22959
-
#11616 Nem akarok szemrehányást tenni neked Mo.Organ meg kötekedni se akarok veled, mert jó arc vagy te, de emlékszel mikor mondtad hogy "a upc nem korlátozza a p2p -t", és mikor bizonyítékokat hoztunk (screenshotok) te akkor is állítottad az ellenkezőjét? :D Így visszagondolva (és tudatában a tényeknek) picit mókás a helyzet :D Jóhát, engem mondjuk nem érdekel annyira, így is elég gyors nekem a p2p, nem igazán vettem észre lassulást :) -
#11615 Na nálam ilyen a p2p korlátozás:
Remélem ilyen is marad :)))))))))))))))))))))))
-
#11614 nagyon jó kis cikk
-
Veriga #11613 HI!! Gratulálok én is ismeretlenül!
Ezt én küldöm ajándékba olvassátok szeretettel!
http://www.mfor.hu/cikk.php?article=36611&pat=6 -
#11612 ASPYRIN boldog szülinapot. Neked akkor most egész hónapban a turbó net jár. -
#11611 boldog szülinapot Aspyrin -
#11610 nem 250 gb a korlát...vagyis az egymást követő három havi forgalom átlagának kell meghaladnia a 250 gb -ot...óriási különbség. -
#11609 Egyébként ha webmail-en törölnék ennyi levelet az biztos feltűnt volna. (Nem 1 darab volt). Mivel ugye több gépen is használva van csak a webes felület alkalmazható. Most biztos jön a gondolat hogy a hülye biztos letöltötte lev progival és azért nincs meg csak sajna több mint 2 éve nincs használva lev kliens (azóta már újra lett téve a win is és nincs beállítva sehol).
De végül is az a legegyszerűbb ha rákenjük az előfizetőre mert hát persze hogy ő az oka.
Egyébként is tudtommal az osztrákoknál (vagy a németeknél nem tudom már)van a levelezés is. De ha annyira védeni akarod őket ám legyen. Egyébként céges levelek voltak. Még jó hogy párhuzamosan gmail-t is használunk és szinkronizáljuk. Pedig azt vártam volna hogy a gmail lesz a gyengébb láncszem. Hát ez meglepett. -
#11608 Hát sehogy.
Inkább a kötözködés helyett gondolkodj hogy mitől lehet...
Vagy ha esetleg nem érdekel nem kötelező beugatni. A fórum nem write only.
Bár tök mind1 mit írok aki nem az upc se**ét nyalja falja az itt mindíg hülyének lesz nézve és le lesz oltva. -
#11607 az miért van hogy egyszercsak nem hajlando az smpt mukodni, mert rossz a jelszo, pedig nem nyultam hozzá..... ügyfélszolgálati oldalra be tudok lépni, meg mindenmáshova ahova jelszo kell, de a levelező progi vmiért nem megy vele :) -
#11606 Pár nappal ezelőtt full kitörlődött az összes levél a webmail fiókunkból. Azt is hogy sikerült nekik elérni?
Na erre egy kicsit gyurjál még, azt tedd fel úgy a kérdést hogy sikerült ezt neked kitörölni. -
#11605 Jó akkor lovagolj ezen! Ha neked az egészben ez volt a lényeg akkor grat. -
tompka #11604 Van korlát csak az már 250giga!! -
#11603 hi!
Anno chello light-ra fizettem elő ami 5 giga adatforgalmat engedett.
Az lenne a kérdésem hogy az 5 gigás korlát most is létezik-e?
mert már tuléptem (elöször) a korlátot de a netem sebessége nem változott. -
tompka #11602 Őszintén? -
#11601 Hehe. Ezt én is benéztem -
#11600 Tompka anyád nem unt még meg a sok nyafogásod miatt? -
#11599 A 1212 telefonszámon nem segített neked senki szerintem, max. a 1221-en -
tompka #11598 szófosásra mehjavult! :D -
#11597 Akkor nesze: csőtörés miatt feltúrták az x utat. Sajnos a busz csak, a kisutcákban tudja kikerülni. Ráadásul lassan, mert a parkoló autók mellett, csak 10-10 centi van. Ha ezen az úton trolik közlekednek, akkor még a pótlóbuszokra is várni kell :)
Dehogy mentegetem. Murphy törvényével tudok válaszolni: ami el tud romlani, az el is romlik. Viszont kevés olyan elromlott dolog van, ami szófosásra megjavul :)
A 1212-n dolgozók meg megérnek egy misét. Jobb kéz nem tudja mit csinál a bal, de néha azért tudnak segíteni. -
tompka #11596 BAKKER! bárcsak minden olyan pontos lenne mint a UPC!!
azt mondták hogy a félhetes hiradóra jó lessz! és tényleg már hasít is!
minden elismerésem a upc-é! :D -
tompka #11595 Hát azért ha fizetek X összeget akkor azé legyen net!
az autó meg más. a webmail-nál meg tettek egy format c:-t :D
király most telón át nyomom a netet! :D -
#11594 De az autó nem szolgáltatás és nem havidíjas! Valami értelmesebbet keress ha mentegetni akarod őket...
Amúgy a net naponta többször nekem is belassul. Még az 56k-s modem is gyorsabban húzott anno. -
#11593 Nekem ebben a hónapban 3x volt olyan hogy délután/délben net tv elmegy aztán másnap délután jön vissza.
Legjobb hogy az 1212 azt mondja egyedi hiba lehet mert ők nem látnak semmi hibát és mi szóltunk csak. Azt persze meg a **** anyá**! Az egész főúton nem volt se tv se net és már 4 ember is szólt előttünk. Ezek meg letagadják.
Mert ha azt mondaná hogy gáz van dolgozunk rajta akkor még meg is értem. De mi az apjuk fa**áért tagadják le?? És miért hazudja azt hogy csak én szóltam mikor már az összes szomszéd hívta előttünk+ még pár ismerős.
Mondjuk viszonylag ritkán volt kimaradás és lassulás idáig chelloval. De ha ebből rendszeresség lesz akkor gyors úton megválunk tőlük.
Ja a bónuszt még nem is mondtam: Pár nappal ezelőtt full kitörlődött az összes levél a webmail fiókunkból. Azt is hogy sikerült nekik elérni? -
#11592 Ha elromlik az autód és szervíbe viszed, akkor is félóránként hangot adsz elkeseredésednek, hogy még mindig rossz és gyalog csak 2 km-t tudsz megtenni óránként? Érthető, hogy ideges vagy, de attól nem javul meg, ha itt sírsz x hozzászóláson keresztül... -
tompka #11591 csodás megint olyan lassú a net mint volt!(most cserélik ki a panelt) -
tompka #11590 Nno! már jobb bár még nem a medium szintjén megy de legalább már jobb!
a szomszéd uccában ment szét a net és a házunk mögött lévő net dogoz meg a terheléstől és a melegtől majdnem leégett. most cserélik ki a komplett panelt a dobozban.állítólag a félhetes hiradóra már jó lessz! :D -
tompka #11589 király!legalább látni hogy dolgoznak az ügyön! egymás után 3upc-s autó!
:D -
tompka #11588 a szép F5-öt nyomkodom! most már roszabb néha a kapcsolat megszakad és a modemnek újra kell jelentkeznie! -
#11587 20 perc alatt? Ez azért érdekes, mert nem ismerek olyan böngészőt, ami 20 percig próbálkozna... -
tompka #11586 Megvolt de semmi!
felhívtam azt a ro..t g... 1221-et hogy Houston baj van! erre mondták hogy lággyák hogy baj van de hogy hol azt nem.(mondom remek)
de csak a város felének sz@r.(csodás) -
Aspyrin #11585 Reseteld, hátha segít. -
tompka #11584 ugyan annyi! ma kelek fel erre még ez a fórum is 20 ismétlem 20perc alatt jön be!! -
#11583 gyáááááááááááááá!
hagyjuk már a büdös francba a speedtest.net -es értékeket!
kezdj el letölteni az sg-ről és nézd mennyivel jön. -
tompka #11582 A meleg tönkre teszi a netet? itt már lehet panaszkodni? -
tompka #11581
NA! ez miért van?? -
#11580 normálisan tehát játékra igen , érezzél is egyet -
#11579 ezt a témát már kb ezerszer kibeszéltük. -
pmftd #11578 höhö, nekem is ma van, nekem turbózd fel kétszer -
#11577 Hogyha nem bírják tartani a sávszélességet, akkor miért emeltek?
Amióta megvolt, sokkal lassabb lett minden, ez már kibaszás kategória.