22959
-
do2 #21793 természetesen mindkettőt, csak a hibajelenbséget írtam le.
van valami általános kód amivel belehet menni az új chellos modembe ?
Úgy tudom az routerként is működhet -
#21792 de mit szeretnél? wifin keresztül netezni a laptopon? vagy miért akarsz portokat nyitni? -
do2 #21791 Ja még annyit hogy ezen a gépemen van net rúterről, csak a portokat hiába engedélyezem. -
do2 #21790 valakinek van ötlete ?
Ma kicserélték a modemet egy újra ami már viszi az 50 mbt.
A baj az az hogy rúteren keresztül van megosztva a net amivel eddig nem volt baj, nem is lett átállítva a modemcserénél a rúter.
Most viszont portot nem tudok engedélyezni, vagyis a rúterbe engedélyezve van, de hiába.
Akkor a laptop hiába csatlakozott wifin,ipt kapott de netet nem.
valakinek van ötlete ? az új modemekben lenne valami beállítás ?
-
#21789 :DDDDDDDD
ott a scannelt szerződés amit ma kaptam postán :) és még mindig magyarázkodsz :)
de hagyjuk... ne írj többet a témában mert kitörölöm... -
vg #21788 Felesleges vergődni, ez a vonat már elment. -
#21786 csak neked, csak itt :)
http://www.upc.hu/kabel-internet/ -
#21785 nálatok is lassú a net, vagy csak itt? minden oldal fél perc mire betölt... -
#21784 mert ott elírtam, 14 -et fizettem, 3 -al lett kevesebb, úgy lett 11 -
vg #21783 Össze vissza beszélsz(#21706-ben még 11e volt), engem nem izgat, magadat égeted. -
#21782 14 körüli volt akkor, most meg 9
de minek magyarázkodjak neked? :) ha egy kicsit is érdekelne a dolog scannelnék neked ehavi meg majd a következő havi csekket... :)
a modemet is futárral küldte ki, vmi Cisco, a régit meg le kell adni a UPC -nél
tegnap fél órát sakkoztam a router beállításokkal, mert volt online led -em, mégsem volt net, aztán üfsz -os segített, regelni kellett az új modemet
de nyilván ezt is kamuzom, merhogy nekem az mennyire jó nyilván, erre rejszolok épp, ne tudd meg milyen jó cseszdmeg... -
vg #21781 Ne fárasszál már, ilyen nincs. Idézek #21703 hsz-edből :
"én is bementem nem olyan rég, hogy szeretném lemondani, mivel drága... egyből az asztal alól jött egy ajánlat "csak itt, csak most, csak Önnek" és 3000el kevesebb lett a számlám :)"
Tényleg nem értem mire jó hazudozni.
-
#21780 na, fater felhívta a upc -t és addig dumálgatott az üfsz -os csajszival hogy 2,5 ezerrel olcsóbb lett a csomagunk és 50 megabites lettem 25 -ről :) el lehet viselni azért... :)
-
k1571 #21779 Csak kétszer? Boldog ember!
Amikor megy, a ping 30-40% veszteséges... -
#21778 Bp XI.-kerben másoknak is laggol ez a szemét? -
#21777 aki az ilyenekben hisz az meg is érdemli hogy vírus kerüljön a gépére és a botnet tagja legyen :) -
vg #21776 Azzal sem ér semmit. -
#21775 Na persze. Belépsz a forgalom oldalra és gyorsabb lesz a neted? Max a program ellopja a jelszódat, másra nemigen jó -
tompka #21774 Erről már hallottam. Szerintem undorító...
Aki ilyet használ, remélem elkapják. -
#21773 saját magatok alatt vágjátok a fát ...
-
do2 #21772 valaki van a 8. krületből ? Másnak is naponta 2x restartolni kell a modemet, mert megáll a net ?
Tököm kivan már az utóbbi 3 hónappal csak szopatnak.
-
#21771 Na megrendeltem a media cardot, kedden érkezik, elvileg az én tv-mbe is jónak kéne lennie, mert van rajta CI bővítőhely. x)
A HD miatt frankó lesz, mert így legalább nem kell box, ami kevesebb áram/hó meg kevesebb kábél. Mellesleg most ráadásul ingyenes augusztus 31-ig a card, meg a box (hd verzió) a sok sport esemény miatt, szóval főleg jól jön, HD-ben nézni az EB-t és a F1-et x)) Végre valami értelmes ötlet a upc-től.. -
#21770 extra paranoidok kikapcsolják a routerben hogy ne legyen látható kívülről, csak akkor tud valaki rácsatlakozni, hogyha tudja az elérési pont pontos nevét (amit mi állítunk be :)), ja és egyezik a maccíme a mi általunk beállított maccímmel, ja és még a jelszót is tudja
ennyi. :) -
#21769 venni kell egy normális routert, és a macfilter + WPA2 kombón nem megy át senki :) -
tompka #21768 Nem sokáig maradna az beállítva. :D -
#21767 Eleve be van állítva a jelszó! A wifis modem alján van egy matrica, a hálózat nevével és a jelszóval ;) -
tompka #21766 1gép van a lakásban. De azért menne wifin, mert már így is be van kábelezve szegény laptop. Legalább megszabadulnék 1kábeltől. :) -
#21765 ha bankártya adatokat lehet lopni , akkor majd pont a szaros antennásnetet nem lehet megcsapolni kódtól függetlenül, pláne nálatok ahol 3 gépen lesz valaki mindíg elb*sz valamit :D -
tompka #21764 A wifis modemnél a wifit nem lehet jelszóval ellátni? Esetleg elrejteni? -
#21763 és nem félsz hogy lopják majd wifin keresztül a netedet és ismét hatalmas adatforgalmat fogol generálni ? -
tompka #21762 Megkérhetlek, hogy lapozzunk? :)
Nyilván ha nem wifiset hoz megkérem, hogy hozzon olyat és addig kábelen használom. -
#21761 neked sikerülhet , hisz mobilnettel is 900 gigát szedtél össze havonta ... -
tompka #21760 Egyszerű! Elmondom neki, hogy a laptop nem kábelen hanem wifin fog üzemelni. Kapcsoljuk be együtt. Ha nem fog menni, ki nem engedem. Elvégre ha wifis az 50-es, miért nem wifis modemet adnak?...
Veszel egy autót, aminek 4kerék helye van, de csak 3van rajta. Ha vezetni akarod, kérni kell a 4. kereket is? -
#21759 Figyelj oda milyen modemet akar adni ;) -
tompka #21758 Én is az 50-est fogom megrendelni. Itthon az "asztali gép" egy laptop. Szval amíg nem fog menni a wifi(az kösse össze a laposát a modemmel kábelen akinek 6 anyja van) ki nem engedem a lakásból a szerelőt. -
#21757 Ismerős megrendelte az akciós FP50+ingyenes Wifi csomit. Erre kapott egy EPC3208 modemet és nem találta a Wifi hálózatot. Mondom neki, hogy akkor reklamáljon, mert abban nincs Wifi, EPC3925 modemet kellet volna kapnia. Ügyfélszolgálat ismét a helyzet magaslatán volt: "Már minden modem tudja a Wifi-t, csak kérni kell. Most akkor aktiválták és várjanak türelemmel."
NO COMMENT!
-
Ironman2 #21756 Pedig ők voltak a hibásak,mert rá pár órára megjavult rendesen -
#21755 csatlakozók jók mindenhol, nem kell egyből a szolgáltatót ikázni ... -
tompka #21754 Milyen a 7.ker Thököly-n a upc? Mármint stabilitás. Eddig vidéken volt csak upc előfizetésem és ott tökéletes volt a tv,net.
Anno a szerelőnek újra kellett kábelezni a lakást. Most is erre számítok itt pesten. Mivel neten kívül(FP 50) digitális tv is lesz. -
Ironman2 #21753 2 napja akadozik a net.Videókat szinte nem lehet nézni,oldalak lassan jönnek be,levelezés nem megy a LIVE-on keresztül.Kérdem én:ezt kapom a 60 Mbites nettel?