22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    #11293: nem hülyítelek tényleg 10és 18óra közt szedtem össze.a youtube nélkül.ma megint semmit nem mért.kép
    van akinek még most is 0mb-ot mér szóval szerintem még csiszolni kell ezt a dolgot.
  • pimpa28
    És? Egyikőnknek sincsen köze hozzá, hogy 2 gigát netezett vagy sem. Napi átlagként számolva ez meg sem közelíti a 250 gigát, de még a régi korlátba is belefért volna.

Vagy már ott tartunk, hogy a upc internetszolgáltatás helyett weblap-nézegető szolgáltatás értékesít?
  • schrank
    legalább minket ne hülyíccs hogy egy műszak alatt közel két gigát "neteztél" ha meg 10-18 -órán át youtube-oztál akkor meg ne csodálkozzál
  • tompka
    Az a durva hogy ezt az összeget 10-18óra közt szedtem össze mert a táblázat szerint ezt az összeget tegnap szedtem össze.ma nem voltam gép közelben.(csak neteztem tegnap!!!)
  • tompka
    Vazze! 2.-a van és már 1 741 MB-nál járok. májusban nem is mért csak 9.éig most meg már itt járok.pedig csak neteztem még elsem kezdtem a havi letöltéseket.
  • Vodka555
    http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=23858
  • Dodo55
    Namost az érdekes az, hogy én soha nem vettem észre jelentős korlátozást, ennek talán az az oka, hogy még az itteni központ bővítése előtt, a sávszélemelés után se volt sok gond, szóval valószínüleg elég terheletlen az itteni rendszer, így nem priorizálja be senkinek a http forgalmát az én "magas portszámú" forgalmam elé.
  • mrzed001
    Ha itt fullra letiltanák, a userek 90%-a azonnal mondaná fel a szerződést, ezt ők is tudják.

scs17:
    " Ennek érdekében, szükség esetén egyes adatforgalmi csúcsidőszakokban priorizáljuk az adatforgalmat és elsősorban a leggyakrabban, legszélesebb körben használt alkalmazásoknak (böngészés, levelezés) biztosítunk elsőbbséget."
    Ez nem éppen azt jelenti, hogy 80%-os szabad nemzetközi sávszél esetén is éppenhogycsak kiengedjük a usereket
  • mrzed001
    A 120K hajnali 2-kor volt (amikor ugyebár szinte senki sem használja a netet, nemzetközi sávszél 80%-a szabad).
  • K Ace
    Nekem pont fordiva volt. Hónap elején kapásból azzal kezdtem, hogy lerántottam a 3gigás stalkert. És hónap végére 400mb forgalom lett a vége. :D
  • scs17
    Nekem még mindig 0Mb, pedig tegnap már 1Gb-t leszedtem. :D
  • PyRex
    Hmm, az új mérő abszolút pontosan mér nálam is sajnos :)
  • scs17
  • HunnernesKonge
    Nálam is bemért 8Gb-ot, csak nálam ez reális
  • eMTee
    Az biztos hogy forgalomfüggetlenül korlátozzák a p2p-t de láthatóan helytől függően különböző mértékben. Ha a mostani 30k helyett 120k lenne nálam a max. arra már majdnem azt mondom elég is.
    A kérdés az, hogy júliusra ez hogy változhat. Megszűnik a limit, marad a limit de magasabb értéken vagy csak külföldre vagy...
  • schrank
    lehet hogy beleszámolta azt is amikor 19 "előfizetőd" töltötte onnan
  • PyRex
    "ASVA-RIAA- .... keze lesz itt a háttérben"

akkor fullra letiltanák (külföldön van rá példa)
  • Zsoltika 007
    Nekem pontos.
  • Borg
    Lol, nekem a tegnapi napra 8GB forgalmat ír :D

Ez lenne egy nap termése az új mérő szerint, amikor mindössze egy 400 megás fájlt tettem fel ftpre?
  • mrzed001
    Én csak egy dolgot nem értek. OK, elfogadnám a P2P lepriorizálását, ha pölö a nemzetközi kapcsolat 100%-on ketyegne, de nem (BIX szerint).(mert a belső ugyebár jóval nagyobb, és ott nem igazán vettem észre, hogy le lenne priozva, belső kapcsolatnál fullra működik)
    Szóval nem arról van szó, hogy a nagy adatforgalom (és 100%-os sávszél kihasználás) miatt prioritást kap a http, és csak várakozzon a P2P.
    Ez inkább olybá tűnik, hogy a P2P-t direkt és forgalom függetlenül korlátozzák. Ma este egy linuxot próbáltam leszedni (nemzetközi), és egész este nem ment 120 fölé a letöltés sebessége (seederek száma az egekben)
    ASVA-RIAA- .... keze lesz itt a háttérben
  • scs17
    A két hozzászólás egymástól független volt. ( a 2-ban csak megjegyeztem h májusban nem mért)
  • CzGobe
    most elég jó freeleaches akció van 1 (magyar) trackeren, de maxxal jön és megy is (extreme) (bár 150 peer/torrent-et kellett beállítanom, h ne csak 8mb/s legyen ;-))
  • CzGobe
    szívesen, PM ment
  • eMTee
    A max. 30KB/s külföldre az nálam is áll napközben (szintén IX. ker) csak éppen DC-vel és függetlenül a kapcsolatok számától :( ha ezt tudom előre biztosan nem váltok (most) chellora. Este még ennél is rosszabb.
    Viszont itt is olvasni és mástól is hallom hogy van ahol meg egyáltalán nincs és nem is volt limit. Érdekes...
  • Mo.Organ
    Június 1-től, nem május 1-től. Akkor most miről is irtál?
  • tompka

ezek mit jelentenek??
  • PyRex
    nekem ma negyed éves a semmi, merthogy nincs korlátozás :) (II. ker)
  • scs17
    Májusban 0 Mb-t mért nekem :D
  • scs17
    "Tisztelt Előfizetőnk!

2007. június 1-jétől új, az eddiginél pontosabb adatforgalom-mérési módszert vezettünk be. Ezért a megjelenített adatok eltérhetnek a korábban jelzettektől. Rendszerünk jelenleg - összhangban az ÁSzF 2.sz. mellékletében foglaltakkal - az internet felé irányuló és onnan érkező, a kábelmodem ethernet vagy USB portján keresztül áthaladó teljes adatforgalmat méri."

• tompka
    Május 1-9 közt mért aztán tegnapig a 9.én mért adatot mutatták így 9.étől nem mért semmit.most meg ez jön be:kép
  • tompka
    Nekem már majdnem 1hónapja semmi.
    pontosan 9.étől semmi.
  • Zsoltika 007
    Nekem megy. Kemény 50 mega van :D
  • tompka
    másnak sem jó a forgalommérője?
  • FLeK0
    Ma negyed éves a torrent korlátozás.
    a legjobb sávszélesség-bővítőnek!
  • precision
    az az oldal már értelmét veszítette...
  • Empu
    Sziasztok!!
    Tudna nekem valaki küldeni Chello Bay - re meghívót?
    itt az e - mail címem: [email protected]

Előlre is köszönöm!!!
  • Dodo55
    Hát 1-2 napja mindenki azt beszélte, hogy levették, és hogy újra kell indítani a modemet, és akkor gyorsabb lesz a p2p.
  • CzGobe
    miért, mikor is vették le? nem június végén fogják befejezni a fejlesztéseket?
  • Imreherceg
    Fehérvári vagyok én is,és a le meg a feltöltési sebesség eléri a névleges értéket,nem is szokott nagyon annál alábbmenni,de hogy mitől lassul be egyik pillanatról a másikra ilyen tetű módra,azt nem értem.
  • Dodo55
    És te is fehérvári vagy, mint én.