22959
-
#10730 ja, én legalább értek a NEThez valamennyit :D
eddigi megnyilvánulásaidból ítélve kicsit többet is, mint te :DD -
#10729 egy hardver és torrent és harcore aki állandóan használja a hálózatot töltöget le mindent aztán meg írogatja atopikokba hogy ez is szar film volt meg az is szar játék -
#10728 modem -
do2 #10727 Grifidos: honnan idézted ?
-
#10726 lol egy mezei láma lúzer, aki csak játszani tud, de gőze sincs az internetes dolgokról, beállításokról, szokásokról, biztonságról
grat, ezzel csak még mélyebbre ástad magad, könyvet kellene írni erről a szerencsétlenről :DDDDDDDDDDD -
#10725 de csak munkaidőn kívül és hétvégén -
#10724 mit lehet rajta beállítani mert én nem szoktam piszkálni ezeket a bonyolut dolgokhoz, amúgy ha jól emlékszem 3 éve még roszabb volt mert nem hogy nagy volt a ping hanem egyszerűen nem látta a játék a szervereket ftp-ni se lehetett mert mindíg azt írta ki hogy hivatkozási hiba magyarán lehetett szörfözbi azt annyi vagy vebről tölteni és az is 1.5 hónapig tartott mert pont akkoriba ment le 10K-ra a classic aztán kurvasok előfizető lett hirtelenjében -
#10723 "Most vhogy mégis felált "
örülünk neki... -
Grifidos #10722 Beállításokról volt szó. Tanulj meg olvasni. -
#10721 Mesélj nekem a jó, és a rossz tűzfalakrol. PLS. -
#10720 Jaja, ez igaz. Spy vagy egy fasza kis Norton odabaszhat. :)
Mondjuk mindig csak este?
:PPP -
Grifidos #10719 schrank ÚR !
A saját gépeden is körül kéne nézni mi zabálhatja le a pingedet.Egy rossz tűzfal, virusirtó vagy spyware irtó beállítás például.
Mivel te elvakul multis vagy tuti, hogy használsz wilkót...na az is adhat a pingednek. -
#10718 Honnan ez az idézet?? -
Grifidos #10717 "A chello és monornet sajnos mostantól nem támogatja a p2p progikat. Ha a szolgáltató (UPC) sávszélessége nem elég akkor a fájlcserélő progiktól veszi el azt ..."
Lehet cáfolni.
Mellesleg a UPC honlapjáról is lekerült a szélessávú p2p kapcsolat reklámozása. Elérték a megfelelő előfizetői számot most már lehet szivatni az előfizetők cirka 90%-át.
Viszont ez nem került bele az ÁSZF módosításába, ami alapján le lehet mondani az előfizetést, hűség nyilatkozat ide vagy oda.
-
#10716 telefon szerintem, ÜFSZ
hát vagy upc.hu -n nézhetsz vmi mailcímet, csak nemtom kinek kell küldeni az ilyeneket... Mo.Organ biztos jobban tudja -
zebrock #10715 Schrank , én jó csókának tartalak , de ez itt per pill széllel szemben ... Mindenki tudja , hogy mire jó a chello , sok mindenre csak arra nem amire te szeretnéd , ez így van és kész . Én is játszom , nem jó , és nem is lesz sajna , másik szolgáltató , de ha ajánlhatok, akkor oda , ahol kevés előfizető van. a nagy rózsaszín egy nagy sz@r ugyanúgy mint ez (hozzáteszem játékra és vidéken) , de fehérváron szomszéd lépcsőházból az én szerveremen a haver 6-7 stabil pingel csúcsidőbe , míg én 20 - 70 ; 80 ping. Azért van külömbség , járj utána , teszteld a netet amire váltasz nem irom le melyik de már van fehérváron. Ja , 16Mbit/768 10e Ft ez jött ki belőle. Egyébként ha jól kint laksz városod szélén , akkor is vacakabb pingel vagy de ezt ugyis tudod , én intézem a váltást , nem írkálok ide , mert itt semmi értelme , ez egy dícsérő topic :) na minden jót szevasztok -
#10714 micsoda -
#10713 jóvan, ez kamu vazzeg.... -
#10712 és milyen címre kell küldeni a levelet vagy inkább telefonáljak de ha lehet személyesen akkor inkább azt részesíteném előnyben -
do2 #10711 érdekes nekem a pingem mindig jó volt bár csak magyar servereken illetve diablo 2-t nyomázom meg néha wowot, de nincs velük semmi baj... nekem ha bajom van és panaszkodom akkor állt nagy hiba van a nettel nálam:D hétfőn javitják meg nálunk a upc dobozt. sőt nekem úgy jó a pingem hogy 70-l küldöm a cuccot torrenten, közbe töltök le, és úgy diablozom vagy wowozok, és semmi lag nincs... -
#10710 jézusom... nem a te sávszéledről van szó bmeg hanem az azon a központon lévő userekéről összesen... amit leírsz időpontot, akkor érnek haza iskolából, elkezdik használni a netet, nő a terheltség, ping megnő, és ez rosszabbodik kb 5-6 órakor mikor a jómunkásemberek is hazaérnek a munkahelyről és netezni kezdenek...ezért kell azon a központon állítani v. upgradelni, de a upc nem fog magától lépni ha nem zaklatod őket... írd be google -be hogy kábelnet és olvass sokat, mert van még mit tudnod róla -
#10709 de milyen kapcsolat van a ping és a sebesség közt ha a sávszélem teljes a válaszidő viszont 150 és a csillagos ég közt ugráló milisekundum -
#10708 persze most verheted a melled, hogy a letöltők miatt van, de senki nem mondta azt hogy nem miattuk van, csak unalmas a siránkozásod meg hogy meg akarod mondani hogy mire használjuk a netet... call upc -
#10707 az említett napszakban a legnagyobb a hálózat terheltsége IQBETYÁR -
#10706 de közvetlenül kötődik az említett napszakhoz -
#10705 nem, de nyilvánvalóan a lakhelyednél lévő központjukan van valami hiba... -
#10704 ha lenne egy hangyányi fingod ehhez az egészhez akkor tudhatnád, hogy a megnövekedett sebesség miatt emelked(het)nek a pingek, ezt előre lehetett tudni...bár hozzáteszem eddig nem sok ember panaszkodott rá, bezzeg te állandóan, amit mint már írtam leszarunk...most is azért reflektálok mert értetlen kisgyerek vagy: vegy megvárod míg mindenhol vége a fejlesztésnek (és jelentést teszel upcnél h szar a pinged és nem itt siránkozol) v. átmész adslre v. mindegy hova... a másik fórumon NSD is megmondta anno hogyha érkezik/érkeznek bejelentések egy adott területről h nem megfelelő a szolgáltatás, kivizsgálják, és upgradelnek, iqfájter ne itt sírjál, upc -t tessék zaklatni, felfogtuk hogy szar a pinged, naés, ha minden nap 5x beírod attól jobb lesz? omfg. -
#10703 és akkor mi a magyarázat azt ne mondd hogy vannak a upc-nél ping felelős operátorok akiknek ha lejár a munkaidejük egyes helyeken ugrik a ping a ...csába -
nikopol #10702 hasonló tapasztalat.... nekem az a scientific atlanta modemem van....
néha ha teljesen kikapcsolom jó lesz egy darabig.....aztán megin belassul -
#10701 sztem semmi köze hozzájuk, ugyanis nálam mindig 20 alatti a ping, és a leöltés is 10megabit.... -
#10700 az mit takar hogy felál a modem ? -
#10699 akkor mitől van az hogy csak hétköznap éjjel 3-tól délután 2-3-ig jó a ping ? egész délután és este full szar nnna meg hétvégén bármelyik időpontban ! nekem ne akard bemesélni hogy semmi köze a sok kis gyökérhez akik itt menőznek hogy tárgyhó 10-én már 100GB-nál tartanak a chello mérő szerint az övék szerint meg másfélszor annyinál -
do2 #10698 na méghogy itt nyugtatnak az emberek engem hogy azé szar a netem mert átállás van:) hát megelégeltem a sok netelmenetelt. Felhivtam a upct tegnap este 22 óra után hibabejelntést tettem, másnap reggel kint is volt 1 csávó új modemmel.. Érdekes hogy azzal se állt fel a modem, asszondja a szekrénybe van vmi gáz, hétfőn javitják meg...
Most vhogy mégis felált a modemem, csak kérdés meddig:)
Teljesen új modemet kaptam, asszondja a csákó hogy mindenkinél lesz megint modemcsere féléven belül
-
#10697 Szerintem ez butaság. Legalábis én ugyanannyit torrentezek (sőt talán kevesebbet), a 10megás csellóval mint a 2megás dsl-el. -
#10696 nem is volt rá panasz de nem is lógott éjjel nappal rajta a sok kis torrentes -
#10695 Azért az elég furcsa, hogy 4 hónapja amikor még ADSL-em volt és tudtam, hogy a költözésünk miatt Chello lesz, PONT A PINGRE ÉS A PACKETLOSSRA kérdeztem rá mert sok Chello-s játékostársam panaszkodott ezekre. Erre jól leoltottál vazzeg, hogy milyen láma vagyok, és a kábeles csello a legjobb.
Erre most meg itt sírsz hetek óta.
Akkormostmivan? -
#10694 nem tudunk szerződést bontani, vagy igen ... -
nikopol #10693 nem tudok rendesen netezni mióta emeltek és profot fizetek.....
6M-el sokkal jobb volt, s lekorlátozták más szolgáltatókhoz tartozókat....
Másfél, 2 hónapig extreme netet kapok 5k val drágábban .....
Szerintetek ezt így kellet chellonak csinálnia??? Miért nem várt még?
Volt 750 es pingem is csúcsidőbe....
Még várok hátha javul de ha nem akkor off chello..... -
#10692 benéztem a moderátor topikba de nem láttam tőled új hsz-t csak ezt találtam "Chello topicban schrank megint csinálja a flame-et, kezd rohadt unalmas lenni... :/ " -
#10691 hát persze, lehet használni sok mindent a monitor másik oldaláról kis kocka. élőben megnézném mit használsz...