UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van, Chello álatlában csak a közepes/nagyobb városokban (esetleg vonzáskörzetében) van, míg az ADSL-nél sokkal szélesebb a lehetséges ügyfelek köre
De szerintem jobban jársz, ha felhívod 1221-et.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az én "kis Classicom" nagyfiúvá cseperedik.
<#mf1>#mf1><#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Egyébként a Professional csomagot korlátlan gépre le lehet leosztani?
A cégünknek kellene(van 14 gépünk).
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Miért?
:-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ADSl elavult
Kell hozzá telefon
Csökkenõ sávszél
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
elavult, aránytalanul csökkenõ sávszél a távolság növekedtével, kell hozzá telefon elõfizetés, alacsony upload
attól még, hogy több adsl elõfizetõ van, nem jelenti azt hogy az adsl jobb is
Bazinga!
"Felveszel MSN-en és letiltasz?"
Ehhh :-)
- Nekem UPC van bibííí
- Az én apukám úgy is erõsebb...
És akkor most Te vagy a Jedi, mert neked UPC-d van? Nagy királyság b+.
Ügyes vagy, hogy el tudott menni anyukád és egy papírt alá tudott írni.
Grat.
Az ilyen nekem ez, meg nekem az magyarázat nem igazán tudományos sztem.
Mi többen leszünk!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ati
vajon ha a melóhelyes kábelmodemet hazavinném, akkor otthon is müxene a 20 megabit ?
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres..."
3 éve vagyok UPC elõfizetõ de még nem hívtam call centert, az ég világon semmi probléma nem volt a 3 év alatt. A net sebessége stabil és tényleg annyi amennyi fel van tüntetve, nem úgy mint az ADSL-nél...
Egyedül a korlát lehetett eddig riasztó, de ár/értékben mindig is jobb volt a Chello mint az ADSL.... Az Inviteles ADSL-rõl meg ne is beszéljünk
Azt meg bizonyítsd be, hogy tömegesen áttértek ADSL-re mert erõsen kétlem... Akik áttértek most szophatnak, ugy kell nekik :D
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Ati
Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
F
Mindenki lécelt, mert hulladék a szolgáltatása.
Erre beemel. Gondoljátok meg mi lesz itt!
Nem lennék ott callcenteres...