22959
-
alakryon #9884 Üdv mindenkinek... Nem olvastam végig az eddigi összes hozzászólást, szóval bocsi, ha volt már a téma...
Egy érdekes képletet figyeltem meg (körülbelüli, nem pontos összegekkel):
Régebben:
Dolgozónet(3 mb/sec) 7190 Ft = Chello Classic (3 mb/sec) 11000 Ft
tehát kb 4000 Ft kedvezmény
Most:
Dolgozónet(5 mb/sec) 7190 Ft = Chello Medium (5 mb/sec) 6900/7900 Ft
tehát kb -290/710 Ft kedvezmény
Szóval szinte semmi! De akkor hova kerül a munkáltató által kifizetett összeg, amit támogatásként kap a dolgozó???
Picit fura, utánakérdeztem, hebegtek habogtak, de leginkább csak azt hajtogatták, hogy de van kedvezmény! Csak sajna én nem látom... Hümmm. Biztos bennem van a hiba. Kíváncsi vagyok a véleményekre... -
Flower #9883 #9871 -
#9882 te most tényleg ennyire agyalágyult vagy? -
#9881 Tudsz olvasni??????
Mert ha igen akkor a bannert ha elolvasnád .... -
#9880 Valakinek van komolyabban problémája a chelloval? Annak lehet hogy tudunk segíteni. -
dbb #9879 Egyébként ha befejeződik az én csomagom(minimum)emelése akkor kb mennyivel fogok letölteni?gondolom mindet nem fogja kihasználni -
Imreherceg #9878 Chello közalkalmazottim van,és tegnap kezdődött azzal a problémám hogy kb óránként elment a net,tegnap óta már kb 10 szer változott meg az IP cimem,igazából a probléma az ahogy megnéztem a Hálózat->Helyi Kapcsolat->Támogatás->Részletek tulajdonságlapon a DHCP kiszolgáló mindig csak 1 órás hozzáférést oszt ki,és ez miatt óránként indithatom újra a gépet mert megszakad a net.Valaki találkozott már ezzel,esetleg tudja hogy ez mitől lehet? -
dbb #9877 ja azt hittem nekem válaszoltál.:) -
dbb #9876 Nem torrentel töltök.már néztem mindenhol és még mindig csak 60Kb/s.Egyébként már voltak is kinnt a chellosok és azt mondták hogy ez így jó szóval kezd elegem lenni szar chelloból pff...cccc...nevetséges -
#9875 Ne torrenttel teszteld a kapcsolatod. Az most eléggé gázos még.
Tölts le valamit pl a hardwired.hu-ról vagy az fsf.hu-ról.
Ha erről a két oldalról is csak 60 KB/sec-kel töltesz le, hívd a 1221-et és jelentsd be. -
Aspyrin #9874 Helyes -
#9873 szeva, aha baba! -
Aspyrin #9872 Hello csajok, jó a net? :) -
Flower #9871 Cselló kapcsolatot nem tudom bontani:
"Jelenleg nem lehet letiltani a kapcsolatot. Valószínűleg a kapcsolat egy vagy több olyan protokollt használ, amely nem támogatja a Plug-and-Play szabványt, illetve azt más felhasználó vagy rendszerfiók inicializálta." -
zebrock #9870 egy kis megnyugtatás azoknak,ahol még nem fejezték be , fehérvár 1 hónap után stabil , mint játékos szemmel , mint töltögetös szemmel :),tegnap egész délután külföldin játszottam,semmi lagg (kopp kopp kopp) , :) remélem ápr.1-n nem kezdődik el újra, de nézd a jobbik oldalát, kicsit te is kimozdulsz a dög géped elől, asszonyodnak újra fog tetszeni :) és ha kész , kapsz egy sokkal gyorsabb netet , én se bíztam benne , de kellemesen csalódtam , csak így tovább , bízzunk benne , hogy marad is ilyen , nyugi :) szevasztok -
#9869 www.upc.hu, vagy a 1221 tel.számot tudom ajánlani.
Kicsit tájékozodj azt minden világos lesz. -
dbb #9868 Jó csak kicsit idegesítő hogy már 2hónapja szarakszik ugyhogy no comment... -
Laceee #9867 no comment... -
dbb #9866 Jó de a fejlesztések nélkül is kéne töltenem 400Kb/s.vagy a lassuság a fejlesztések miatt van? -
dbb #9865 De nekem 60KB/s letölt nem fel.nálam van a gond? -
Laceee #9864 nem igaz, hogy nem lehet felfogni A FEJLESZTÉSEK MÉG NEM FEJEZŐDTEK BE !!! nem értetlenkedni kell, hanem olvasni -
#9863 annak csak örülj mert nekem meg annyival kevesebbel tölt fel mint Neked többel..hm-hm...Neked adták az enyimét :P -
dbb #9862 Szevasztok,az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a chello minimum ccsomagom vagy light csomagom 60KB/s tölt??ez igy jó most? vagy valami gond van?előre is kösz -
#9861 sziasztok!
érdeklődnék, h ma bekötötték nekem a chello extreme-et, és f*szért se akar 15 20 Kbytenál többel feltölteni :( mi lehet gond?
(torrent) -
#9860 gááááz mi vagyok én rokefeller -
#9859 na majd jövőre tépheted ki a hajadat ha még a gázt se fogod győzni lóvéval nemhogy a netet -
#9858 nem mertél hűséget fogadni pedig se pap se közjegyző beszari -
#9857 jaj két évet aláírtál te őrült
-
#9856 varjú-varjú a csendben maradtál volna bölcs maradtál volna ha feljebb lép minimumról mediumra és két évet aláír akkor 6900 csak mert én is ezt csináltam feb.26-án -
#9855 Ja de nem azokat kell hibáztatni akik orrba szájba töltenek mert lehetett tudni, hogy ez lesz rengeteg faszkalap van; hanem a szolgáltatót, annak kellett volna átgondolni mire vállalkozik amikor eltörli a korlátot meg ilyen durván megemeli a sávszélt. Mindamellett én egyelőre csak a változás pozitívumait tapasztalom, megy rendesen a net, remélem akkor sem fog változni amikor befejeződik az átállás. -
#9854 sajnos 7800 lesz a havidíj ha átváltasz, a 6900 csak új előfizetőknek szól, én is akartam de ennyiért nem kell. -
#9853 : Hát ha megtalálnám, hogy melyik floppyn van:D -
BigPunisher #9852 zsír a géped....délután egy lost vikings party? -
BigPunisher #9851 port forwarding - router-nél.....ha jól tudom ehhez állandó ip kell, és ezt be is lehet állítani...ha minden igaz!
persze csak akkor ha router valamilyen módon korlátozza a forgalmat (nincs megnyitva/engedélyezve rajta a torrent kliens által használt port) -
#9850 Üdv all látom sokan panaszkodnak a pingre én miskolc közelében lakok és 25-30-as pingem van este max 40-50-es igaz nem sokat játszok de előferdül és akkor viszont külfödi szerveren és ott sem nagyobb...
Letöltéshez, ez az oda vissza anyázás a gémereke és töltöltögetősök között vmiért eléggé felesleges és amolyan szélmalom harc hafizet vki a netért akkor azt csinál vele amit akar és attól mert Pistékének ez nem teszik még továbra is csinálni fogja... -
#9849 itt érdeklödj -
#9848 Az "akinek nem inge..." frázis használata mellet sem szeretnék káromkodásokkal fűszerezett hozzászólásokat.
Téma részmeről is lezárva. -
#9847 Chellonál a dinamikus ip kb ugy néz ki hogy fél-egy évente kapunk új ip -t. Hiába reseteled a modemet, ugyanazt az ip -t fogod visszakapni. Hálókártya MAC adress cserével lehet buherálni, de nem éri meg szerintem. -
#9846 ? :D -
BigPunisher #9845 a dinamikus ip szerintem csak router-nél lehet probléma, de ott is csak addig amig be nem állítod állandóra:)