22959
-
Bagoly81 #11824 nálam is lelötték a p2p 200k ra 10m röl heh. vicc...... adhattak volna többetis -
#11823 Érdekes :) -
#11822 Én a feltöltést nem igazán értem, hogy elméletileg 100 körül tudnák feltölteni. Átlagba 60-al tölti fel most, egyik torrentnél 30-al, holott ott van hogy 3-an is töltenék tőlem és csak 20-30-al döcög nekik is. Nekem pedig 80-ra van téve most annál a torrentnél a korlát, de nem tölti :S De ftp-n simán ment tegnap előtt 110 KB/s... nemigazán értem én ezt. Ha külföldi nem reges torrentről töltök, akkor meg legtöbbnél el se indul a feltöltés ha már lejött, holott ott meg vagy 300 leech lenne... :/ -
#11821 uTorrent -et. Most is 1,1 Megával töltöttem le, 78 volt a max, hogy fel :-/ -
#11820 Én pl. reggel 9-től 14h-ig 1MB/sec-el töltök torrentről, utána egy kis szünet, jön a korlát és olyan 23h-tól megint max sebesség. -
#11819 melyik klienst használod? -
#11818 Nemtudom, hogy mennyire igaz, de egyik gamer társam azt mondta, hogy torrent kliensnél állítsam be a port letiltását, mert figyelik melyik porton megy a torrent, és lekorlátozzák. Nah én ilyet nem találtam, viszont beraktam azt, hogy véletlen szerűen találjon portot. Nah azóta semilyen korlátozást nem tapasztalok torrenten, és mellette gond nélkül bejönnek az oldalak is (mert eddig ha már el is indítottam 1 torrent letöltést és 5-el jött, akkor már 5 percig töltött egy oldalt).
Nah akkor ez most hogy is van, pont most történt valami evvel és megjavult, vagy valami tényleg van abba amit mondtak nekem? :S -
#11813 én 2 év alatt szedtem annyit holott sosem volt olyan lassu netem mint amilyen neked volt
ja és, akkor lightod volt 5 giga korláttal, 5x5 < 250, szerintem
szóval le kéne állnod a kecsegezéssel végre, te sem vagy különb -
#11812 és mit buktam ? azt hogy 5 hónap alatt szedtem össze 250 GB-ot
-
#11810 torrent topikban lelepleződött amúgy, az egyik legnagyobb magyar trackeren vmi pár hónap alatt vmi 100 v. 200 gigányi forgalma volt, holott akkor még volt limit és light -ja volt :)
szal nemtom mit kecsegezik, de kb. bagoly mondja tipikus esete áll fenn -
#11809 persze, hisz ők tehetnek a magas pingedről, nem a szolgáltató, aki ráengedett olyan sávokra annyi embert, amit nem bír a hálózata, igaz? OMG, te tényleg ilyen sötét vagy? -
#11808 nem a csellót szittam hanem a torrentes kecsegeket
a témához szólva meg akinek egy kis esze van az nem álmodik a diginetről -
#11807 eddig szidtad a chellot, most meg "véded"
bizonytalan -e vagy? :) -
#11806 -
#11805 lesz egy kis kimaradás a munkálatokban
-
#11804 2 hete kaptuk az értesítést a közös képviselőtől, hogy meg lehet rendelni!
Állítólag szeptemberben lesz belőle valami, ráérek, egyenlőre csak az anyagiak szólnak a digi mellett!
Amúgy láttam pár Debreceni emberke által belinkelt mérési eredményt, és megy a 20mbit náluk!
-
#11803 Csak kis betűvel írom neked, hogy más ne vegye észre. :)
Mindenki azt csinál amit akar.
Dante3, csak azt nem merte ide leírni hogy március óta igérgeti a digi hogy jön. Hát eddig nem jött a netje. Majd fog biztos vagyok benne.
Aztán majd elmeséli az élményét nekünk biztosan.
Megtérül e ez a befektetés arra vagy kiváncsi???? Ha tényleg úgy építi ki a hálózatot ahogy azt igérte akkor nem térül meg csak igen nagyon sokára. Ha meg occson van az anyag akkor meg nem mindegy? :)
Másban van itt a biznisz meg hosszú távon.
Magyarországon több mint 250 hálózattal foglalkozó cég van! szerinted? -
#11802 morgen te értesz a multi bizniszhez áruld már el nekik hogy lehet 2500-as havidíjért optikai hálózatot telepíteni fenntartani fejleszteni mert ez már akkora kamu mint a nemrég bebukott reklámkocsik ott is már az elején látszot az armageddon -
#11801 Én már megrendeltem, remélem hamarosan behúzzák a kábelt!
Jah, amúgy Székesfehérvárról van szó!
Szeptemberben lejár a hűségem a júpiszinél, hála istennek! -
#11800 én itthon is nemsokára 5000-es benzinessel fogok, na és? -
#11799 jó ha kuvaitban élnénk mindenki 6000-es benzines kocsival mászkálna -
#11798 röhögj te nagyonokos. ha lenne budapesten "ebben a tömbben" :) azonnal mondanám le a chello-t... -
#11797 "hozzánk" = szomszéd tömb -
Grifidos #11796 Ezen mit vigyorogsz?
Felhívod őket, megmondod hol laksz és megmondják, hogy mennek arra vagy sem, és hogy mikor lesz kiépítve a hálózat.
Hála az égnek hozzánk pont akkoriban érnek amikor lejár az a telibevert hűségnyilatkozat. -
#11795 Na, már értem miért ment Borat az USA-ba. -
#11794 digi-fos lefedeccség -
#11793 úgy állítja be mint ha a tékom lenne a isten a többiek meg a konkurencia pedig a júpíszí a király a többiek meg kecsegek -
#11792 belevett boldog boldogtalant :) -
#11791 erősödött a verseny, egyre több szolgáltató jelent meg ... itt most mire céloz a cikkíró a kéttömböt kiszolgálnitudó 20/20-as screenshot weboldalas kis nyomikra -
#11790 olvasni való :) -
#11789 ha mégis lehet, akkor alias-t csinálsz vmelyik postafiókodhoz -
#11788 nem ha jól tudom most vagy 3, vagy 6 hónapig nem lehet ugyanaz a név kiosztva senkinek. -
#11787 Hát ha már megszűnt a szerz akkor gondolom törölték az e-mail címet is. Magyarul ha újra bekötteted és ugyanaz a név kell akkor elvileg megkaphatod újra. -
CSONTI123 #11786 hali. lenne egy olyan kérdésem, hogy eddig is chellonk volt, de kiköttetük, és egy ugyan olyan chellot kötöttünk vissza, csak más néven.. (olcsósága miatt) Van arra mód, hogy a régi email címemet visszakapjam? Mert szükségem lenne rá a munka miatt meg miegymás miatt sok cucc arra volt regisztrálva. köszke leőre is :) -
Aspyrin #11785 -
#11784 -
#11783 xD azért se veszem meg. elvileg meg van oldva a probléma, bár kicsit érdekesen, mert 2 !egyforma! kábelt felcseréltem és megy, aki ezt megmagyarázza vendégem 1 sörre.(ja előtte 3x installáltam fel a netet újra de semmi nem javult) érdekes, hogy egyik napról a másikra elromlik, majd 1 kábelcsere és elvileg jó. -
#11782 érdekes a problémád van. Sajnos nem tudok neked érdemben válaszolni a kérdésedre.
A nemzeti sportot akkor nincs más választás meg kell venned, nyomtatott formában. -
#11781 hozzátéve, hogy a tűzfalak kikapcsolása után se javul meg, szal azok jól vannak beállítva! -
#11780 Mo.Organ pls mondj vmit arra hogy mért enm tok belépni msn-re, meg a net mért nem akart behozni pár oldalt, úgy kb 1 hete. Közben talán 1-2 nap beengedett msn-re, de pl vmikor a nemzeti sportot se akarja behozni a net, tegnapelőtt csakúgy a tv meg a net szüneteltette magát spontán.
érek vele vmit ha betelefonálok, vagy spontán is megoldják a problémát. vagy máshoz lenne köze? bár ezt nem hiszem mivel nem változtattam semmilyen beállítást a gépen egy jóideje.