22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Apus
    512-es chello lightom volt, tegnap este meg 4Mbit lett. hogyisvanez? azt hittem csak duplázás lesz.
  • Athlon64
    Ja egyébként az én modememet nem kellet se újraindítani, se reset-elni.
    Egyszer csak este 8-után arra lettem figyelmes, hogy egy 80Mb-os filmelőzetes pillanatok alatt megnyílt.
    8 óra elött még tuti lassabb volt.
  • Athlon64
    Az elektoromos kütyüknek esetleg az áramalá helyezéskor lehet bajuk. És leginkább a trafójuk készűlhet ki. Márpedig nem hinném, hogy lenne bármiféle komojabb tulfeszvédelem a modemben vagy a trafó kimenetén, így akár egy ilyen indítási áramimpulzus ki is nyirhatja a modemet.
  • Athlon64
    Nekem az újabbb fajta modemem van (nem a Motorola és telefont is kezel) és azon még stand by mód sincs.
    Amúgy nekem megy éjjel-nappal egy router társaságában (érthető okokból) , de semmilyen hangja nincs.
    Ha valaki mégis hall valami ciripelés akkor készűljön fel arra, hogy hamarosan elszál az egység, mert valszeg egy kondi cicereg neki.
  • PyRex
    Milyen 1-2 áramszünet?
    A Terayon modememet minimum 200-szor áramtalanítottam, ha nem többször. És semmi baja nem volt. Na nehogymár egy műszaki eszköz tönkremennjen attól, mert nincs áram, mert körberöhögöm.
  • lokissrác
    Erre is adott választ, a bekötő srác: 1-2 áramszünetet kibír... de ne engem hülyézettek, meg basszatok már le, én csak azt mondom, amit a srác, meg ahogy hawer járt :( többet se mondok semmit, mer csk én leszek a hibás...
  • lokissrác
    Nem ! Jó, majd ha más is ugy jár akkor jövök én: éééééén szóóóóltam :) de ezen nem akarok össze veszni senkivel.
  • Aspyrin
    Ezekszerint a upc dolgozói sincsenek tisztába 100%-ig mindennel. Amikor évekkel ezelőtt bekötötték a csellót direkt rákérdeztem a szerelőkre, hogy áramtalanítanom kell vagy sem a modemet ha nem használom. Akkor azt a választ kaptam, hogy a készülék folyamatos használatra lett tervezve ezért nem érdemes kikapcsolni.
  • zoolee

No, a lényeg, hogy utállom..
  • Munch
    Hát én vagy hét éve mindig kikapcsolom, marhaságot beszélsz.
  • schrank
    28 gigánál tartok igaz baromi lassan csordogáló sorozatévadokkal jött össze amik valszeg egy időben fognak befejeződni de akkor aztán ...
  • schrank
    húúú b+ akkor neked vagy abszolút hallásod van vagy te vagy a szentinel amit kétlek
  • Mo.Organ
    fizetni csak akkor kell ha rongálás van a modemen, de ez igy van a konverterekkel is.
  • Laceee
    nem mindegy hogy áramtalanitod, vagy stand by-ba kapcsolod, nekem olyan elosztóm van amit ki lehet kapcsolni, amikor nem használom a gépet akkor kikapcsolom (áramtalanítom), 3 év alatt semmi gondom nem volt.

lokissrác: ekkora baromságot még nem hallottam, hogy ilyen miatt ugrik a garancia,mi van ha áramszünet van ? ez kamu amit 1-2 hülye gyereknek be lehet adni...
  • zoolee
    hömm...
    Ilyenről még nem hallottam...
    Én is kihúzom de semmi baj...
    Amióta fenn vok az sg n azóta van netem, és azóta minden este kihúzom mert utállom a nagy frekvenciájú elektromos zajt...
  • NeoMaN
    kamuzol
  • lokissrác
    akkor neki mér kellett fizetni ? rossz kedve volt a upc-nek?:D:D:D
  • Punker
    sehogy.....
  • Mo.Organ
    semmit nem kell megfizetni. Ezt meg én mondom.
  • lokissrác
    nade mind1, én csak tapasztalatból mondom, hawer kizuta mindíg, erre meghalt a modem, mivel a modemnek folyton áram alaat kell lennie, amit a bekötéskor is mondtak, a másik meg, hogy ki kellett fizetnie a modemet, és így kapott egy másikat. Én csak azt mondom, ami a valóság...
  • lokissrác
    Mighty, nekik írja, a rendszer...
  • Flower
    Miért ne lehetne? ADSL-t is mindig kikapcsoltam (annak volt on/off gombja, nem kellett szenvedni a konektorral).
  • Mighty
    Van erről valamilyen figyelmeztetés, hogy a modemet nem lehet kikapcsolni?

Ha esetleg volna, amit kétlek, hogyan bizonyítaná be a UPC, hogy a ki-be kapcsolgatás miatt ment tönkre?
  • zoolee
    No, amúgy itten még nem emelték...
  • zoolee
    No, végülis nem a modem a baj, henem az emelés miatt valami nem volt jó a jel erősséggel ozt a viszamenő az -30 volt -25 helyett....
  • Flower
    Minek fogyassza feleslegesen az áramot?
    Biztonságosabb is (rövidzárlat, stb).
  • Casillas
    elfojt pontos jé :c
  • lokissrác
    majd kifizeted a 80 ropis modemet, ha elromlik...
  • Aspyrin
    :O Pedig nem arra tervezték.
  • Flower
    Én mindig kihúzom a modemet, ha nem használom a gépet.
  • lucifer007
    jaj most már jolenne a minimumot felemelni:D mert kezdem uni a 60kb/sec -et:) sztem kb 1 hét de nem birom kivárni:DDDDD WÁÁÁ
  • schrank
    most már csak a nagyon hülye kérdésekre reagálok nem tudom elfolytani őket magamban
  • Mo.Organ
    hát te merre voltál eddig?
  • schrank
    nálatok egyedül az erőmű robbantással lehet mdemet resetelni
  • lokissrác
    király a forgalom számlálóm :D:D:D nemrég még normálisan mérte, azaz 3Gigánál jártam, most meg 194 Mb :DDD laza, de örülök, hogy visszafelé megy, és nem felfelé, bár "korlátlan" nem izgulok : )
  • lokissrác
    nem szükséges kikapcsolni, a gépet, kihuzod a konektorból a modemet, várj 30 másodtpercet, visszadugod, megvárod míg beáll a modem, és prószáld ki, valamit tölts, és hogy mennyit ír, ha jóval többet 60nál, akkor megtörtént nálad is.
    Itt debrecenben, ugynézki megtörtént.
  • bertino
    öcsém
    pedig rohadt egyszerű

fogod, kihuzod azt az átkozott modemet az áramból és 30mp mulva visszadugod
    mi ezen olyan bonyolult ???!?!?!,4,4!!,,4!?!? oO
  • bigapó
    ha kikapcsolom a gépet, akkor áramtalanítódik a modem is. vagy úgy érted, hogy a gép menjen, de a modemet húzzam ki 1 percre?
  • Steroid
    Hát én nm tom de sirva fakadok h. nekem dsl esnek nm megy torrenten se az up se a down leszedem a cuccot a zárt trackerröl tök mindegy h. magyar vagy nm de csak chellosnak megy tök mindegy h. titkositok vagy sem, nem megy ott a fasza zárt tracker lefelé még csak vhogy elcsordogál de fel egyszerüen meghal kész passz feladom....
  • FLeK0
    áramtalanítani kell a modemet