UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
2. Letölteni letölthetsz magán használatra, otthonra filmet és zenét, de visszaosztani tilos!
3. Szoftvert még csak le sem tölthetsz.
Mivel a fájlcserélõk úgy mûködnek, hogy már a letöltés pillanatában is visszaoszt belõle részeket, emiatt ugye elég cikis a dolog. Persze lehet tiltani a feltöltést teljesen, de valljuk be: ezt kevesen csinálják és mondjuk egy perben nehezen hiszem, hogy azzal védekezik valaki, hogy õ nem töltött vissza. Bizonyítsa be :)
Amúgy meg a stílusom nem azért olyan, mert nekem már korona + 2 csillag van a nevem mellett, hanem azért mert 6 év alatt nem egyszer volt alkalmam látni normális topicokat bezárni csak azért, mert elkezdtek warezról beszélgetni.
Tõlem más topicot be is csukhatnak, qrvára nem izgat, de azt ami engem is érdekel, azt ne.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Magyarul: Letöltöd és törlöd... :)
OFF:
Warez= törvénybeütközõ? Mert ugye a magyar jogállás az, ha jol tudom, hogy amig a filemegosztás nem jövedelemszerzéssel kapcsolodik, addig nem történik semmi illegális, mert ez belefér a szabad felhasználás körébe. Erröl az indexen hosszan cikkeztek az elmult idõszakban.
OFF vége.
Dunaújváros
medium :)
tökéletes nekem :)
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
És a speedtest kb 1hete váltott dizájn-t. Bebuktad Scooby
Bazinga!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ma hajnalba emeltek nálam is.... :D...:D classic !!!!!!
A sokat vitatott témához ( Dolgozónet besorolás ) meg tényleg csak annyit fûznék hozzá, privát véleményként :
Egy 2.4 G-s cumót szedek, és és kb 1h15p - 1h20p alatt ér le. Szóval én a magam részérõl meg vagyok elégedve még a medium-ba való besorolással is lévén, ez is bõven több amit aláírtam. És a feltöltésnél meg a med vs classic között 256k van ami 25-30k. Igazából a magam részérõl, hogy ekkora adat 40 perc vagy 1.20 perc alatt van lenn nekem mind1 és a dolgozónet és classic között van azért 2800FT, nekem ennyit nem ér meg.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008