22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • John Cena
    el oszthatnák az a sávszélességet:D
  • Tigristank
    Egy kis érdekesség: Egy svéd nyugdíjasé a világ leggyorsabb netkapcsolata

A Digikábelnek meg jó a honlapja, "fel van nekik töltve egy szórólap", hogy csak schranktól idézzek. :D
  • DisMeMbeR
    Bazz van 20/20-as internet... a mellettunk lévő házban
  • Aspyrin
    Nem beszélve a kábeltévé árakról. A 2700Ft-os csomag nekem bőven megfelelne..
  • precision
    miért, oda van írva hogy ez nem priorizálja a p2p forgalmat? :)
    bár hozzáteszem hogy 20/20mbit 4500ért még akkor is megéri ha csak kb 40% -ig tudod kihasználni a vonalat pl túlterheltség miatt
    majd ha lejár a hűségem kb 3/4 év mulva, és lesz itt a 8. kerületben, és jókat fognak írni róla a fórumokban akkor talán váltok majd
  • HTS s3rg1nh00
    ha ez az egész országban elérhető lesz,lehet a chello elveszít 1-2 ügyfelet-főleg a p2p körökből...
  • Imreherceg
    Érdekességként ....
    [link]
  • wba
    Sziasztok!

Az albiban ahol lakom extreme csomag van és wifis routerrel van megosztva az internet 2 lakás között, a router(és a upc-s modem is) az én szobámban van amire én kábellel vagyok rácsatlakozva, a többiek vezeték nélkül neteznek. Az elmúlt hónapban kb. 80Gb volt az adatforgalom, az azt megelőző hónapban 30-40Gb volt. A főbérlő (informatikus hallgató) jelezte ezt, mire én mondom hogy többnyire youtube-t, p2p tv adások, sport műsorokat szoktam nézni (nameg fizetek is érte), meghát nem csak én használom a netet, és a főgóré mondta, hogyha nem csökken a forgalom akkor lekorlátozza a sebességet. Szerintetek le tudja-e korlátozni a sebességet nálam, ha én a routerre vagyok rácsatlakozva (és fix ip címem van)? Válaszotokat előre is köszönöm. Wba
  • tompka
    biztos a meleg miatt fő a rendszer!
  • bigapó
    Én Béke tér környékén vagyok és hasonlót tapasztalok, bár nálam a ping az rendben van, de nem a megszokott szerint köhög a rendszer.
  • eLiXir
    sziasztok. elmult napokban arra lettem figyelmes, hogy vmiben romlott a kapcsolatom (light). jatekban (cs) ~70 pingem van, ami rettento szarnak szamit. hogy egy peldat emlitsek: lovok egyet es felugrik 40rol 90re...
    megvolt 1 modem restart, es semmi javulast nem tapasztaltam. XIII.kerről van szo, ha esetleg masnal is van hasonlo, es akarmilyen faju megoldast tudtok a varakozason kivul megkoszonnem (surgos lenne ligakra valo keszuleshez!)
  • precision
    ok
  • tompka
    én 12.-én kaptam új ip-t és akkor nem mért adatforgalmat.majd 13-án az a bizonyos karbantartás volt(bővebben lejebb) és akkor is újjat kaptam és aznap sem mért forgalmat majd 14-én megint kaptam újjat és azóta megint megy a forgalommérés.de természetesen az a két nap üres a táblázatban.
  • Aspyrin
    Nincs vele dolgod.
  • bigapó
    hali!

amikor új IP-t kap a gép (vagyis Én:) mindegy...), akkor kell regisztrálnom valahova vagy semmi teendőm nincs? Pár napja kaptam újat és azóta szerintem nem normális, eléggé ingadozik, mintha tovább keresné az oldalakat is.
  • tompka
    most nekem is lomha vmiért de azért megvan a max 1-2mbit!
    az 5mbit helyett.
  • gertitorpe
    lol nekem most 3/3 Kbájt a sebességem. Ezért már lehet reklamálni??
    Chello Medium 7900Ft/hó. Régen a kerregős modem legalább a stabil ötöt hozta...
  • scs17
    én megmondtam
  • tompka
    Ma 9kor felkelek bekapcsolom a tv-t erre sekép se hang.átkapcsolok direct-re és nézem a tv-t. bekapcsolom a gépet erre net nincs. délig ez volt.még jó hogy a kábeltv melett direct-em is van. a upc miért nem tudott tegnap küldeni egy mail-t hogy sorry de ma se ké,sehang. szinte az egész város felhívta a 1221-et hogy vazze. és akkor még ők voltak felháborodva hogy miért nem tudjuk,miközben a városi tv-n ki volt írva hogy karbantartás.mondom kössz. kb. 2óránként van ugyan az a szöveg. és kábe van 50hír. így nem fogok egésznap a tv előtt ülni és nézni ugyan azt a csatornát. amúgymeg a karbantartást nem tudták volna akkor csinálni amikor bővítették a netet?
  • tompka
    Most is 5-8-al megy :D
  • scs17
    Vigyázz! Mo.Organ elveszi a kedved!
  • tompka
    az semmi! engemet a júpíszí néha megsajnál és a médiúm féle 5mbit helyett 10szokott lenni! na ez már teccik!
    Júpíszí cselló! :D
  • Mo.Organ
    Ki az az elégedett kis felhasználó, had lássam csak. Aha, szóval te ott az első sorban. Na akkor most elvesszük a jókedvedet.
  • Aspyrin
    Máris intézkedem :D
  • Neoncsoves
    nem azért de nálam sincs p2p korlátozás :) sőt talán több is. nem csak 1000kb/sec-cel töltök torrentről hanem 1100kb/sec-cel...
  • Balumann
    Nekem is hasonló helyzet van. Netről töltök 800-900 KB/s -el is, felfele is megy az 1 Mbit szinte stabilan mostanában. De ha elindítom a torrenteket, letöltés összesen 20 KB foglalt, felfele 10 KB-ra korlátoztam, és egyszerűen nem jönnek be a weblapok se...
    Pedig tegnap előtt torrentről is töltöttem 1,2 Mbit-el. Nem értem mitől lehet ez.
    Chello extreme, és Bp XIII.
    Jah a telefon az nálam működik rendesen.
  • Zsoltika 007
    csejjó extrím ;)
    Shálgótárjánba nincs terhelve :D
  • CzGobe
    az igen :) csak nem LANon játszol? :)
  • Zsoltika 007
    Ehh :)

• keeper007
    na most nekem: ÁLLANDOAN SZAKAD 1mp-re de arra elég h ujraindicsak mindent ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bakvarnyu
    Ha jól emlékszek pár hete még kézzel lábbal tagadtad,hogy bármit is korlátoznátok akkor most mi van.
  • StephenKing
    már azt is korlátozzák mint a p2p-t
  • PíszLávJuniti
    érdekes dolog.
    a 64 kb/s es netrádió akadozik rendesen mióta elindítottam a torrentet, pedig a letöltés és feltöltés is le van benne korlátozva.
    mellesleg a upc-s telefon is mostanában elérhetetlen. mégis mi folyik ?
  • Mo.Organ
    két cikk, ugyanarról a témáról.

első

második
  • Dave0092
    mostmár nem kell a segitsg köszi, megváltoztattam a Mac Adress cimemet, és immár uj az IP-m :D
    nah megyek regizni az Ncore-ra
  • Met
    persze mert bannoltak az egyik torrentoldalról, ne segítsetek neki :P
  • Dave0092
    Nagyon fontos lenen hogy megujitsam a IP-m, chello Mediumos vok, hogyan ujithatom meg az IP-m?
  • schrank
    most hogy minden rendben ezt teszik velünk csak addig vótunk jók amíg segíttettünk nekik
  • Tigristank
    Inkább örülj a csendnek.
  • Mo.Organ
    Mindenki nyaral? Mert ha igen akkor, lejebb veszem a letöltési sebességet. Legalább marad őszre.