22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • NeoMaN
    Hehe, megent elkezdődött a P2P anomália.
    :)

Csak chello-stól jön.
    BP. IV. ker.
  • Munch
    Kiraly, szoltam nekik egy hete, hogy 400-at jön 1200 helyett, mondták ok, jönnek. Hétfőn jött egy gyerek, hogy gerjedés van lefele irányba a hálózaton a közelben, keresik a hibát. Elment. Azóta senki nem szólt egy szót sem, a net ugyanolyan szar. :D
  • bakvarnyu
    csakhogy ez már rég nem így megy ez már ilyen függő cybergeneráció vagy mi a pöcsöm ezek már a virtuális világban nőnek fel hacsak az anyja ki nem rúgdossa őket a gép elől szalmát lapátolni
  • schrank
    jjja takarodjanak a ...csába a nagyihoz vidékre mint mi vagy menjenek a helyi tsz-be dolgozni hogy kiélhessék az őszi hardverbuzulásukat isikezdésnél
  • bakvarnyu
    ja j öcsém pár hét múlva meg itt a nyári szünet akkor mi lesz kis unatkozó pondrók rászabadulnak mind a netre
  • schrank
    ma pénteken már délelőt 11-től elszállt a ping a sok kecseg miatt
  • bakvarnyu
    schrank tartsál pár hét szünetet BF-be aztán mire visszamész hátha jó lesz a hálózat
    Én most raven shieldezek tök jó full grafon 70 FPS
  • Casillas
    szomorú
  • schrank
    nem stabil
  • Casillas
    megkaptad, stabil 200
  • HunnernesKonge
    Énmeg 200mbites chellot és stabil pinget akarok :D
    Vagy ez már tól sok?
  • schrank
    én meg stabil pinget
  • scs17
    200 Mbites chellot akarok!!!

:D
  • Mo.Organ
    Én meg azt hallottam hogy Timbuktuban bevezették az első internetes kapcsolatos 56k sebességgel. Igaz hogy még csak az elnöknek van, de igérik 2024-ben minden 100-ik lakosra jutni fog egy kapcsolat.
    Igéretüket biztos hogy betartják mert 1988-ban is megigérték hogy lesz az országban 100 televizió 2006 decemberére. És így is lett. Ma a tévéfelhasználok már 108 főre növelték ezt az amúgy sem kevés tagból álló népességet. :)
  • The Garrett
    nekem is ezt csinalja ujabban ( most is) oldalfrissites/ betoltés 20-30 mp, viszont letölteni, feltölteni tudok max savszellel.

miskolc :S
  • Aspyrin
    Padlót fogtok fogni :)
    480 Mbit Ázsiában és az indiai ingyenes 2 Mbit
  • bakvarnyu
    váltsál minimumra azzal bejön 5mp alatt
  • DePreSsZYo
    hi, extremem van a letöltés "aránylag" jó, de akármilyen honlapot kb 2 perc alatt tölt be... másnak is van ilyen problémája?
    És ez a hiba rendszertelen, 2 napja teljesen jó volt, azóta meg már megint szar... kb 2 hete kötettem be ujra és ezt kapom x forintért, hogy egy oldalt 2 perc alatt töltsön be? nevetséges...
    lehet nálam van a hiba..
    pls akinek van vmi hasonló gondja, ossza már meg a tapasztalatait...
    tx
  • bertino
    sztem nem érdekes, csupán érezni, hogy foglalkoznak a hálózattal :)
    nálam 2 napja elment 30-50 percre reggel és este
  • Lyan Kyj
    nem szokodt megszakadni, ez a két alkalom volt eddig, így utólag meg érdekes, hogy azon rövid időszakban maximálisan teljesített, amúgy meg ugye a mások által is felhozott problémák jöttek elő..na mindegy, csak érdekességképp osztottam meg veletek, még várok, aztán ha így marad, akkor utánajárok.
  • precision
    szarakszik a modemed?
  • Lyan Kyj
    Profom van, egyike voltam azoknak, akiknek a kezdetekkor váltottak. Hasonló szindrómák vannak nálam is, hatalmas ping, stbstb. 3 napja elszállt a net 5 percre. Visszakapcsoltam, és MINDEN jó volt! Ping, TORRENT, minden úgy jött, ahogy kell. Tegnap este megint elszállt a net, visszakapcsolván minden megint olyan lett, mint elötte.. na ez ám az érdekes
  • PyRex
    gyűjtsünk pénzt, hogy schranknak magasabb lehessen a pingje! (Ja? Hogy épphogy alacsonyabbnak kéne lennie, őő izé...)
  • precision
    jujj :)
  • bertino
    ezaz öcsém, ezt hívják "internetes LAN"-nak (Y)

az a kábel vs. DSL szintén jo kis okosság
  • bertino
    te még mindig itt szerencsétlenkedsz ?
    legalább vinnéd valamire te balfácán

vagy Organ nem foglalkozik veled, prüngyőke ? Azt hittem rég megoldották odabent a pingproblémádat
    vagy rájuk se vagy hatással ? :DDDDD
  • PyRex
    szenvedj látványosan, ez nekem öröm :)
  • schrank
    biztos nem annyi mint a pingjük
  • CUCLI
    náluk mennyi lehet az adatforgalom(ha van). 10terra/hó?
  • schrank
  • Aspyrin
    Egy kis csemegézés: 160 mbit Japánban ;-)
    Jóéjt
  • CUCLI
    nálam most egyfolytában szakadozik :/ IX. ker.
  • scs17
    múlt héten még azt irtam neked válaszként hogy: "nekem egész nap jó" (a ping)
  • Casillas
    "Akkor is kapnak jelentést, ha az egyik szerverszoba túlmelegedett, és azonnal látják, ha egy hardver gajra ment."

há én mindig aszittem hogy gallyra megy valami, mint a faág
  • schrank
    múlt héten nem ezt írtad
  • scs17
    Nekem is kiváló a chello...
  • PyRex
    Bocs de ez nagyon hülye következtetés. Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy mondjuk itt a fórumban sír 50 ember amiatt, hogy szar a chello, ezekszerint tehát a többi 100 ezer előfizetőnek semmi gondja vele...
  • KisKolok
    PyRex: (bocs h eddig nem voltam)
    szóval akkor szummázva a helyzetet: nálad tök frankó a chello, ami ráadásul féléve nem is rendes chelloként működik (nem mér, ugye?:P).
    Másoknál az adsl a normális, megbízható, és a chello szaraxik folyamatosan.

Egyedi eset vagy. Hogy is mondják? A kivétel erősíti a szabályt?

Amúgy nálunk nyíregyházán voltak környékek ahol _tényleg_ semmi gond nem volt a chellóval, máshol meg tragikus volt. Most változott a helyzet, körülbelül mindenhol tragikus.
    ADSL meg a maga 20-35 pingjét tudta tartani, nem kellett várni a weboldalakra, hogy elkezdjen áramlani az adatfolyam, stb-stb.
  • Mo.Organ
    Egy kis érdekesség
  • Aspyrin
    Hamis a hangszer :D