22959
-
#11656 Milyen routered van? -
#11655 sziasztok!
a köv a probléma: a chello nálunk meg van osztva két felé routerrel. nos az egyik gépen(azon amiről most írok) tökéletes a net, míg a másikon abszolút nincs. ezerszer újraindítottam a modemet és a routert is, de nem jó, mindíg azt írja ki az explorer aljára, hogy proxybeállítások észlelése. Mivel amúgy jelzi a gép, hogy a hálózati csatlakozó be van dugva (ha kihúzom egyből kijelzi), ezért sztem valami blokkolhatja az internetet! de mi? nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni!!!!!!! -
2Bálint #11654 most nyaralni mész a nyaralóba, vagy netezni? -
#11653 hát ha a upc hivatalosan bevallotta hogy priorizál, akkor itt már nincs szükség nem hivatalos infora... -
Raulicio #11652 Nemhivatalos infót kérnék a chello közeli emberkéktől, hogy akkor most priorizálnak vagy sem? És egyébként ha igen, akkor legalább valami intelligens priorizálás van, ami figyeli a hálózat terheltségét vagy sem. Pl én kis városban lakom, kertvárosi rész, amennyire tudom, nem túl sok chelloelőfizetővel, és mégis lassú a p2p. Pl délelőtt is , amikor az emberek nagy része dolgozik.
Egyébként technikailag nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, szóval nem anyázást vagy kioktatást kérnék, hanem konkrét válaszokat, amiket semmi esetre sem lehetne a chello hivatalos közleményének tekinteni:).
Előre is köszi! -
Aspyrin #11651 Nagyon köszönöm így utólag is, neked is Mo.Organ :)
[szégyelli magát, amiért nem járt itt egy hete] -
#11650 ott a cím hogy hol kell regisztrálni ... -
#11649 Ha belépsz ott tudod átírni! Szerinted miért írtam? prov.chello.hu
Mondjuk nekem volt olyan hogy a prov helyett beírtam hogy chello.hu és ugyanaz jött be. :) -
mzoleeeex #11648 ok de ez nekem nem sokat segít, szóval semmi eselye hogy betudjam regisztrálni az új hálókártyát? -
#11647 #11640
első sor -
Syrians #11646 A vicc az egeszben, hogy torrentrol meg 1.1 Mbit ^^ csak webrol jon szarul. -
Syrians #11645 Sziasztok!
Nincs valami otletetek miert lehet az , hogy volt egy kis idoszak amikor elment a netem+tv+telefon es mikor visszajott 1200~ helyett 600~ -al szedek mindenhonnan. Probaltam ujrainditani a modemet de semmi, erdemes felhivni a 1221-et? -
mzoleeeex #11644 sziasztok, van egy olyan problémám hogy bedöglött a hálókártyám és vettem egy újat de azzal nem megy a net. Tudom hogy valakogy regisztrálni kéne de nem jutt eszembe hogy. Légyszi segítsétek már -
#11643 hasonlo probléma nekem is... -
#11642 upc.hu -
#11641 sziasztok! nem tudjátok, hogy tihany környékén, konkrétan Balatonudvariban van-e már chello, be lehet-e vezettetni? Itt pesten chello extreme van azt jó lenne a nyaralóban is!! -
szodalit #11640 az miért van hogy a http://prov.chello.hu oldalra egy ideje nem tudok már bejelentkezni? egy időben azt csináltam hogy átirtam a mac címet aztán ott beregeltem a netet és kaptam új ip címet, most meg azt irja amikor bejelentkeznék hogy "Érvénytelen felhasználói név vagy jelszó. Kérem próbálja újra begépelni a felhasználói nevét vagy jelszavát."
valaki please help -
#11639 ja tudom, azt mostanában hanyagoltam... :) -
#11638 Nagyfelbontású (HD) tartalmakat lehet onnan szedni. -
#11637 és honnan töltesz 1,2MB/sec sebességgel? Melyik külföldi trackerről? -
#11636 10 megás van. -
#11635 arra nem gondoltál hogy esetleg rossz a modem. Tettél már hibabejelentést a 1221-en vagy csak egyből eleged van mindenből. Ha elküldöd nekem privibe a modemed oldalán található számsort akkor megnézem neked mi lehet az esetleges baj. Ennyit tudok előre segíteni. -
#11634 hess!!! -
asus93 #11633 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 Online játék, nézzétek meg kössz! -
welsing #11632 Üdv!Kezd nagyon elegem lenni a upc-ből, az egy dolog h korlátoz,nem tartom szabályosnak, de ez van.Na de az h mostmár arra se tudom használni a netet amire lehetne...A lapok csigalassúan jönnek, egy képet 100kb/s szed le akárhonnan(pedig Medium csomagom van)...De persze a sebességmérők mutatják a max sávszélességemet.... ehhez képest a p2p probléma eltörpül(arról nem is beszélve h naponta többször kell áramtalanítanom a modemet mert elmegy a net).Komolyan jobb volt minden a fejlesztések előtt.Vége lesz ennek valaha???, vagy csak fizetem a kemény pénzeket a katasztrofáis szolgáltatásukért. -
#11631 Békében, te? -
#11630 veszekedés gyanús? ugyanmár, a upc és a tv társaságok reklámpolitikájáról diskuráltunk épp... -
#11629 nem emlékszel rosszul, én tüntettem el. Veszekedés gyanus volt a helyzet. Próbálunk most békében élni itt a p2p korlátok között. -
#11628 hm, eltűnt itt pár hsz. vagy csak képzelődöm, és rosszul emlékszem hogy épp a reklámokról beszélgettünk? -
#11627 amikor bekötötték neked a chello-t, kaptál gyárilag egy jelszót, azt megváltoztattad azért valamikor is???? -
#11626 ha nem megy akkor sajna 1221 tel. segítenek, vagy holnap délutános leszek és akkor tudom "megnézni" mi lehet a gondod. -
#11625 Persze, de nyilván nem 20 vagy 10 megás neted van ^^ -
#11624 Nekem simán jön külföldről is teljes sebességgel. -
#11623 Hol tudom megváltoztatni az email fiok jelszavam, nem megy az smtp a levprogiban, nem fogadja el a jelszot, pedig nem emlékszem hogy megváltoztattam volna....
forgalommérő oldalra be tudok lépni, meg ide is: http://prov.chello.hu/selfcare/..... de itt nem találom melyik az ahol az smtp jelszot tudom változtatni..... -
#11622 jaa, de én nem nyíltról beszéltem. bár igaz, hogy külföldről max sebességgel tényleg nem jött még soha. de ha minden ilyen marad, akkor én nem fogok szomorkodni :) -
#11621 nem is azt mondtam hogy van korlát, hanem hogy az nem mérvadó, onnan nem lehet kihozni a maxot (nyílt trackereknél) mert nem igazán seedelnek vissza -
#11620 Nálam külföldről is megvan a 400-500K, ha van seeder. Tehát onnan sincs korlát... -
#11619 igen, én is erre gondoltam, hogy nem azért nem mondta el mert nem akarta, hanem mert nem lehetett -
#11618 nálam is megvan az 1,1 mb/sec általában minden nagyobb magyar oldalról
persze a külföldi és/vagy nyílt trackerek torrentjei nem mérvadóak... ott b*sznak visszaosztani :) -
#11617 Ez igaz. NSD sem erősítette meg a HWSW-n, hogy lenne korlátozás, de nyilván nem is tehette volna...