UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Én is hasonló cipõben járok, nekem extreme van, de "csak" 5M-el megy. 1221 válasza erre az volt, hogy van akinél 2 lépésben emelnek. Nálam (Zugló) majd ápr 6 körül lesz meg a teljes sávszél.

SHADOWEYES7
okos vagy fiam

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mooo
úgyvan...
heh tegnap leteszteltem a netet 😄 1 óra alatt lejött 5 giga ez mi?😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

azért látszik a sebességnövelés...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

NeoMaN
Ne mondd már, hogy gyosabban bejön egy weblap mint 3megabittel.
😄DDD

Az elõbb több, mint 1 órán át nem volt net.
Micsoda dolog ez, hogy én ne tudjak ilyenkor netezni<#idiota>
Unknow
Nekem is emelték......elég durva, kicsit többre is mint amit ígértek 😛 Nagyon állat! Kicsit fura,hogy instant jönnek be az oldalak 😄
?ennyi volt?

PyRex
én most is 2,3Mbyte / sec sebességgel töltök 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
ez így igaz :-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Casseus
Tipikus magyar hozzáállás hogy a kisujjukat nyujták az embernek de az egészet akarják! Szánalamas!
A semmiért kaptunk nem kevés sebességnövelést és "korlátnövelést"! Ezt kellene megérteni egyesknek!

ha te azt tudnád...^^

A hálózatbõvítés folyamatban mondatszerkezetbõl konkrétan melyik szót nem érted?

Amúgy nem kell általánosítani, tegnap óta szinte folyamatosan 900k/s felett töltöttem, szal itt speciel nem volt gond, a tegnapi bix haldoklás óta.
remfarkas
Hollandiában is behal a net délelõtt 10-tõl kb éjfélig? Azt hittem az már a nyugat.

\"Ha fodrozódik a víz....\"

precision
naja, mit vársz egy index.hu -belitõl... alapjáraton fikáznak mindent, és ettõl érzik menõnek magukat

Bazinga!

PyRex
A homár tipikus "fikázzunk mindent" hozzáállása... Az nem zavarja õket, hogy Hollandiával közel azonos minõségû net érhetõ el hazánkban...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Casillas
igazából, ha utánaszámolunk, akkor 8 hónapban is át lehet lépni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bertino
én már elszámoltam ezt magamban
tuti nem fogom átlépni... 😊

De ha jól értem, akkor csak akkor bontanak szerzõdést, ha a 3 problémás hónap utáni hónapon is átléped a 250 gigát.
Szóval ha jól értelemezem, akkor évente 1-2x át lehet lépni, ha a következõ hónapban már nem léped át.
KEménység

Írhatták volna,hogy 3 hó átlaga vagy ilyesmi...de nem..õk csak ezt látják.
Van egy bizonyos éves garantált rendelkezésreállási százalék, az idõ abban a százalékában kell a garantált sebesség fölött lenni.
Tehát ha 1 percig a garantált alatt vagy, az még nem szerzõdésszegés a UPC részérõl, mert az olyannak számít jogilag, mintha nem lenne net.
Tehát a UPC-nek az év X százalékában kell a szerzõdés szerint nyújtania legalább a garantált sebességet.
bertino
de sztem most sokan küzdenek ilyen problémával

bertino
hívd fel 1221-et

Mi van ha nincs meg a minimum sávszélem? Hogy tudom bebizonyítani, hogy akár 1 percre is, de nem adta a szerzõdésben leírtakat?

Ma akarok kötni mediumot. Merjem? 😊

remfarkas
Tudja a 100Mbitet, nem hinném hogy azzal van a baj/fõleg hogy egész eddig ment, és másnak is rejtélyesen most felejtette volna el?/, egyszerûen fos a rendszer jelenleg.

Nekem 1Gigabites hálókártyám van, szóval emelhet még nyugodtan a UPC 😄
Igaz ha 100mb/s fölé emel, akkor már új router kell 😄

Tényleg létezik emberi áron emberi boltokban kapható 1gigás router?
100Mbps/Full Duplex, 100Mbps/Half Duplex, 10Mbps/Full Duplex, 10Mbps/Half Duplex, Auto detect, Autot-negotiate 1000Mbps<---ezeket tudja és auto detecten van, próbáltam mind akkor se jobb<#szomoru1>Várok még, azt írja a upc h április 23-ig fejezi be 4kerbe végleg a fejlesztést.De nem értem akkor miért csak 4M-át emelt...

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

mozesapo
Hálókártyád tudja a 100Mbit fullduplexet????? Ha nem akkor csere.

ÁjjLe BoBBi
csak nekem hal meg estére a net vagy ez most normális?
ha igen meddig lesz még így?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

remfarkas
A fenét jó a net 😄 még nincs mit elbasznod mer már elvan, legalábbis a 100 kbps az eléggé annak tûnik.

ööö....

Mennyi most magában a prof csomag tv,teló nélkül???10en????

Mo.Organ
hogy-hogy még jó a net? Valamit nem basztam ma el? <#fejvakaras><#conf>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Az nekem mér van, hogy londonból gyorsabb a letöltés 20 kbps el mint bp rõl????
Micsoda vacak ez a mérõ????

Nekem is jobb, de azt nem értem miért 10M. Prof vagyok <#fogmosas> 20 kéne lenni. Router nélkül is max 11M volt. IV.kerbe remélem még fog javulni.
Másnak volt ien észlelése <#confused>

Thermaltake Armor|Asus P5k3 Deluxe Wifi| Asus8800GTX |Thermalright HR-03 GT|C2D E8400@4Ghz |Thermalright Ultra-120 Extreme|Kingston HyperX DDR3 1GB|FSP ZEN 400W|

scs17
Már 1 teljes napja a UPC a legnépszerûbb topik az SG-n 😄

Na végre normális lett a net.Már mentem volna tüntetni.
Sil3nt
XIIIkerbe is megjott a savszel mar fixen

sziasztok,nekem elegem van az egész emelésbõl 😞 xarabb , mint valaha. Kb 1 hónapja, amikor a T emelt,már azt lehetett érezni a pingeken (külföldi),de most,hogy az UPC is , total x...ar 😞 lehetetlen az online játék,elviszik a sávszélt a töltögetök? Vagy mi a fene ez? Jópár havernál is ez a jelenség,nemcsak UPC-seknél,majdnem minden szolgáltatótól (játékosoktól) ezt hallom 😞 külföldi szerverek most lehetetlenek,de délutánonként is katasztrófa 😞

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

remfarkas
Új reklám kéne: a sávszélesség csökkentés megtörtént, vegyen mindenki borítékot meg tollat, és kislemezen lehet küldeni az adatokat. -.-

<#falbav>

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Te jóisten, minimumnál gyötrelmes a sebesség.... 20K/s -cel tölti az oldalakat, de a töltés sem különb... 😞

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

LOL

Start/run -- cmd
ipconfig/release aztán kihúzod a modemet
ipconfig/renew kiirja hogy nincs internet kapcsolat

bedugod a modemet

ipconfig/renew itt ki kell hogy irja a 192-vel kezdõdõ számot. Gyorsan mielött
beállitaná magát a régi ip-re.
ipconfig/release
ipconfig/renew és voi'la új ip-t kaptál

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

schrank
ja ja a sok töltögetõs fasszoppó leállhatna már <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ez elég szánalmas nekem még nem is növeltek, classicom van de külföldi szerverek átlag 150 pingûek magyar 30-50 de csomószor játszok és közbe felmegy 200 ra... elég fos, h nekem még nem is növelt van de nekem is szar már...

Mighty
Kifejezetten morcos leszek, ha minden este ilyen lesz... Azonmod allitsak vissza 3/0.5-re!!!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

chicco24 hát miután letiltott a chello felhivod õket hogy próbáltál adatmódositást, de nem engedett be a proff.chello.hun és szeretnéd ha megcsinálná az accountodat.. õ erre lefogja resetelni és az alap jeészót fogod megkapni.. aztán elvileg új ipt is.. nekem igy volt..
bertino
gyóóóó magyar szerverekre 200as ping...
a bérház nekiállt tölteni biztos

De ha a proof.chello.hu-n sokszor egymás után rosszul írom be a jelszót akkor nem fog érte basztatni a chello??Mert ugye azon az oldalon ha jól tudom nem nagyon szabad birizgálni dolgokat.
Nekem mondjuk mindegy csak a chello dobjon meg egy új Ip címmel.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin