22959
-
#11133 tegnap nem volt net reggletől délután 3ig, mert elmű föltúrta a környéket és nem kapott áramot az elosztó :(
kábelnet 999 - 001 ADSL -
#11132 tőcsd le a kör filmet nézd meg aztán isten nyugosztaljon -
do2 #11131 na mind1 töltök yó sokat, hátha vkinek a pingje az egekbe ér miattam:)
-
keeper007 #11130 Valaki felhivta már a csellosokat hogy miért van ez a nagy visszaesés? Mert télleg, akármijen teszten megnézem a sebesség jó, de valamikor 50x kell frissiteni eegy honlapot hogy Behozza, az már más kérdés hogy mennyi idő alat hozza be XD -
#11129 *jah, XIII. kerület bár már régebben írtam -
#11128 Nekem is furcsa a net mostanában. Letöltés rendesen megy, jó sebességgel (ftp-ről 500KB/s -el is). Viszont a honlapok lassan jönnek be (torrent töltés mellett van hogy percekbe kerül, pedig a torrent levan korlátozva, ne töltsön maxon).
Játékban is 100 felett vannak a pingjeim mostanában :( Gyorsítás kezdetekor minden jó volt a nettel, de utóbbi időbe nagyon rossz... ahogy olvasom másnak is. Remélem megoldják ezeket a problémákat, minél előbb :S -
keeper007 #11127 nekem azóta szar... -
tompka #11126 Nekem néha a letöltésem 0,25kbájt/s!! a feltöltés meg 1,5Mbit!! azért ez már teljesítmény a köbön.bár eredetileg már befejezték nálunk a bővítést.
most hogy meg volt egy bazi nagy vihar néha az egész városban nincs net. -
#11125 egész nap te kis szegény mások már március óta nem láttak stabil válaszidősebességet -
keeper007 #11124 én nemtom. egész nap baxaxik a net... lassú mint a 486-on a vista. és minden félórában 80x ujraindul a net. -
#11123 Igen a chellon kívüli ip-k mind korlátozva vannak nálam is.
Valami cat- akármivel kezdődnek a chellos domain-ok. -
pepoc #11122 örülj hogy neked jó. egyébként ha van sok chellos seeder nekem is maxal jön, csak nemcsellos ip tartományt korlátozzták be, de nem mindig, általában délelőtt mindenhonna jön rendesen.
és az milyen hogy ups-s seederek (********router.upc.hu) is vannak, azokrol jon maxal. Lehet hogy valami torrent cache szerverrel kisérletegetnek a p2p tehermentesítésre? -
do2 #11121 ha szar a p2p miért van az hogy soxor maxal tudok tölteni torrentel ?
pl bithumenről soxor összejön a full
-
pepoc #11120 irónia akart lenni, hogy mi a f*szért fizetek 11 ezret a 10 megabtért mikor csak webezésre, játékra tudom használni, a kisebb csomag meg aránytalanul drága
jo lenne ha megcsinálná ka p2p-t -
do2 #11119 én is a 8.kerbe vok... én viszonylag megvok elégedve a chellocal.. bár amikor a upc dobozba behalt a netpanel akkor rendesen kivolt a faxom az egésszel 1 héten keresztül xopás volt....
De aza nem a központi hiba.... Ja és msotanába átmentem warezhuszárba:) Bár nem annyira keményen de átmentem most 60329 az adatforgalmam.. ami még nem is vészes szerintem:D
A melóhelyemen is töltök le ezerrel ott 20 megabites van. de ott megakadt a számláló 800 megánál:D de január óta csak úgy méri nekem:)
Szóval űbermegagigaextrawarezhuszár lettem:)
Ja és terméseztesen rendes pingel játszok wow és diabloval, és nincs lag.
-
keeper007 #11118 hat... ahoz kepest elegge szar most.. akadozik, megszakad minding. tiszta gáz. -
#11117 Ja, külföld is haldoklik... -
#11116 Most nem értem te elégedett vagy a chelloval vagy nem? Soknak tartod a 8e -t 10mbitért? :) Elég zavaros a mondandód -
pepoc #11115 p2p erősen szarakodik, bp 8. ker ha lenne adsl elérhető már rég lemondtam volna a chellot
és az milyen hogy 8 ezer ft az 1 megás chello? 3 ezer ft miatt meg már nem váltok kisebb csomagra
most boldogan netezhetek és msn-ezhetek 10 megabiten hmmmm -
tompka #11114 Nekem 9.-től nem mérik az adatforgalmat! miért? azért jó lenne tudni.1-9-ig megvan összesen meg minden de onnantól semmi ugyan azt mutatja mint 9.-én. másnak is van olyan hogy a letöltés az jó de egy oldal betöltése nagyon lassan jön be néha.van olyan eset amikor a letöltésem 0,25kbájt/s a feltöltésem meg 1,5mbit. picit érdekes amúgy medium netem van.állítólag már itt nálunk befejezték a dógot.a frissített táblázatban már nem is szerepel a városom. -
#11113 "És hasonlók, tehát látszik, hogy valaki megbízásból csinálta a webes felületű rendszert."
Általában megbízás alapján készülnek el a céges weboldalak :) -
FLeK0 #11112 általában akkor van ilyen ha te átogrottál/kinyomtál egy jelszóváltoztatós oldalt, ezt pár havonta magától behozza ha be akarsz lépni. -
Dodo55 #11111 Már meg van oldva. Még szerencse, hogy észrevettem, mielőtt neki álltam volna új IP-t szerezni.
De azért akkor is durva, hogy ilyen hibák vannak a rendszerben.
Megküld jelszóemlékeztetőben egy jelszót, de nem fogadja el.
Meg nézelődtem kíváncsiságból a kódban, és tele van html megjegyzésekkel, de elég durva szövegekkel. PL: You should overwrite it to something else.
Ez egy css linkelés előtt.
És hasonlók, tehát látszik, hogy valaki megbízásból csinálta a webes felületű rendszert.
Szóval a webes felület az, amivel nem vagyok igazán megelégedve, sok bajom volt már vele, de maga az internetszolgáltatás minősége továbbra is kitűnő, de tényleg megcsinálhatná már jobbra a webes rendszert a UPC... -
#11110 én csak hömbölöktem aztán ... -
#11109 Ha telefonálsz a 1221-re megoldják a problémád. Ha írsz egy privit segítek. De ha csak itt hömbölögsz a fórumban attól még nem lesz neked neted. -
Dodo55 #11108 Na, kész. -
Dodo55 #11107 Amúgy igen, egy kis javascript trükk miatt bannolták az IP-met :D -
Dodo55 #11106 Folyamatban...
Remélem megoldják. -
#11105 Csak nem a klikkelgetős verseny miatt? :D
Amúgy ha betelefonálsz, akkor megváltoztatják neked és azzal már minden működni fog. -
Dodo55 #11104 Na most mi a szar van.
Akartam egy új IP címet, mindegy miért.
Meg akartam változtatni a MAC címemet, és akkor újra beregelni.
De valamiért úgy döntöttem, hogy belépek előtte a prov.chello.hu-ra, és nagyon jól tettem.
Mert nem fogadja el a felhasználónévet/jelszót.
A webmail, és a forgalommérés beenged, de a prov.chello.hu modemreg, és az adatmódosítás nem!
Az adatmódosításban kértem a jelszó elküldését emailben, és meg is jött, és benne is volt a felhasználónév, jelszó, ugyanaz, amit tudok, de mégse enged be vele.
Ez most egy óriási probléma, ugyanis ha valamiért újra kell regelnem a modemet, akkor nem fogom tudni.
És nemrég sokan jeleztek ugyanilyen problémát.
Szóval valamit sürgősen tenni kéne... -
#11103 eddig is világos volt, hogy valamelyik oldalon van korlát -
#11102 csak felfelé lehet váltani visszafelé csak a szerdzsó után és akkor sem ingyen -
#11101 A hűségnyilatkozat, feltéve ha van. -
pimpa28 #11100 Nem, az úgy van, hogy hasamra ütök, felhívom az ügyfélszolgálatot és csomagot váltok. Mi akadályoz meg benne, hm? -
#11099 mert az csak úgy van hogy a hasamra ütök aztán csomagot váltok/bontok mi ? -
tompka #11098 Másnak is befagyott a forgalom mérője? 9.-től nem mér befagyott azóta nem nőtt a merő szerint a forgalmam pedig már kb.lehoztam azóta 2dvd-t. -
pimpa28 #11097 Mondjuk, ha a p2p így marad, akkor mindenki simán visszaléphet a light csomagra. Azt azért talán upc sem akarja. Mert akkor nem lesz többet "az év legjobb sávszélesség növelője" díj. :) -
#11096 nem szabad dicsekednem mert ismered Murphy törvényeit -
#11095 én meg már azt hittem mindenkinek frankó a nete és azért nem ír ide be senki. -
#11094 de legalább jó válaszidővel csurdogál ?