UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
UPC-s kártya nemtudommiaz. 😄
11 nap?Fejen állva is kibírjuk...Igaz hogy lehet hogy sokkal több lesz, de nekem a 13. kerületben gyorsak szoktak lenni a júpíszísek.
Pár napja írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy cseréljék ki a hálókártyámat, mert nincs hozzá Vista driver, és nem is lesz.Erre küldenek valami írtó sablonos szöveget, hogy mielött telepítünk egy op.rendszert, szedjük le a hozzátartozó drivereket..Most komolyan, ezek nem olvassák el amit írtam nekik?<#pardon1>#pardon1>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"A már megkezdett mûszaki fejlesztés és kapacitásbõvítés várhatóan néhány hónapot vesz igénybe és legkésõbb július 1-jéig országszerte mindenütt befejezõdik."
Vivimos por ti, vence por nosotros.
a legutolsó 3 hónap átlaga nem lehet több, mint 250 giga. => ez azt jelenti h átlépheted a 250 gigát, de akkor utána kevesebbet szabad
eom$
Elõre meg lehet kötni a szerzõdést?
emelés után SEMMILYEN korlát nem lesz? mert valahol azt olvastam, hogy 3 hónapra 250GB, nem tudom, hogy igaz-e...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nekem ezeket mutatja. Receiving, stb nincs sehol. Lehet nem is UPCs vok? 😉
Cable Modem Information Center
Main
Troubleshoot
PC Connectivity:
USB: Not Connected
Ethernet: 100 BaseT Full Duplex
USB Vendor ID:
MAC Address:
CM Model:
Cable Signal: Ready
Tuning: Complete
Ranging: Complete
Data Service: Ready
Connecting: Complete
Configuring: Complete
Registering: Complete
Current state: Operational
Highest State Obtained: Operational
Auto Refresh is currently off.
Press Faster to start Auto Refresh.
The Matrix has you...
nekem nemrégóta van itthon chello light. belinkeltem amit adtál és ezt írja: Receive Power Level
6.6 dBmV
Transmit Power Level
42.2 dBmV
ez jó?
ja és ha valamit itthon sikerül elállítanom vagy valamiért újra kell raknom a gépet, akkor Én is be tudom lõni a netet vagy mindenképpen kell a UPC-t hívni?
az általános, hogy a MSN live 8.1-et nem engedi ki? mármint a tûzfalra hivatkozik, de nemtom, hogy mit kellene még engedélyeznem?
The Matrix has you...
Signal to Noise Ratio 37 dB
Power Level 4 dBmV
Upstream Power Level 46 dBmV
Örülünk?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az az érdekes amúgy nálam, hogy még jóval a változások bejelentése elõtt volt az, hogy szarakodott a kapcsolat. Valamikor január elején. Mikor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, azt mondták, hogy valmi technikai kütyü elszállt, de már javítják. Utána jó is lett minden, de aztán 1 hét múlva napi szinten volt az, hogy délutánonként beszart hosszabb-rövidebb idõre. Szerencsére nem vagyok túlságosan net-függõ, úgyhogy az nem is nagyon volt gond, a nagyobb gondot az okozta, hogy telefon sem volt miközben vártunk pár fontos hívást.
nameg Mo.Organ is mondta, õ elég hivatalos forrás 😊
Bazinga!
Mondjuk sebességben meg adatvesztésben nem veszek észre semmi kirívót, bár az utóbbi idõben volt pár nap, hogy kora esténként elment a net és a telefon is pár órára (1-1,5 hete rendben van a dolog kopp-kopp-kopp).
Nekem a linkre egy Cable Modem Information Center jött be, de ilyen sehol nem volt, hogy Receive Power Level, Transmit Power Level, csak a modem adatait jelenítette meg. Hazajövök melóból ráálok kicsit.
pl én classicot szeretnék, ami most 384 / 64 és emelik
1280/128ra
nem akartam hülyeséget kérdezni, de a srác a UPCnél azt mondta h július 1ig (max) várnom kell az átálásra és az is lehet h addig 30 GB marad a korlátom! :S ez nem igen nyerõ 😞