22959
-
Dancyka2 #10526 Ezért válts szolgáltatót és akkor nyáron nem kell unatkozni! :) -
#10525 Ne nekem mondd én is csak válaszoltam :) -
#10524 varnyú ahány ház annyi szokás full szar a ping hétvége van és ami aggasztó az az hogy nem sokára nyáriszünet mi lesz itt -
#10523 Én arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e hozzá domaint lefoglalni. -
#10522 hát meg mondjuk nem ilyen szutyok helyre kell pakolni, hanem ahol békén is hagyják... -
#10521 #10434
Vicces lenne ha így warezolnál.
:)))))))))))
-
#10520 Hát jah. Nem is értem miért olyan "új" ez.
8 éve még így működött a warez.... -
#10519 kérdés, hogy az atw-n meddig maradnak fent az mp3-ak, vagy filmek... ^^ -
#10518 Csinálsz egy free tárhelyet vmelyik szolgáltatónál (pl atw, 500 megát engedélyez), leszedsz egy php directory listert (google a barátod) aztán feltolod a fájlokat is a tárhelyre meg a listert is. Az mindent elintéz neked, nem kell bajlódnod a weboldal készítéssel, szépen kilistázza a fájlokat, és aki akar ráklikkel és már tölti is le. Ja és persze ez ingyenes ám, ez a chello webtáros izé gondolom nem. -
#10517 nálam sincs gond inkább egyéni lehet a problémád. igaz, hogy csak minimumom van, de ha mondjuk 10 kB/s a fel és 60 a le, akkor is tudok játszani, előfordul, hogy 10-15 csak a ping, de néha hullámokban megnő, ekkor viszont jó nagyra, 5-600 is lehet. de ez csak pár másodperc, aztán visszaáll. -
#10516 Bocs, de ilyen nincs. Mármint lehet, hogy nálad van valamiért (szerintem a véletlen műve), de az, hogy mondjuk este 7-kor torrentezek, ne mondd már, hogy beleszól abba, hogy este 9-kor milyen a pingem, mert körberöhögöm magam. Mondom: nálam még akkor sem nőtt számottevően a ping, amikor 1,6 megával töltöttem közben lefelé... -
#10515 Nem írtam volna le ha nem tapasztaltam volna már legalább húszszor.
-
Zóanagyvarázsló #10514 A helység mellesleg nem a szobának, hanem inkább a településnek lehet a szinonímája... -
#10513 én elolvastam a chello.hu-n szerintem elég egyértelmű minden tudnivaló vele kapcsolatban -
#10512 szalagavatós képek, érettségi tételek, kisebb dolgok (pl vicces home_video, java jatékok, ilyenek) megosztására használnám [nem többszázmegás fileok megosztására, mert arra tényleg gyorsabb a PD, CD] -
#10511 már nemtudod hol tárolni azt a sok szart amit letöltöttél mi ? -
#10510 webtáros-ról infot pls! -
#10509 inkább egy napig ne vegyen levegőt, és este mennyivel nyugodtabb lesz a topik :(
[gonosz ] -
#10508 oké de neked mennyi idő szokott eltelni vagy ez is csomagfüggő mert akinek gyorsabb a nete annak többet kell kihagynia ? ez jó kis sztori lenne az xaktákban is megállná a helyét -
#10507 semmi köze a pingnek ahhoz, hogy előtte letöltöttél-e... sőt nekem átlagos letöltés közben is jók a pingek (ha nem megy tényleg fullon a letöltés) -
#10506 probald ki, hogy egy napig nem toltesz es este milyen a ping -
#10505 miért nincs SGn szavazat alapján userban ? -
#10504 mééééggg léécciii
ez egy fórum
tudtommal itt mindenki leírhatja a véleményét, bár lehet te még azt se tod, mi az, hogy internet, csak online gameeeeeeeeee, mint a 10 éves pöcsök
nekem az a véleményem, hogy kurv@'ra idegesítő vagy és ez nem vicc -
#10503 kikérdezett tékomos kecseg -
#10502 uninstalláld inkább magadat az SGről -
#10501 mennyi időeltéréssel mert reggel töltöttem egy kis pár megás szart 7-kor gép kikapcs és fél négykor bekapcsolom hogy hentelek azt full szar a ping ha ezen múlik uninstallálom azt a szart -
#10500 Lehet az a gáz, hogy napközben torrentezel este meg játszani akarsz. Nekem olyankor szokott magas lenni a ping ha közvetlenül előtte megy a torrent. -
#10499 igen próbáltam irónikusan tudomásodra hozni az ország elmaradott térégei és az én szűkebb hazám közti infrastruktúrális szakadékot
amúgy meg komolyra fordítva a szót a ludas lehet az hogy nem eredeti a vindózom és erre rendszeresen figyelmeztet szerencsétlen -
#10498 mi? külön net előfizu van a nappalira meg a szobára v. mi? :D -
#10497 jóvammá ne nézzé hülyének ha nem tudsz olvasni azt irtam helységenként előfizető nem azt hogy halységenként felhasználó -
#10496 Te olvasni is szoktad a topikot vagy csak random időközönként beírod a rinyádat? :) Csomó ember van pl itt ebben a topikban is akik egy utcában, vagy max 1-2 utca távolságra lakunk egymástól. Amúgy a lakóházban amiben lakom így hirtelen 5 családnál tudom hogy van chello -ja, legkisebb medium.
Helységenként egy? Na várjcsak, hogyisvanez? Meg van osztva a neted v. mi? Várj mert ha ez igaz kezd funny lenni. Minimumot osztasz meg, és miközben a másik szobában torrenteznek, te azért sírsz mert nagy a pinged? :D Nyílván nem. Ezért is mondtam hogy ha nálad szar _VÁLTS SZOLGÁLTATÓT_ és/vagy ne síránkozz itt mindig. -
#10495 akkor jo, szenvedjél csak hülyegyerek, megérdemled :DDDDDDDD -
#10494 valszeg azé mer nálatok utcánként egy előfizető van nálunk meg helységenként egy -
#10493 nem én csináltam azt a topikot
amúgymeg nemtom mit sír a szád, nálam counter strike alatt is 10-15 a pingem magyar szervereken, külföldieken is átlag 50 -
#10492 nnnna megszólalt a torrent topik létesítője maga a főgonosz -
#10491 válts szolgáltatót és -fav
mindenki jól jár... -
#10490 Te mitől érzed jól magad? Egyébként csak a world of warcraft a fizetős azt meg mi is utáljuk -
#10489 Eddig azt hittem az emberi hülyeségnek is van határa......de nincs -
#10488 az az időpont a fejlesztések végét jelenti ami az emeléstől független -
#10487 Nem mindenki az überfos stratégiai miniemberkékkel teletűzdelt álomvilágban vagy az egyéb játékfüggőséget okozó multiplayer baromságoktól érzi jól magát.
Én csak nevetni tudok azon a sok barmon, aki még fizet is hogy online játszhasson.... ez a virtuális bábítószerkereskedelem