22959
-
#9644 Nem, de legalább végre nyugalom van. :) -
#9643 mi van, mindenkinek elment a net? -
#9642 nemtom, de ha én lekorlátozom az upot, lelassul a letöltés is -
#9641 az mé van hogy eddig korlátlan feltöltési sebesség melett 3KB-tal csöpögött most lekorlátoztam az up-ot 20KB-ra most meg 30KB-tal zúdul a download -
#9640 akartad volt mondani bolondnak fogja nézni őket de ez butaság mert én is feljebb léptem 28-án lájtról sztenderdre és már azóta az emelttel zúzok -
#9639 most jut eszembe, április 1-én bolondok napja lesz. Nem lehet hogy a chello a minimumosoknak és mediumosoknak nem emel hanem egy betárcsázós szintű nettel fog kedveskedni? -
#9638 jaaa hááát aki fogához veri a garast az ne álmodozzon szempillantás alatt letöltööt GB-okról könnyen beszélek mert ... -
csul1 #9637 Ha nem vetted volna észre elötte írtam hogy tetü lassu a netem :P. igen 60k helyett 8-al töltök chello ligt (min) elseje óta. -
Aspyrin #9636 Üdv ;-) -
Imreherceg #9635 A bunkó kur** hétsz*******it,elképesztő mennyire sok kulturált ember van itt !!!!!!!!!!!!! -
#9634 kussolsz, nem ugatsz! -
zoolee #9633 Mér ilyen redvásan lassú a netem???257 le 35 fel...fele annyi mint régebben..=( -
#9632 100Kbit=100/8KB ezek szerint vagy nem ismered a mértékegységeket vagy 12 kilóbájt per szekundumos neted van amit kétlek ha meg 100KB/s-ot akartál írni olyan csomag nincs is mert a legkisebb a minimum lesz ami 1.25Mbit ami körülbelül 160KB /s -
csul1 #9631 Hát én 1 megabitnek is simén örülnék most a 100kbit/s helyett :| -
Lyan Kyj #9630 Prof-om van, de ezen a héten 400 fölé nem sűrűn ment a letöltés. Talán 2 alkalom volt, hogy felment maxra:( -
do2 #9629 vkinek aki a 11. kerületből nyomul és plussza volt, annak most mennyivel megy a net ? nekem csak 10 megabittel, de az stabil... tudom még van idő, csak kiv vok másoknál mi a pálya
-
#9628 na végre oo) -
lokissrác #9627 te jó isten, de gyötrelmesen lassú a net... -
zoolee #9626 WTF, az jóóó... -
csul1 #9625 Hát nekem személyszerint tele van a tököm elseje óta a chelloval lightom van vagy is most már elvileg min.-em de nemhogy emelték volna a sávszélt még napközben negyed annyival sem töltök mint alapból kéne. Szerintem ez a hónap elég gáz lessz ... :S -
Aspyrin #9624 Ha egy hónappal hamarabb kapcsolták volna be nézhettem volna a Lost harmadik évadját :( -
#9623 én örülök neki :) -
Aspyrin #9622 Kis off de mégis aktuális: április 1-től lesz Axn csatorna a családi csomagban :) -
#9621 tegnap telefonáltak, hogy mehetünk érte ügyfélszolgálatra, faterom el is hozta, asszem február 23-tól van chellonk -
zoolee #9620 Vagy a szökést... -
Aspyrin #9619 Még nem nézték rajta végig az összes Lostot ;-) -
lac0215 #9618 Megkapta már valaki -az új előfizetők közül- az ajándék DVD lejátszót?
Nekem február 27.-én kötötték be a netet, és akkor a fickó aki jött azt mondta, hogy március 5. után fognak megkeresni és futár hozza majd...
Eddig még nem kerestek... :( -
zoolee #9617 uffe, több mint 2 éve van meg xal, sztem már nincs hűség nyilatkozat,
pontosan 2,5 éve van chellom..
De nem toom, 2 vagy 3 év a hűség ny.?? -
#9616 Azok kapnak mediumot kipróbálásra a lightosok közül akiknek nincs hűségszerződésük. -
zoolee #9615 Ehhe, nekem is light om van, de egy kis fikacnyi emelés sem volt.=( -
Laceee #9614 Fejlesztések tervezett befejezése
2007. április 2. : Bp. XI, XIII, Alsóvadász, Aszaló, Budaörs, Felsőzsolca, Miskolc, Miskolcpereces, Onga, Pécs, Székesfehérvár, Szikszó, Tatabánya -
Flower #9613 hivatalosan? -
#9612 kinek hogy ^^ -
Flower #9611 Feltöltést is nézik vagy csak le? -
#9610 jjja ez olyan mint 20 éve amikor azt mondták hogy a tv kikapcsolása előtt le kell halkítani vegyed már észre hogy akik bekötötték neked anno a netet azok csak alvállalkozók lehet hogy kőműves kötöttte be a netedet te meg iszod a szavait -
#9609 Akkor ezzel az erővel a modem legelső bekapcsolásakor is megpukkanhat. Baromság. -
#9608 Az emelés igy szart sem ér ha torrenten nincs másik chellos akkor rosszabbul jön mint emelés elött lehet már tudni vagy hallani valamit hogy hol a hiba? -
#9607 ennek én is örülnék:)
-
#9606 Szerinted a modem adapterében nincs semmilyen védelem? -
FLeK0 #9605 olvass mailt