22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • do2
    természetesen mindkettőt, csak a hibajelenbséget írtam le.
    van valami általános kód amivel belehet menni az új chellos modembe ?
    Úgy tudom az routerként is működhet
  • precision
    de mit szeretnél? wifin keresztül netezni a laptopon? vagy miért akarsz portokat nyitni?
  • do2
    Ja még annyit hogy ezen a gépemen van net rúterről, csak a portokat hiába engedélyezem.
  • do2
    valakinek van ötlete ?
    Ma kicserélték a modemet egy újra ami már viszi az 50 mbt.
    A baj az az hogy rúteren keresztül van megosztva a net amivel eddig nem volt baj, nem is lett átállítva a modemcserénél a rúter.
    Most viszont portot nem tudok engedélyezni, vagyis a rúterbe engedélyezve van, de hiába.
    Akkor a laptop hiába csatlakozott wifin,ipt kapott de netet nem.
    valakinek van ötlete ? az új modemekben lenne valami beállítás ?

• precision
    :DDDDDDDD

ott a scannelt szerződés amit ma kaptam postán :) és még mindig magyarázkodsz :)
    de hagyjuk... ne írj többet a témában mert kitörölöm...
  • vg
    Felesleges vergődni, ez a vonat már elment.
  • precision
    csak neked, csak itt :)

http://www.upc.hu/kabel-internet/
  • Yoda001
    nálatok is lassú a net, vagy csak itt? minden oldal fél perc mire betölt...
  • precision
    mert ott elírtam, 14 -et fizettem, 3 -al lett kevesebb, úgy lett 11
  • vg
    Össze vissza beszélsz(#21706-ben még 11e volt), engem nem izgat, magadat égeted.
  • precision
    14 körüli volt akkor, most meg 9

de minek magyarázkodjak neked? :) ha egy kicsit is érdekelne a dolog scannelnék neked ehavi meg majd a következő havi csekket... :)

a modemet is futárral küldte ki, vmi Cisco, a régit meg le kell adni a UPC -nél

tegnap fél órát sakkoztam a router beállításokkal, mert volt online led -em, mégsem volt net, aztán üfsz -os segített, regelni kellett az új modemet

de nyilván ezt is kamuzom, merhogy nekem az mennyire jó nyilván, erre rejszolok épp, ne tudd meg milyen jó cseszdmeg...
  • vg
    Ne fárasszál már, ilyen nincs. Idézek #21703 hsz-edből :

"én is bementem nem olyan rég, hogy szeretném lemondani, mivel drága... egyből az asztal alól jött egy ajánlat "csak itt, csak most, csak Önnek" és 3000el kevesebb lett a számlám :)"

Tényleg nem értem mire jó hazudozni.
  • precision
    na, fater felhívta a upc -t és addig dumálgatott az üfsz -os csajszival hogy 2,5 ezerrel olcsóbb lett a csomagunk és 50 megabites lettem 25 -ről :) el lehet viselni azért... :)

• k1571
    Csak kétszer? Boldog ember!
    Amikor megy, a ping 30-40% veszteséges...
  • bardocz
    Bp XI.-kerben másoknak is laggol ez a szemét?
  • precision
    aki az ilyenekben hisz az meg is érdemli hogy vírus kerüljön a gépére és a botnet tagja legyen :)
  • vg
    Azzal sem ér semmit.
  • gduck
    Na persze. Belépsz a forgalom oldalra és gyorsabb lesz a neted? Max a program ellopja a jelszódat, másra nemigen jó
  • tompka
    Erről már hallottam. Szerintem undorító...
    Aki ilyet használ, remélem elkapják.
  • szekrény
    saját magatok alatt vágjátok a fát ...
  • do2
    valaki van a 8. krületből ? Másnak is naponta 2x restartolni kell a modemet, mert megáll a net ?
    Tököm kivan már az utóbbi 3 hónappal csak szopatnak.
  • Stefling
    Na megrendeltem a media cardot, kedden érkezik, elvileg az én tv-mbe is jónak kéne lennie, mert van rajta CI bővítőhely. x)
    A HD miatt frankó lesz, mert így legalább nem kell box, ami kevesebb áram/hó meg kevesebb kábél. Mellesleg most ráadásul ingyenes augusztus 31-ig a card, meg a box (hd verzió) a sok sport esemény miatt, szóval főleg jól jön, HD-ben nézni az EB-t és a F1-et x)) Végre valami értelmes ötlet a upc-től..
  • precision
    extra paranoidok kikapcsolják a routerben hogy ne legyen látható kívülről, csak akkor tud valaki rácsatlakozni, hogyha tudja az elérési pont pontos nevét (amit mi állítunk be :)), ja és egyezik a maccíme a mi általunk beállított maccímmel, ja és még a jelszót is tudja

ennyi. :)
  • precision
    venni kell egy normális routert, és a macfilter + WPA2 kombón nem megy át senki :)
  • tompka
    Nem sokáig maradna az beállítva. :D
  • gduck
    Eleve be van állítva a jelszó! A wifis modem alján van egy matrica, a hálózat nevével és a jelszóval ;)
  • tompka
    1gép van a lakásban. De azért menne wifin, mert már így is be van kábelezve szegény laptop. Legalább megszabadulnék 1kábeltől. :)
  • szekrény
    ha bankártya adatokat lehet lopni , akkor majd pont a szaros antennásnetet nem lehet megcsapolni kódtól függetlenül, pláne nálatok ahol 3 gépen lesz valaki mindíg elb*sz valamit :D
  • tompka
    A wifis modemnél a wifit nem lehet jelszóval ellátni? Esetleg elrejteni?
  • szekrény
    és nem félsz hogy lopják majd wifin keresztül a netedet és ismét hatalmas adatforgalmat fogol generálni ?
  • tompka
    Megkérhetlek, hogy lapozzunk? :)
    Nyilván ha nem wifiset hoz megkérem, hogy hozzon olyat és addig kábelen használom.
  • szekrény
    neked sikerülhet , hisz mobilnettel is 900 gigát szedtél össze havonta ...
  • tompka
    Egyszerű! Elmondom neki, hogy a laptop nem kábelen hanem wifin fog üzemelni. Kapcsoljuk be együtt. Ha nem fog menni, ki nem engedem. Elvégre ha wifis az 50-es, miért nem wifis modemet adnak?...

Veszel egy autót, aminek 4kerék helye van, de csak 3van rajta. Ha vezetni akarod, kérni kell a 4. kereket is?
  • gduck
    Figyelj oda milyen modemet akar adni ;)
  • tompka
    Én is az 50-est fogom megrendelni. Itthon az "asztali gép" egy laptop. Szval amíg nem fog menni a wifi(az kösse össze a laposát a modemmel kábelen akinek 6 anyja van) ki nem engedem a lakásból a szerelőt.
  • gduck
    Ismerős megrendelte az akciós FP50+ingyenes Wifi csomit. Erre kapott egy EPC3208 modemet és nem találta a Wifi hálózatot. Mondom neki, hogy akkor reklamáljon, mert abban nincs Wifi, EPC3925 modemet kellet volna kapnia. Ügyfélszolgálat ismét a helyzet magaslatán volt: "Már minden modem tudja a Wifi-t, csak kérni kell. Most akkor aktiválták és várjanak türelemmel."

NO COMMENT!
  • Ironman2
    Pedig ők voltak a hibásak,mert rá pár órára megjavult rendesen
  • szekrény
    csatlakozók jók mindenhol, nem kell egyből a szolgáltatót ikázni ...
  • tompka
    Milyen a 7.ker Thököly-n a upc? Mármint stabilitás. Eddig vidéken volt csak upc előfizetésem és ott tökéletes volt a tv,net.
    Anno a szerelőnek újra kellett kábelezni a lakást. Most is erre számítok itt pesten. Mivel neten kívül(FP 50) digitális tv is lesz.
  • Ironman2
    2 napja akadozik a net.Videókat szinte nem lehet nézni,oldalak lassan jönnek be,levelezés nem megy a LIVE-on keresztül.Kérdem én:ezt kapom a 60 Mbites nettel?