UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eom$
nemnormális
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Amugy ha mégis neked lenne igazad (amit kétlek...) akkor márc 1-én azonnal javítom. kb 10secbe kerülne...
Gondoltam.
Én is bent vagyok.
Majd látjuk ha hazaértem,mit muzsikál.
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
eom$
😊))
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
4066 kbps
parasztvakítás rulez
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Nevedbõl ítélve.
<#nyes>#nyes>
"<...>valamint megszûnik az egyes szolgáltatási csomagokhoz rendelt eddigi adatforgalmi korlát is." Ez áll a levélben😄
bocs, ha már leírtátok, de nem bírtam kihagyni😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
majd ha már 90% beírja, hogy nekik is, akkor moar leszek -.-'
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Király.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!