22959
-
#10770 morgen bármit is műveltél le a kalappal előtted -
#10769 már 18 órája nem torrenteztem jó lesz a netem morgen -
Aspyrin #10768 /format internet :CCCC -
#10767 Én is pont ezt akartam írni -
#10766 Jó, kezdjük a tieddel. -
#10765 Igazán nem szoktam mert tudom milyen mikor beleszólnak de most már tényleg törölni kéne a semmitmondó flame/off/spam hozzászólásokat. -
#10764 De örülök, hogy megpróbálsz megmagyarázni egy olyan dolgot, ami miatt kb. 2 hónapja mindenki mást baszogatsz...
-
#10763 ez még így is csak 30GB/hónap nem 90/másfélhét és a lényeg hogy csak olyat ami gyorsan lent van nem hetekig csordogál -
#10762 sok szkalap töltögető mi?
:PPP -
#10761 küldjél akkor privit mert illedelmesem bevallom ha töltök akkor évadot töltök és azt vissza is kell tőteni úgyhogy az cirka 15GB de muszály mert játszani képtelenség ezért iszom szavaidat a témával kapcsolatban -
#10760 elmondanám, de egyesek szerint én csak flémelek itt. -
#10759 jjja mit jelentsen a sumák smile magyarázatot kérek -
#10758 Óhogy... -
#10757 mer én aztán csak úgy falom a soksok terrát :DD mióta eszemet tudom, azóta nem járok max 600/600GBnál... -
#10756 ha rajta múlna akkor inkább nektek nem lenne GB zabálás azt hiszem -
#10755 ajjaj, vigyázz, lehet h nem csak h pinged nem lesz, még neted se :D -
#10754 Hát hogyne, majd leveszem a korlátod addig. -
#10753 akkor tudok játszani délután ? -
#10752 nekem is vannak gondjaim a szolgáltatóval. Pl. Holnap délutános vagyok. -
#10751 ja meg aztat is írta hogy milyen jó nekünk van időn fórumozni meg játszani neki meg sokkal nagyobb problémái vannak a szolgáltatóval ... -
#10750 GRIFIDOS egy idézete: Majd május 1 után, hiszen lakhelyemen április 30 az átállási határidő, ha igy marad hiába vagyok lassan 7 éve előfizető úgy betámasztom öket külömböző helyeken , ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Kit támasztasz te be, és hol? Ezt magyarázd már el nekem inkább pls. -
#10749 szerintem ne gúnyoljuk szerencsétlent mert valszeg igazságtalanul ül valamelyik pedó helyett szerencsétlen volt a kékfényben -
#10748 Ez nem a Tánczos Gábor? :) -
#10747 morgen flémelni ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
Grifidos #10746 LOL
Szerintem neked kezd elborúlni az agyad.
Mivel nem megy neked a szövegértelmezés ezért megértem, hogy a nekem címzett hozzászólásaidnak nincs semmi köze az én hozzászólásaimhoz.
UI.
Amennyiben azt szeretnéd elérni, hogy flame induljon...háát erre rápacsáltál barátom. Kezdesz nevetségessé válni. -
#10745 Te meséld már el hol lehet ilyet sokmindent megtanulni a JúPiSzivel kapcsolatban? -
Grifidos #10744 Nem kell megijedned, csak amit megtanult az ember.
Habár még fejesztheted magad abban a 3-4 évben amig eléred a mostani koromat.
PSSSZZZT a szövegértelmezést ne felejtsd ki. -
#10743 hogy lehet megtalálni elég csak személyleírás alapján
-
#10742 de tényle a legegyszerűbb lenne bejelenteni
Nálam az ADSL idők kezdetén volt ugyanez (300->999 ping) amikor nagy quaker voltam még. Én levelet írtam a supportnak, hogy azért fizettem elő a szolgáltatásukra mert megbízhatónak véltem és sűrgős segítséget kérek a rossz ping ill. a nagy packetloss elhárításában, mert főleg online játékra használnám a netjüket, de ez így jelen pillanatban ilyesmire használhatatlan és nem szívesen fizetek érte. Előre is köszönve a gyors segítségüket blablabla.
3 nap múlva jó lett....
-
#10741 valmilyen nagy terhelést kaphat a központod, amit nem tud lekezelni rendesen, azt is el tudom képzelni hogy valamelyik renccergida terheli serverseeddel
:D -
#10740 jjja jó lenne valami ésszerű magyarázat mert már lekaparom az arcom az idegtől
-
#10739 Inkább azt mondjad, mi lehet schrank-ék felé a gond...
:P -
#10738 :P -
#10737 Te egy okos ember vagy. Gondolom 40 felé már az ember sokat tud. -
#10736 és hogy hogy megszűnt magától annó a probléma ? lejárt a 45 napos próbaverzióm -
Grifidos #10735 Az idézet egy másik fórumból van...
schrank #10724 Na az a tűzfal volt szerintem ami nem engedte a programjaidnak a kommunikációt...
Ezek után az esti magas ping lehet néhány jól eléldegélő spy progi is akik akkor szeretnek dumcsizni.
-
#10734 egy ekkora barmot én biztos nem okítok :DDDDD -
#10733 nem kell részletesen leírni a folyamatot csak a főbb hálózati ismereteidet ecseteljed nekem -
#10732 blabla... :D
hiába mentegeted magadat
-
#10731 csak azokat a különleges netes képességeidet sorold fel amelyekhez egy egyszerű halandó user nem ért légyszi csak hogy Mo.Organ-ék is röhögjenek mivel májerkodol