22959
-
#11093 Hehe, megent elkezdődött a P2P anomália.
:)
Csak chello-stól jön.
BP. IV. ker. -
#11092 Kiraly, szoltam nekik egy hete, hogy 400-at jön 1200 helyett, mondták ok, jönnek. Hétfőn jött egy gyerek, hogy gerjedés van lefele irányba a hálózaton a közelben, keresik a hibát. Elment. Azóta senki nem szólt egy szót sem, a net ugyanolyan szar. :D -
#11091 csakhogy ez már rég nem így megy ez már ilyen függő cybergeneráció vagy mi a pöcsöm ezek már a virtuális világban nőnek fel hacsak az anyja ki nem rúgdossa őket a gép elől szalmát lapátolni -
#11090 jjja takarodjanak a ...csába a nagyihoz vidékre mint mi vagy menjenek a helyi tsz-be dolgozni hogy kiélhessék az őszi hardverbuzulásukat isikezdésnél -
#11089 ja j öcsém pár hét múlva meg itt a nyári szünet akkor mi lesz kis unatkozó pondrók rászabadulnak mind a netre -
#11088 ma pénteken már délelőt 11-től elszállt a ping a sok kecseg miatt -
#11087 schrank tartsál pár hét szünetet BF-be aztán mire visszamész hátha jó lesz a hálózat
Én most raven shieldezek tök jó full grafon 70 FPS -
#11086 szomorú -
#11085 nem stabil -
#11084 megkaptad, stabil 200 -
#11083 Énmeg 200mbites chellot és stabil pinget akarok :D
Vagy ez már tól sok? -
#11082 én meg stabil pinget -
#11081 200 Mbites chellot akarok!!!
:D
-
#11080 Én meg azt hallottam hogy Timbuktuban bevezették az első internetes kapcsolatos 56k sebességgel. Igaz hogy még csak az elnöknek van, de igérik 2024-ben minden 100-ik lakosra jutni fog egy kapcsolat.
Igéretüket biztos hogy betartják mert 1988-ban is megigérték hogy lesz az országban 100 televizió 2006 decemberére. És így is lett. Ma a tévéfelhasználok már 108 főre növelték ezt az amúgy sem kevés tagból álló népességet. :) -
#11079 nekem is ezt csinalja ujabban ( most is) oldalfrissites/ betoltés 20-30 mp, viszont letölteni, feltölteni tudok max savszellel.
miskolc :S -
Aspyrin #11078 Padlót fogtok fogni :)
480 Mbit Ázsiában és az indiai ingyenes 2 Mbit -
#11077 váltsál minimumra azzal bejön 5mp alatt -
DePreSsZYo #11076 hi, extremem van a letöltés "aránylag" jó, de akármilyen honlapot kb 2 perc alatt tölt be... másnak is van ilyen problémája?
És ez a hiba rendszertelen, 2 napja teljesen jó volt, azóta meg már megint szar... kb 2 hete kötettem be ujra és ezt kapom x forintért, hogy egy oldalt 2 perc alatt töltsön be? nevetséges...
lehet nálam van a hiba..
pls akinek van vmi hasonló gondja, ossza már meg a tapasztalatait...
tx -
#11075 sztem nem érdekes, csupán érezni, hogy foglalkoznak a hálózattal :)
nálam 2 napja elment 30-50 percre reggel és este -
Lyan Kyj #11074 nem szokodt megszakadni, ez a két alkalom volt eddig, így utólag meg érdekes, hogy azon rövid időszakban maximálisan teljesített, amúgy meg ugye a mások által is felhozott problémák jöttek elő..na mindegy, csak érdekességképp osztottam meg veletek, még várok, aztán ha így marad, akkor utánajárok. -
#11073 szarakszik a modemed? -
Lyan Kyj #11072 Profom van, egyike voltam azoknak, akiknek a kezdetekkor váltottak. Hasonló szindrómák vannak nálam is, hatalmas ping, stbstb. 3 napja elszállt a net 5 percre. Visszakapcsoltam, és MINDEN jó volt! Ping, TORRENT, minden úgy jött, ahogy kell. Tegnap este megint elszállt a net, visszakapcsolván minden megint olyan lett, mint elötte.. na ez ám az érdekes -
#11071 gyűjtsünk pénzt, hogy schranknak magasabb lehessen a pingje! (Ja? Hogy épphogy alacsonyabbnak kéne lennie, őő izé...) -
#11070 jujj :) -
#11069 ezaz öcsém, ezt hívják "internetes LAN"-nak (Y)
az a kábel vs. DSL szintén jo kis okosság -
#11068 te még mindig itt szerencsétlenkedsz ?
legalább vinnéd valamire te balfácán
vagy Organ nem foglalkozik veled, prüngyőke ? Azt hittem rég megoldották odabent a pingproblémádat
vagy rájuk se vagy hatással ? :DDDDD -
#11067 szenvedj látványosan, ez nekem öröm :) -
#11066 biztos nem annyi mint a pingjük -
CUCLI #11065 náluk mennyi lehet az adatforgalom(ha van). 10terra/hó? -
#11064 -
Aspyrin #11063 Egy kis csemegézés: 160 mbit Japánban ;-)
Jóéjt -
CUCLI #11062 nálam most egyfolytában szakadozik :/ IX. ker. -
#11061 múlt héten még azt irtam neked válaszként hogy: "nekem egész nap jó" (a ping) -
#11060 "Akkor is kapnak jelentést, ha az egyik szerverszoba túlmelegedett, és azonnal látják, ha egy hardver gajra ment."
há én mindig aszittem hogy gallyra megy valami, mint a faág -
#11059 múlt héten nem ezt írtad -
#11058 Nekem is kiváló a chello... -
#11057 Bocs de ez nagyon hülye következtetés. Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy mondjuk itt a fórumban sír 50 ember amiatt, hogy szar a chello, ezekszerint tehát a többi 100 ezer előfizetőnek semmi gondja vele... -
KisKolok #11056 PyRex: (bocs h eddig nem voltam)
szóval akkor szummázva a helyzetet: nálad tök frankó a chello, ami ráadásul féléve nem is rendes chelloként működik (nem mér, ugye?:P).
Másoknál az adsl a normális, megbízható, és a chello szaraxik folyamatosan.
Egyedi eset vagy. Hogy is mondják? A kivétel erősíti a szabályt?
Amúgy nálunk nyíregyházán voltak környékek ahol _tényleg_ semmi gond nem volt a chellóval, máshol meg tragikus volt. Most változott a helyzet, körülbelül mindenhol tragikus.
ADSL meg a maga 20-35 pingjét tudta tartani, nem kellett várni a weboldalakra, hogy elkezdjen áramlani az adatfolyam, stb-stb. -
#11055 Egy kis érdekesség -
Aspyrin #11054 Hamis a hangszer :D