22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • GuTi21
    A frászért emelnek addig amíg az eddigi emeléseket sem tudják normálisan kiszolgálni. A múlt havi számlánkon már extreme-et fizettem. Végülis igazuk van extrém lassú.
  • FLeK0
    Ti nem kaptátok meg a levelet a számlával?
    Nem kell aggódni, nincs semmi gond, június végére a legtöbb helyen elkészülnek a fejlesztések!
  • Zoelee
    Na itt Egerben a chello sebessége soha nem látott mélységekbe zuhant......
    a standardom-mal napközben azért elérem a 20 kilobájt/sec-es sebességet....éjfélkor mondjuk már tegnap este majdnem elérte a 100-at is..de nem éjszaka akarok netezni (és mielőtt türelmetlennek tűnnék ez már jó egy hete így megy)
  • Sikoly85
    Másik forumon irta egy chellos tag hogy má lehet jövöhét csütörtökön vagy pénteken emelnek a minimumnak is meg a médiumnak is
  • Scooby87
    ugye a chello oldalán lévő forgalom számláló a mérvadó?..amúgy küldenek levelet ha mondjuk az abban esedékes hónapban elértem a 250gigát vagy csak 3 hó után amikor átlagolnak?
  • do2
    nekem 1300 mutat a számláló szerintem olyan 40 gigánál járhatok
  • CzGobe
    én most töltöttem le a 300at (2CD) fél óra alatt, átlag 6M-val :P
    és folyamatosan seedelek ~1M-val, nekem jó a netem :P
  • NeoMaN
    Egyébként tofflány dsl-esek sírásait olvasva rájöttem, hogy a upc-nél 1000x jobb a helyzet mint trékomnál...
    :P
  • GuTi21
    Ha megvan a háttér akkor meg mit bénáznak már lassan egy hónapja? A legtöbbünket ha egy hónapig más rovására szenvednénk a munkahelyünkön két lábbal rúgnának ki.
  • Casillas
    nekem ma nem csellóstól ~100-zal jött egy film elég sokáig, de már kilépett, megint a szokásos lassú :(
  • StephenKing
    sajnos ez most nem igy müködik, a chellosoktól jön rendesen de a többiektöl nekem ebben a hónapban 8fölé nem ment a letöltésem és ezzel 99%ban igy vagyunk chello felhasználók
  • Mo.Organ
    A fejlesztés akkor történik amikor megvan hozzá a háttér, de ez nem úgy müködik, hogy holnap összejön a csapat azt fejlesztünk mert most van időnk.
  • GuTi21
    A 1221-el nem megyek semmire. Azt mondták addig nem tudnak tenni semmit amíg a fejlesztések mennek. Eddig kb. 4x-er hívtam őket. Arról nem is beszélve, hogy ált. 30perc míg kapcsolnak valakit. Teljesen jó, hogy elszarnak valamit aztán még én fizessek egy vagyont telefonra is, hogy utána közöljék nem tesznek semmit.
  • Met
    link
  • Skill
    hali
    valaki tudna linkelni hivatalos irást arról hogy 250g a limit?
  • bakvarnyu
    inkabb meg kéne kérdezned a 1221-et hatha tudnak valamit csinalni.
  • GuTi21
    A netezés még csak csak, de pl. én America's Army-t játszanék, ha nem szaggatna annyira. Még azt is elviselem, ha egy kicsit néha lagg-ol, de ez így sz*r. És ha végre találok egy szervert ami aránylag játszható akkor meg a pingem miatt vágnak ki az adminok. Ilyen a fejlesztés előtt kb. negyedévente egyszer forudult elő fél órára. Miért nem akkor fejlesztenek, ha megvan hozzá a háttér?
  • Laceee
    idáig 2 nap volt ami tényleg rossz volt nálam (Dunaújváros) egyszer múlthét szombaton, meg ma, a ping az folyamatosan 150 felett van, ez van ez ellen nem lehet mit tenni, türelem...
  • cock
    P2P

"A p2p korlátozást megszüntetik április 2-vel?"

Hát ha a fájlcserélgetésre gondolsz, akkor az eddig se volt korlátozva, az egy más dolog, hogy úgy szimplán kiszámíthatatlan az egész, főleg a dc. Torrentnél meg csupán emberek létszámától függ a sebesség. Van hogy nekem is folyamatosan csökken a feltöltésem (DC). Magyarázat rá? Passz. Max. azt tudom elképzelni, hogy a user disconnectelte a letöltését.
  • GuTi21
    Jobb lett volna, ha hozzá sem kezdenek a fejlesztéshez. Február vége óta nálunk délután négytől este 10-ig szinte teljesen használhatatlan. Nemhogy online nem tudok játszani egy normális játékkal, de legtöbbször egy nyanvadt póker is többször kiakad. Most mértem 10mb helyett 0,1mb. Elmehet a UPC a búsba. Jah és itt május 6-ig írják Dunaújvárosban a fejlesztést. Szép hogy addig használhatatlan marad.
  • Mighty
    "Közölték, hogy a csomag milyensége cégtől és dolgozók számától, stb.-től függ"

Igen, ez így igaz. Pár nagyobb cég (mint pl. APEH) munkavállalói az extreme-nek megfelelő csomagot kapják. És, ha jól emlékszem, ez a tömeges levélkiküldés után lett eldöntve.
  • schrank
    ők se tudják csak azt sejtik a hsz-ekből hogy valami köze van a torrenthez
  • do2
    p2p ay micsoda ?:D látom sokan irjátok:D
  • StephenKing
    A p2p korlátozást megszüntetik április 2-vel?
  • cock
    Miskolc :P Tehát április kettő.
  • Casillas
    nem feltétlen április 2, nálunk például április 30-ra fejeződik be, nem írtad hol laksz, nem tudom nálatok meddig tartanak a fejlesztések, de nem valószínű hogy ápr. 2 lenne
  • cock
    Sziasztok!

"s amíg nincs befejezve, addig előfordulhatnak ilyen sebesség csökkenések, illetve ping növekedések."

Csak ne április 2. után. :D

"Egyszerűbben leírva, ne az akciós árakhoz hasonlítsátok a dolgozónetes előfizetést, hanem a listaárhoz."

Ez oké, csak akkor azt is nézzük már meg, hogy a 7490 v. 7190 és a chello classic régi listaára közt mennyi a különbség. Ez %-ban mennyit jelent és ezt a %-ot vonjuk le a jelenlegi extrém listaárából. Ha ez megvan, akkor ott az új kedvezményes ára a dolgozónetnek, aminek elvileg extrémnek kéne lennie. És ha tegyük fel 15% volt eddig, akkor most a UPC dönthet úgy, hogy legyen 10% vagy 5%. Na most ha csökkenteni akarja ezt a százalékot, akkor egyszerűen mondhatja azt is, hogy ugyanannyit fizettet (vagy picikét növeli az árat, de továbbra is extrémet ad), mint eddig, hiszen a listaár azóta csökkent. (csökkent a két ár közti különbség--> csökkent a kedvezmény is) Mindez persze a classic-extrém párosra vonatkozik. Ha viszont számításba vesszük, hogy itt sokakat átpakolnak a médiumba, akkor a médium listaárából származtatott kedvezményes árat kéne megfizettetni, ahol a kedvezmény mértéke szintén kevesebb lenne, mint eddig. Így akár két dolgozónetes csomag is lehetne és fizetési hajlandóságtól ill. munkáltatótól függően válaszhatnának az előfizetők a 2 csomag közt. Csak megegyezés kérdése.

"fel lehet hívni őket azt lehet nekik szövegelni"

:D Megtettük. Közölték, hogy a csomag milyensége cégtől és dolgozók számától, stb.-től függ, de mindenkinek ugyanazt a szabvány levelet küldték ki. Már épp váltani akartunk, hogy akkor jó a hagyományos médium is, aztán közölték, hogy a miénkből extrém lesz, no para. Azóta nem hívtuk újra őket, a sebesség meg a médiumnak felel meg. Majd április 2. után rákérdezünk, ha nem gyorsul, hogy khm.. nem ezt tetszettek ígérni. :D
    Szóval szerintem a kérdést másképp is el lehetett volna intézni és nem feltétlenül az volt a legjobb megoldás, hogy classicosok maradnak a médiumban ugyanazért az árért. A fentieket is figyelembe lehetett volna venni, talán rugalmasabban kialakítható lett volna az egész és akkor mindenki maga dönthetne, hogy ezek után melyikben szeretne lenni, nem lenne ez a felesleges hápogás.

No, üdv! :)
  • Mighty
    Először is: nem garantált sávszélességet nyújt a UPC, bár törekszik rá.
    Másodszor: a hálózatot fejlesztik és amíg nincs befejezve, addig előfordulhatnak ilyen sebesség csökkenések, illetve ping növekedések.
  • Fred10
    Hello!

Nekem az lenne a bajom hogy Classicom van és március elején ahogy volt ez a fejlesztés tök jó lett minden 1200al töltöttem másodpercenként! Azonban most örülök ha eléri az 500at néha van amikor elkezdi 1200ról és lemegy 500ra van hogy rögtön 500ról indul vagy valahogy így! Mi lehet a gond?
  • Mighty
    Hmmm, évi 8520 ruppó. Nem is olyan rossz ez a semmihez képest.
  • bertino
    jovan, fel lehet hívni őket azt lehet nekik szövegelni
    meg a munkáltatótoknak is, aztán itt be lehet fejezni a témát
    kösz
  • StephenKing
    Itt Miskolcon április 2-ra igérik hogy minden fejlesztést befejeznek kiváncsi leszek rá hogy a p2p mikor fog rendesen jönni nem chellosoktól is
  • Shiwo
    nekünk is dolgozó-net van... 710 ft engedményt fogunk kapni ? hűűűű...
  • Galcsi
    Nekem a pingemmel semmi baj(20-30 között van), de a p2p-vel azzal már bajom van,de én sem nyavajgok pedig kifizetem a professional árát.
  • Dodo55
    Hát a pingen még nekem se tökéletes, de itt már megvolt a fejlesztés...
  • bertino
    én is csodálkozok, hogy mindenhova bitangnagy a pingem, a néhány országgal odébb lévő test drive szerverre viszont fel tudok menni és bent is tudok maradni... :D
  • Met
    kb. 50 perc múlva jobb lesz, addigra lejön a cucc nekem :D
  • Munch
    200-as ping magyar szerverre, tempó 100 K/sec. Egyre rosszabb. :D
  • precision
    hát nekem ma torrenten megvolt az 1,1 Mb/s...igaz _csak_ upc -s seedertől jött normális sebességgel
  • Met
    végre hasznát veszem az emelésnek, 500-al töltök le a régebbi 300 helyett