22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Sikoly85
    Itt debrecenben elég türhető a helyzet. Torrenten 130-140kával jönnek a cuccok standardal(medium):D
  • Shiwo
    1 kérdés..lehet volt már...szal dolgozó net van otthon..speedtest.net már 5m/768k környékén írja..de mikortól szünik meg hivatalosan a letöltési korlát ? most áprilistól kezdve ? vagy csak május-június környékén, mikor mindenhol megtörtént az átállás ?
  • nyamiag #10002
    na de Lászlóóó :c
  • Laceee
    szánalom...
  • nyamiag #10000
    10k
  • nyamiag #9999
    sry
  • Laceee
    http://www.upc.hu/index.php?PageID=112159&&R=1879
  • NeoMaN
    UPC kábelen lehet valahogy kiváló minőségben rádióállomásokat fogni (valami elosztóval ugye, mert a rádióantenna és a tv anetenna különböző csatlakozásu kuki-ill puni)?
    Vagy kábelen csak a tv frekvenciák jönnek?
  • kosib
    Na persze jó vicc. Csak éppen márc1-től ígérték és reklámozzák az emelést, arról nem volt szó, hogy utána 3 hónapig alig használható netet kapunk teljes áron.
    Mellesleg, akinek "csak" 5mb-el jön, vagy a 250gb-ot méricskéli, az ne szájaljon, mert nekem 1mb-el sem jön stabilan, és olyan packet loss-os, hogy hozzá tudnám vágni az egeret a monitorhoz távasztalozás közben.
  • PyRex
    nekem vígan megy a 20 mega
  • lokissrác
    Nemtom mit panaszkodsz, kivan írva a hálózatfejlesztés befejezési időpontja. Ennyi..
  • tompka
    Nekem a net 5mbit helyett 4,5mbit és a feltöltésem 530kbit de nem is érdekel. Ahol lakom Kazincbarcikán a kábel tv-t most vette meg a upc, picit néha megáll.
  • Scooby87
    javítás...10mega le és 1mega fel..
  • Scooby87
    nekem zsír a net..és Debrecenben minden ismerősőmnek...egyedül torrentre panaszkodunk csak...többi annyi amennyit a chello igért stabil 10mega!..és feltöltés is stabil 100....jó pingekkel.
  • Laceee
    extreme
  • nyamiag #9989
    jo ez alap, de az inkább zavar, h a torrent használhatatlan
  • Blekk Síp
    Irígylem a problémáidat...
  • Slipknot14
    Bazz már, mi a geci van ezzel a szarral? Az odlalukon, nagyképűen már az új adatokat írják, de tiszta fos a net. 10Mbit-esnek kéne lennie, és már hetek óta az 5Mbit-et se érte el(A max 4,5 volt). Ma pl órákig ilyenek voltak hogy 400Kbit-700Kbit. Szóval ennyit erről a szarról.

Ha ennyire nem bírják a szerverek, állítsák vissza a 3Mbit-re bazz.... Mer így még az is ritka hogy a 3Mbit megvan :'(

• bertino

ja
  • tompka
    Velem a upc nagyon rendes mert ma már töltöttem le egy csomó videót kb 1gigát de az oldalukon lévő forgalommérésnél csak 5megát számoltak fel:))
  • Sikoly85
    szerintem ha ebbe a hónapba tul léped akkor mailt fognak küldeni mint a régi rendszernél
  • Scooby87
    ugye a chello oldalán lévő forgalom számláló a mérvadó?..amúgy küldenek levelet ha mondjuk az abban esedékes hónapban elértem a 250gigát vagy csak 3 hó után amikor átlagolnak?
  • Zoelee
    jó neked...
  • Laceee
    nálam a böngészés lassú. de ha egy nagyobb fájl letöltésébe kezdek akkor teljes a sávszél...
  • Zoelee
    Guti21-nek igaza van mert annyira k**vára nem érdekelne hogy a standard sebesség 170-180K, de 20-al jön minden... én kibírom várni amíg emelnek, de örültem volna ha addig legalább egy nyomorult 50K megmarad...de ez ami most van ez egy nagy SEMMI. ráadásul online játék is teljesen lehetetlen így...
  • GuTi21
    Persze én ezt megértem amit írsz. CSak három hónapra hűségnyilatkozat nélkül nem éri meg sehová sem menni pláne vezetékes telefon nélkül amit ugye akkor mondott le az ember mikor áttért a "jobb" chello-s szolgáltatásra.

Másrészt "míg mindegyik csomagnál le nem zajlik az emelés addig előfordulhantak kimaradások/lassulások." már írtam, ha csak előfordulnának az nem lenne gond. De azt nem tudom "előfordulhatnak" tekinteni ami egy hónapja egyhuzamban kimarad és lassul.
  • FLeK0
    vágod hogy a upc az elmúlt 5+ évben nem arról szólt, hogy a minimumot _esetleg_ nyújtja hónapokon át? mégis ki írta volna alá a szerződést, ha nem az az általános vélekedés, hogy nagyrészt megvan az elméleti maximum sebesség?
    nekik üzletileg OK amit csinálnak, de egyébként patkány dolog ezzel magyarázkodni most, az egész emelés a t-online fenyítéséről szólt, ez van.
  • FLeK0
    "A fejlesztés akkor történik amikor megvan hozzá a háttér, de ez nem úgy müködik, hogy holnap összejön a csapat azt fejlesztünk mert most van időnk."

akkor az emelés miért így történik? nincs ennél féregebb magatartás, mint ezt kimagyarázni. persze, játszunk 3 hónapig pacmannel, meg töltsünk smswebről.
    oké.
    de ez csak egy tipikus magyar nyavajgás egy tipikusan magyar szolgáltatásért, ne is vedd figyelembe.
  • precision
    Nézd meg az ÁSZF -et, _mindegyik_ szolgáltatónál van egy minimum le/feltöltési sebesség amit garantál. Ha ez alá megy akkor sírhatsz, de meg lett már mondva hogy amíg mindegyik csomagnál le nem zajlik az emelés addig előfordulhantak kimaradások/lassulások. Ha nem tetszik menjél át ADSL -re.
  • GuTi21
    Egyrészt tök mindegy mihez hasonlítok csak a példa kedvéért írtam. Hogy máshol azt kapod amit kérsz itt meg nem.

A másik dolog pedig az hogy kicsit zavarban vagy "Az emelés elsején lesz a hálózat bővítés lesz 22-én." Nem az a probléma, hogy nem az új csomag sebességével nem jön. Hanem az hogy még a régi csomagomnál is fényévekkel SZARABB!!!!
  • Mo.Organ
    Az eddigi beírásaid sem üttöték meg még az értelemes hozzászolást. Liter tej és az internet esete. pffffff
  • Mo.Organ
    Ebből is látszik mennyi buta ember van itt a topikban. Az emelés elsején lesz a hálózat bővítés lesz 22-én. Legalább ha nem vagytok tisztában a fogalmakkal akkor ne írjatok be semmit mert csak égetitek itt magatokkat.
    Egyébként biztos vagyok benne hogy mindenhol megvan a minimum sávszélesség amit az ászf megkövetel.
  • GuTi21
    Megmondom mit érzek, ha veszel egy liter tejet akkor azt iszod. Én kifizetek egy hónapra egy extreme csomagot és messze nem azt kapom. Nem az a gond, hogy 1-2 napig nem megy. Az a gond hogy ebben a hónapban még nem ütötte meg a használható mértéket.
  • chicco24
    Igazat tudok neked adni. Itt Egerben ritka szar a net. Chello mediumom van nekem is. Remélem,hogy nem kell április 22.ig várnunk,hanem már 1.jén emelik itt Egerben is. Mert ez így kaki. Ez így minimum. Úgy lenne fair dolog,ha a fejlesztések ideje alatt az árat is ahoz igazítanák,mert így a szarért,semmiért fizetek 8ezret.
    Értem én hogy bővítések meg fejlesztések befejezését meg kell várni,meg stb. De ez nehogy már az én gondom legyen bazz. Rugalmasabban is megoldhatták volna ezt a bővítést. Ha nem fizetném be a 8ezret akkor egy kukkot nem szólhatnának az Upc-nél.
    Na mindegy,legyünk türelemmel és várjuk. Remélem hogy 1.jén itt Egerben is emelnek már és nem 22.én.
  • Mo.Organ
    Fejezd be. Olvass egy kicsit ÁSZF-t azt ülj le a sarokba elgondolkodni.
  • bertino
    csakhogy a tejet nem havonta fizetjük x fix összegért
    sztem te is érzed a különbséget...
  • GuTi21
    Persze nekünk van a legkevesebb beleszólásunk csak mi fizetünk érte. Nem tudom mit szólna anyád ha elmenne a boltba egy liter tejért és kapna a pénzéért egy literes zacskóban három cseppet.
  • Sikoly85
    lehet addig helyre áll minden, kitudja. Nekem se tetszik ez a csiga lassuság. Egy gamet 3napig szedtem nonstopba torrentről:D
  • GuTi21
    Jó neked hogy még csak egy hete szívsz. Nálunk már február 25-26 óta megy ilyen "jól"!

Tényleg jó, hogy júniusra mindenhol készen lesz, de addig azt nem tudom minek fizetünk teljes árat egy töredék szolgáltatásért. Mert ugye ő 10MB helyett ad most kábé 0,1-et akkor nekünk nem ezt kéne, hogy kiszámlázza. És akkor pontosan annyit kapnának amennyit ér ez a szar kb. 100Ft-ot.
  • bertino
    végülis az is jó lenne, ha nem rinyálnátok, végülis ebbe a "mikor csinálják a fejlesztéseket" dologba nektek van a legkevesebb beleszólásotok, azon kívül, hogy vártok, nem tehettek mást, max a topicot rontjátok ezekkel az idétlen postokkal...