22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
  • Flower
    Médiummal 600K a letöltésem (1TB-os tesztfájl).
  • LES FORZA INTER
    értem. még bízom benne, hogy jobb lesz, elvégre még azért fejlesztget még a chello, ja és speedtesten mértem.
    majd ha májusra sem lesz jó telefonálok egyet. Idáig úgyse volt nagy problémám a chelloval, hátha ezt is megoldják.
    Későbbi modemrestart esetleg segíthet még?(bár látom előre válszod: nem)
  • Mo.Organ
    nem tudom milyen sebbesség mérővel mérted hogy ezt az eredményt kaptad.
    de ami legfontosabb amit az ászf is ír. Ha megvan a szerződésben foglalt minimum sávszélesség akkor panasszal nem igazán élhetsz, sajna.
  • LES FORZA INTER
    Hali! tőled mint bennfentestől csak kérdezni szeretnék: voltam otthon(Miskolc) és lemértem a sebességem, 3000kb/s fel, és 700kb/s le. Dolgozónet van otthon, ami elvileg medium sebeséggel kellene mennie szerződés szerint. Router újra lett indítva.
    Várjak még, vagy érdeklődjek a 1221en, vagymivan? Visszanéztem, meg egy ideig figyeltem a fórumot, de emlékem szerint erre nem volt válasz, vagy elfelejtettem, vagy azt nem láttam.
    Elvileg ápr. 2án befejeződött a fejlesztés Miskolcon a upc.hu szerint.
  • Grifidos
    Vissza olvastam nem keveset már elötte is. (átrágva magam Schrank ÚR számos szösszenetén), de igazán tuti infó nem volt.
    A gáz az, hogy ez a hmm "korlátozás" nem csak a torrentnél gond hanem a direct kapcsolatnál is.
    Igazán tisztán viszont a torrentél látszik amikor megnyitja az ember a kapcsolat listát ( IP / szolgáltató). Mostmár beleszámít ugyebár az adatforgalomba a hálózaton bellüli kommunikáció is, jogosnak tartanám a dolgot, ha az ember a "hálózati biztonságot meghaladó" mértékben használná a szolgáltatást. Viszont amíg a felét sem érem el annak az ominózus 250GB-nak addig persze, hogy károgok miatta.
    Majd május 1 után, hiszen lakhelyemen április 30 az átállási határidő, ha igy marad hiába vagyok lassan 7 éve előfizető úgy betámasztom öket külömböző helyeken , ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Peace no flame
  • pepoc
    többeknek korlátozza a chello a torrentet, többeknek nem. Viszont az nagyon érdekes hogy csomó upc-s ip tartományban lévő szerver seedel (de csak a legnagyobb magyar torrent trackeren).
    Lehet az előfizetők felén kísérleteznek hogy belső hálózatban seedelik nekik a cuccot (torrent caching vagy mi a neve a dolognak), többinek meg megy mint eddig :'(
    ahol én lakom ott nem is lehet adsl-t kötni. ftp ről webről (pl google videó) jön a dolog 10 megabittel, pingjeim kiválóak játékokhoz, nem értem mi akadálya hogy a torrentet visszaállítsák ahogy a sebességemelés előtt volt.
  • Mo.Organ
    olvass vissza egy kicsit. Megéri.
  • Grifidos
    Szia!
    Végre egy "belsős".:)

Most frankón ti mit tudtok erről a korlátozási buliról?
    Már gondolkodtam rajta, hogy ráuszítom az esélyegyenlőségi ombudsmant a cégre.:) Hiszen az ASZF-ben nyoma sincs annak, hogy korlátozni lehetne a más konkurens szolgáltatónál lévő "ismerősökkel" a kapcsolati sebességet. Ez diszkrimináció.:))
  • Mo.Organ
    Az a túlzás hogy itt a fórumban panaszkodsz ahelyett hogy a 1221-en jeleznéd a problémád.

De ha privibe megadod a modemed számát, akkor holnap reggel megnézem neked a problémádat és mogoldjuk a hibádat ha valóban van.
  • Mighty
    "de nagyon idegesitő tud ám tényleg lenni ez... főleg hogy a melómat nemtudom csinálni igy..."

Ha a melód FÜGG az internettől, igényelj bérelt vonalat.

Na most erre két lehetséges válasz van.

Nem függ, jó a lakossági net is.
    Függ és fontos a 100%-os kapcsolat.

Gratulálok, hogy csak szemlyeskedéssel teletűzdelt választ tudsz csak kipréselni magadból.
  • remfarkas
    Legszívesebben tökön vagy egyében lőném azt a upc-st aki lehetővé tette hogy ennyire fos szolgáltatást tudjanak adni. ha nem bírják kiszolgálni a kínált sávszélt nem kéne bővíteniük. 1 megát töltök már vagy fél órája, felgyorsult, aszongya már csak 1 óra 22 perc van hátra...
  • zebrock
    :) vagy :( ? Sziasztok , én csak olvasgatom , nem igen szólok bele , mert nem érek el vele úgyse semmit , de Schrank-nak igaza van , csak egy kicsit nyersen adja elő :) . Amúgy én is játékra használom (használnám) a netem , délután kiborító , de az UPC felé is jeleztem , megpróbáltam , de semmi értelme. Ez ilyen , és ilyen is fog maradni. Részemről téma lezárva , csak azért írtam , hogy megértem Schrank-ot , de a töltősöket is , elvégre kifizetik ők is , ahogy mi . Megoldás másik szolgáltató , ha megy persze , (hűségsz pl. )Amúgy Fehérváron a "nagy rózsaszínű" is laggos mint a fene , túl sok előfizető él itt. Ma 15-20 pingel játszottam reggel , most meg 140-220 ig ugrál , estére úgyis megjavul.Szóval nem rinyálni akartam , bocs ha valakinek az idegeire mentem ezzel , téma lezárva , szevasztok
  • do2
    Mighty, miért kéne bérelt vonalat rendelnem ? Ezt nem értem miért irtad.. eddig teljesen megfelelt ez a upc. Jó nagy hülyeséget irtál nekem... Én panaszkodok mert igy látom jónak. De a te kedvedért megrendelem a bérelt vonalat csak hogy ne keljen a hülyeségeidet olvasnom:D
    Amúgymeg engem kurvára nemérdekelene az ha ingadozik ,meg hogy lassú, ezért 1 szavam nem volt. De hogy 10 percenként nem kap jelt a modemem az már túlzas.. Itt a legtöbb ember a ping miatt panaszkodik meg ilyenek, hát engem az a része nemnagyon érdekel..
    A melómhoz meg mi a faszért rendeljen bérelt vonalat amikor bármilyen net megfelelő ami müxik... ritka hülyegyerek vagy te.. ne is válaszolj erre nekem itt max privibe, mert nem kivánom veled folytatni az okoskodásaidat.
  • bigapó
    ez oldal vagy program?
  • Skynet85
    juj nah most mit fogsz kapni:D Schranktól:D
  • Sikoly85
    Reggel itt is volt vmi. 3torrentet töltöttem, külön külön kb 200-300kával, aztán pár percre hírtelen leugrott 4-5kára. aztán megint vissza...
  • schrank
    hétfő délelőtt van semmi gond a nettel nna majd délután háromtól ha haza ér az ország jövőjének nemzedéke
  • Mighty
    Ha a melód függ az intetnettől, igényelj bérelt vonalat.
  • Mighty
    Lassan akkor be is láthatnád, hogy senki nem fog a netezési szokásain változtatni csak azért, hogy neked jó legyen.

Kérdés, hogy annyiszor jelezted is e már az UPC felé, ahányszor ide beírtál (tök fölöslegesen).

Pár emberen meg a mai napig meglepődök. Több éve internezetztek, használtok fórumokat. Tudhatnátok, ha nem adjátok egyesek alá a lovat, el fognak hallgatni.
  • Zsoltika 007
    Ismerős a szitu.
  • do2
    de nálam már megvolt a bővités, bár lehet vmi utómunkák vannak:)
    de nagyon idegesitő tud ám tényleg lenni ez... főleg hogy a melómat nemtudom csinálni igy...
  • Zsoltika 007
    Örülj neki! Ha mákod van már csinálják a bővítést.
  • Flower
    Nekem 40-40G (bwmeter)
  • do2
    van vki a 8.kerületből ? 2 napja irtó szar a netem, nem kapok jelet tolyan félóránként.. inkább legyen lassú netem mondjuk 50 kb/s de menejen..
    A faxom kivan már hogy nincs jel:(((((((((((((((
  • Sikoly85
    Végre betudtam lépni a chello oldalán a forgalom mérőbe. 75gigát mutat erre a hónapra, miközben a dumeter szerint 150gigánál járok:D
  • Met
    Nem a hülyegyerek banoltatja schrank-et hanem a saját viselkedése...
  • Yan
    :)
    schrank, ne piszkáld már őket,
    mert vmelyik hülyegyerek megint banoltat! ;)
  • precision
    azt írta hogy fényképeket meg érettségi tételeket akar megosztani, arra tökéletes egy ilyen free tárhelyszolgáltató szerintem...de az atw csak egy példa volt (nekem pl az mp3akat sose törlik onnan), van többezer más free tárhelyszolgáltató
  • Zsoltika 007
    Látod csak te pi**lsz széllel szemben...
  • schrank
    folyamatosan kapok PÜ-ket hogy nekik is ugyan ez a bajuk csak nem írogatják ide mert tudják hogy nem lehet csinálni semmit
  • Zsoltika 007
    Nem tudtuk hogy te vagy a kiválasztott! Egy pillanat és beszólok a központba hogy ezt a senki pyrex-et nyomják át a lassú vonalra őfelségét meg közvetlenül az optikaira.
    Igény esetén a nasa embereit is kiküldjük ha a stabil 1-2 ping túl magas lenne. És fekete autóval járjuk majd a környéket és rögtön ítélő bírósággal kivégeztetjük a senkiházi letöltőket!
  • schrank
    pihennyé má
  • PyRex
    "ilyeneknek"

qrva gyorsan fejezd be azt a stílust kisfiam, mert kezd belőled elegem lenni, de nagyon.
  • schrank
    az ilyeneknek minek ping
  • PyRex
    pingjeim is jók ^^
  • bertino
  • schrank
    szarok a letöltésre az jön rendesen de az hogy 100-as pingem van a mérő szerint ami valójában 300-800-ig ugrál az több mint felháborító
  • PyRex
    mostantól csak szimplán mindig kiröhöglek:

• schrank
    [IMG]http://www.speedtest.net/result/113604968.png[/IMG][/URL]]gyalázat