UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Athletic  Bilbo
akkor már nekem is mediumom van 😊
500 kb/sec torrentrõl 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

HunnernesKonge
"Nem kell izgulni. Ma éjjel meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe"
by NSD

KHM...
Nincs benne a Standard meg a Light...
Zsoltika 007
Én úgy tudtam akkor lesz emelve a light és standard elõfizetõknek. Lehet most csak a dolgozónetesek kapták meg a mediumot.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DjDano
Akkor ezekszerint mégis kamu az áprilisi emelés...

Ja, ez a kedvezményes, önkormányzati net.

Speedtest: D- 5085, U-726

Kelenföld. Classic. Ma. Download: 630kb/s, up: 99 kb/s.:-) Ez már az emelt sávszél!

HunnernesKonge
Hagyjuk... Köszi hogy "bevédtél" azonban ergyetértek hogy egy release nem ide való, csak kelett egy konkrét példa...

A régregekkel kapcsolatban 100%-ig egyezik a véleményünk, pár ezt PyRex-el kapcsolatban nem vettem észre (és valamilyen szinten most is igaza volt, bár az tény hogy úgy viselkedett mint ha õ lenne itt a hivatalosbazdszájba....)
DjDano
Mér bocs de még csak nem is offolt, amugy minden 6 éves regnek ilyen nagy az arca ezt tanusíthatom....

"2007. febr. 26., hétfõ - 7:03 "
30 perce írta be HWSW-re

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

HunnernesKonge
Ismét csak a nagy sárga dömper 😊
Zsoltika 007
Ezt mikor írta? Tegnap? Már 1000 éve nem voltam hwsw-n. De ha nsd írja akkor úgy van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

"Nem kell izgulni. Ma éjjel meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe"
by NSD

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

Szombathely

Zsoltika 007
Merre laksz?

nyamiag
weeeeeeell 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Igen jól látjátok, gyorsult a netem 😊 eddig dolgozónetes Classik 3000 voltam, mától viszont dolgozónetes Médium 5000 😊

PyRex
"jobb helyeken" azonnal bannoltak volna az említett hsz-ed után... és mivel nem akarom, hogy szétb@szd a topicot, van hozzá közöm.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

HunnernesKonge
1.) Semmi közöd hozzá hogy én mit írok be a fórumba
2.) Ne játszd a moderátort. Jobb helyeken ezért is büntetés járna
Casillas
egy privit se küldtem még neki, de azért tuti igazad van (Y)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

PyRex
1. semmi közöd hozzá, hogy mit töltök.
2. én nem írom ide be, pláne nem a legújabb release-eket.

schrank
ne éltasd magadat mert annál fájóbb lesz a valóság már elõre röhögök a sok lámin akik morgennak küldik a több tucat PÜ-t hogy miért nem gyorsabb a netem pedig már másodika van <#rinya><#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
nem kell az ngyen britannika enciklopédiám holnaptól <#hehe>

Casillas
3 nap 3 óra 3 perc 3 másodperc -.-'

bertino
elég problémás lehet a helyzeted, ha nincs ennyi szabad kereted 1 hónapban...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

schrank
de legalább nem fizetek érte havi 3K-t <#hehe>

bertino
hagyjad már, azt se tudja mi az a hwsw

NeoMaN
Hát szvsz nem márc 1-tõl emelnek, hanem márc elsején.
😄

HunnernesKonge
Azért a hwsw-s nagy sárga dömper se kispályás 😄
schrank
úgy dobálództok a belsõs szóval mint ha nem tudnátok hogy morgenon kívül mindegyik placebó <#hehe>

helyesbítek nem korlátlan lesz rosszul irtam hanem 750gb három hónap átlag...stb
amúgy nem sima ügyfélszolgálatost kérdeztem meg hanem belsõs ismit
schrank

HunnernesKonge
Érdekes ha az ÁSZF bejelentése után felhívtad az ügyfélszolgálatot, megmondták hogy a dolgozónet az Extremebe megy, közbe mégsem, azt is megmondták hogy abszolut korlátmentes lesz a net (fair use policy se lesz) közbe lett, és ha megkérdezted tõlük hogy a február hány napos akkor megmondták hogy 30.

Én nem õket akarom lehúzni, csak annyi tájékoztatást kapnak mint egy T-comos elõfizetõ a UPC-tõl...
Azonkívül hwsw-n egy belsõs emberke írta ezt, nem hasból beszélünk. Amugy szerinted ha 10en mondják pont az ellenkezõjét annak amit te akkor a statisztikai valószinüség szerint kinek lesz igaza?

Adatkorlát már most sincs
Casillas
de az adatkorlát eltörlés egyszerre lesz ugye?

Érdekes minden nagyobb városban a upc ügyfélszolgálaton más mondanak?
schrank
nna mi van trigomonetry <#crazya>

HunnernesKonge
Pedig a két nagyobb csomagot bizony elõbb emelik. Márc 01-tõl, a két kisebbett pedig április elejétõl.
Ez le lett írva már párszor. így kevésbé terheli a hálózatot stbstb...

Ki mondta neked, hogy elõbb a nagy csomagokat emelik?
Mindent központilag állítanak és nincs kivétel, hogy a csigább csomagosokkal késõbb foglalkoznak.

Nonsense...<#idiota>
HunnernesKonge
szvsz te is linux isot töltesz 200Gbot minden honapban mi? Nem kell vetíteni...

Az meg mitõl wazez hogy írtam egy egy sort? Volt a releasehez elérési út? Segítek: Nem volt... A nagy Warez kb ennyi... Szia
PyRex
szvsz warezolást nagyon gyorsan be kéne itt fejezni...

HunnernesKonge
Ezzel azt körülbelül hogy nem volt 3000leecher, a torrent sebesség messze elég lett volna a full sávszéles töltéshez, és fõleg azt hogy igen is lekorlátozza a chello a torrent kapcsolatokat. (ftp-rõl miután végre leért néztem egy filet ami érdekes módon jött maxxal...)

Örülj a 150k-nak lol vagy b***meg. Szerinted azért fizetek 16000FT-ot hogy örüljek a 150knak. akkor 7900ftot fizetnék.
bigapó
az utóbbi 30-40 hsz olvasva nekem annyi lenne a hozzászólásom, hogy hozzánk 2 nap múlva jöttek ki (13.ker), igaz csak 4 nap múlva lett ténylegesen mûködésre bírva, mert a kedves lakótárs pont nem volt otthon és nem tudtak a srácok hozzáférni a dobozukhoz. ja és enyhén szólva naív aki azt várja, hogy március 1-tõl mindenki növelt sávon netezhet...majd szépen sorjában és legyetek türelmesek...

The Matrix has you...

bakvarnyu
Ezzel nem tudom mit bizonyítottál be. Inkabb orulj annak a 150k-nak.

bertino
és mit várjunk egy olyantól, aki feszt csak kelti a feszültséget, nem bírja féken tartani a pofáját, ráadásul még egy eszetlen marha is ?

schrank
pihennyé má B+ már másfél hónapja írtuk hogy a nagy csomagoknak fognak elõször emelni de mit vár az ember az "ilyenektõl" akik még az email-es adatforgalmi bevallást is elhitték morgennak <#banplz>

bertino
ennek mondhatod

Casillas
mekkora paraszt vagy má télleg :|
nem lehet mindenki olyan kurvatájékozott mint te, feltett egy kérdést, ami nem is egyértelmû 100%-osan, inkább ne válaszolj, minthogy írod a fasságokat :\

Munch
Most peer-enként 2 K-ra van korlátozva a torrent, kivéve ha chellosrol töltöd. Tegnap este már 5 K is volt. Hurrá. :-/