22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • HunnernesKonge
    1honapra jut 250Gb.
    A három hónap átlaga nem haladhatja meg a 250Gb-ot.
    Persze olyan is lehet hogy
    I.honap: 10Gb
    II.honap: 600GB
    III.honap: 140Gb

Fontos még hogy mindig a legutolsó 3 honap az érvényes!
  • schrank
    a 3 havi átlag nem lehet több 250GB-nál egy kis matek gyorstalpaló átlag = összeg / hányados ahol az összeg a 750GB az átlag a 250GB a hányados meg a három hónap
  • schrank
    "nem tudom most is ugy van e még de telefont azért nem fogok bekottetni hogy legyen netem" kérdezd meg bertino-t ő is áruló lett azt hitte jól jár ...
  • Silius
    Csősztök
    Már elég rég olvastam a hsz-ket és érdekelne, hogy hogy is van a mostani letöltési korlátozáts pontosan?
    Tehát 3 hónapra jut 250 GB és azt kell elosztani különben figyelmeztetés, majd szerződésbontás?
  • Skynet85
    ejj, ha lene iylen 10/4-ben az nagyon frankó lenne, belföldön akár kisebb servereket is lehetne rajta futtatni modjuk webshop vagy az én esetemben játék server:) persze csak ha enegedélyezett lenne:D Egyébként nagyon elgodolkoztató, egy cég aki nem csak downt tol az egekbe hanem 50-50-ben tolja jó koncepciónak tűnik csak vajon mennyire lesznek életképesek...
  • Zsoltika 007
    Rá se ránts! Ő itt a helyi udvari bolond.
  • HunnernesKonge
    ... meg a 4mega up
  • HunnernesKonge
    PyRex: Hagyd ő ilyen, általában csak röhögni kell rajta...
    BF2 topikot olvasgattam 1-1,5 évig, ott rájöttem hogy schrankot nem kell komolyan venni. Elolvasod röhögsz rajta egy jót, és elfelejted.
    ENNYI
  • PyRex
    Vegyél már vissza te kis mitugrálsz idióta. Nem veszed észre, hogy mindig miattad megy a flame? Ménem takarodsz már el innen? De a legjobb, hogy nem elég, hogy magadat égeted, utána még rá is kontrázol, mintha mindenki más lenne a balfasz, pedig nem...
  • A tumi
    Meg amúgy is,ha szar lesz a net simán vissza tok menni Chellohoz,mivel nincsen hűségnyiltozat a diginél.Gondolod nem érdekük az hogy folyamatos és a beigértek szerint legyen a net?Így kiba sok olyan embert át tudnak majd csábítani más szolgáltatóktól,akiknek igen is számít az a havi 3-6rugó spórolás.
  • A tumi
    Ki vagy te,hogy másokkal így beszélj akiket ráadásúl nem is ismersz.
    Amúgy megérdeklődtem előtte és ahol én lakom ott biztosítani tudják a 4/4-et.
    Te kis ostoba nyikhaj.
    Muhahahahahhaha
  • HunnernesKonge
    Schrank örüljéééé a 4M/4M tudod hány kis torrentes kecseget fog elvinni? :D

Lesz normális pinged ÉÉÉÉRTED?
  • Tikal #11444
    ja, bocs, van még egy másik szolgáltato a városban, de fel van osztva a város... ahol régebben laktam ott nem upc volt, és volt szélessávu netem, meg kábelem is, olcsobban... és ott is volt 24h ugyfélszolgálat stb....
  • Tikal #11443
    nem tudom mit vagy ilyen ellenséges, ha nme is tetszik a digi, legalább annak örülj hogy van konkurencia, egy kis verseny sosem árt, főleg ha egy multi van jelen, aki ráadásul elég f****... én sem azért vagyok chellos mert ez a legjobb, hanem azért mert csak ez van, a t-online-t hagyjuk.... nem tudom most is ugy van e még de telefont azért nem fogok bekottetni hogy legyen netem, meg amugyis szar volt, amikor volt régebben adsl-m....
  • schrank
    én szarok rá remélem majd nyittok neki topikot is
    amúgy meg mint linkeltem csak egyes pesti kerületek egyes részein van 4/4 meg ilyen LAN arány te kis ostoba
  • A tumi
    Miért is ne?
    PL Debrecenben is lesz júli 15 után.
    Mi ezzel a baj?LOL
    Ha neked nem tetszik nem váltasz.De az biztos,h én fogok.
    LOL
  • schrank
    VI., IX., X., XI., XV., XIX ., egyes területein és vidéken Dorog, Hatvan, Kiskunhalas ez aztán a nagy előfizető tábor a chello meg multicég ne hasonlítgassuk az ilyen kis szarokhoz ezt is hat cég csinálja
  • A tumi
    Ha meg tényleg úgy lesz ahogy ígérték,kiba sokan fognak váltani a Digire..persze már akinél ez lehetséges.
  • Aspyrin
    Ajajj
  • Mighty
    Korlátlan volt az mindig is. Időben korlátlanul lehet(ett) használni :)
  • PyRex
    chello is 2 kerülettel kezdte bp-en... ^^
  • schrank
    korlátlan volt mindíg csak a sebesség csökkent a korlátlan minusz adatforgalmi mennyiség különbségétől
    ez egy szar nézd meg 3 vidéki városban vannak jelen meg pesten itt-ott
  • Tikal #11434
    UPC hirdette éveken át a korlátlan netet és csak most valosult meg :)

DigiTV megy nem? igaz szopnak vele páran, de megy és olcsobb....
    Amugy ki tudja lehet hogy mukodik, bár a honlap elég szegényes, pl nem derül ki számomra hogy ez most mindenhol ahol kábel van vagy csak Budapesten?

Egyébként csak arra lennék kiváncsi hogy milyen tachnikai akadálya van annak hogy a UPC ne szopassa az ugyfeleit a tv csatorna kiosztásokkal, mert ugye elég mocsok modon vannak össze válogatva... nagyon remélem hogy hamar beköszönt a digitális musorszorás, de lehet akkor is kitalálnak majd valamit hogy ne legyen olyan jo a felhasználonak akiből élnek...
  • schrank
    két kerületnek egyes "területin"
  • schrank
    "2007. május 2.-tól a XV. ker. és XIX. ker. egyes területin rendelhető LAN(!)"
  • schrank
    hány éves vagy ember ezek hirdették a szuperolcsó kábeltévét aztán hol vannak ? még veboldaluk sincs fel van nekik töltve egy szórólap szkennelt változata ne legyél már ostoba milyen netszolgáltó ha még saját magának sem tud weboldalt létesíteni
  • Mighty
    Rendben, chello ébresztős órámat cserélném Nintendo DS-re (elemet adok hozzá) :)
    Első szerződéskötésemkor még nem nagyon adtak ajándékot, sz'al csak ezzel tudok szolgálni :)
  • PyRex
    nyelvtan: 1

azon kívül megint magadat égeted, mivel: http://digikabel.hu/
  • schrank
    ezt most láttad reggel a mesébe vagy még tegnapi estimesébe
  • A tumi
    Hello
    Már 1,5 éve vagyok Chellos(medium).De most váltani fogok.
    Jött egy jobb lehetőség:Digi kábel(UPC kábelen kersztül jön,effektíve nem lesz ezzel sem gond,mint a Chello-val sem volt).Internet:4096/4096 Kbit/s 4500!!!FT-ért.Ráadásúl korlátlan az adatforgalom,és nem kell hűségnyilatkozatot aláírni,hanem bármikor vissza lehet mondani.
    Szerintem nagyon megéri.
  • Lyan Kyj
    ma tudtam fullsávon tölteni (Prof), torrent is megjavult, a stream halt be úgy 2 hete, de nagyon.
  • precision
    nálam stabil 9,95 Mbit :)
  • Aspyrin
    Nyóckeres társaim, péntek délután volt egy pár órás leállás azóta stabil 3mbitem van a 10 helyett. Nálatok mi a helyzet?
  • FixY
    hogy mostanság mi a helyzet, azt már nem tudom, mert egy év után úgy dobtam ki a csellot a lakásból, mintha egy szkunk nevű állatka lett volna ;)

Az viszont tény, hogy amikor sok éve én kötöttem szerződést, akkor biza valaki lenyúlta az akkor épp aktuális "ajándékot" (nem reklamáltam, mert valami számomra haszontalan kütyü volt, tán egy ébresztőóra)
  • schrank
    hiszek murphy törvényében úgy hogy :
  • precision
    schrank: miújság mostanában a ping terén? :)
  • schrank
    az attól függ ki mire használja
  • Balumann
    Nem is tudtam, hogy nedvesen kéne tartani... :|
  • Yan
    mért nem locsoltad két naponta. ;)
  • Munch
    Nekem is adhatnának egyet, két hónapig féltempóm volt, mert kiszáradt a modemem. Most cserélték.