22959
-
#11904 webről, ftpről megvan a maximális 10mbitem (extremem van) p2pnél meg ha jó seederek vannak ott is megvan a max közeli sebesség
szal nemtom miez a garatnált 100k/sec minden csomagnál. LOÁL! -
#11903 Ember te olyan butaságot beszélsz hogy az förtelmes.
Igen van korlátozás de csak P2P kapcsolatoknál.
De ez a hallotam olyanról hogy nem a legközelebbi szerverhez kapcsolnak dolog, hát ez egy nagy nagy ökörség amit irtál. Ha nem tudsz valamit akkor elötte inkább kérdezzél mint hogy f**** beszéljél. Ezzel csak saját magadat égetted itt be. Ja és nem ártan néha egy kicsit is vissza olvasni hogy eddig miről is ment itt a beszélgetés.
-
jaster #11902 Hi!
Most elmondom, mi történt velem a minap. Gondolom nem mondok újat, de azért ez gusztustalan amit ezek művelnek. Ezidáig Professionalra voltunk előfizetve -jött is az adat rendesen 400 K-val. Max amit ki tudtam hozni 2M volt. 16.000 Ft-ért. Tanakodtunk a tesómmal és arra a végeredményre jutottunk, hogy ennyiért nem éri meg, különválunk és átmegyünk egy-egy kisebb előfizetésre (Minimum) hiszen 400 K-t ez is tud és olcsóbb is. Aha. Ez a G szolgáltató levitte 150 K-ra a letöltést! Van egy ismerősöm a UPC-nél és ő mondta, hogy a cég direkt korlátozza a letöltési sebességet nehogy már jó legyen nekünk. Ha gyorsabb net kell, fizess!!
Persze a garantált letöltési sebesség 100 kb/s MINDEGYIK, ismétlem MINDEGYIK csomagnál. Ő be van biztosítva hiszen a garantált sebességet biztosítja úgyhogy a pofámat befoghatom és mosolyogva fizethetek a nemlétező meghirdetett max letöltési sebességért. Okádnom kell. Persze elméletileg lehetséges a meghirdetett sávszélesség laboratóriumi körülmények között. Meg közvetlen a szerver mellett. De ki lakik ott? Hallottam olyanról is mikor az előfizetőt nem a legközelebbi szerverhez kapcsolják, hanem ahhoz amelyikhez a legkönnyebben lehet.
Szó ami szó, átbaszás az egész. Messze vagyunk még Európától. -
jultic #11901 Privit olvasd el!! -
Csöresz #11900 Szia!
Köszi szépen a tippet, próbáltam, de sajnos most sem tudtam belépni. -
#11899 a felhasználó nevet vezetékné[email protected] formátumban írd -
#11898 mit jelent a szomszéd szó? lakás ? tömb ? utca ? -
kisa2003 #11897 Nyár elején lett kész a társasház itt zuglóban. Szóval még nincs bekötve a szolgáltatás. A két szomszédba van, szóval nem lenne sok dolguk a UPC-seknek....GYORSABBAN!!!! -
Csöresz #11896 Sziasztok!
A következő a problémám. Tegnap kötötték be a 10/1 m chello extreme-et. Próbáltam hozzá létrehozni mégegy e-mail címet, de nem tudtam belépni az adatmódosítás oldalra a UPC által megadott jelszóval és felhasználónévvel Állandóan a webhely tanúsítványa, vagy a nem megfelelő jelszó és felhasználónév volt a probléma. A 1221-et lehetetlen elérni a folyamatos leterheltség miatt, az online chat esetében pedig nem fogadja el a modem fizikai számát. Ha valaki leírná, ilyenkor mi a teendő, azt nagyon köszönöm előre is. Üdv Csöresz -
#11895 100/20 max. mennek a lecsóba, oda. -
#11894 mert nálatok elérhető a szolgáltatás de vannak akik nem tudják hogy nem fenékig upc az ország -
#11893 Én bementem megrendelni másnap ki is jöttek bekötni! -
kisa2003 #11892 Hogy lehe megsűrgetni a beszerelést???
Már nyár eleje kérem a UPC-t hogy jöjjenek...
Új építésű társasház,és a UPC csatorna is ott van a társasház előtt..de igen ráérősek....
Hogy lesz így Nintendo Szőke kapitány???? -
#11891 lol :) -
#11890 ez nem /torrent sebesség hanem egy torrenten belül ennyivel szedek az egyes seederektől :) szal nem :) -
#11889 neked legalább összesen több, mint 300-zal enged letölteni, nekem 200... :D -
#11888 Nemlehet, hogy te állítottad be a beállításokba véletlen a 33,4 KB/s -es letöltés (/torrent) korlátot? :-) -
Ah, priorizálás nemjó dolog :P Nézzétek a sebességeket. Véletlen egybeesés? Nem hinném :| -
#11886 :( -
#11885 arra a két tömbre gondolsz az xy . kerületben -
#11884 DIGInek hol lehet lefedettséget találnia a neten? -
#11883 Nem tünök el maradok. :)
A céggel is majd tartom a kapcsolatot, hiszen a kollégák is emberek, és nem csak kollégák, de valaki barátom is, csak annyi hogy most másik csapatban "rúgom a gólokat" vagyis nem én rúgom hanem csak az oldalvonalról rendezem a csapatot. -
Aspyrin #11882 Ja, várom a kedvezményeket :D -
#11881 azért ne tűnj el teljesen (vagy csinálj majd egy digi topikot) és informálj minket erről-arról pls :)
pl hogy milyen is ez a dolog, mennyire gyors, stabil, megbízható...etc., ja meg hogy a 8. kerületben mikor építik ki a vonalukat :) -
#11880 én úgy fogalmaznék hogy na végre ki bújik a szög a zsákból a diginél megtudjuk miből akarják hogy "cserebogár" legyen -
#11879 na király, akkor lehet szídni a chellót végre :o) -
#11878 ugyan azon a dróton lesző csak álnéven -
#11877 Digi-hez megyek, kaptam egy kiemelkedő pozíciót.
A chello azért maradt fizika okok miatt. :) -
#11876 tényleg kábelesnek nem nagy hasznát veszik dsl-né -
#11875 na, hova mész? :| digi? :) -
#11874 ez pénzért vett szerelem , joga van elkurvulnia -
#11873 Akkor mostantól ADSL az Isten? :D -
#11872 de a szíved mélyén mindíg is narancs maradol ugye -
Aspyrin #11871 -
#11870 Mész a magentáékhoz? :D -
#11869 A hónap végétöl elválnak útjaink a céggel. Beköszönt a konkurencia hozzám és olyan ajánlatot tett mint a keresztapa. Nem tudtam visszautasítani. :) -
Bagoly81 #11868 beszélgettem a minap a chello szervizes hibaelháritó emberrel
kérdeztem erröl a korlátrol
azt az infot atta, hogy pirorizálnak. és p2p van utoljára..
szoval ha sokan webeznek lassablesz a p2p deha senki nemcsinál semit ami ugye elképzelheztlen akkor maxot kapunk.
-
uniqm1 #11867 Igaz, csak a letöltési sebességet tudod tesztelni vele, de itt találsz egy tesztfájlt:
ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/128T
-
#11866 nálam pedig megvan az 1 mbit up, ne torrenten nézd hanem pl ha van free tárhelyed, tölts fel ott ftp -n, vagy esetleg msn -en küldj vkinek vmi fájlt -
#11865 és hol tesztelted , torrenten ?