UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Javasolni kellene a upcnek hogy a dolgozoneteseket tegyék mondjuk 85.x.x.x tartományba és akkor a fórum tudná szûrni õket<#zavart1>
bakvarnyu
nem rossz csak fárasztó már hogy mindenki nyavajog miatta..
még igy is kurva gyors neted lesz.

TAMÁS_19!!
Elhiszem hogy rossz, de vannak itt nagyobb engedmények is, amirõl te vagy én nem is tudunk..

:.: Tamas :.:

Forrest Gump
bakvarnyu
te úgy sajnálunk de tényleg mi akik mindig is a teljes árat fizettük:(

TAMÁS_19!!
sztem befogok menni a upc-hez mert ez így nem okéé
ha 6990 is, akkor is olcsóbb a mediumosoknak mint nekem lenne a közalkalmazotti netemmel..
nem vagyok skót, de hát mivel Magyaroszágonn vagyunk, itt ugy illik hogy 10 ft ért is reklamálni kell hehehehe :))

bakvarnyu
Namost nehogy már a francia Battlefield szervereken tök jónak kellene lenni a ping-nek az nincs olyan messze.

HunnernesKonge
5000forint környéke = 6990.- de egyébként igazad van...

Közalkalmazotti net a médiumba: kapni fogsz egy levelet, vagy már kaptál is amiben leírják...
TAMÁS_19!!
Sziasztok...

Egyet nemértek..
lerágott csont de azért lenne egy kérdésem..
Van ugye ez a köznyelven mondott közalkalmazotti net..
És ugyebár, ha pl én mint classis elõfizetõ nem 9990 et fizetek a netért, hanem köz.alkal. díjban 7600 körül, ami rendben van...
de nebasszanak fel hogy nem extrémre tesznek ami 10M lenne hanem mediumra kerülök ami 5M, ami még mindig aztmondom oké, hisz dolgozói net.. de az árakat már nem tudom lenyelni, hisz én akkor a dolgozói netemért szintén 7600 at fogok fizetni, mikor az uj mediumos 5M es internetezõ meg 5000 ft környékén...
akkor kidobok 2500 Ft-ot az ablakon vagy ilyenkor mi van??
Egyszerübb csomagot váltani nem?
Nem beszélve arról, hogy a chello.hu oldalon errõl a "közelkalmazottak netjét medium csomagba tesszük" egy kurva szó nem esik...

Torrent is jön 979kb/s-el. Most nincs gond.
Próbáltam délután demot, az is jött rendesen :)
NeoMaN
Hát ja, egyszer egy képnek jó, de inkább egy demo...

ja és közlöm nem az egész világhálót szeretném a winyóra rakni!
szted akkor ne most derüljenek ki a gyengességek,csakhogy te mai nap örülgess a hipi-szupi netednek...vagy inkább egy megbízható hálózatot szeretnél ami kibirja a megterhelést is?
PyRex
Speedtest NEM mérvadó, ne nézzétek
Kezdjetek el letölteni egy kurva nagy méretû demo-t pl. innen az sg-rõl és mondjuk netlimiterrel, vagy du meterrel nézzétek mit mutat.

Most nekem is eléggé helyrejött amúgy, már a 10 megát eléri (félsiker) :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hoppá, ez érdekes:

10000 fölötti nem volt még soha.
Az elméleti max az 10240, tehát ez 5kbps-el gyorsabb annál :)
precision
gyerek vagyok? :) ezt még nem mondták itt nekem
nincs közöm hogy mit szedsz csak javaslat volt mit kell felkapni a vizet...és még én vagyok a gyerek

Bazinga!

HunnernesKonge
Szép duel lesz :D 2chellos SW elõtt 20.000(húszezer) latencyvel fog laggolni a lowlvl karik örömére <#hehe>

Most 13Mbitet mértem... Lehet még Cszni is tudok ma? xD
rage
Nálam is megjavult most

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

most csináltam....Debrecen!
tudod, ha azt is 5 perc alatt hozza be... és mikor írtam a postot nem jött be szal ... :) migrálok BSre és duel :-)
btw gondolkodhatnál is, ne nézz hölyének

Másik dolog,meg mi közöd mit szedek??...Amúgy is most derüljenek ki a hálozat gyenge pontjai,mint késõbb....a terheltséget meg legalább most feltudják mérni és igazítani hozzá.
HunnernesKonge
Engem nem érdekel hogy lassu. az a lényeg hogy egy kis ideig volt gyors, tudtam csinálni egy mérést speedtest.neten és mutogathattam a sok adsles ismerõsömnek. Az más kérdés hogy most ha be akarom tölteni azt a képet akkor kb 10percet kell várnom, de ez részletkérdés :D
Gfreiter
Még mindig qrvalassú a netem <#mf1>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

csak úgy mondtam,hogy ocska...még ennyire gyerek vagy,hogy nem érted a cinikus kijelentést...
precision
*feleslegesen

Bazinga!

precision
ha ócska akkor minek szeded, ne terheld felesleges a rendszert pont most, az átállás alatt

Bazinga!

b,variáns...megállítod a letöltést majd újrakezded..ennyi...
ha belasúltál inditsd újra a gépet minden hejre jön..ennyi...,hogy miért nem tudom,de nálam bevált...1,9-el kezdte az elõbb reseteltem a gépet és most megint 800k/s-el szedek vmi külföldi lapról valami ocska demot :D
precision
? ha kihuzod a modem tápkábelt ujraindul a gép? loál?

Bazinga!

NeoMaN
Tán kikapcsolt géppel kéne megpróbálni.
:))))))))))

Igen...Jó kis Hurley flashback lesz. :)
XIII-kerben(ahol lakok) érdekes hogy sokaknál már megtörtént az emelés.

A modemet restartolni se tudom percenként, mivel ha kihúzom a vezetéket akkor újra indul a gép..<#felkialtas>
bertino
Mr. Organ-ék most aztán biztos örülnek, hogy rendbetegyék az országot

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tombi
Sztem az már lost ^_^

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

bertino
ez a legnagyobb problémád ? :D

Hát az kvajó, classic alatt "modemes" net..

Így hogy szedjem le holnap reggel a Lost-ot?<#szomoru1>
Mighty
Ahogy nezem par honap es keves lesz a 2x10G-s BIX kapcsolat...

Inkabb kitoroltem a BIX-es kepeket, mert lassan jon be az oldal :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
lool, nekem felfelé megy 80k-val, lefelé meg olyan 3,4 :DDDDDDDDD

modemes idõk rulez :D index.hu-ra a ping elõbb 90-100 volt, most már 300-600, vagy tmed out :DDDDDDDD

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Azért néha megüti a 800kb/s-et lefelé :)
bertino
csak egy kicsit bicsaklott meg ott a végénél :D

bertino

Mighty
Probald megfejteni a bannerben levo tablazatot. Majd az alatta levo irast is kezdd el ertelmezni. Nem olyan nehez am :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Megnyugodtam,hogy nem csak nálam szar a net. Sõt egy rakás szar:) Reméljük hogy április 1.ig nem javul meg és akkor ti is akkor élvezhetitek a gyors netet amikor mi standardosok:))Ugye milyen jóindulatú kisfiú vagyok én?:)))
Csak vicc volt:)

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

rage
Tatabányán unokatesónál egy 400k-s mail töltõdik éppen le a chellos mail címrõl. Azt írja, hátralévõ idõ 7 perc.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

HunnernesKonge
Light április 01tõl Minimum.

Azért vannak a bannerban egy sorban mert egybe tartoznak :D

jah és fentebb már írtam: április 01. Light és Standard emelés (eddig ez a legbiztosabb info)
Tombi
40% loss 125kbit/sec down 126kbit/sec up
dugom vissza a 56ks modemet ^_^

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

0-200k le, 0-20 fel :)

Legalább a bixet felkészíthették volna az emelés elõtt, ha már a városi dolgokat csak utána foltozgatják majd össze...
Sziasztok!

Azzal kezdeném, hogy lehet már kérdezték sokan, de semmi kedvem sincs visszaolvasni. Chello Light-om van, és a legutolsó számlán azt írták, hogy megduplázzák a sávszélességem, ez körülbelül 1 hónapja történt.
A "banner-beli" minimum és medium az a light és gõzömsincsmilyen csomagra vonatkozik? Netán ha nem, akkor mikor fog bekövetkezni a sávszélesség-emelés? Köszönöm,

Elixir

:D
Asszem én is megpróbálom azzal.

Amúgy amikor arról nyomom, akkor is ugyanúgy számolja az adatforgalmat, mint amikor wapozok?