UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
"attól még, hogy több adsl elõfizetõ van, nem jelenti azt hogy az adsl jobb is"

Így van, Chello álatlában csak a közepes/nagyobb városokban (esetleg vonzáskörzetében) van, míg az ADSL-nél sokkal szélesebb a lehetséges ügyfelek köre

nem errõl beszél - nekem apám postás, és 7e körül fizetünk a classicért. Simán ezt kell kérni.

Mighty
Gondolom, igen. Ha bármi probléma van, akkor segítenek. Ha classicnál osztod routerrel mondjuk 5 felé, és nem mûködik, akkor csak a jóindulatukon múlik, hogy segítenek-e.

De szerintem jobban jársz, ha felhívod 1221-et.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

"egy évre, havi 7200ft"...

CzGobe
és ez mit jelent? mi az h támogatás? idejönnek és bekonfigolják a hálózatot 3 gépen?

eom$

Mighty
Minden csomagban megvásárolt elõfizut lehet osztani (lakáson/telephelyen belül), viszont támogatást csak a plus (professional) esetében kapsz 3 gépre osztott netnél.

Mighty
http://www.upc.hu/index.php?PageID=111924&&R=20605

schrank
éló-éló-éló azé az egy évre 7200 az egy kicsit túlzás havi 600ft <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Srácok ez nadon jóóóóóó.
Az én "kis Classicom" nagyfiúvá cseperedik.
<#mf1><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes2>
Egyébként a Professional csomagot korlátlan gépre le lehet leosztani?
A cégünknek kellene(van 14 gépünk).

\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

miért ? szerintem mindenki irogason bátran:D
DjDano
Bizony igaz és ha elõfizetsz lesz 10Mbites neted 7200-ért mint nekem :)

DjDano
Kezdeményezem, hogy mostantól csak Chello-s IP címmel lehessen írni ebbe a topicba!

Valaki leírná hogy pontosan mi is ez a dolgozónet? mert nem sok hivalalos infót találtam. És egyszer kaptam egy olyan levelet, ha a családban valaki közalkalmazot akkor rendelheti meg és hogy ez 1 évre havi 7200ft lenne (ez mennyire igaz?)

schrank
ENNYI ERÕVEL LE IS IRHATTAD VOLNA b+<#mf2>

JAG1
Mérges vagy kicsirigó?
Miért?
:-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nyamiag
olvass vissza?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

schrank
és akkor no limit vagy még nem tudni mennyi <#ticking><#vigyor5>

JAG1
Ebbõl hármat nyugodtan húzzál ki.
ADSl elavult
Kell hozzá telefon
Csökkenõ sávszél

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DjDano
te primitívebb vagy mint gondoltam,,, A te barom megjegyzésedre reagáltam erre mondasz egy mágnagyobb baromságot Grat birka

precision
lehet szeretni az adsl -t, csak nem értem hogy miért :)
elavult, aránytalanul csökkenõ sávszél a távolság növekedtével, kell hozzá telefon elõfizetés, alacsony upload
attól még, hogy több adsl elõfizetõ van, nem jelenti azt hogy az adsl jobb is

Bazinga!

Munch
ühü.

precision
így van, 1,25 mbited lesz, örülhetsz :)

Bazinga!

JAG1
És mit csinálsz?
"Felveszel MSN-en és letiltasz?"

Ehhh :-)

schrank
szasztok most nézem az új csomagokat mibõl lesz milyen csomag ? a mostani négy megfelelõje az új négy vagy mi ?<#fejvakaras>

JAG1
Úr isten. Ennyire ne legyetek már gyerekesek.
- Nekem UPC van bibííí
- Az én apukám úgy is erõsebb...

És akkor most Te vagy a Jedi, mert neked UPC-d van? Nagy királyság b+.
Ügyes vagy, hogy el tudott menni anyukád és egy papírt alá tudott írni.

Grat.

Az ilyen nekem ez, meg nekem az magyarázat nem igazán tudományos sztem.

Mattboy
Jöhetnek az adsl funok...
Mi többen leszünk!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

hazavinném a melókábelmodemet otthonit meg belõném a melóhelyen:D bár a kerület nem egyezik de hátha müxik::D:DD
PyRex
jó kérdés. Mo Organ?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Punker
korlátlan lesz mind? az elsõ értelmes cselekedetük :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mindjár jönnek az adsl esek- hogy ilyen szar lessz, meg olyan szar lessz. Nembaj irigykedjenek csak. <#hawaii>

Ati

nyamiag
<#wilting>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

melóhelyemen chellos+ van:D:D: tesztelhetem majd a 20 megabitet:):):)
vajon ha a melóhelyes kábelmodemet hazavinném, akkor otthon is müxene a 20 megabit ?
Tombi
Én ha lehet felcserélném az up/down arányomat EXTREME esetében :)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

DjDano
"Csak ezzel a lépéssel tudta megállítani a Tõle menekülõ áradatot.
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres..."

3 éve vagyok UPC elõfizetõ de még nem hívtam call centert, az ég világon semmi probléma nem volt a 3 év alatt. A net sebessége stabil és tényleg annyi amennyi fel van tüntetve, nem úgy mint az ADSL-nél...

Egyedül a korlát lehetett eddig riasztó, de ár/értékben mindig is jobb volt a Chello mint az ADSL.... Az Inviteles ADSL-rõl meg ne is beszéljünk

Azt meg bizonyítsd be, hogy tömegesen áttértek ADSL-re mert erõsen kétlem... Akik áttértek most szophatnak, ugy kell nekik :D

Checkerboy
Nálam otthon plus van :)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Hát gyerekek ez nagyon durva. Most csak ennyit birok írni. <#vigyor4>

Ati

Golyo69
:D:D jaja :D

GGMU

tudom de olyan jó hallani:)

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Golyo69
igen azt :D
de ha vissza olvasnál már be volt írva egy párszor :D

GGMU

Tigristank
Azta. Nem rég értem haza a suliból és miután bekapcsoltam a gépet, az elsõ dolgom az volt, hogy megnézzem a topikot. Nem kis meglepetés ért. Ekkora növelésre szerintem senki se számított, ráadásul még a korlátot is eltörölték így már könnyedén, számolgatások nélkül tölthetek le 10 Mbit-tel. Köszönjük minden Chello felhasználó nevében! <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ez a MI AZ? a limitnél aztjelenti nem lesz többet korlátolva a letöltés?:)

plussz lesz a professional bakker
MEdievil
nekem csak az csípi a csõröm hogy az összesnek emelték az upot de a plusznak nem <#wilting><#sir>

F

szerencsére ritkán vot a chelloval gondom.. 1x volt olyan hogy a dobozba szált el vmi.. na akkor rendesen szivatm volna 3 étig mire megcsináéják.. de amiylen király voltam az elsõemeleti dobozból húztuk fel 1 másik netestõl addig a kábelt és faszán ment a modem:)
szoláltatás=szolgáltatás:)

Nem a upc-vel van bajom mert maximálisan megvagyok elégedve egyenlõre a szolálattással hanem az ügyintézéssel van bajom:)

Munch
Na ha ezt megcsinálják úgy, hogy szépen mûködni is fog, ahogy neki kell, akkor megbocsájtom a upc chellos bosszúságokat, amik az elmúlt 7 évben történtek. (Vagy 6? Már nem tudom.)

1x kiszámolom már hogy 7 áv alatt mennyit csengettem a upcnek:D egybevan az összes befizetett csekkhalmaz:) biztos olyan 900 ezer környékén lehetek.. csak a net
JAG1
Csak ezzel a lépéssel tudta megállítani a Tõle menekülõ áradatot.
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres...

hát én má lassan 7 éve nyomom a upct... má aki 5 év után van az mindennek becézheti már:) de tényleg örülhetünk ennek a 2 nyomoronc cégnek hogy mindig jobbak akarnak lenni a másiknál