22959
-
#11736 el oszthatnák az a sávszélességet:D -
#11735 Egy kis érdekesség: Egy svéd nyugdíjasé a világ leggyorsabb netkapcsolata
A Digikábelnek meg jó a honlapja, "fel van nekik töltve egy szórólap", hogy csak schranktól idézzek. :D -
DisMeMbeR #11734 Bazz van 20/20-as internet... a mellettunk lévő házban -
Aspyrin #11733 Nem beszélve a kábeltévé árakról. A 2700Ft-os csomag nekem bőven megfelelne.. -
#11732 miért, oda van írva hogy ez nem priorizálja a p2p forgalmat? :)
bár hozzáteszem hogy 20/20mbit 4500ért még akkor is megéri ha csak kb 40% -ig tudod kihasználni a vonalat pl túlterheltség miatt
majd ha lejár a hűségem kb 3/4 év mulva, és lesz itt a 8. kerületben, és jókat fognak írni róla a fórumokban akkor talán váltok majd -
#11731 ha ez az egész országban elérhető lesz,lehet a chello elveszít 1-2 ügyfelet-főleg a p2p körökből... -
Imreherceg #11730 Érdekességként ....
[link] -
wba #11729 Sziasztok!
Az albiban ahol lakom extreme csomag van és wifis routerrel van megosztva az internet 2 lakás között, a router(és a upc-s modem is) az én szobámban van amire én kábellel vagyok rácsatlakozva, a többiek vezeték nélkül neteznek. Az elmúlt hónapban kb. 80Gb volt az adatforgalom, az azt megelőző hónapban 30-40Gb volt. A főbérlő (informatikus hallgató) jelezte ezt, mire én mondom hogy többnyire youtube-t, p2p tv adások, sport műsorokat szoktam nézni (nameg fizetek is érte), meghát nem csak én használom a netet, és a főgóré mondta, hogyha nem csökken a forgalom akkor lekorlátozza a sebességet. Szerintetek le tudja-e korlátozni a sebességet nálam, ha én a routerre vagyok rácsatlakozva (és fix ip címem van)? Válaszotokat előre is köszönöm. Wba -
tompka #11728 biztos a meleg miatt fő a rendszer! -
#11727 Én Béke tér környékén vagyok és hasonlót tapasztalok, bár nálam a ping az rendben van, de nem a megszokott szerint köhög a rendszer. -
eLiXir #11726 sziasztok. elmult napokban arra lettem figyelmes, hogy vmiben romlott a kapcsolatom (light). jatekban (cs) ~70 pingem van, ami rettento szarnak szamit. hogy egy peldat emlitsek: lovok egyet es felugrik 40rol 90re...
megvolt 1 modem restart, es semmi javulast nem tapasztaltam. XIII.kerről van szo, ha esetleg masnal is van hasonlo, es akarmilyen faju megoldast tudtok a varakozason kivul megkoszonnem (surgos lenne ligakra valo keszuleshez!) -
#11725 ok -
tompka #11724 én 12.-én kaptam új ip-t és akkor nem mért adatforgalmat.majd 13-án az a bizonyos karbantartás volt(bővebben lejebb) és akkor is újjat kaptam és aznap sem mért forgalmat majd 14-én megint kaptam újjat és azóta megint megy a forgalommérés.de természetesen az a két nap üres a táblázatban. -
Aspyrin #11723 Nincs vele dolgod. -
#11722 hali!
amikor új IP-t kap a gép (vagyis Én:) mindegy...), akkor kell regisztrálnom valahova vagy semmi teendőm nincs? Pár napja kaptam újat és azóta szerintem nem normális, eléggé ingadozik, mintha tovább keresné az oldalakat is. -
tompka #11721 most nekem is lomha vmiért de azért megvan a max 1-2mbit!
az 5mbit helyett. -
gertitorpe #11720 lol nekem most 3/3 Kbájt a sebességem. Ezért már lehet reklamálni??
Chello Medium 7900Ft/hó. Régen a kerregős modem legalább a stabil ötöt hozta... -
#11719 én megmondtam -
tompka #11718 Ma 9kor felkelek bekapcsolom a tv-t erre sekép se hang.átkapcsolok direct-re és nézem a tv-t. bekapcsolom a gépet erre net nincs. délig ez volt.még jó hogy a kábeltv melett direct-em is van. a upc miért nem tudott tegnap küldeni egy mail-t hogy sorry de ma se ké,sehang. szinte az egész város felhívta a 1221-et hogy vazze. és akkor még ők voltak felháborodva hogy miért nem tudjuk,miközben a városi tv-n ki volt írva hogy karbantartás.mondom kössz. kb. 2óránként van ugyan az a szöveg. és kábe van 50hír. így nem fogok egésznap a tv előtt ülni és nézni ugyan azt a csatornát. amúgymeg a karbantartást nem tudták volna akkor csinálni amikor bővítették a netet? -
tompka #11717 Most is 5-8-al megy :D -
#11716 Vigyázz! Mo.Organ elveszi a kedved! -
tompka #11715 az semmi! engemet a júpíszí néha megsajnál és a médiúm féle 5mbit helyett 10szokott lenni! na ez már teccik!
Júpíszí cselló! :D -
#11714 Ki az az elégedett kis felhasználó, had lássam csak. Aha, szóval te ott az első sorban. Na akkor most elvesszük a jókedvedet. -
Aspyrin #11713 Máris intézkedem :D -
Neoncsoves #11712 nem azért de nálam sincs p2p korlátozás :) sőt talán több is. nem csak 1000kb/sec-cel töltök torrentről hanem 1100kb/sec-cel... -
#11711 Nekem is hasonló helyzet van. Netről töltök 800-900 KB/s -el is, felfele is megy az 1 Mbit szinte stabilan mostanában. De ha elindítom a torrenteket, letöltés összesen 20 KB foglalt, felfele 10 KB-ra korlátoztam, és egyszerűen nem jönnek be a weblapok se...
Pedig tegnap előtt torrentről is töltöttem 1,2 Mbit-el. Nem értem mitől lehet ez.
Chello extreme, és Bp XIII.
Jah a telefon az nálam működik rendesen. -
#11710 csejjó extrím ;)
Shálgótárjánba nincs terhelve :D -
#11709 az igen :) csak nem LANon játszol? :) -
#11708 Ehh :)
-
keeper007 #11707 na most nekem: ÁLLANDOAN SZAKAD 1mp-re de arra elég h ujraindicsak mindent ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#11706 Ha jól emlékszek pár hete még kézzel lábbal tagadtad,hogy bármit is korlátoznátok akkor most mi van. -
#11705 már azt is korlátozzák mint a p2p-t -
#11704 érdekes dolog.
a 64 kb/s es netrádió akadozik rendesen mióta elindítottam a torrentet, pedig a letöltés és feltöltés is le van benne korlátozva.
mellesleg a upc-s telefon is mostanában elérhetetlen. mégis mi folyik ? -
#11703 két cikk, ugyanarról a témáról.
első
második -
Dave0092 #11702 mostmár nem kell a segitsg köszi, megváltoztattam a Mac Adress cimemet, és immár uj az IP-m :D
nah megyek regizni az Ncore-ra -
#11701 persze mert bannoltak az egyik torrentoldalról, ne segítsetek neki :P
-
Dave0092 #11700 Nagyon fontos lenen hogy megujitsam a IP-m, chello Mediumos vok, hogyan ujithatom meg az IP-m? -
#11699 most hogy minden rendben ezt teszik velünk csak addig vótunk jók amíg segíttettünk nekik -
#11698 Inkább örülj a csendnek. -
#11697 Mindenki nyaral? Mert ha igen akkor, lejebb veszem a letöltési sebességet. Legalább marad őszre.