22959
-
#9564 ezt a modemfrissítést meg még mindig nem értem. nem elég ha este kikapcsolom a gépet és reggel mikor bekapcsolom akkor már a növelt sávszéllel hasít?
persze úgy értve, hogy az eltelt idő alatt a"Jézuska" megcsinálta a technikai hátteret. értitek na... -
lokissrác #9563 600-al kavarjka lefelé az adatot :D végre nem a gyötrelmes 60kbit, hanem 600, a filmelőzeteseket is fél perc alatt betölti, 100mb-ot 3 perc alatt szed le, kurva jóó -
lokissrác #9562 Jajaa :)) mert nincs hűségem, ezért 1 hónapig (átmenetileg) mediumot kapnak, tod rábeszéljék az embert, hogy na, válts nagyobbra... , de persze hogyha nem is ez lenne, akkor is gyorsabb lennék, tehát modemreset, legalábbis debrecenben, már jó. Mondjuk lehet az e-mailom hatására emeltek, bár az lehet hülyeség :D Írtma nekik, hogy mikor lesz sávszél emelés, meghogy igaz-e, hogy átmenetileg, mediumot kapok és lám :) -
#9561 mi van? light-od van (azaz minimum) és már megemelték a sávszélt? ráadásul mediumra? te miről beszélsz? -
lokissrác #9560 Ennyit a számlálóról :P -
lokissrác #9559 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGEMELTÉK A MINIMUMOM SÁVSZÉLÉT !!!!!!!!!!!! MODEMRESET UTÁN 500 KBIT/SEC AZAZ MEDIUMOT KAPTAM ÁTMENETILEG MINIMUM HELYETT MERT NINCS HŰSÉGEM,ÁÁÁÁ DE SZED MINT AZ ÁLLAT :D:D -
zoolee #9558 Amúgy, egy kérdés...
Tavaj október környékén jött egy ibse (Korngyik Imre)és bekötötte a telefont + ba...
No ezzel nem is volt baj, csak az , hogy elcsórta a 6 mp es digitális fényképezőm...
Csak az a baj, hogy én nem voltam otthon és semmit nem tudtam tenni..
Na, a kérdés pedíg, kinél volt ez az ember ???
De olyan láma volt, hogy a névjegyét otthagyta(XD).
No, de így sem tudjuk rábizonyítani..
Xal, ha valakjihez megy akkor sztem figyeljetek rá...
-
zoolee #9557 Oks, tegnep megtettem..
Ma jönnek.... -
#9556 #9554 -
#9555 ték -
#9554 moderáld magad -
#9553 betárcsázós
ez a kurva vip is lejárt -
#9552 meddig lesz ilyen fos a net?
pont leszarom h tudok 10 Mbittel tölteni ftpről, ha a böngészni tárcsázós nettel jobban tudnék, torrentről meg nem is beszélve -
#9551 privi ment te nyomorék :) -
lokissrác #9550 te joisten, még 23 nap :( -
vonyarc #9549 örülök én, csak azt nem tudom hogy hivatalosan annyit vesznek e alapul, amennyit a mérőjük mutat. -
#9548 Itt sem a modemmel van a baj, csak gondolom amikor a sok p2p freak rácuppanik akko behal azok pl akik vigyorognak mien fasza nekik, mer ennyi meg annyi giga lejött 2 nap alatt, az ilyeneknek bittorrenttel kéne hálnia... már lassan egy hete tart ez a downgrade, ilyen amatőrség is csak kis hazánkban lehet, japánoknál már mindnek kontinuitás-hiányos lenne a hasfala. -
#9547 nem érteni kell, hanem örülni neki... -
vonyarc #9546 Nálam 26 giga le és 26 fel is, de csak a le-t mérik. Ezért nemértem. -
#9545 hát nekem 0 MB van a mérőnél, DU Meter szerint 24 giga a forgalmam, 4 le 20 fel. -
vonyarc #9544 Egy hete figyelem a BWmeter és az ügyfélszolgálati forgalom mérését, és nagyon úgy tünik, hogy csak a letöltést számolja a Chello. Sávemelés utánról beszélek. Létezik ez, vagy rossz a számlálójuk, vagy lemaradtam valamiről? -
#9543 Sztem itt a modemmel van a baj. Nálam is volt ilyen, volt mikor egész hétvégén nem volt net. Aztán felhívtam azokat akik beszerelték, kijöttek, kicserélték a modemet és azóta minden rendben. -
Flower #9542 Ez nálam is fenáll. Egyik böngésző sem tudja megjeleníteni a weboldalakat, holott előző frissítéskor (pár perce, másodperce) még jó volt. A torrent megy így netkapcsolat van. -
zoolee #9541 Azt nem hinném mert egyik pillanatról a másikra ment el a net...
De amúgy, amikor hazamegyek 1-2 akkor van olyan 2 percre..
Utánna megint nincs. -
zoolee #9540 Azt már hívtam...
No...
Majd megpróbálok még 1 et... -
Csaba42 #9539 Aham, én vok :). Mostanában nem nagyon jártam a JF.hu-n, elég sok dolgom van a suli miatt :(. Kár, hogy a sávszéleeség növelésével nem nő a napi órák száma 24-ről pl. 32-re, akkor elég időm lenne mindenre :(. -
#9538 Gyorsak voltak. :) -
kiskorúbézoltán #9537 Hmm , ma bementem az upc-hez és csomagváltást kértem mediumról extremere , mire hazaértem már az új csomag jött ... -
Dodo55 #9536 Csaba42-re a JF.HU-ról :D
Szerintem te vagy az, mert ugyanaz a nevetek, és neki is Chello Classic/Extreme van :D
Ja, meg ő is dunaújvárosi, mint te, szóval biztos te vagy az :D -
Csaba42 #9535 Ja igen, én asszem az vok, akire gondolsz, bár őszintén megvallva nem tudom, kire gondolsz :). -
Csaba42 #9534 Thx mindenkinek a segítséget, most már csak a bátyámat kell kirúgnom a WoWból, hogy a modemet resetelni tudjam :D. Majd este ráér, mikor már senki sem gépezik! -
#9533 az alap nálam
most az az idegesítő h fél perc amíg bejön egy oldal 5 frissítés után :c -
#9532 Nálam jó a net, csak az a kurva p2p szar.
:D
-
#9531 ez már nem net :c -
#9530 nyílvánvaló,hogy vmit csináltak a torrentekkel,mert még a classicos sebességet(350k) sem tudom elérni(legtöbbször 180-200k),se magyar,se külföldi trackereken...Onnan se ahol nyílvánvaló lenne a nagy sebesség...Dehát túl szép lett volna ha minden oké lenne... -
Sikoly85 #9529 jah vágom thx. csak a netlimitert dcre használom:D -
#9528 sikerült -
#9527 nem kell sírni...majd ha végeznek mindenhol az emeléssel stabilizálódni fog
pl nálam most sincs gond, leszámítva a torrentes mizériát ami nemtom mitől van, de amugy stabil és gyors a net -
#9526 Blah... francnak emeltek, csak el***ták a normálisan működő netet, asse tom hogy ezt sikerül-e elküldenem.. -
pepoc #9525 jó neked jön szerencsés vagy de sokaknak szarakdoik még