22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    hűűű 100mbitel szedek...
  • Mo.Organ
    neked is köszi, nem bánom megy a turbó net egész héten.
  • Mo.Organ
    köszönöm
  • precision
    happy birthday Mo.Organ...szülinapod van, egyszer egy évben, turbózd fel a netünk :P :)
  • Aspyrin
    Boldog születésnapot Mo.Organ :)
  • Mighty
    Valószínűleg igazad van. Nem látunk bele a hálózat terheltségébe, de gondolom nem hasraütés szerűen választották ki, hogy mivel tudják csökkenteni.

Együttérzek azokkal (és ezt most komolyan mondom), akik normálisan akarnák használni a hálót bármire.

Normálisan: nem 0-24 letöltés (p2p, ftp, http, anyámkínja).
  • PyRex
    és ez pontosan így van...
  • PyRex
    ja, a ping, meg azt jelenti, hogy fing, csak tájszólásban...
  • DjDano
    Érdemes lenne azt is megnézni az előfizetők hány százaláka játszik online játékokkal, szerintem jóval kevesebb mint aki fájlt cserél
  • schrank
    az előfizetők 99%-a azt sem tudja mi az a p2p köztük én is és te is csak sejtesz valamit hogy "phelhasználó to phelhasználó"-t jelent
  • precision
    a p2p priorizálás tényleg nincs benne a szerződésben, de a sebbéseget nem garantálja a upc a szerződésben (mint ahogy egyik szolgáltató sem garantálja a full sebességet)
  • Tee
    Olvasva a hozzászólásokat, Én csak annyit tennék hozzá, hogy az egy kilogram kenyér az nem fél kilogram. A szerződésből kifelejtették és a hírdetésekből, hogy a p2p -t korlátozzák. Hívnak, hogy menjek és fizessek elő chellóra és elhallgatnak dolgokat, ja és reklamációt meg nem fogadnak el. Szerintem kezdetben sem volt jó a chello, mert a sebbeséget akkoriban sem adta meg.
  • precision
    hát nagyon melléfogtál srenk...
  • Tikal #11563
    Nekem ebben az egészben csak ez az ASZF dolog nem tetszik :) Minek irok alá valamit amit a másik fél akkor és ugy modosit ahogy akar? Ez egyébként vonatkozik a többi szolgáltatora, mobiltol a netig....
  • schrank
    biztos olyan helyen laksz ahol a vezetékes víznek és a villanynak is örülnek internet meg egy utcában csak egy előfizetőnél van
  • precision
    nekem a p2p -vel sincs bajom, se a pinggel, semmivel
    most akkor mi van? :)
  • Imreherceg
    Hihetetlen ami itt folyik.De amúgy hogy én is hozzászóljak;teljes mértékben azok mellett vagyok,akik lázadnak a P2P korlátozás ellen.Nem tudom ki írta,de igaza volt amikor kijelentette itt a fórumon hogy I_N_T_E_R_N_E_T-re fizetett elö,nem csak annak egy részére,és ha egy szolgáltató nem tudja teljesiteni azt,amit sávszélesség emelés előtt,csakhogy a konkurenciával versenyezzen,és most inkább "priorizálás" cimén kiszurja az ember szemét minden hülye dumával,az gusztustalanul,felháboritó.A "ha nem tetszik válts szolgáltatót" meg inkább hagyjuk,mert ez így eléggé UPC fan kijelentés.
  • Casillas
    tapasztalatból beszélsz gondolom
  • schrank
    nem tudsz aludni tudod mi segít álomba szenderülni ? a langyos "tej" ...
  • PyRex
    Má' megint megmondja mit csináljak, hihetetlen forma :) Na most már kusi van, mennj aludni, mert anyuci morcos lesz!
  • schrank
    pihennyé már rokefeller nekem annyi jogom van játszani a dróton keresztül mind neked warezolni sőőőt ha meg valaki ennyire dagobert bácsinak érzi magát az szombaton este ne a gépet bámulja
  • Mighty
    Mar hogyne ertenem. Ha hasznalnek ilyen technologiat (hasznalok... wow update nagyon regen igy megy. joost-ot is hasznalom neha-neha). Ha tartosan nem megfelelo nekem a szolgaltatas, lepek.

Ahogy nezem, kozben te is rajottel a dologra. Prof. helyett eleg a medium is. Es milyen igazad van. Nekem is boven eleg lenne, csak lusta vagyok elmenni ufsz-ra.
  • PyRex
    Ja hogy arra gondolsz hogy dolgozom és pénzt keresek? Ahha, sejtettem, hogy erre ugrani fogsz :)
    Tudod én meg nagyon nem csípem, amikor kis 16 éves mitugrálsz senkik ugatnak nekem arról, hogy mit tehetek és mit nem. Meg rosszindulatúan célozgatnak dolgokra. Meg állandóan belém kötnek. Meg szétoffolnak egy topicot (már 2 hónapja csinálod). Ha a kis piciny lelkivilágodba gázoltam volna: jajj bocsánat, nem akartam, de lassan rájöhetnél, hogy nem a hozzád hasonló emberek körül forog a világ.
    Nem tudsz játszani? Hú, nagyon sajnállak, de kb. jobban izgat, hogy milyen zoknit fogok felvenni holnap, mint az, hogy mekkora a pinged :)
    Sőt az egész p2p korlátozást is csak amiatt vetettem fel, mert inkorrekt dolog a szolgáltatótól, de látom megint félre lettem értve - bár mondjuk igazából tőled nem is vártam, hogy megérts.
  • schrank
    ezzel csak a szerénységedre világítottam rá habár ezen hsz után egy kis naivitással is párosul eme felettébb jellegzetes tulajdonságod
  • PyRex
    egyébként meg ez már igencsak offtopic, mármint a szexuális identitásodra gondolok.
  • PyRex
    hát nézd, ha nyíltan felvállalod, hogy buzi vagy, ezzel nem tudok mit kezdeni, de engem kihagyhatsz ebből, htxvm!
  • schrank
    jóvammá tegyé be a mercédestedről képet a bannerba aztán a kedvesek vagyunk talán le is szophatunk
  • PyRex
    egyébként kóstolgass nyugodtan szekrény fiam, rajtam nem találsz fogást mert én veled és a sok más siránkozóval ellentétben megtehetem, hogy bármikor bármennyi pénzért más szolgáltatónál fizetek elő. Ez van. Tudod, az ember dolgozik, pénzt keres...

Eddig magasztaltam a chello-t és habár ma is még 2 Mbyte / sec töltöttem le torrentről, tehát a korlát nálam nem jelentkezik, de ha jelentkezni fog és tartósan, akkor ennek a hosszú kapcsolatnak vége lesz :) Ilyen egyszerű :)
  • PyRex
    Nem, de eddig hivatalosan szó sem volt semmilyen korlátról ugye. Persze mindenki tudta, hogy hazudik a pofánkba a szolgáltató, de most lett elismerve :)
  • PyRex
    ha meg nem, akkor filmnézés helyett elkezdek újra multizni - bár nekem pingekkel eddig sem volt gondom.
  • schrank
    jja persze csak most elfáradtatok azárt kullogtok mögötte mi ?
  • PyRex
    Majd meglátjuk fiam, majd meglátjuk... :)
    Csupán csak idő kérdése és megjelennek azok a torrent kliensek, amik titkosítva küldik a cuccot :)
    Mindig 1 lépéssel előbb járunk majd a szolgáltató előtt...
  • schrank
    igen mert ha egy hálózat nem bírja még a korlátos forgalmat sem akkor emelve korlátlanul még annyit sem fejlesztés ide vagy oda de én csak két hónapot szoptam ti meg végig szopni gogtok
  • PyRex
    magadnak is jósoltál magas pingeket? :)
  • schrank
    én ezt már akkor megjósoltam amikor kiderültek ezek a horror sebességek
  • PyRex
    f@sz fog fizetni a prof-ért, amikor kurvára nem lehet kihasználni...
  • PyRex
    lehet, hogy váltok medium csomagra, nagyon elgondolkodtam rajta...
  • PyRex
    még mindig nem érted a lényeget:

nem vagyok p2p-s...
  • schrank
    mést miért kellett lelőni a pojént
  • Mighty
    Egyebkent tudod mi a nagyon erdekes? Par honappal ezelott schrank sirasa nem volt elfogadott. Most a p2p-esek sirasa felett hunyjunk szemet? O nem ugyan ugy fizet a szolgaltatasert, mint mas?

Az igazsag az, hogy mindketto jogos siras, csakhogy a pinget kijavitottak. A p2p rovasara.