22959
-
#11864 ma kötötték be a chello extrem netemet...ugye 10m/1024.letöltést még nemteszteltem csak speedtestel az ezeket az eredményeket adta kb(10m/1024 ugye).gondoltam valóságban is tesztelem feltöltést mert letöltéls annyira nemlényeg lassan.na a kemény 30kB/s ...örülök ha elingadozik 60kB/s ig néha pár percre :S(titkosítást benyomtam semmisem változott kb :S).na de mind1 remélem majd jobblesz... -
#11863 np -
ziby #11862 Bocs én értettem férre a hozzászólásod -
#11861 azt próbálom épp elmagyarázni, hogy minden szolgáltató fogja vissza a p2p-t,nem csak a chello, bár a 100Mbitesek és 1gigabitesek gondolom nincsenek priorizálva :P -
#11860 valóban, hisz az enyém :) -
#11859 ez bisztozs nem az enyimé ez a gafikon -
ziby #11858 Én valahogy hozzá szoktam hogy eddig bármikor elkezdtem torrentet futtatni jött 5mb/s el ahogy illik... Most azt látom hogy 1mb a maximum pedig ugyanazt az oldalt használom, ugyanolyan jól vannak seddelve a torrentek... -
#11857 látszik, hogy májusban kezdtem el tanulni az érettségire és a gépen csak dolgoztam? :) Júniusban pár nap már legalább a torrent ment^^ -
#11856 mind2.
1 részt életem legnagyobb setupja a buzi nokia témaszerkesztő a maga 300 megájával, amúgy még az 50et se szokták eérni...
Másrészt nem túl sűrűn töltögetek le új progikat, átlag havi 2.
Az animek most mondjuk huzósak lesznek. darabobnként 2-300 mega, ebből amennyit tudok: 30-50et. szeretlek édes! :)
-
#11855 hát nem tudom, nekem ugyanúgy működik egyfolytában ^^
ha le kell tölteni vmit úgyis jön 300zal, ha van jó seeder, az up meg folyamatos 1mega, ha van jó peer
az esti sebességnövekedés pedig adódhat a sok peer alvásától 1) nem veszik el előled a sávszélt 2) bennthagyják, elkészülnek és szívod tőlük is
este nincs korlátozás: ne mondd, hogy minden internetszolgáltató túlterhetle magát és ezért van korlátozás ^^ -
ziby #11854 Akkor miért van az hogy este nincs korlátozva a torrent? -
#11853 a nemsokminden mit jelent ? azt hogy az adatforgalmadhoz képest vagy úgy általában ? -
#11852 nem sok mindent. barátnőnek animeket: ha az weben van, vagy ftpn, akkor jon 10 megával. meg a setupok is jönnek annyival általában. -
#11851 miket szokol szedni a webről -
#11850 ez hülyeség. most is minden jön 1200zal, csak a torrent nem. az meg, h a torrentet korlátozzák nem elsődlegesen a túlvállalás oka, szerintem -
ziby #11849 Nem értem miért jó ha így túlárulják a sávszélességüket... Szerintem sokkal jobb volt mikor még csak 300k val jött minden. Akkor minden azonnal 300k val jött... Most meg a két kezünket keresztbe tennénk ha menne a torrent 300k val... -
#11848 Én is teljesen elégedett vagyok a chello-val, nem választanák ADSL-t szerintem semmiképp. Volt egy kis idő, 1-2 hónap mikor iszonyat pingeim voltak játékba, de ez már megjavult. Mostanában én csinálok játék szervert pl. Ghost Recon AW 2-ben, 12-en is voltunk már és nem laggolt, közbe még beszélgettünk is.
Torrentel vannak mostanába problémák, ez mindig változó hogy mi. egyszer feltöltés nem megy normálisan, egyszer meg ha elindítom már a torrent klienst akkor fél óra mire bejön 1 oldal, de a letöltés az akkor is megy rendesen. Most is megy, és 400-al töltök, feltöltés felugrott 99-re, amit most lekorlátoztam 40-re. És úgylátom most az oldalak is bejönnek rendesen. (lehet, csak délután akadályozzák a torrentezést?)
Egyébként ha webről töltök, akkor ha a szerver engedi, jön 1,1 MB/s -el, evvel nincs probléma, stabilan adják a megadott sávszélt. skype-n tegnap este 118 KB/s-el küldtem fájlt, úgyhogy feltöltés is stabil. -
#11847 nem 6ot adnak (tehát nem direkt korlátozzák le 6ra) hanem olyan távol vagy a központtól hogy az adsl technológia hátrányai miatt csak 6mbitet tud biztosítani azon a távolságon
monjduk én a chelloval maximálisan meg vagyok elégedve, de ugyanugy találsz elégedetlen adsl -es usert is...de azt mondom ha nálad tényleg jó az adsl akkor nem látom értelmét a váltásnak, maradj csak annál -
#11846 ok köszi maradok akkor az ADSL-nél az eddig bevált, nem volt vele semmilyen gondom, jó annyi hogy a 8 megából nem adnak csak 6-ot de az folyamatos és télleg nagyon megvagyok vele elégedve. -
#11845 akkor most a legjobb a t-kábel, az halálbiztos, de ott csak 8/512 van :% -
DisMeMbeR #11844 Nekem volt mindkettő (sajna ahol most lakom csak cselló van) A játékra szerintem jobb az ADSL, stabilabb a ping, ha egy kicsivel magasabb is mint a chello ami, ha jó fomában van akkor alacsony a ping de sajnos ez ritkán van. -
#11843 nem tom, nekem a torrent kb 1 hete megint megjavult
letöltést nem tudom, de az nem is számít annyira :) az 1M/s viszont megvan akár 1 chellosnak, akár hálózaton kívül 1 peernek is (fiberhost), vagy t-online (adsl és kábel) 2-3 peer
Multi: CS 1.6: pingeléskor gyönyörű pingek, de játékkor iszonyat, bár lehet, h vmi az én gépemmel nem stimmel -
#11842 hát itt van mind a kettő ezért érdekel hogy melyiket vegyem -
#11841 elsősorban olyan netje van az embernek amelyik szolgáltató az adott területen garázdálkodik a torrent csak hálózaton belül jó állítóla habár én nem torrentezem annyit -
#11840 huhh..nem sok jót olvasok
mégis vki leírá h pontosan mi van?
nem engedik a torrentezést vagy korlátozzák a letöltési sebességet?
online játékok nem nagyon mennek?
eddig kb ez jött le nekem az utolsó 3-4 oldalt olvasgatva
Akkor szerintetek jobban játnék az ADSl-el?
ti melyiket választamátok a helyemben? -
#11839 "mostanában" márc. 1-től -
#11838 Javaslom olvass vissza, mert mostanába vannak problémák a torrentezéssel, meg mostanába (nem kell sokat visszaolvasni :S )
Chello korlát van, 250 GB után lassítanak a hónapban, és ha 3 egymást követő hónap átlaga meghaladja a 250 GB-t (tehát mondhatni összesen 750 GB), akkor bonthatják a szerződést. -
#11837 ahol T van ott nincs ch kérdezd meg bertino-t vagy mi a ...sz a neve már rég volt -
#11836 SCHRANK megtaláltam azt a helyet ahova elküldjük a sok kis okoskát netezni :):):)
MEGABYTE -
#11835 Sziasztok!
Egy hónapon belül lejár az ADSL előfizetésem (8mb/s), és az árak emelkedése miatt két választásom maradt, vagy lejjebb megyek 4mb/s-os ra ugyanannál a szolgátatónál vagy lemondom az egészet és akkor chello medium-ot kötöm be ami 1Mb-al gyorsabb és a feltöltés meg jóval gyorsabb.
Na de én erről a kábeles netről semmit nem tudok, hogy pl az az 5Mb/s az tényleg annyi lesz-e vagy csak 200kb/s al fogok szedni, meg h nem szakadozik-e állandó-e a sebessége vagy változik a terhetségtől függően? Legfőképpen torrentezéshez és internetes muliplayer játékokhoz kell (COD2, WOW).
Még vmi úgy néztem h eltörölték a 30GB-os korlátot. van bármi más korlátozás
vagy akármi amiről tudnom kéne vele kapcsolatban?
Előre is köszi! És légyszi minnél hamarabb válaszoljatok. -
MySKiN #11834 Az fain..remélem jó kis staffokat vesznek a szüleim pénzéből -
#11833 egészítsd ki azzal hogy minden délután és egész munkaszüneti- és szabadnap nem jó -
#11832 Akkor is azt mondanák hogy minden ok ha leégne a központ... Ezek ilyenek. -
#11831 az hogy nem lehet levelezni a chello alap emailével meg hogy miskolcon állandóan elszáll nálam a net az elég felháborító és felhívom az ügyfélszolgálatot ó semmi probléma... áhh ha a modem se kap online jelet akkor ... -
MySKiN #11830 Hali! Nekem az lenne a problémám, hogy délután vmiért fölmegy a pingem váratlanul az összes multi játékba, körülbelül májusba kezdődőtt mikor emelkedtek a sávszélek de azelőtt minden okés volt. Amit furcsállok, hogy délelőtt tök normál a pingem, azután meg csak emelkedik. Szal arra lennék kíváncsi, hogy mások is tapasztaltak ilyesmit? És esetleg mit kéne megpróbálnom? Mert ennek a szánalmas sz.rnak a szerződése sajna csak januárba jár le, és havi 10.000ft, de nem tudok semmit se csinálni, szörfözni nem szoktam, tölteni se igen sokat. De januárig még ott a tél, amikor lenne időm játszani. Előre is köszi. -
#11829 privibe küld el még most a modemed számát és megnézem mi a gond -
Aspyrin #11828 Akkor marad az ügyfélszolgálat.
Ne ess depresszióba! :) -
DePreSsZYo #11827 semmi... elég idegesítő -
Aspyrin #11826 Nálam nem volt gond.
Áramtalanítsd a modemed 2 percre, lehet, hogy új ip-t kaptál. -
DePreSsZYo #11825 hi.
Ma délután történt vmi a nettel, következő üzenet: egy hálozati kábel nincs bedugva" aztán visszacsatlakozott, azóta !!1,2kb-al töltök le másnál nem történ ilyen probélma? 8.ker