UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chello Extrme UTP-re átkötve:
10mbit-hez már télleg UTP kell, az USB 1.1-el nekem max 700k volt a letöltési seb.
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Na és ezt nem tudom hogy mikor állítják ezt át?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
<#buck>#buck>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
nekem prof van, megse gyorsabb, hiaba huztam ki 2432654szer a modemet 😞
HA CLASSIC CSOMAGOD VAN ÉS MÉG NEM ÉRZÉKELED A SEBESSÉG NÖVEKEDÉST RESETELD A MODEMET, HA AZUTÁN SEM GYORSABB VÁRJ MÉG.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!
Akkor elméletileg már emelniük kellett volna a Classic elõfizum sebességét? Mert még mindig 350K-val tudok max tölteni 😞 Hol nézhetek utána, hogy hol, mikor várható emelés? (amúgy BP XIII-ban vagyok, valakinek a környékrõl tapasztalat?)
Átlag
A legismertebb statisztikai mutató a számtani közép, amit átlagnak is nevezünk.
Definíció: A számsokaság összegét elosztjuk a számsokaság darabszámával, ekkor a számsokaság átlagát vagy számtani közepét kapjuk.
3. példa
Számítsuk ki az 1. példában szereplõ osztály tanulói által írt matematika dolgozatok eredményének számtani közepét.
Számoljuk ki elõször a jegyek összegét:
4.5+7.4+10.3+6.2+1.1=91.
Összesen 28 tanuló írt dolgozatot, így a számtani közép: .
A kiszámított számtani középben az elért eredmények "elvesztek". Az adatsokaságból egy jellemzõt, egy statisztikai mutatót számítottunk ki. Ez ,,csupán" egy szám, de ez mégis sokat elárul az adatokról. Az átlaggal mindenki gyakran találkozik a mindennapi életben is. Tudjuk, hogy máshogyan kell értékelni négyes dolgozatunkat, ha 2,35, illetve ha 4,61 az osztály átlaga.
xD
3x250= 750 osztva 3-al az 250-es átlag.
3 egymás utáni hónapban 750 GB és kész
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ezt vajon mikorra fogják megcsinálni?
Ki ne találd, hogy leszedsz 250 gigát (ami kb. 50 dvd lemeznyi adat) mind megnézed, meghallgatod és meg is tartod mert olyan amit esetleg 2 hónap múlva elõvéve ugyan úgy leköt.
Nemhiszem.
Idáig mindenki rányált a 30 gigás korlát miatt, most meg csaknem a nyolcszorosa van és az sem elég, tisztelet a kivételnek.
Csak egy példa. Tegyük fel 3 egymást követõ hónapban rendre ezek a letöltési adataid: 80gb, 500gb, 80 gb. NEM számít extrém használatnak. És ez nem is legszélsõségesebb eset. Szal, hol itt a probléma?
Bazinga!