22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mo.Organ
    Milyen routered van?
  • w77d
    sziasztok!
    a köv a probléma: a chello nálunk meg van osztva két felé routerrel. nos az egyik gépen(azon amiről most írok) tökéletes a net, míg a másikon abszolút nincs. ezerszer újraindítottam a modemet és a routert is, de nem jó, mindíg azt írja ki az explorer aljára, hogy proxybeállítások észlelése. Mivel amúgy jelzi a gép, hogy a hálózati csatlakozó be van dugva (ha kihúzom egyből kijelzi), ezért sztem valami blokkolhatja az internetet! de mi? nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni!!!!!!!
  • 2Bálint
    most nyaralni mész a nyaralóba, vagy netezni?
  • precision
    hát ha a upc hivatalosan bevallotta hogy priorizál, akkor itt már nincs szükség nem hivatalos infora...
  • Raulicio
    Nemhivatalos infót kérnék a chello közeli emberkéktől, hogy akkor most priorizálnak vagy sem? És egyébként ha igen, akkor legalább valami intelligens priorizálás van, ami figyeli a hálózat terheltségét vagy sem. Pl én kis városban lakom, kertvárosi rész, amennyire tudom, nem túl sok chelloelőfizetővel, és mégis lassú a p2p. Pl délelőtt is , amikor az emberek nagy része dolgozik.
    Egyébként technikailag nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, szóval nem anyázást vagy kioktatást kérnék, hanem konkrét válaszokat, amiket semmi esetre sem lehetne a chello hivatalos közleményének tekinteni:).
    Előre is köszi!
  • Aspyrin
    Nagyon köszönöm így utólag is, neked is Mo.Organ :)

[szégyelli magát, amiért nem járt itt egy hete]
  • precision
    ott a cím hogy hol kell regisztrálni ...
  • Zsoltika 007
    Ha belépsz ott tudod átírni! Szerinted miért írtam? prov.chello.hu
    Mondjuk nekem volt olyan hogy a prov helyett beírtam hogy chello.hu és ugyanaz jött be. :)
  • mzoleeeex
    ok de ez nekem nem sokat segít, szóval semmi eselye hogy betudjam regisztrálni az új hálókártyát?
  • Zsoltika 007
    első sor
  • Syrians
    A vicc az egeszben, hogy torrentrol meg 1.1 Mbit ^^ csak webrol jon szarul.
  • Syrians
    Sziasztok!

Nincs valami otletetek miert lehet az , hogy volt egy kis idoszak amikor elment a netem+tv+telefon es mikor visszajott 1200~ helyett 600~ -al szedek mindenhonnan. Probaltam ujrainditani a modemet de semmi, erdemes felhivni a 1221-et?
  • mzoleeeex
    sziasztok, van egy olyan problémám hogy bedöglött a hálókártyám és vettem egy újat de azzal nem megy a net. Tudom hogy valakogy regisztrálni kéne de nem jutt eszembe hogy. Légyszi segítsétek már
  • Tikal #11643
    hasonlo probléma nekem is...
  • precision
    upc.hu
  • w77d
    sziasztok! nem tudjátok, hogy tihany környékén, konkrétan Balatonudvariban van-e már chello, be lehet-e vezettetni? Itt pesten chello extreme van azt jó lenne a nyaralóban is!!
  • szodalit
    az miért van hogy a http://prov.chello.hu oldalra egy ideje nem tudok már bejelentkezni? egy időben azt csináltam hogy átirtam a mac címet aztán ott beregeltem a netet és kaptam új ip címet, most meg azt irja amikor bejelentkeznék hogy "Érvénytelen felhasználói név vagy jelszó. Kérem próbálja újra begépelni a felhasználói nevét vagy jelszavát."
    valaki please help
  • PyRex
    ja tudom, azt mostanában hanyagoltam... :)
  • Zsoltika 007
    Nagyfelbontású (HD) tartalmakat lehet onnan szedni.
  • PyRex
    és honnan töltesz 1,2MB/sec sebességgel? Melyik külföldi trackerről?
  • Zsoltika 007
    10 megás van.
  • Mo.Organ
    arra nem gondoltál hogy esetleg rossz a modem. Tettél már hibabejelentést a 1221-en vagy csak egyből eleged van mindenből. Ha elküldöd nekem privibe a modemed oldalán található számsort akkor megnézem neked mi lehet az esetleges baj. Ennyit tudok előre segíteni.
  • precision
    hess!!!
  • asus93
    http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 Online játék, nézzétek meg kössz!
  • welsing
    Üdv!Kezd nagyon elegem lenni a upc-ből, az egy dolog h korlátoz,nem tartom szabályosnak, de ez van.Na de az h mostmár arra se tudom használni a netet amire lehetne...A lapok csigalassúan jönnek, egy képet 100kb/s szed le akárhonnan(pedig Medium csomagom van)...De persze a sebességmérők mutatják a max sávszélességemet.... ehhez képest a p2p probléma eltörpül(arról nem is beszélve h naponta többször kell áramtalanítanom a modemet mert elmegy a net).Komolyan jobb volt minden a fejlesztések előtt.Vége lesz ennek valaha???, vagy csak fizetem a kemény pénzeket a katasztrofáis szolgáltatásukért.
  • Grave Digger
    Békében, te?
  • precision
    veszekedés gyanús? ugyanmár, a upc és a tv társaságok reklámpolitikájáról diskuráltunk épp...
  • Mo.Organ
    nem emlékszel rosszul, én tüntettem el. Veszekedés gyanus volt a helyzet. Próbálunk most békében élni itt a p2p korlátok között.
  • precision
    hm, eltűnt itt pár hsz. vagy csak képzelődöm, és rosszul emlékszem hogy épp a reklámokról beszélgettünk?
  • Mo.Organ
    amikor bekötötték neked a chello-t, kaptál gyárilag egy jelszót, azt megváltoztattad azért valamikor is????
  • Mo.Organ
    ha nem megy akkor sajna 1221 tel. segítenek, vagy holnap délutános leszek és akkor tudom "megnézni" mi lehet a gondod.
  • PyRex
    Persze, de nyilván nem 20 vagy 10 megás neted van ^^
  • Zsoltika 007
    Nekem simán jön külföldről is teljes sebességgel.
  • Tikal #11623
    Hol tudom megváltoztatni az email fiok jelszavam, nem megy az smtp a levprogiban, nem fogadja el a jelszot, pedig nem emlékszem hogy megváltoztattam volna....
    forgalommérő oldalra be tudok lépni, meg ide is: http://prov.chello.hu/selfcare/..... de itt nem találom melyik az ahol az smtp jelszot tudom változtatni.....
  • PyRex
    jaa, de én nem nyíltról beszéltem. bár igaz, hogy külföldről max sebességgel tényleg nem jött még soha. de ha minden ilyen marad, akkor én nem fogok szomorkodni :)
  • precision
    nem is azt mondtam hogy van korlát, hanem hogy az nem mérvadó, onnan nem lehet kihozni a maxot (nyílt trackereknél) mert nem igazán seedelnek vissza
  • PyRex
    Nálam külföldről is megvan a 400-500K, ha van seeder. Tehát onnan sincs korlát...
  • precision
    igen, én is erre gondoltam, hogy nem azért nem mondta el mert nem akarta, hanem mert nem lehetett
  • precision
    nálam is megvan az 1,1 mb/sec általában minden nagyobb magyar oldalról
    persze a külföldi és/vagy nyílt trackerek torrentjei nem mérvadóak... ott b*sznak visszaosztani :)
  • PyRex
    Ez igaz. NSD sem erősítette meg a HWSW-n, hogy lenne korlátozás, de nyilván nem is tehette volna...