22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • remfarkas
    Fejlesztési ütemet meg nem lehet megnézni mert connection timed out. 10 megabites nettel csak irc-zni lehet meg 2 óránként egyszer egyszer 5 perces töltéssel néhány site-ot behoz, fejlesztés a javából kérem szépen.
  • Aspyrin
    Fincsy.
  • remfarkas
    48 packets transmitted, 8 received, 83% packet loss, time 47037ms
    Yihááá, fostalicska, szerencséjük hogy más szolgáltató nincs errefele, megvették a merill-t, most meg szivatnak minket ;)
  • Munch
    Vissza. :-/
  • StephenKing
    Frankó visszacsusztunk az utolsó helyre
  • Mighty
    Frissült a UPC fejlesztési ütemterve.

Itt lehet megnézni.
  • PyRex
    Éljenek!

• PyRex
    Pffff ez mennyire szánalmas duma :) Örülök, hogy ennyire ismersz, meg a többieket is :)) Te biztos tudod, hogy mivel töltöm a mindennapjaimat :)
  • Zsoltika 007
    Sok boldogságot hozzá!
    Muhahahaha.
  • rekettyes
    jó hát miénk a mennyeknek országa
  • schrank
    ne nyávogj akinek nem elég a 250GB havonta az ....sse fel magát akarom mondani kötte-sse azt bérelt vonalat amit ajánlottak
  • Grifidos
    Jó nektek lelki szegényeknek akiknek csak a fórumozás és a játék tölti ki a mindennapjaitokat.

• schrank
    soha ne futtasd magadat
  • bertino
    éljenek a szerencsétlenek
  • schrank
    éljenek a korlátozott p2p-k
  • DjDano
    Éljenek a magas pingek!
  • schrank
    nekem most franciába 20-as pingem van de péntek délutántóóóól ... nna mindegy megyek gerecse 50-re vagy mi a ...szomra
  • Munch
    Jobb lesz a srank pingje.
  • PyRex
    király, nem terheled tovább a hálózatot. még valaki nem akar csúcsszuper adsl-re váltani??
  • Grifidos
    Tök buli...most már chellostól sem tudok letölteni, sem fel 10kb/sec-nél gyorsabban. A webes letöltés viszont megy a plafonon 1.3MB/sec

Röviden összefoglalva én speciel a következő ASZF módositásnál tiplizek ettől a fostalicska cégtől, ha igy marad.
  • schrank
    neked szónak be mee te közéjük taaatozoo
  • Aspyrin
    Csókolom, ma estére fos lett a szolgáltatás minősége. Csókolom.
  • NeoMaN
    tévedsz sztem
    :D
  • tommygiant
    Akinél már befejeződött a fejlesztés, lehet, hogy, azért nem megy a net az új sebességen, mert ahhoz még regisztrálni kell a gépet és modemet a http://prov.chello.hu-n. Nálam is ez oldotta meg. De lehet hogy tévedek.
  • CzGobe
    nevében pontos i van, a kis valentinnapi névnaposnak, de a nickje már y-ra végződik, kis trendi :) na mind1, CHELLO a legjobb számomra, még szerencse h olyan helyen lakom, ahol elérhető :P
  • Munch
    Kár ez a TTL korlát. :(
    Egy szálon elkezdek húzni, akkor max 300 K...
    Flashget nélkül nem nagyon tudok töltögetni, az kezeli egyedül szimpatikusan a tcp/ip fejlécet. Másra nem nagyon tudok gondolni... :(
    Ez a macskás ez érdekes egy gyerek lehet, na. :D
    Kár, hogy én nem emléxek rá, hogy 11 évesen ilyen hülyén köhögtem volna bele bármilyen fórumba. xD
  • Skynet85
    Ha már itt tartunk épp most láttam egy elég vakmerő reklámot, itt az sg-n T-dsl-től:D Válts legalább 4 Mbites, és most jön a lényeg, BIKA ERŐS netre:D
  • PyRex
    Mivel sokan nyenyenyéznek, hogy milyen szar a chello (tudod még mindig nem értik meg, hogy fejlesztések folynak) - ezért én is beteszem sokszor :)

Ja és csomóan azzal jönnek, hogy náluk már befejeződött a fejlesztés és még midnig szar. Ja lehet, csak azt felejtik el, hogy az, hogy náluk befejeződött, nem azt jelenti, hogy esetleg amíg eljut a városukba a net, nem megy át 3 olyan városon, ahol MÉG NEM fejeződött be... Na ez a nem mindegy... Logika egyeseknek nulla :)
  • CzGobe
    :DDD újabban soxor teszed be azt a képed, akár az aláírásodba is linkelhetnéd :)) 60kBps, ha kifognak egy fél chellost :P
  • PyRex
    60 kilobyte? Ejha, az asztán sebesség!

lúzer...
  • CzGobe
    uff, meg micsoda feltöltés is van ott! :)
  • Munch
    Aztaqrvaeget.
  • Skynet85
    :D:D:D:D:D Köszönjük a szakmailag helytálló kritikát:D:D:D:D:D (eskü vicc topikot akartam nézni, hogy jó kedvre derüljek, de ezek után:D)
  • bertino
    igazad van!
    csá
  • macskássy
    hi! megkel mondjam t-oinlne sokal jobb ettöl! a pingbe is meg az árrban is job 7ezerbe van kábelel.MEgy a letőltés is afilmek jönek lefele. 60kilóbyte megvan még töb is és níncs ping sincs korlát se,
  • do2
    mondjatok 1 torrent oldalt ahova van meghivótok is:D
  • Flower
    Onnan szedtem, de az már soknak tűnt :D
  • Flower
    Csak dicsekedtem, de a torrent nekem is nagyon változó.
  • Mighty
    ftp.fsn.hu

Van ott 128 terás is :)
  • zebrock
    lolllll , 10Tb-os testfile -t nem találtál ?