UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hála a jó égnek!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
😊
Én fizetem a 7200FT és a munkahelyem 1 fillért sem.
Ilyenkor mi van?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
1. Tanári
2. Polgármesteri hivatal
közalkalmazottival mire váltanak?
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de tisztul is<#papakacsint>#papakacsint>
köszi, hogy megosztottad
Minden új közalkalmazotti kedvezményt igénylõ: MEDIUM csomagot fog kapni.A régebbi elõfizetõket pedig hogy MEDIUM vagy EXTREME csomagot fognak-e kapni a Munkahelyük azaz hogy melyik cégnél dolgoznak,fogja eldönteni.
Ha Pl: Magyar államkincstár+köz.kedvezmény=MEDIUM (Mint én is)
HA Pl: APEH+k.kedvezmény =EXTREME
Ezt a 2 példát mondta az ürge,a többi munkahely elbirálásáról mást nem mondott.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
vagy reinstall volt a gépen, vagy épp a szervert rakták újra😊
meg nem nézte át senki, mielõtt kikerült volna<#eljen>#eljen>
Ezt nézzétek, valami nagyon nem kóser ITT
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
olvass vissza (bár azt mondod figyeltél, tehát elméletileg képben vagy)
láttad hányszor kihangsúlyoztam, hogy nem a sírás a lényeg, sõt
itt a kérdés nagyon is az, hogy egy élõ szerzõdés fényében mit engedhet meg veled szemben a szolgáltató, vagy éppen mit nem
aztán meg gondolkodj el rajta, hogy ha bármikor módosíthat, akkor te hogyan fogsz majd sírni, ha éppen a te érdekeid sérülnek az ilyen hozzáállás miatt...(most még az se biztos, hogy nem jó a hozzáállás..)
Eleve arról van szó, hogy érdeklõdés szinten megy a dolog, de vedd észre, hogy végsõ soron ez éppen úgy a te érdeked is, mint az enyém, vagy bárkié.
capisco?
<#vigyor2>#vigyor2>
de basszus, eddig is olcsóbban kaptad, most is olcsóbb lesz, legfeljebb nem 4000FT-val, hanem csak 700-val. Ez van. Szokj hozzá.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nem olvasom sehol a szerzõdésben, hogy nekem más fajta classic-om lenne
mert a chello.hu-n a dolgozonet-nél nem is írják ki, hogy classic, csak a le és feltöltést, stb., ami viszont classic-os érték, de nem nevezik classic-nak
ellenben a szerzõdésemen classic szerepel
arról nem beszélve, hogy a kedvezményt is a classic listaárához mérik
mivel az árak elméletileg nem emelkednek, ezért az extreme listára várhatóan a mai classic-é lesz
szóval nagyon nem tiszta, hogy élõ classic-os szerzõdésbõl miért is lesz medium
(Új szerzõdésnél rendben van, de élõnél? Ha engem köt a hûség, akkor a szolgáltatót is a szerzõdésben foglalt kötelezettsége, szvsz.)
Ja és még annyit,hogy akkor a dolgozó netesek is a márc. 1-ei kezdéssel kapják a bõvítést? Vagy õk majd csak 1hónap múlva a Medium csomag miatt?
sebességben, szolgáltatásban igen
de én semmi mást nem csináltam a munkahelyen, mint kértem egy igazolást, amit bevittem upc-nek, õk meg megkötötték velem egy évre a classic-ra
a szerzõdés tehát classicra szól, nem vmi más megnevezésre
ráadásul itt van elõttem, hogy a kedvezmény havonta 4320Ft (A listaáras 11510Ft-ból, így lesz 7190Ft).
ezt ha felszorzom 12-vel, akkor 51840Ft jön ki. Ez pedig nem egyezik a Chello.hu oldalon feltüntetett, DolgozóNet konstrukcióval, mivel én semmit nem íram alá a cégnél, hogy bármiféle kedvezményt kapnék tõlük, stb.
akárhányszor nézem át a szerzõdést, ezen bizony classic szerepel
a hirdetmény pedig azt mondja, hogy classicból extreme lesz
(Csak a rend kedvéért: nem sírok, hogy miért "csak" medium, ha az is lesz végül, de elvi szinten nem értem, hogy miért nem extreme...)
m.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Meg kell kérdezni az ügyfélszolinál,mert õk tudnak BIZTOSAT mondani.
<#wave>#wave><#wave>#wave>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt mondták medium lesz elsejétõl.
Ami egy felõl jó, mert így is több, mint a jelenlegi classic.
Viszont kicsit borzolja a kedélyemet, hogy én classicra szerzõdtem, ergo extreme-re kellene, hogy váltsanak. (Még1x mondom a lényeget tekintve majdnem mind1, hiszen gyorsulni fog a netem de az igazságérzetet borzolja enyhén a dolog.)
Ha vki újonnan köt, azt mondom, ok, legyen medium, de így...
Nem értek hozzá, nem bújtam át betûrõl betûre a szolgáltató kötelezettségeit és az ide vonatkozó paragrafusokat sem ismerem, de vki elmondhatná, hogy ez így jogszerû-e az élõ szerzõdésekkel kapcsolatban, vagy sem (addig értem, hogy a szolgáltatás minõsége nem romlik, sõt gyorsul, de ettõl függetlenül...).
köszi:
m.
Valamit tud ez ellen tenni a upc,vagy minden nap törölgethetem ezeket?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC