza nekik, mer ennyi meg annyi giga lejött 2 nap alatt, az ilyeneknek bittorrenttel kéne hálnia... már lassan egy hete tart ez a downgrade, ilyen amatőrség is csak kis hazánkban lehet, japánoknál már mindnek kontinuitás-hiányos lenne a hasfala.
  • bertino
    nem érteni kell, hanem örülni neki...
  • vonyarc
    Nálam 26 giga le és 26 fel is, de csak a le-t mérik. Ezért nemértem.
  • Met
    hát nekem 0 MB van a mérőnél, DU Meter szerint 24 giga a forgalmam, 4 le 20 fel.
  • vonyarc
    Egy hete figyelem a BWmeter és az ügyfélszolgálati forgalom mérését, és nagyon úgy tünik, hogy csak a letöltést számolja a Chello. Sávemelés utánról beszélek. Létezik ez, vagy rossz a számlálójuk, vagy lemaradtam valamiről?
  • scs17
    Sztem itt a modemmel van a baj. Nálam is volt ilyen, volt mikor egész hétvégén nem volt net. Aztán felhívtam azokat akik beszerelték, kijöttek, kicserélték a modemet és azóta minden rendben.
  • Flower
    Ez nálam is fenáll. Egyik böngésző sem tudja megjeleníteni a weboldalakat, holott előző frissítéskor (pár perce, másodperce) még jó volt. A torrent megy így netkapcsolat van.
  • zoolee
    Azt nem hinném mert egyik pillanatról a másikra ment el a net...
    De amúgy, amikor hazamegyek 1-2 akkor van olyan 2 percre..
    Utánna megint nincs.
  • zoolee
    Azt már hívtam...
    No...
    Majd megpróbálok még 1 et...
  • Csaba42
    Aham, én vok :). Mostanában nem nagyon jártam a JF.hu-n, elég sok dolgom van a suli miatt :(. Kár, hogy a sávszéleeség növelésével nem nő a napi órák száma 24-ről pl. 32-re, akkor elég időm lenne mindenre :(.
  • Tigristank
    Gyorsak voltak. :)
  • kiskorúbézoltán #9537
    Hmm , ma bementem az upc-hez és csomagváltást kértem mediumról extremere , mire hazaértem már az új csomag jött ...
  • Dodo55
    Csaba42-re a JF.HU-ról :D
    Szerintem te vagy az, mert ugyanaz a nevetek, és neki is Chello Classic/Extreme van :D
    Ja, meg ő is dunaújvárosi, mint te, szóval biztos te vagy az :D
  • Csaba42
    Ja igen, én asszem az vok, akire gondolsz, bár őszintén megvallva nem tudom, kire gondolsz :).
  • Csaba42
    Thx mindenkinek a segítséget, most már csak a bátyámat kell kirúgnom a WoWból, hogy a modemet resetelni tudjam :D. Majd este ráér, mikor már senki sem gépezik!
  • nyamiag #9533
    az alap nálam

most az az idegesítő h fél perc amíg bejön egy oldal 5 frissítés után :c
  • NeoMaN
    Nálam jó a net, csak az a kurva p2p szar.
    :D

• nyamiag #9531
    ez már nem net :c
  • Alien!
    nyílvánvaló,hogy vmit csináltak a torrentekkel,mert még a classicos sebességet(350k) sem tudom elérni(legtöbbször 180-200k),se magyar,se külföldi trackereken...Onnan se ahol nyílvánvaló lenne a nagy sebesség...Dehát túl szép lett volna ha minden oké lenne...
  • Sikoly85
    jah vágom thx. csak a netlimitert dcre használom:D
  • scs17
    sikerült
  • precision
    nem kell sírni...majd ha végeznek mindenhol az emeléssel stabilizálódni fog
    pl nálam most sincs gond, leszámítva a torrentes mizériát ami nemtom mitől van, de amugy stabil és gyors a net
  • remfarkas
    Blah... francnak emeltek, csak el***ták a normálisan működő netet, asse tom hogy ezt sikerül-e elküldenem..
  • pepoc
    jó neked jön szerencsés vagy de sokaknak szarakdoik még