22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    morgen bármit is műveltél le a kalappal előtted
  • schrank
    már 18 órája nem torrenteztem jó lesz a netem morgen
  • Aspyrin
    /format internet :CCCC
  • bakvarnyu
    Én is pont ezt akartam írni
  • Mo.Organ
    Jó, kezdjük a tieddel.
  • Zsoltika 007
    Igazán nem szoktam mert tudom milyen mikor beleszólnak de most már tényleg törölni kéne a semmitmondó flame/off/spam hozzászólásokat.
  • PyRex
    De örülök, hogy megpróbálsz megmagyarázni egy olyan dolgot, ami miatt kb. 2 hónapja mindenki mást baszogatsz...
  • schrank
    ez még így is csak 30GB/hónap nem 90/másfélhét és a lényeg hogy csak olyat ami gyorsan lent van nem hetekig csordogál
  • NeoMaN
    sok szkalap töltögető mi?
    :PPP
  • schrank
    küldjél akkor privit mert illedelmesem bevallom ha töltök akkor évadot töltök és azt vissza is kell tőteni úgyhogy az cirka 15GB de muszály mert játszani képtelenség ezért iszom szavaidat a témával kapcsolatban
  • Mo.Organ
    elmondanám, de egyesek szerint én csak flémelek itt.
  • schrank
    jjja mit jelentsen a sumák smile magyarázatot kérek
  • PyRex
    Óhogy...
  • CzGobe
    mer én aztán csak úgy falom a soksok terrát :DD mióta eszemet tudom, azóta nem járok max 600/600GBnál...
  • schrank
    ha rajta múlna akkor inkább nektek nem lenne GB zabálás azt hiszem
  • CzGobe
    ajjaj, vigyázz, lehet h nem csak h pinged nem lesz, még neted se :D
  • Mo.Organ
    Hát hogyne, majd leveszem a korlátod addig.
  • schrank
    akkor tudok játszani délután ?
  • Mo.Organ
    nekem is vannak gondjaim a szolgáltatóval. Pl. Holnap délutános vagyok.
  • schrank
    ja meg aztat is írta hogy milyen jó nekünk van időn fórumozni meg játszani neki meg sokkal nagyobb problémái vannak a szolgáltatóval ...
  • Mo.Organ
    GRIFIDOS egy idézete: Majd május 1 után, hiszen lakhelyemen április 30 az átállási határidő, ha igy marad hiába vagyok lassan 7 éve előfizető úgy betámasztom öket külömböző helyeken , ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Kit támasztasz te be, és hol? Ezt magyarázd már el nekem inkább pls.
  • schrank
    szerintem ne gúnyoljuk szerencsétlent mert valszeg igazságtalanul ül valamelyik pedó helyett szerencsétlen volt a kékfényben
  • DjDano
    Ez nem a Tánczos Gábor? :)
  • schrank
    morgen flémelni ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • Grifidos
    LOL

Szerintem neked kezd elborúlni az agyad.
    Mivel nem megy neked a szövegértelmezés ezért megértem, hogy a nekem címzett hozzászólásaidnak nincs semmi köze az én hozzászólásaimhoz.

UI.
    Amennyiben azt szeretnéd elérni, hogy flame induljon...háát erre rápacsáltál barátom. Kezdesz nevetségessé válni.
  • Mo.Organ
    Te meséld már el hol lehet ilyet sokmindent megtanulni a JúPiSzivel kapcsolatban?
  • Grifidos
    Nem kell megijedned, csak amit megtanult az ember.
    Habár még fejesztheted magad abban a 3-4 évben amig eléred a mostani koromat.

PSSSZZZT a szövegértelmezést ne felejtsd ki.
  • schrank
    hogy lehet megtalálni elég csak személyleírás alapján
  • NeoMaN
    de tényle a legegyszerűbb lenne bejelenteni

Nálam az ADSL idők kezdetén volt ugyanez (300->999 ping) amikor nagy quaker voltam még. Én levelet írtam a supportnak, hogy azért fizettem elő a szolgáltatásukra mert megbízhatónak véltem és sűrgős segítséget kérek a rossz ping ill. a nagy packetloss elhárításában, mert főleg online játékra használnám a netjüket, de ez így jelen pillanatban ilyesmire használhatatlan és nem szívesen fizetek érte. Előre is köszönve a gyors segítségüket blablabla.
    3 nap múlva jó lett....
  • NeoMaN
    valmilyen nagy terhelést kaphat a központod, amit nem tud lekezelni rendesen, azt is el tudom képzelni hogy valamelyik renccergida terheli serverseeddel
    :D
  • schrank
    jjja jó lenne valami ésszerű magyarázat mert már lekaparom az arcom az idegtől
  • NeoMaN
    Inkább azt mondjad, mi lehet schrank-ék felé a gond...
    :P
  • NeoMaN
    :P
  • Mo.Organ
    Te egy okos ember vagy. Gondolom 40 felé már az ember sokat tud.
  • schrank
    és hogy hogy megszűnt magától annó a probléma ? lejárt a 45 napos próbaverzióm
  • Grifidos
    Az idézet egy másik fórumból van...

schrank #10724 Na az a tűzfal volt szerintem ami nem engedte a programjaidnak a kommunikációt...

Ezek után az esti magas ping lehet néhány jól eléldegélő spy progi is akik akkor szeretnek dumcsizni.
  • bertino
    egy ekkora barmot én biztos nem okítok :DDDDD
  • schrank
    nem kell részletesen leírni a folyamatot csak a főbb hálózati ismereteidet ecseteljed nekem
  • bertino
    blabla... :D
    hiába mentegeted magadat

• schrank
    csak azokat a különleges netes képességeidet sorold fel amelyekhez egy egyszerű halandó user nem ért légyszi csak hogy Mo.Organ-ék is röhögjenek mivel májerkodol