UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
ja én errõl nem tudtam

\"If in doubt, flat out!\"

CzGobe
hanyagoljuk akkor legalább mi a témát, nehogy feltûnjön a sok hsz, és vissza tudják keresni 😛

eom$

Monortel minden csomagot áprilistól emel? mert ez már gáz kicsit<#szomoru1>

bertino
nem is az, hogy vhogy rejtve írná be... nem, fogja és a komplett címet
nemnormális

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
😊)

Bazinga!

HunnernesKonge
Jah loool összekavartam a topigokat 😊
precision
ebben a topikban nincs jogom, Mighty -t kérd meg, õ a házigazda

Bazinga!

Mondjuk elég lett volna neki csak a kötõjel elõttit beírni akkor is tudja mindenki.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

HunnernesKonge
A dolgozónetes classickból medium lesz nem extreme, attól még a normál classicból extreme lesz. bocs...

Amugy ha mégis neked lenne igazad (amit kétlek...) akkor márc 1-én azonnal javítom. kb 10secbe kerülne...
HunnernesKonge
Precision kérlek #8261-t töröld... htx!

Update! Mighty kérlek #8261-t töröld... htx!
maffioso
rosszul van a banner
kaptam levelet és a classicból csa 5megás lesz

\"If in doubt, flat out!\"

CzGobe
😄 amúgy tényleg

eom$

bertino
hogy neked mekkora egy fa eszed van b@zmeg...

Igen-igen.😊
Gondoltam.
Én is bent vagyok.
Majd látjuk ha hazaértem,mit muzsikál.
😊

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

CzGobe
Srácok, abba gondoljatok bele, hogy a 10 Mbitps nem EGY file letöltésére lesz a legjobban használható (neten ez lehetséges, nekem eddig megvolt a max sávszél több file töltésekor, igaz én "csak" classic-os vok, ftp nem esélyes, ha a server nem olyan, torrent meg hát, eddig is és ez után is csak a felhasználóktól függ...)

eom$

Yan
Mc:

&#165; xfire: kistekila

Gondolom a 2 legnagyobb magyar oldal valamelyikérõl húzod lefelé.

Kivárom.
😊))

nálam torrent 550

mateus33
Fura,nem?😊

toom, nagyon szép és tisztelem becsülöm a chellot, de ha 10 mega lesz elvieg akkor 1000 el tltök is nem?

Debrecen:kollégánál emeltek,nállam még nem.

mateus33
Debrecen Dolgozónet,egyelõre a régi sebesség😄

mike0013
így is majdnem kétszeresére ment, ne légy telhetetlen

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bertino
ezaz bástya, hogy a 10mbit hova lesz jó... hát akkor a 20 mbit ?

Bocsi én nem közöltem,hogy honnan vagyok a speed teszttel!Szombathelyrõl!Egész nap használtam a netet,és arra a következtetésre jutottam,hogy nem is baj,hogy nem kaptam 10mbitet.Egyszerûen nem tudom kihasználni.Sok serverrõl töltöttem,és kevésrõl tudtam 600Kb/sec es sebességgel zúzni!Ftp is válogatja magát.Dc-n lehetetlen a kihasználása,torrent meg egint max 400ig ment fel,aföli nem tudtam mennivele.Szóval a 10mbit nem tudom hova lesz jó.annak örülni,hogy a speed test 10-et mutat,az kevés vígasz,ha nem tudod kihasználni!Osztásra mondjuk jó,meg ha 10 letöltést elindítasz egyszerre.Szóval szerintem a közalkalmazottak ne keseredjenek el,mert még mindig több ütõlap van a kezünkben annak ellenére,hogy 200-300ft al többet fizetünk,mint a minimumosok vagy standardosok!A jó oldala,hogy mi 1 vagy 2 ébv után is ennyiért kapjuk akkor bontjuk fel a szerzõdést amikor akarjuk,és akkor szüneteltesz amikor akarsz.Persze örülni fogok a 10 illletve 20mbites tábor sikereinek is,mert ez közös cél.Egy ország fejlettségét nagymértékben befolyásolja az internet kiépítettsége.Szóval remélemmindenki megkapja a várt emelést,jó böngészést és egyéb mást ami a nettel kapcsolatos<#nyes><#nyes><#nyes>
bertino
álmodban

nahmár 550 el szed, nöni fog még ez?

gyöngyös

Mighty
A dolgozóneteseknek elkezdték megemelni a sávszélt. A normál classic és plus elõfizetõkét pedig szerdán kezdik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

passatgt
világosítsatok fel😊
Egy-két mebernél hogyhogy már magasabb a sebesség?

na bumm, itt Szombathelyen meg már hajnal óta stabil 600k fölött töltök, de szerintem semmit nem jelent, egyszerûen idõbe tellik az átállás...

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

radeer
Itt Pécsen délután már jó volt, de most megint olyan 3269/536 mért a speedtest ( dolgozónet). Gondolom még dolgoznak mindenhol, és tényleg kell idõ mire jó lesz.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Tigristank
Ebben egyetértek veled.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Nyíregyháza , közalkalmazotti

4066 kbps

passatgt
ok

bakvarnyu
nahát ez legyen a legnagyobb parasztvakítás amit valaha elkövetnek, akinek a 250 giga nem elég az meg is érdemli.

bakvarnyu
keleten fejlettebb az infrastruktúra<#vigyor1>

Chello közalkalmazotti,Székesfehérvár ma 17:30-kor.
[url=]Speedtest
Itt még nem emeltek egyenlõre,de ami késik.... <#wink>
Tombi
"<...>valamint megszûnik az egyes szolgáltatási csomagokhoz rendelt eddigi adatforgalmi korlát is. 😊

parasztvakítás rulez

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Szevasz földim.😊
Nevedbõl ítélve.
<#nyes>

Sziasztok!
Szolnok dolgozónet
mike0013
na átváltott 500kb/s-ra😊
"<...>valamint megszûnik az egyes szolgáltatási csomagokhoz rendelt eddigi adatforgalmi korlát is." Ez áll a levélben😄
bocs, ha már leírtátok, de nem bírtam kihagyni😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Még nem tökéletes a rendszer, majd az lesz haamrosan 😊

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Casillas
monyuk ráérek egyelõre 😊

majd ha már 90% beírja, hogy nekik is, akkor moar leszek -.-'

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
EMBER! Chello standard(medium) sávszél emelés nem történt meg. Egerben. Nálam. Nem király.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Pontosítok. Még eléggé instabil. Azaz néha már elképesztõ sebesség van,de néha me lelassul.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

EMBEREK! Chello standard(medium) sávszél emelés megtörtént. Egerben.
Király.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Hi Mindenkinek!Gondolom a közalkamazottak már megkapták az emelést,mert én is bele tartozom!Jó az 5 mbites sávszélesség!A 10 helyett csak 5-öst kaptunk,de ez is alig kihasználható!Bõven sok!
Zsoltika 007
Ok. Akkor nem csak nekem van ez.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360