UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem teljesen ezt a: "ha többet fizet egyes kiemelet cég, akkor extreme lesz". Nekem plk a cég nem fizet egy fityinget sem. Én csengetem a 7200-at, a többit meg a legjobb tudomásom szerint az állam rendezi. Akkor milyen jogon döntik el, hogy ki melyik csomagba kerül???
bertino
engem se 😄DDDDDD
hála a jó égnek!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Munch
Van már akit lekorlátoztak ebben a hónapban?

bakvarnyu
Az miert van, ha fel oraig megy a torrent, utana nem lehet jatszani akkora a ping! 3-400 ra is felmegy! Es egesz este szar marad hiaba a modem restart.Es minden esetben. Eleg egy kis idore bekapcsolni a torrentet utana tuti szar lesz. Mi lesz itt ha korlatlan lesz ez a szar es mindenki tolteni fog mint a barom??

MÁV.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Nem tudom kinek az agyréme lehetett ez, hogy többféle dolgozónet is lesz. Miért bonyolítanák meg ennyire a saját dolgukat? Semmi logika nincs benne. Dolgozónet az medium lesz, és kész. (Max lehet hogy kiemelt közintézmények, akik még rátejelnek valamennyit, kaphatnak jobbat.)
Mo.Organ
Hol dolgozol????

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Értesítés lesz majd róla. Ma elmondták hogy ez hogy lesz csak nem figyeltem rendesen azt hülyeséget meg nem szeretnék beírni ide.

Hellhammer
És hol lehet megtudni, hogy melyik cég milyen "besorolást" kapott?

Akkor én hova is tartozom?
😊
Én fizetem a 7200FT és a munkahelyem 1 fillért sem.
Ilyenkor mi van?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mo.Organ
medium, de erre még ne vegyél mérget. Majd kiderül idõben.

Akkor arra tudnál választ adni, hogy
1. Tanári
2. Polgármesteri hivatal
közalkalmazottival mire váltanak?

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

bld
vagy apeh vagy államkincstár😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Mo.Organ
ez így igaz. Most mindenki gondolkodhat hova is tartozik.

bonyolódik😊
de tisztul is<#papakacsint>
köszi, hogy megosztottad

Voltam ma az UPC ügyfélszolgálatnál érdeklõdni a Közalkalmazotti kedvezménnyel kapcsolatban.A hapsi a következõket mondta:
Minden új közalkalmazotti kedvezményt igénylõ: MEDIUM csomagot fog kapni.A régebbi elõfizetõket pedig hogy MEDIUM vagy EXTREME csomagot fognak-e kapni a Munkahelyük azaz hogy melyik cégnél dolgoznak,fogja eldönteni.
Ha Pl: Magyar államkincstár+köz.kedvezmény=MEDIUM (Mint én is)
HA Pl: APEH+k.kedvezmény =EXTREME
Ezt a 2 példát mondta az ürge,a többi munkahely elbirálásáról mást nem mondott.
Zsoltika 007
Szerintem is elnézték a dolgot.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

így van az, amikor valaki rutinból dolgozik
vagy reinstall volt a gépen, vagy épp a szervert rakták újra😊
meg nem nézte át senki, mielõtt kikerült volna<#eljen>

Heee?
Ezt nézzétek, valami nagyon nem kóser ITT

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

nyugi
olvass vissza (bár azt mondod figyeltél, tehát elméletileg képben vagy)
láttad hányszor kihangsúlyoztam, hogy nem a sírás a lényeg, sõt
itt a kérdés nagyon is az, hogy egy élõ szerzõdés fényében mit engedhet meg veled szemben a szolgáltató, vagy éppen mit nem
aztán meg gondolkodj el rajta, hogy ha bármikor módosíthat, akkor te hogyan fogsz majd sírni, ha éppen a te érdekeid sérülnek az ilyen hozzáállás miatt...(most még az se biztos, hogy nem jó a hozzáállás..)
Eleve arról van szó, hogy érdeklõdés szinten megy a dolog, de vedd észre, hogy végsõ soron ez éppen úgy a te érdeked is, mint az enyém, vagy bárkié.
capisco?
<#vigyor2>

mateus33
Nem is errül van szó h jajj csak ennyivel lesz olcsóbb,én lesz*rom speciel (elég az 5mega is),hanem az,h eddig sem volt lecsökkentve a letöltési sebesség 2megára csak mert ez kedvezményes net volt,akkor ezután milyen jogon,ha nem történt szerzõdésmódosítás.

vazze, eddig nem akartam beleszólni, hátha megunod a sírást.
de basszus, eddig is olcsóbban kaptad, most is olcsóbb lesz, legfeljebb nem 4000FT-val, hanem csak 700-val. Ez van. Szokj hozzá.
Zsoltika 007
Nem tudom nektek mi van de nekem eléggé pontosan méri az adatforgalmat. <#shakehead>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hmm, erre gondolsz:
rendben, hogy ugyan az, de az alapvetés még mindig ott van:
nem olvasom sehol a szerzõdésben, hogy nekem más fajta classic-om lenne

mert a chello.hu-n a dolgozonet-nél nem is írják ki, hogy classic, csak a le és feltöltést, stb., ami viszont classic-os érték, de nem nevezik classic-nak

ellenben a szerzõdésemen classic szerepel
arról nem beszélve, hogy a kedvezményt is a classic listaárához mérik
mivel az árak elméletileg nem emelkednek, ezért az extreme listára várhatóan a mai classic-é lesz

szóval nagyon nem tiszta, hogy élõ classic-os szerzõdésbõl miért is lesz medium
(Új szerzõdésnél rendben van, de élõnél? Ha engem köt a hûség, akkor a szolgáltatót is a szerzõdésben foglalt kötelezettsége, szvsz.)

mateus33
Régóta nyomon követem a topikot,csak most kiesett pár nap,de akkor visszaolvasok,köszi😉

Mo.Organ
Ma a központban akartak valamit csinálni az átállással kapcsolatban, de nem engedtem. Bezárkoztam és lenyeltem a kulcsokat. Itt nem lesz változás, és kész. <#vigyor3>

Mo.Organ
Ha csak egy picit olvasnál vissza akkor megtudnád a választ.

nekem már most hiányzik a korlát😞😞😞😞😞 visszasirjátok még 😊
mateus33
Szóval akkor az biztos,hogy a dolgozó netet használók csak a medium csomagot kapják majd? És akkor a (kb) 7500as havidíj marad,s így párszáz Ft eltérés lesz csak (mivel a Medium 7900ba fog kerülni)? Vagy errõl neked nincsenek információid?
Ja és még annyit,hogy akkor a dolgozó netesek is a márc. 1-ei kezdéssel kapják a bõvítést? Vagy õk majd csak 1hónap múlva a Medium csomag miatt?

Mo.Organ
Ugyan az mindkettõ csak másképp hívják a gyereket.

mateus33
Sztem ha nincs benne szerzõdésben,h a közalkalmazotti netet igénylõk hátrányos megkülönböztetést fognak kapni,vagyis õk nem érdemlik meg a terv szerinti változást,akkor nem jogos,ennek kell utánajárni. Speciel engem is érdekel,mert nekünk is ilyen van és nem mindegy,h ugyanazért a pénzért 5 vagy 10megás netet kapunk😊

bertino
nekem mááá vmit babrálnak a modememmel, csak 4 gigával léptem pedig át eddig a korlátot 😄

nem hiszem, hogy ugyanaz lenne a két konstrukció
sebességben, szolgáltatásban igen
de én semmi mást nem csináltam a munkahelyen, mint kértem egy igazolást, amit bevittem upc-nek, õk meg megkötötték velem egy évre a classic-ra
a szerzõdés tehát classicra szól, nem vmi más megnevezésre
ráadásul itt van elõttem, hogy a kedvezmény havonta 4320Ft (A listaáras 11510Ft-ból, így lesz 7190Ft).
ezt ha felszorzom 12-vel, akkor 51840Ft jön ki. Ez pedig nem egyezik a Chello.hu oldalon feltüntetett, DolgozóNet konstrukcióval, mivel én semmit nem íram alá a cégnél, hogy bármiféle kedvezményt kapnék tõlük, stb.
akárhányszor nézem át a szerzõdést, ezen bizony classic szerepel
a hirdetmény pedig azt mondja, hogy classicból extreme lesz
(Csak a rend kedvéért: nem sírok, hogy miért "csak" medium, ha az is lesz végül, de elvi szinten nem értem, hogy miért nem extreme...)

m.

Zsoltika 007
Már sajna nem megy. Már néhány óra alatt át reggeli a mérõt az új mac címhez az eddigi 2 nappal ellentétben. Én így szívtam meg múlt hónapban.

Mo.Organ
ne priviben nyald a <#action>

Athletic  Bilbo
Privi ment zombi 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Én arra vagyok kíváncsi,hogy zökkenõmentes lesz-e az átállás márcuis 1.-én vagy nem. Mert egyenlõre nagyon nagy csend van a sávszél emelés körül.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Én még nem kérdeztem,de az egyik itteni topiktárs azt mondja,hogy csak akkor adják a dvd lejátszót,ha a lemondott és az újra igényelt net bekötési helye NEM ugyanaz.
Meg kell kérdezni az ügyfélszolinál,mert õk tudnak BIZTOSAT mondani.
<#wave><#wave>

Mo.Organ
dolgozo net = közalkalmazott net úgyanaz. Csak mondetam

CzGobe
kb fél 2kor elment a netem, most néztem és visszajött... ftw?

eom$

bld
hasonló a problémám nekm is, viszont ha tényleg így van akkor még msot átváltanék standard-re mert akkro kapok egy hordozható dvdlejátszót is grátiszba és érdekelne h van e értelme váltani

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bertino
ez egy kicsit kib@szás csak...

mateus33
Hm,ez érdekes,mert nekem is Classic van,és eddig mindenhol az volt,h ezt váltja az Extreme...

Én nem dolgózó net-es vagyok, hanem közalkalmazotti kedvezménnyel van a classic.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt mondták medium lesz elsejétõl.

Ami egy felõl jó, mert így is több, mint a jelenlegi classic.
Viszont kicsit borzolja a kedélyemet, hogy én classicra szerzõdtem, ergo extreme-re kellene, hogy váltsanak. (Még1x mondom a lényeget tekintve majdnem mind1, hiszen gyorsulni fog a netem de az igazságérzetet borzolja enyhén a dolog.)
Ha vki újonnan köt, azt mondom, ok, legyen medium, de így...

Nem értek hozzá, nem bújtam át betûrõl betûre a szolgáltató kötelezettségeit és az ide vonatkozó paragrafusokat sem ismerem, de vki elmondhatná, hogy ez így jogszerû-e az élõ szerzõdésekkel kapcsolatban, vagy sem (addig értem, hogy a szolgáltatás minõsége nem romlik, sõt gyorsul, de ettõl függetlenül...).

köszi:

m.

mateus33
Szerintetek az miért van,hogy a chello-s emailcímemet szinte sehol sem adom meg,mégis minden nap érkeznek rá hülye idegen emailek. Címzettnek ráadásul nem is én vagyok megadva,hanem az [email protected],mégis megkapom...
Valamit tud ez ellen tenni a upc,vagy minden nap törölgethetem ezeket?

HunnernesKonge
Nekem se mér. Kiírja szépen hogy _ MB És ha rámegyek az elõzõ honap fülre kidob egy oldalt hogy Nincs adat.<#hehe>
PyRex
nemtom, pedig semmit nem csináltam, csak csomót töltök le/fel és leszarom, hogymennyit 😄 Lehet, hogy azért nem korlátoznak, mert nem folyton ezen izgulok 😄DD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bakvarnyu
itt valami bûzlik <#vigyor1>

Volt olyan akinek mér és nem lett korlát

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC