UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem néztek el semmit
KÖNYÖRGÖM írja ki vki a bannerbe hogy a közalkalmazotti/dolgozó "classicot" a mediumba pakolják át, PLEASE !!!
KÖNYÖRGÖM írja ki vki a bannerbe hogy a közalkalmazotti/dolgozó "classicot" a mediumba pakolják át, PLEASE !!!
Bazinga!
Miskolc
classicom volt, és nem dolgozónet
lehet h elnéztek valamit ?

classicom volt, és nem dolgozónet
lehet h elnéztek valamit ?

A teljes zûr éjfélre lett kijavítva. Ekkora szopást.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
hát halljátok az még csak hagyjám, hogy még mindig csak 512-vel töltök, de
az éjjel még az a kib.szott mérõ is felszámolt 700 mb-ot. Ezek szerint még ezt a sz.r forgalomkorlátot se sikerült levenniük. a közalkalmazottas netesek meg nem tudom mért rinyálnak, egyrészt kevesebbet fizetnek mint a classicosok másrészt meg mi a f.szomért nem elég nekik az 5mbit, 10-zel sehonnan nem lehet letölteni, sõt még az 5-öt sem lehet kihasználni rendesen.
az éjjel még az a kib.szott mérõ is felszámolt 700 mb-ot. Ezek szerint még ezt a sz.r forgalomkorlátot se sikerült levenniük. a közalkalmazottas netesek meg nem tudom mért rinyálnak, egyrészt kevesebbet fizetnek mint a classicosok másrészt meg mi a f.szomért nem elég nekik az 5mbit, 10-zel sehonnan nem lehet letölteni, sõt még az 5-öt sem lehet kihasználni rendesen.
emár nem rossz😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
[/url][/img]
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
LOl sikerült! Modem kihuz és:
Upc fuck ,hogy nekem kell beizzitani 😄
Upc fuck ,hogy nekem kell beizzitani 😄
nekem a proffal meg mindig 7200 😞
Nah végre Debrecenben is gyorsítottak!!Itt már 10Mbt-el csordogál az adat<#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Bp. XI. ker. Extreme csomag. Remélem lesz jobb is.

attól hogy a minimum és medium csomag sebességét csak jövõ hónaptól emelik, a korlát mától ott is megszünt létezni??
A#1
jó már kezdek ideges lenni még mindig semmi..... 😞(
"A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!"
😄D nah evvel várjunk még
😄D nah evvel várjunk még
Van és hírnévhez illõen ide is útoljára jön majd az emelés mint az adsl-nél volt annó...
Legalábis nálam még alapon atom stabil,de nem 10 mb -vel...
Legalábis nálam még alapon atom stabil,de nem 10 mb -vel...
egy torrent is simán tud jönni 1,2 Mb/s-al
elég zsír 😊
elég zsír 😊
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Amúgy ha egy dolgozónetes már csak 1hónapig kevesebbet fizetett már megérte,nemhogy évekig. Mondom ezt úgy h nekünk is dolgozónet van itthon😊 Nekem elég az 5mega,nem kell telhetetlennek lenni. Vagy lehet váltani az Extreme-re,s akkor ugyanannyit kell fizetni mint másnak,szörnyû...
Mi kaptunk levelet a UPC-tõl,hogy Mediumba raknak.
a Medium csomag amúgy meg 2éves hûségnyilatkozattal 6900Ft,1évessel már 7900Ft. És kitudja mikor lesz olcsóbb vmelyik csomag,aztán átválthatsz,nem köt hûség.
a Medium csomag amúgy meg 2éves hûségnyilatkozattal 6900Ft,1évessel már 7900Ft. És kitudja mikor lesz olcsóbb vmelyik csomag,aztán átválthatsz,nem köt hûség.
ami viszont yó a mostani gyors chelloval meg a 250 giga forgalommal. hogy megint lehet faszán letölteni demóprogikat, meg ilyenek...
amúgy az atw nekem soxor törölte már a weblapomat. pedig semmi illegális nincs rajta, csak az iraki kivégzettek videója meg a wtc torony.. ebbe nincs illegális... szóva néha odafigyel az atw hogy mik vannak a serverein..
Nekem megemelkedet 😊
Az atw nem köteles figyelemmel kisérni az általa szolgáltatott ingyenes tárhelyek tartalmát... Az más kérdés hogy a meg nem nevezett weblapon kivül az összes konkurenciát 1héten belül törlik 😄
<#violent>#violent> nekem semmi sem változott :S extreme és 3 mb ~ 350 töltök bárhonnan maximum <#zavart1>#zavart1> szemétcség
dodo55 okés😊 de ez a lényeg hogy nincs mit mókáznom... nem vok yó warezhuszár😞
1.04MB/s 😊
Khmmm
Olvasd el a torrent topicban mi van írva föntre: Magyar trackerek nem léteznek, ezért a nevüket/címüket ne írd le!
Olvasd el a torrent topicban mi van írva föntre: Magyar trackerek nem léteznek, ezért a nevüket/címüket ne írd le!
<#rinya>#rinya>Kiütöttél, pedig majdnem ugyanezt írtam 😄
Szoval do2 téged nem látunk egy hétig szvsz. Igy beirni a nevüket OMG. DELPLZ
Szoval do2 téged nem látunk egy hétig szvsz. Igy beirni a nevüket OMG. DELPLZ
De azért mekkora kockázatot vállal az atw...
Ha lebukik, akkor milliárdokat fizethet...
Mert azért amit csinál, az erõsen üzleti haszonszerzés.
Ha lebukik, akkor milliárdokat fizethet...
Mert azért amit csinál, az erõsen üzleti haszonszerzés.
van torrente mókám is, de nincs ami érdekelne:d lehet xar torrenteken vok ?😄 darkside,bitgate, endless .... és mégsincs olyan ami érdekelne...
Khmmm láttál te már opensource progikat tartalmazó FTP szervereket?
Fent van minden verzióból a forrás, meg 6 féle compileolt változat, 45 nyelven XD
Fent van minden verzióból a forrás, meg 6 féle compileolt változat, 45 nyelven XD
Persze... De a hamis is igazi. Volt hogy átirányitották egyiket a másikra letöltés szempontjábol mert gebasz volt az egyik szolgáltatóval xDDD
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret><#bohoc>#bohoc><#hawaii>#hawaii><#circling>#circling><#taps>#taps>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Amúgy még mindig megy az igazi, meg a hamis is? XD
3 nap alatt a fél netet
Ez nagyon durva emberek! 1 Mbyte-tal töltök lefele!!!!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁ
most nem is tudom mire használni ezt a gyors netet.. én mégse vok igazi warezhuszár😞(((((((((
ittvoltam eddigis csak nemirtam 😛
gondoltam megosztom veletek
gondoltam megosztom veletek
Hirtelen de sok fehérvári lett ma 😄
Régebben 3-4 ember volt, most meg minden 2. fehérvári<#vigyor>#vigyor>
Régebben 3-4 ember volt, most meg minden 2. fehérvári<#vigyor>#vigyor>
szerintem meg leszarjuk, hogy micsinász...
Eddig kevesebbet fizettél (hogy milyen jogon azt ne feszegessük), most itt
a böjtje!
😄
Gyurcsány megmondta: konvegencia vazzeh...
😛
Eddig kevesebbet fizettél (hogy milyen jogon azt ne feszegessük), most itt
a böjtje!
😄
Gyurcsány megmondta: konvegencia vazzeh...
😛
Ja, az is jön most szépen 😄
Beraktam egy 1 CD-s cuccot letölteni tesztbõl, mire odanéztem a kliensre 1 perc múlva, már 10%-nál járt 😄
Jó, hogy pont most van freeleech, mert tudok aránylomlás nélkül tesztelni<#hehe>#hehe>
Bár az a 2.64 bõven leromolhat 😄
Beraktam egy 1 CD-s cuccot letölteni tesztbõl, mire odanéztem a kliensre 1 perc múlva, már 10%-nál járt 😄
Jó, hogy pont most van freeleech, mert tudok aránylomlás nélkül tesztelni<#hehe>#hehe>
Bár az a 2.64 bõven leromolhat 😄
vagyis extreme
nekem már emelt van classic fehérvár