22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Tigristank
    Nem, de legalább végre nyugalom van. :)
  • scs17
    mi van, mindenkinek elment a net?
  • Casillas
    nemtom, de ha én lekorlátozom az upot, lelassul a letöltés is
  • schrank
    az mé van hogy eddig korlátlan feltöltési sebesség melett 3KB-tal csöpögött most lekorlátoztam az up-ot 20KB-ra most meg 30KB-tal zúdul a download
  • schrank
    akartad volt mondani bolondnak fogja nézni őket de ez butaság mert én is feljebb léptem 28-án lájtról sztenderdre és már azóta az emelttel zúzok
  • scs17
    most jut eszembe, április 1-én bolondok napja lesz. Nem lehet hogy a chello a minimumosoknak és mediumosoknak nem emel hanem egy betárcsázós szintű nettel fog kedveskedni?
  • schrank
    jaaa hááát aki fogához veri a garast az ne álmodozzon szempillantás alatt letöltööt GB-okról könnyen beszélek mert ...
  • csul1
    Ha nem vetted volna észre elötte írtam hogy tetü lassu a netem :P. igen 60k helyett 8-al töltök chello ligt (min) elseje óta.
  • Aspyrin
    Üdv ;-)
  • Imreherceg
    A bunkó kur** hétsz*******it,elképesztő mennyire sok kulturált ember van itt !!!!!!!!!!!!!
  • PíszLávJuniti
    kussolsz, nem ugatsz!
  • zoolee
    Mér ilyen redvásan lassú a netem???257 le 35 fel...fele annyi mint régebben..=(
  • schrank
    100Kbit=100/8KB ezek szerint vagy nem ismered a mértékegységeket vagy 12 kilóbájt per szekundumos neted van amit kétlek ha meg 100KB/s-ot akartál írni olyan csomag nincs is mert a legkisebb a minimum lesz ami 1.25Mbit ami körülbelül 160KB /s
  • csul1
    Hát én 1 megabitnek is simén örülnék most a 100kbit/s helyett :|
  • Lyan Kyj
    Prof-om van, de ezen a héten 400 fölé nem sűrűn ment a letöltés. Talán 2 alkalom volt, hogy felment maxra:(
  • do2
    vkinek aki a 11. kerületből nyomul és plussza volt, annak most mennyivel megy a net ? nekem csak 10 megabittel, de az stabil... tudom még van idő, csak kiv vok másoknál mi a pálya
  • Casillas
    na végre oo)
  • lokissrác
    te jó isten, de gyötrelmesen lassú a net...
  • zoolee
    WTF, az jóóó...
  • csul1
    Hát nekem személyszerint tele van a tököm elseje óta a chelloval lightom van vagy is most már elvileg min.-em de nemhogy emelték volna a sávszélt még napközben negyed annyival sem töltök mint alapból kéne. Szerintem ez a hónap elég gáz lessz ... :S
  • Aspyrin
    Ha egy hónappal hamarabb kapcsolták volna be nézhettem volna a Lost harmadik évadját :(
  • Met
    én örülök neki :)
  • Aspyrin
    Kis off de mégis aktuális: április 1-től lesz Axn csatorna a családi csomagban :)
  • Casillas
    tegnap telefonáltak, hogy mehetünk érte ügyfélszolgálatra, faterom el is hozta, asszem február 23-tól van chellonk
  • zoolee
    Vagy a szökést...
  • Aspyrin
    Még nem nézték rajta végig az összes Lostot ;-)
  • lac0215
    Megkapta már valaki -az új előfizetők közül- az ajándék DVD lejátszót?
    Nekem február 27.-én kötötték be a netet, és akkor a fickó aki jött azt mondta, hogy március 5. után fognak megkeresni és futár hozza majd...
    Eddig még nem kerestek... :(
  • zoolee
    uffe, több mint 2 éve van meg xal, sztem már nincs hűség nyilatkozat,
    pontosan 2,5 éve van chellom..
    De nem toom, 2 vagy 3 év a hűség ny.??
  • mozesapo
    Azok kapnak mediumot kipróbálásra a lightosok közül akiknek nincs hűségszerződésük.
  • zoolee
    Ehhe, nekem is light om van, de egy kis fikacnyi emelés sem volt.=(
  • Laceee
    Fejlesztések tervezett befejezése
    2007. április 2. : Bp. XI, XIII, Alsóvadász, Aszaló, Budaörs, Felsőzsolca, Miskolc, Miskolcpereces, Onga, Pécs, Székesfehérvár, Szikszó, Tatabánya
  • Flower
    hivatalosan?
  • bertino
    kinek hogy ^^
  • Flower
    Feltöltést is nézik vagy csak le?
  • schrank
    jjja ez olyan mint 20 éve amikor azt mondták hogy a tv kikapcsolása előtt le kell halkítani vegyed már észre hogy akik bekötötték neked anno a netet azok csak alvállalkozók lehet hogy kőműves kötöttte be a netedet te meg iszod a szavait
  • Mighty
    Akkor ezzel az erővel a modem legelső bekapcsolásakor is megpukkanhat. Baromság.
  • StephenKing
    Az emelés igy szart sem ér ha torrenten nincs másik chellos akkor rosszabbul jön mint emelés elött lehet már tudni vagy hallani valamit hogy hol a hiba?
  • bigapó
    ennek én is örülnék:)

• PyRex
    Szerinted a modem adapterében nincs semmilyen védelem?
  • FLeK0
    olvass mailt