22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • nyulhun
    Startmenü/futtatásba írd be hogy Tracert és a szerver ipéjét a portszám nélkül.
  • keeper007
    dismember teljesen igazad van, nekem is elofordulnak ijen hibak, meg magatol szakad a net. a letötési sebesség néha eléri azt amit reklámoznak... megközeliti.
  • DisMeMbeR
    Nekem csak az a problémám, hogy mióta megtörtént a priorizálás azóta nem megy normálisan az on-line játék.
    Ha pályaváltás van akkor nem dob át a következő mapra, ha nincs meg az adott map, akkor nem tölti le (egy darabig megy aztán megszakad)
    Ezek vszleg nem sok embert izgatnak fel, viszont nekem meg ezek számítanak és pl. sz*rok a letöltési sebességre.
    Ja és több féle szerveren több kliensel is kipróbáltam, volt ip váltás modemrestart ilyenek, és nem tudok átmenni másik szolgáltatóhoz ugyanis a mi kerületünkbe csak upc van.
    Az csak hab a tortán, hogy a pingek is elég rapszódikusak.
  • Mo.Organ
    Jó lenne tudni mit is szeretnél most te itt igazán!? Vagy csak flémelni jársz ide?
    Vagy most az a hepp, hogy az adat méréssel vannak gondjaid? Felszólított már a UPC, hogy sokat forgalmazol? Akkor meg mi a f***szt hönmbölögsz itt?
  • s0rc3r3r
    Biztos az official WOW serverek is chello-t használnak, azért nem mérik az adatforgalmat :)
  • s0rc3r3r
    Ez azért vicces mert a nap min 12 órájában online játékot nyomok, pl tegnap World of Warcraftoztam. :)
  • Casillas
    janem, félreolvastam, aszittem hogy tegnap láttad a 0-t, akkor nem tudom, nekem rendesen írja most a tegnapit :)
  • Casillas
    mondjuk úgy hogy tegnap elseje volt, új hónap, és csak már eltelt napot ad hozzá, de a hónap első napján még nincs eltelt nap

gondolom.
  • s0rc3r3r
    Az igen, tegnap 0MB-ot neteztem. :D Hogy is van ez? :P
  • s0rc3r3r
    Akkor ez tulajdonképpen, az előfizetők teljes félrevezetése. Ami úgy tudom nem jogszerű. :) A szolgáltatás minőségéről nem is beszélve. :)
  • Zsoltika 007
    Bele kéne kalkulálni hogy amit te webes felületen nézel az nem valós idejű adat! Náluk a mérő ténylegesen realtime adatokat kap. Az hogy neked a webes felületen csak másnap jelenik meg amit előző napon lehúztál az teljesen normális.
  • Grifidos
    ROFL
    Nálam 30-án 278 Gigát mutatot ma viszont csak 28 gigát mutat a június hónapra.
  • Dodo55
    Nekem 20-on valahányadikán megállt a mérő, akkor jártam kb 80GB-nál, most meg a havi nézetben kb 16GB-ot mutat a júniushoz :D
  • Met
    itt
  • bertino
    hi
    néztem keresőben/googleban, de nem találtam, így felteszem a kérdést: tudja-e vki, hol lehet a NETen fellelni chello lefedettség térképet ?
    budapest érdekelne leginkább...
  • Mo.Organ
    Ember te egy zseni vagy.
  • s0rc3r3r
    A lényeg hogy 3 hónap alatt ne haladd meg a 750GB-t, 750/3 az ugye 250gb/hó :D
  • s0rc3r3r
    Magyarul 3×250GB, 3 hónap alatt szedhetsz le 750GB-t, szedhetsz akár az elsőben mondjuk 600-at, de akkor már a második, harmadikban csak 75-75 GB-ot.:P
  • schrank
    az átlag azt jelenti hogy havi max.250gb lehet az átlag te matekzseni
  • tomato33
    és amúgy hogy is müködik ez az eljárás ha vki túlmegy a korláton?
  • tomato33
    De nem érted a gondom. augusztus után nézzük a dolgot...van egy június 125, tehát július augusztus 62 62 giga lehet max vagy túlmegeyk a határon...vagy mégjobbat veszek. számolsz vmikor vmievl ők meg az uccsó hónapra többe tirnak és igy átmész a 250 gigán...na? ez aq gondom ost 2 hónapig nem mehtek legrosszabb esetbe se 60 giga felé...és ha megint követem abban vagyok hogy 60 giga és megint beirnak ennyit?
  • SimaSuna #11675
    szivedre veszed az 55gbot...
    felesleges...új hónap új számolás...
  • tomato33
    Akkor csak rosszul mér vmelyik rész a dolognak
  • tomato33
    szoktam torrentezni de akkor se értem a dolgot miért 70 giga volt tegnap ma már 125.
  • Mighty
    Utolso 3 honap atlaga.
  • SimaSuna #11671
    figy..3 hónap átlaga 250gb..

adatforgalmad ígyis úgyis lesz..
    én csak bekapcsoltam a gépet..felált a rendszer..a nod, widgetek, stbk már 3mb-ot töltöttek le...
    TS, MSN ezek is veszik a sávszélt..
    ha nem vagy harcore torrent user nincs ok aggodalomra..
  • tomato33
    soha nem volt még ennyi közel se, pedig nem töltöttem többet mint máskor 100%
  • tomato33
    de egymás után akármelyik hónapot vehetik...ezzel most hogy elszúrják júliust meg augusztust ha szarul mérnek..
  • tomato33
    De akokr most minek lehet hinni? májusba rosszult mért az oldal az ttudom 7 gigát mért egész hónapra. Nem lehet hogy galád módon hozzárakták a júniusihoz, most akkor jó a mérő?? 125töt mutat júniusra, havonkénti leosztásba, tegnap még a napi loosztást nézve a felét mutatta. ez hogy lehet? szerintetek akkor ez most jó?
    rohadtul felidgelt ma reggel...
  • SimaSuna #11667
    bwmeter vagy DU meter..
    felrakod..megnézed aznap regel mikor bekapcsolod a géped mennyi a chellonál az adatforgalmad..
    majd este is megnézed és összehasonlítod a progikkal..

most meglestem..3 hónap letelt..most a mérőm 234gbnál járt..
    így belefértem a korlátba :D
  • schrank
    Á T L A G
  • tomato33
    Hellósztok! a következő a problem ma vettem észre. ugye van ez a 3hónap 250 gigás "extrém" használat baromság. na én direkt uodafigyeltem mennyit töltök le fel a kezels.chello.hu-n. Tegnap 72 gigát jelzett..mondom jó belefér, ma reggel belépek megnézem a júniusi adatforgalmat 124 giga. Mi a p*csa van?:?
    Marhára elegem van a hires chellobol meg a upcból, egy kalap f*s.
    Vki nézze már meg vane hasonló problémája...illetve hogy nézzem meg az adatforgalmat ha téves adatokat ad??? észlény szolgáltatósok.
  • schrank
    nekem két hónap (márc.ápr.) alatt elmúlt spontán aki nem bír ki ennyit szar nettel az nem igazi férfi
  • s0rc3r3r
    Hát már nekem is tele van a puttonyom, egy hónapja szórakozom a nettel, gamékba 170 a pingem, jóesetben, ha még netezek is mellette akkor több mint 500, ez még haggyán, de olykor el is megy a net, a letöltések mennek, de a weboldalak egyike se jön be, nincs más mint a modem restart. Utána jó egy-két napig, aztán megint eljátszhatom ugyanazt, mi van már a chellonál? Hol a minőség? Most mit csináljak? Telefonálgassak be naponta?
  • precision
    1221
  • SimaSuna #11661
    sziasztok!
    van 1 problémám..vagyis ez már nem probléma hanem katasztrófa..
    2. napja küzdök a nettel..
    ma legalább 20x reset-eltem a modemet..
    a modem "működik" villog a pc activity DE
    pingem a bix.hu szerint átlag 9
    letöltési sebesség = a 0al..
    feltöltés..hagyjuk..
    ingadozik a kapcsolat.
    pl most elindítottam 1 10mb-os csomagot..szedi 100k-val..majd 0,2k-val

most mi a teendő?
    1221? vagy várjak még 1 darabig?
  • schrank
    a big szó helyettesíthető az impassible-vel is mert a bigping még nem kizáró ok de az az ugráló izé amit ping álnéven ír ki a szerver az full játszhatatlan
  • nyulhun
    kösz jó tartozni valahová
  • schrank
    üdv a big-ping-team-ben
  • nyulhun
    sziasztok! A problémám a köv. Online játék során hatalmas pingek jelentkeznek magyar és külföldi szervereken. lemértem a sebességet különböző oldalakon sőt még a upc által használt parancssort is kibróbáltam és az eredmény megfelelő. letölteni is tudok rendesen. csak a játéknál van probléma. tudtok segíteni?köszönöm