UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hjajistenem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok! Valaki elmagyarázná, hogy hogy van ez a közalkalmazotti csomag, még nem hallottam róla, hogy van ilyen, de mivel apám a rendõrségen dolgozik, így közalkalmazott. Kérdésem, hogy igénybe vehetném e, és hogy mennyi a havidíja. Válaszotokat elõre is köszönöm!
Mo.Organ
Ha rajtam mulna akkora <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> kapnál <#hehe>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

3mbs netem van 😄

Met
Azt nem tudom, hogy miért tart ilyen sokáig az átállás. Csak a sebességlimitet kell átállítani a szerverre telepített Netlimiterben<#idiota><#banplz>

hé monornet esek nektek is rakás szar a pingetek külföldi szervereken?

DjDano
Amugy nem tudom mióta van dolgozónet, annyi biztos, hogy én 2004 márciusától, 2005 szeptemberéig 12 ezret fizettem a Chello Classicért, ezután magváltás volt a 7200 Ft-os havidíj... Ráadásul akkor még csak 512K/128K volt a Classic.

schrank
jó elírtam 570KB <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Azt tudtam hogy márciustól csak elkezdik fejleszteni, de hogy csak áprilisra lesz sebességnövelés..
schrank
most értem haza az upc-tõl bekapcsolom a gépet modemreset után nnna mondom kipróbálom a standardot a light után mennyi is az a 1.5Mbit hááát 570Kb/sec <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

passatgt
és azért miért dolgozónet?😊nem dolgozik a hallássérülés

precision
akkor dolgozónet.

Bazinga!

precision
az _lehetetlen_

Bazinga!

passatgt
megvan már
anyám hallássérült és kedvezményt kap gondolom azért

passatgt
nem

dante3
Dolgozó net?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

passatgt
most kaptam levelet:

3072/512 kbit/sec helyett chello medium 5120/768 kbit/sec

Ez normális? nem 10m kéne?

Nm akarok többet írni errõl a közalkalmazotti dologról. 1 órája írtam kb az ezelötti mondókám!ezalatt bementem az UPC-hez,és elismerték,hogy ez nem kedvezmény ami most van,mivel egy mediumos olcsóbban kapja ugyan ezt a sebességet.az hogy 300ft-al többet fizeteke az lófütty kedvezméyn.Arányosan ennek úgy kellett volna kinéznie,hogy a mediumért most én 7100 helyett 5000-et fizetek.Semmi kedvezményem nincs ,annyi,hogy ingyen kapok 1 évre valami smart guide csomaot,de az igazán nem jelentõs.Szóval sír a szám mert többet fizetek mint aki mediumra (anno standerd-ra) 2 éves hûségre 6900-et fizet.Fejezzük is be,tényleg kezd unalmassá válni a közalkalmazotti dolog.Még mindig értelmesebb ezt halllgatni,mit azon verni a nyálat ki mennnyit fog letölteni jövõ hónapba.Ez biztos nagyobb kihívás egyeseknek,gigákkal dobálózzanak.Biztos nagyobb életcél mint maga a tanulás vagy egy randi,vagy hát ki tudja egyeseknek lehet a számitógép a lány,és arra gerjednek.Tudjátok nem minden ember oylan vastag,lehet itt milliomosokkal vagyok összezárva.Minden esetre én ott fogom meg a pénzt ahol tudom,és lehetõleg becsületes uton érem ezt el.Nem bántok ezzel senkit, de ti se állítsatok minket más elbírálásba. Ha valakinek kérédese van közalkalmazotti dologba azza privátba szívesen beszélek.
bakvarnyu
te most akkor megkaptad azt az irodai állást amire pályáztál?

Vagy gyertyát gyújtani.
<#buck>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Grave Digger
Az lesz az ip-címed holnaptól 😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Sly06
jó ez a visszaszámlálós téma <#vigyor>
0.0.0.0-nál pezsgõt is kell majd bontani ? <#idiota>

Hogy fel vannak háborodva a közalkalmazotti kedvezményben részesülõk... jár vagy nem? Ha az állam bácsi fizeti ki a kedvezményt, akkor jár, ha a szollgáltató teszi meg ezt a lépést a piaci verseny jegyében, akkor nem jár, csak a szolgáltató arany szivére van bizva hogy adja-e. A telefontársaságoknál van verseny ijen téren, internetben nemtom, de a Medium chelloval nem sok internet szollgáltato veszi fel a versenyt. Bár kívánom hogy Extremet kapjanak kedvezménnyel, én attol nem fizetek se többet se kevesebbet.
Mighty
Ezt lehet privátban is.

A többit törölni fogom.
Továbbiakban nem érdekel a téma.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mo.Organ
Ha nem tünt volna fel a Logoban is bevan irva a nevem. Figyelni kellene egy kicsit

HunnernesKonge
Az utolsó 2 mondat ismerõs nekem 😄

"El lehet menni Magyarországról"
Hu ez politika lesz... Kiváncsi vagyok mikor jön a 2db felkiáltojel...
HunnernesKonge
Olvasgatok hwsw-t is és úgy emlékszem te írtad... 😊))

Vagy tévednék?
PyRex
(számolás by PyRex) - LOOOOOOOOL 😄DDDDDDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
ííígy igaz, lapítsanak csak ezerrel...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HunnernesKonge
Ezaz a chellosok egymást ölik... Jöjjön a sok ADSL-es nevessen rajtunk 😄

Amugy a dolgozonet kap egy 1,66x (számolás by PyRex) emelést, és ugyanannyit fog fizetni. Kérdem én mi a sírás tárgya?
Met
Tudod én úgy vagyok vele, hogy aki dolgozó netes az ne rinyáljon hanem lapítson mint szar a fûben. Örüljetek, hogy egyáltalán van rá lehetõség, hogy kedvezményt kapjatok, ha nem tetszik lehet váltani.

למה לא יעודע שמ שלך?
Csodálkozom ,hogy nem tudod a מרון neved.
PyRex
Erre kb. annyit tudok mondani, hogy te rinyálsz, aki mindenért kevesebbet fizetsz? Én havi 16-ot perkálok a upc-nek és mégsem sír a szám. Fel kéne fogni, hogy a CLASSIC CSOMAG MEGSZÛNT! Nincs olyan, hiába az volt a szerzõdésben. 2 dolgot tehet ekkor a upc: vagy automatikusan az extreme-be rak át, DE AKKOR NEM KAPSZ KEDVEZMÉNYT, MERT AHHOZ A CSOMAGHOZ NEM JÁR, vagy átrak abba AZ ÚJ csomagba, ahol viszont megint jár kedvezmény - igaz jóval kevesebb mint eddig. NA ÉS AKKOR MI VAN??? Ki vagy te, hogy megmondd, hogy mennyi kedvezményt KÖTELES neked adni a szolgáltató? Kicsit átestünk a ló túloldalára azt hiszem. Ha nem tetszik? Tessék, lehet váltani!! Senki nem kötelez arra, hogy ilyen "szemét" szolgáltatónál maradj...

Mo.Organ
Ha komolyan így gondolod akkor miért nem telefonálsz a 1221-re ahol hivatalos tájékoztatás kapnál arról hogy ez miért is így van.

A dolgozónetesek védelmébe szólok még egyszer utoljára,és megértetem a nagykutyákkal,vagy azokkal akiket érint,hogy miért sír itt minden volt classic-os közalkalmazott!Az hogy a közalkalmazottakat emelték meg nem véletlen,jópofiznak az UPC-sek,mert most örül a markába az a sok közalkalmazott,hogy gyors netem van.Holott gennyesül bántak el velük,vagyis velünk.Enyhíteni akarta a fájadamukat ezen fellhasználóknak a társaság.Kívülálló ezt fel se foghatja,hogy mit jelent az,hoyg egy jobb csomagért 2500Ft-al kevesebbet fizet,és ezt 4 év után is így teheti.De most drágább lett az egész játék,és ezért van felháborodás.Nem tudom hogy tetszene valakinek,hogy akciósan ki van téve egy termék egy áruházba,és a cassánál full árba veszed meg!Továbbá hogy érzékeltessem a közalkalmazottak kedvezmányeit T-mobile elõfizetés,és telefon vásárlás is kedvezményes jócskán.legalacsonyabb elõfizetési díj 3000ft körül van ezt közalkalmazott 1500 ért kapja 40sms ingyen 1 hónapba,és atom olcsó percdíjak!És nekem ez 5 éve így van semmi változtatás!Ezért nem értem miért morogtok,ha egy közalkalmazott nyavajok!Megilleti õt a kedvezmény,de amit az UPC felkínált az nem kedvezmény!Majd ha mást is ilyen megkülönböztetés ér a jövõben,az tuti hasonló fórumon fog reklamálni.Mi lenne,ha egyszer akik gondba vannak annak segítenétek,és nem azon nyafogtok,hogy mikor lesz már sebesség emelés.meg fogjátok kapni úgy is mit számít az,hogy 1 hónap mulva vagy 2 hét mulva jön el az idõ!Arról van szó,hogy ezzel sokminden sérült mint a cég ,mint pedig az elõfizetõk oldalán.
Skynet85
Lehet nem ide kéne, de volna egy technikai jellegû kérdésem, és õszintén szolva lusta vaok utánna keresni. Van valami féle lehetõség arra, hogy estleges szerzõdés modosítással estlegesen nagyobb legyen a feltöltésem, vagy a mindenható álltal meghatározott 1024 marad az én barátom?<#help>

Mo.Organ
Mi az a Máron??????
és kik azok a lumnicerek???????????????

Met
azta, egy mimóza lelkû, sírtál is miatta?

Mo.Organ
Semmilyen bántó és sértõ megjegyzést nem tettem, amúgy a smile ott van a végén. <#nyes>

Nem mondom meg, de közel jár hozzá mert nagyon megsértett azzal hogy bemutatott Máron barátom.
PyRex
<#hehe>

Met
komárom?

Skynet85
gondolom a moron csak nehéz leírni :$ (nem nekem)

Mighty
Na jó, de mi az a MÁRON???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hehe, tudok ám a mobilomon keresztül is netezni, szóval ne legyél annyira biztos abban, hogy én bármikor is net nélkül leszek 😊
PyRex
hmm, ezt értsük úgy, hogy... ? 😊

Mo.Organ
amikor az átállás lesz, akkor biztos nem fog netezni 4:30-ig.
De 5:01-kor már igen. <#vigyor2>

Tudod, azt mindenképp hogy aki úgy tûnteti fel magát mint aki benfentes a UPC-nél az nem bemutogat, és teszi nevetségessé a fórumtársát, ha az semmilyen bántó vagy sértõ kérdést nem tett fel.
Ezt mindenképp, MÁRON.