22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • viral
    No problem!Hozzaszolasom vegere odabiggyesztettem akinek nem inge ne vegye magara.Ha valaki magara vette az azert lehettett mert bele tartozik az alltalam emlitett kategoriaba:-). Valamint neveket sem emlitettem ugyebar,az IDIOTA jelzot viszont szemely szerint en kaptam,tehat illo volt reagalnom ra.
    Reszemrol zartam a temat!

Peace!
  • Nashville
    Hello!
    Egy fontos kérdésem lenne a UPC internettel kapcsolatban. Sokat használom a Rapidshare- t egyéb dolgaim beszerzésére, amihez hogy ne őrüljön meg az ember a sok várakozás miatt, elengedhetetlen a dinamikus IP cím. Tehát, minden kapcsolatbontás és újracsatlakozás után új IP- t kellene kapnom, hogy menjen minden olajozottan. ADSL- nél működik a dolog. És itt?
    A lenti keresőbe beírtam, a rapidshare kulcsszót, de nem hozott találatot, hátha nem volt még.
  • Mighty
    Igen, tudom, én is követeltem vissza a régit, amíg nincs kész a hálózat, viszont próbáljunk kultúrált hangnemben megnyilatkozni.
  • Mighty
    Szóval akkor szerinted mindenki izzítsa be a netlimitert és korlátozza a saját sávszélességét 50%-kal? Nem te leszel az, aki meghatározza, hogy valaki mire használja az internet előfizetését. UPC védekezik a túlterhelés ellen a 3 havi, átlag 250 GB forhalmazható adatmennyiséggel. Valamint jelenlegi hálózata még erősen fejlesztés alatt áll, amit teljes mértékben remélhetőleg júniusra befejez.

Ha még egyszer ilyen hangnemben adod elő magad (vonatkozik mindenkire), szó nélkül törlöm a hozzászólást.
  • Flower
    Ping még mindig 300 körüli :(
  • NeoMaN
    Nálam normális a net. P2P fullon, online játék 30-as ping alatt. Nincs lag vagy packetloss....
    Vegyélvissza hülyegyerek.
  • schrank
    jja hát valakinek egyedül van nete a megyében akkor nem csoda hogy jó a pingje
  • Scooby87
    mondjuk most estefelé még utorrentet is benyomtam...szedek egy-két Hd-t és igy gémelek..igy 50-es pinggel nyomulok németbe... :D...igaz a torrent csak 50-60k-val csordogál most...
  • Scooby87
    én délután is simán jól nyomtam a wolfeinstein enemy territory-t...(30-as ping) :D....szoval nem tudom felétek mi van itt miden ok szerencsére....idő kérdése és mindenhol zsírdeszka lessz...a p2p-t meg remélem megoldják,mert van,hogy elég szánalmasan csordogál...
  • bertino
    hát ja, én is remélem, hogy fognak
    napközben nekem is használhatatlan gamera
    miskolci vagyok és nyíregyházi szerverre 400as a ping :)
    remélem majd rendbejön, mást ugy sem tehetek a várakozáson kívül
  • Scooby87
    bertino:csak sokan panaszkodnak,hogy az emelés miatt csökkent a ping...én ezt nem tapasztalom szerencsére....Debrecenbe minden jól zajlott :D....csak az a fránya p2p...azon még csiszolnának és akkor a legjobb!!!
  • Scooby87
    összeségébben meg vagoyk elégedve az emeléssel...sima ft-ről jön a beigért sávszál....sima http-s felületről is...a pinggel is elégedett vagyok...ami egyedül gyenge az a torrent..vagyis a p2p forgalom...remélem azon még csiszolnak a UPC-nél...emúgy minden annyival jön ami a papiron van! :D
  • bertino
    nem igazán van köze a pingeknek a felhasználói csomagokhoz...
    inkább az adott vonali terheltséghez
  • Scooby87
    pedig azt hittem,hogy azért Angliában alacsonyabb lessz,mint amcsiba...de nem így lett szoval akinek extreme van az multizhat agyba főbe :D
  • Scooby87
    persze amcsi szerverren....magyaron 30 alatt :D...németten 50...legmagasabb anglia 120...
  • Scooby87
    quake VI...DOOM III...CS:source....wolfeinstein:enemy terror....50-max 60-as ping extreme-mel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha kell kép linkelhettek is és lazán le pipázhatsz :D
  • Laceee
    ha igazad van, ha nem, a kultúra leverte a biztosítékot nálad...
  • do2
    nekem stabil a pingem nem ingadozik bf2-t nyomom asszem egy orosz serveren és teljesen jó....
    torrent letöltés meg nem azért lassú mert chelló csinál vmit, hanem mert annyival jön összesen a csákókról:) nekem is tök változó volt amikor full 10 megabittel szedtem, de volt oylan is hogy csak 100-l
    Ez tökre változó
  • viral
    Te idiota!
    Ugyan miert fognam be a szam?Igaz amit leirtam,vagy talan te is a kispocsu torrentes b*zik taborat "erosited"?
    mas: Az uj reggel mi a problem?evek ota van netem nem voltam ide reg-elve mert nem kellett sem kerdest feltennem,sem valaszolnom eddig.
    aztan ugyhozta sors,hogy igen es reg-eltem,problema?
    Na orulok hogy tisztaztuk!:-)
  • Mo.Organ
    Ne foglalkozz vele. Megjött a pénzes postás hozzájuk, hozott gépet internettel azt most örül az egész család.
  • DjDano
    hoppá: Viral Regisztráció időpontja: 2007. 03. 03.

Támadnak az ujregek
  • DjDano
    na te idióta inkább fogd be a szád... amugy az ilyen hozzászólásokat nem kéne törölni?
  • Laceee
    felfele lehet modósitani, csak akkor újra kezdődik a hüségszerződés, a havidijat nemtudom hogy megy
  • zltn2
    Hello!
    Chello Light -om van (azaz már minimum) és 2 éves hüség nyilatkozattal azaz 2008.03.31 ig. Ettöl én még átválthatok chello Mediumra? és ha igen akkor érvényes az akcios havidij 6900Ft vagy igy már nem?
  • wba
    Köszönöm a segítségeteket
  • Dodo55
    A kondenzátorok tudnak hangokat kiadni.
    Mivel a kondenzátorokkal lehet rádiójeleket adni, így ha valami gáz van egy kondenzátorral, akkor átlógnak a jelek a fül által hallható frekvenciatartományba, így egy elég magas hangú sipolás hallható.
    Ezért gyanakszom én valamilyen kondenzátorra.

A kondenzátorok nem igazán javíthatóak, illetve biztos, de sokkal jobban megéri őket cserélni, 2 lábuk van, az van ráforrasztva a nyomtatott áramkörre, egy megegyező paraméterű kondenzátorra ki lehet cserélni őket, és ha jól forrasztod oda, akkor elméletileg működni is fog, meg nem is fog sipolni. De hülyeség ezt csinálnia egy átlagembernek, akinek nincs 1000 féle kondenzátora otthon.

Ha van rá garancia akkor kicserélteted/javíttatod.
    Ha nincs rá, akkor elviszed valami szervizbe, azt ott megpróbálják kitalálni mi a gond, és ha a kondenzátor, és szerencséd van, akkor tudnak egy olyat szerezni, és kicserélik benne.

De egyrészt nem biztos, hogy egy kondenzátor, 100 más dolog is okozhatja a sipolást, másrészt meg azt kideríteni, hogy melyik is sipol 1 év.

Szóval vidd vissza, garanciában, ne próbáld te megjavítani.

Valószínüleg cserélik, nem fogják keresgélni mi sipol.

Amúgy egy kondenzátor ilyen henger alakú, 2 lába van, és belül valami fémből, és papírból van.
  • Mo.Organ
    mondtam vidd vissza, cseréltesd ki.
  • wba
    és a kondenzátor javítható, vagy az egész cserére szorulna
  • wba
    pontosítok, úgy vettem hogy ezt a UPC WiFi csomaggal együtt vettem
  • Dodo55
    Kondenzátor valószínüleg.
  • Mo.Organ
    ilyen van nekem is pont. Hát akkor tanácsolni azt tudom hogy akkor irány vissza vele a bolt. Ennek semmi hangot nem szabadna kiadni magábol.
  • wba
    54Mbps Wireless
  • wba
    SMC router, 54 Mbps, 802.11g, és 2 jeladója van
  • Mo.Organ
    Hát szerintem semelyik routernek nem szabadna hangot kiadnia. Milyen fajtát vettél???
  • wba
    ja és chello van bekötve
  • wba
    Sziasztok!

Nemrég vettem egy routert, amivel vezeték nélkül osztjuk meg a netet és az vele a problémám hogy afféle nagy frekvenciájú hangot ad ki, ha kihúzom a routert akkor nem lehet ezt a hangot hallani, és arra lennék kíváncsi hogy ez természetes, vagy a routerrel van probléma, vagy zavarja vmi más dolog.
    Válaszotokat előre is köszönöm.

• zebrock
    LOLLLL , te aztán tudod,hogy hová kapcsolódsz,a lehető legjobb az 140 (east side) new york-i szerverekhez :) én amcsi klánba játszom,és régen mindig stabil 160 voltam , mostmeg 1 hónapja nem tudok az ugrálás(lagg) miatt :( 30 esetleg itthon , de eu-ba is 50-60 ha jó , most per pill nekem német és francia 220 körül mozog , de a flux 70-80 (ami ugrál)
  • schrank
    mibe passziánszba
  • Scooby87
    nekem stabil 30-as ping van amcsi szerveren....
  • zebrock
    jah,sztem nem kell mentő :)