UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bazinga!
érdeklõdnék, hátha van köztetek vki aki megmondja nekem... szal felhívtam a 1221et és negyed óráig magyarázták a kérdésemre a választ, szal a kérdés az volt h az internet forgalom h változik...és azt mondta h az is július 1-ig fokozatosan..nos én ADSLemmel többet szedek le mint 30 GB-t úgyh még várok. azt nem tudták megmondani h márciustól(ha utána rendelném meg) változik-e a havidíj, és h kinek mikor állítják át 😛 szóval ezt most megosztottam magammal 😄
12.4 dBmV
Transmit Power Level
44.8 dBmV
nyertem? -.-
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Olyan érdekel, akinek tényleg mér is, és nem 0 MB-t ír.
Power Level: 5.5 dBmV
Upstream
Power: 41.5 dBmV
Ez jó?
A modem számom lehet vele garázdálkodni. <#hehe>#hehe>
😊))
Mennyi a jó powerlevél?
😄DDDDDDD
és írd le milyen értéket mutat neked a Receive Power Level, és a Transmit Power Level
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hogy igaz-e vagy sem, nem tudni, ellenben remélem márc. 1tõl megváltozik végleg ez az egész...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 esetben volt, hogy azt mondták le vagyok korlátozva, amibõl csak az egyik lehetett jogos, a másikról konkrátan tudom, hogy alig töltöttem le, de nem tudtam bizonyítani, a rendszer szerint túlléptem a havi forgalomhatárt.