22959
-
#9604 512-es chello lightom volt, tegnap este meg 4Mbit lett. hogyisvanez? azt hittem csak duplázás lesz. -
Athlon64 #9603 Ja egyébként az én modememet nem kellet se újraindítani, se reset-elni.
Egyszer csak este 8-után arra lettem figyelmes, hogy egy 80Mb-os filmelőzetes pillanatok alatt megnyílt.
8 óra elött még tuti lassabb volt. -
Athlon64 #9602 Az elektoromos kütyüknek esetleg az áramalá helyezéskor lehet bajuk. És leginkább a trafójuk készűlhet ki. Márpedig nem hinném, hogy lenne bármiféle komojabb tulfeszvédelem a modemben vagy a trafó kimenetén, így akár egy ilyen indítási áramimpulzus ki is nyirhatja a modemet. -
Athlon64 #9601 Nekem az újabbb fajta modemem van (nem a Motorola és telefont is kezel) és azon még stand by mód sincs.
Amúgy nekem megy éjjel-nappal egy router társaságában (érthető okokból) , de semmilyen hangja nincs.
Ha valaki mégis hall valami ciripelés akkor készűljön fel arra, hogy hamarosan elszál az egység, mert valszeg egy kondi cicereg neki. -
#9600 Milyen 1-2 áramszünet?
A Terayon modememet minimum 200-szor áramtalanítottam, ha nem többször. És semmi baja nem volt. Na nehogymár egy műszaki eszköz tönkremennjen attól, mert nincs áram, mert körberöhögöm. -
lokissrác #9599 Erre is adott választ, a bekötő srác: 1-2 áramszünetet kibír... de ne engem hülyézettek, meg basszatok már le, én csak azt mondom, amit a srác, meg ahogy hawer járt :( többet se mondok semmit, mer csk én leszek a hibás... -
lokissrác #9598 Nem ! Jó, majd ha más is ugy jár akkor jövök én: éééééén szóóóóltam :) de ezen nem akarok össze veszni senkivel. -
Aspyrin #9597 Ezekszerint a upc dolgozói sincsenek tisztába 100%-ig mindennel. Amikor évekkel ezelőtt bekötötték a csellót direkt rákérdeztem a szerelőkre, hogy áramtalanítanom kell vagy sem a modemet ha nem használom. Akkor azt a választ kaptam, hogy a készülék folyamatos használatra lett tervezve ezért nem érdemes kikapcsolni. -
zoolee #9596
No, a lényeg, hogy utállom.. -
#9595 Hát én vagy hét éve mindig kikapcsolom, marhaságot beszélsz. -
#9594 28 gigánál tartok igaz baromi lassan csordogáló sorozatévadokkal jött össze amik valszeg egy időben fognak befejeződni de akkor aztán ... -
#9593 húúú b+ akkor neked vagy abszolút hallásod van vagy te vagy a szentinel amit kétlek -
#9592 fizetni csak akkor kell ha rongálás van a modemen, de ez igy van a konverterekkel is. -
Laceee #9591 nem mindegy hogy áramtalanitod, vagy stand by-ba kapcsolod, nekem olyan elosztóm van amit ki lehet kapcsolni, amikor nem használom a gépet akkor kikapcsolom (áramtalanítom), 3 év alatt semmi gondom nem volt.
lokissrác: ekkora baromságot még nem hallottam, hogy ilyen miatt ugrik a garancia,mi van ha áramszünet van ? ez kamu amit 1-2 hülye gyereknek be lehet adni... -
zoolee #9590 hömm...
Ilyenről még nem hallottam...
Én is kihúzom de semmi baj...
Amióta fenn vok az sg n azóta van netem, és azóta minden este kihúzom mert utállom a nagy frekvenciájú elektromos zajt... -
#9589 kamuzol -
lokissrác #9588 akkor neki mér kellett fizetni ? rossz kedve volt a upc-nek?:D:D:D -
#9587 sehogy..... -
#9586 semmit nem kell megfizetni. Ezt meg én mondom. -
lokissrác #9585 nade mind1, én csak tapasztalatból mondom, hawer kizuta mindíg, erre meghalt a modem, mivel a modemnek folyton áram alaat kell lennie, amit a bekötéskor is mondtak, a másik meg, hogy ki kellett fizetnie a modemet, és így kapott egy másikat. Én csak azt mondom, ami a valóság... -
lokissrác #9584 Mighty, nekik írja, a rendszer... -
Flower #9583 Miért ne lehetne? ADSL-t is mindig kikapcsoltam (annak volt on/off gombja, nem kellett szenvedni a konektorral). -
#9582 Van erről valamilyen figyelmeztetés, hogy a modemet nem lehet kikapcsolni?
Ha esetleg volna, amit kétlek, hogyan bizonyítaná be a UPC, hogy a ki-be kapcsolgatás miatt ment tönkre? -
zoolee #9581 No, amúgy itten még nem emelték... -
zoolee #9580 No, végülis nem a modem a baj, henem az emelés miatt valami nem volt jó a jel erősséggel ozt a viszamenő az -30 volt -25 helyett.... -
Flower #9579 Minek fogyassza feleslegesen az áramot?
Biztonságosabb is (rövidzárlat, stb). -
#9578 elfojt pontos jé :c -
lokissrác #9577 majd kifizeted a 80 ropis modemet, ha elromlik... -
Aspyrin #9576 :O Pedig nem arra tervezték. -
Flower #9575 Én mindig kihúzom a modemet, ha nem használom a gépet. -
lucifer007 #9574 jaj most már jolenne a minimumot felemelni:D mert kezdem uni a 60kb/sec -et:) sztem kb 1 hét de nem birom kivárni:DDDDD WÁÁÁ -
#9573 most már csak a nagyon hülye kérdésekre reagálok nem tudom elfolytani őket magamban -
#9572 hát te merre voltál eddig? -
#9571 nálatok egyedül az erőmű robbantással lehet mdemet resetelni -
lokissrác #9570 király a forgalom számlálóm :D:D:D nemrég még normálisan mérte, azaz 3Gigánál jártam, most meg 194 Mb :DDD laza, de örülök, hogy visszafelé megy, és nem felfelé, bár "korlátlan" nem izgulok : ) -
lokissrác #9569 nem szükséges kikapcsolni, a gépet, kihuzod a konektorból a modemet, várj 30 másodtpercet, visszadugod, megvárod míg beáll a modem, és prószáld ki, valamit tölts, és hogy mennyit ír, ha jóval többet 60nál, akkor megtörtént nálad is.
Itt debrecenben, ugynézki megtörtént. -
#9568 öcsém
pedig rohadt egyszerű
fogod, kihuzod azt az átkozott modemet az áramból és 30mp mulva visszadugod
mi ezen olyan bonyolult ???!?!?!,4,4!!,,4!?!? oO -
#9567 ha kikapcsolom a gépet, akkor áramtalanítódik a modem is. vagy úgy érted, hogy a gép menjen, de a modemet húzzam ki 1 percre? -
Steroid #9566 Hát én nm tom de sirva fakadok h. nekem dsl esnek nm megy torrenten se az up se a down leszedem a cuccot a zárt trackerröl tök mindegy h. magyar vagy nm de csak chellosnak megy tök mindegy h. titkositok vagy sem, nem megy ott a fasza zárt tracker lefelé még csak vhogy elcsordogál de fel egyszerüen meghal kész passz feladom.... -
FLeK0 #9565 áramtalanítani kell a modemet