UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Munch
Ez egy durva marhaság. xD
Csatlakozik a seedekhez, akitõl jönne gyorsabban, attol fog is gyorsabban jönni. Ennyi. Az a durva, hogy teljesen látszik, hogy mindegyik egyéb vonalrol ugyanannyival jön, és nem lépi át azt a sebességet.
A fenti két ip meg egyszerûen bérelt vonal a chellotol. Van oan is.

precision
Mo.Organ -ék lebuktak? <#eplus2><#hehe><#beka2>

Bazinga!

PyRex
Ez minden esetre izgalmas 😊 Úgy látszik, hogy a chello-n belül is torrenteznek, a felsõ 2 szerver is chello-s ip... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

precision
én is pont erre gondoltam

Bazinga!

PyRex
Nemtom, nekem meg az az érzésem, hogy ezt nem a chello, hanem maga a torrent kliens csinálja. Szerintem azoknak a seedereknek ad nagyobb prioritást, amelyektõl eleve gyorsabban tud tölteni. Mivel amikor pl. elindítok egy letöltést, csomó adsl-estõl, meg normál szerverrõl is jön simán 30 kbyte feletti sebességgel, aztán ahogy csatlakozik a chello-s seederekhez, egybõl leesik a többi seeder sebessége. Ezt úgy lehetne kipróbálni, hogy egy ip filterrel a torrnet kliensben kizárod a teljes chello-s ip tartományokat és így elkezdeni egy letöltést...

precision
Ircen, dccn keresztül egyik haver most küldött át vmit és 50kval jött tõle (512-es upja van), t-online adsl, szal ez egyre furább, lehet hogy csak torrentnél korlátoz? Ezt már tényleg kizártnak tartom.

Bazinga!

Munch
A monornet-adsl teljesen chellos vonalat használ.
Szervere válogatja. T-onlinetol nálam most fix 3K/s max, atw-s serverrõl 30 K/s, chellotol amennyit bír, miskolci kolesz vonalrol szintén 3K/sec.
Beleszól itt a upc a torrentezésünkbe erõsen. Remélem nem marad így, mert akkor itt a bukta a 10 mbitben.

precision
ok

Bazinga!

PyRex
A monornet adsl-esektõl is jön - tudom, hogy van köze a chellohoz.
De megkeresem azt a torrentet, amelyiknél volt az a szerver, amelyikrõl rohadt gyorsan jött...

precision
viszont most jópár torrentet kipróbáltam, és mindenhol a chellos userektõl jön csak 8k felett, úgy hogy nem érem el a max sebességet, szal jöhetne többel is...tényleg érdekes

Bazinga!

PyRex
Ez hülyeség, nekem csomó szerverrõl jön több 100 kbyte/sec sebességgel. Volt interware-es szerver, amirõl 250-nel jött a cucc. Szóval már itt bukik az állításod. UPC nem tudja bekorlátozni, ha titkosítva van...

precision
ezt kizártnak tartom...mindjárt le is ellenõrzöm egy másik torrenttel
ehhez sztem joga se lenne a UPC -nek

Bazinga!

Munch
Valaki felfogja amit mekegek?
Nem te korlátoztad be, hanem a UPC.

precision
ha arra célzol hogy vmi ipfiltert v. hasonló izét használok, akkor tévedsz

Bazinga!

Munch
Ezen is teljesen látszik, hogy chellon kívüli vonal 8K/s-re van korlátozva...

Munch
Hoppá, kép lemaradt.

Sly06
hát nekem márc1 óta a torr letöltési seb a felére csökkent :S remélem hogy a buherálás miatt..

Munch
Akkor figyeld meg a torrenteknél a peer listát. Teljesen egyértelmû, hogy mi a helyzet. Ha lehet, akkor olyannál nézd meg, ahol weben keresztül látod a peer-eket. Nem csak adsl-rõl, szerverekrõl sem tölt gyorsabban.
Például itt egy, az aláhúzott sebességnek max 400-nak kellene lennie, és max 30-al jön. (Tudom, hogy 400, én állítottam be annyira a serveren.)
Chello most nem látszik, de figyeld meg, hogy csak chellostol jön gyorsabban. Korlátlan torrentet egyedül a hajnali órákban tapasztaltam.

precision
chellosok? <#wilting>

Bazinga!

PyRex
Hogy mi van? Te mirõl beszélsz? 😊)

Azért gyorsabb a chello seed, mert a chello internet kapcsolattal rendelkezõk túlnyomó többségének (extreme és prof elõfizetõk) 1mbit sávja van felfelé.

Munch
Nem azért gyorsabb a chello seed te ész, hanem mert a többi vonalrol le van korlátozva. Chellon kívül 8-9 K-ra most például a te képeden, de mindíg változtatgatják.

PyRex
köszi, nem, nem volt még 10 ezerszer belinkelve <#idiota>

trackmaniac
Sziasztok! Azt hiszem ebbõl minden kiderül: fejlesztési ütemterv

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

remfarkas
Mindaz szép és jó, hogy ne rinyáljunk meg minden, nincs gond sávszéllel, aki azér rinyál eláshatja magát, meg a korlátok miatt is, mert ez igenis nagy növekedés, de 8:30-tól ma megint kegyetlen lassú.... Remélem hamar befejezik az átalakítást...

\"Ha fodrozódik a víz....\"

Mo.Organ
kik?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Zsoltika 007
Tényleg nem kéne rinyálni! Azt az 1-2 ezres különbséget csengesse ki aki 2x gyorsabban akar tölteni. Szerintem nem sok.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

precision
Na kik a leggyorsabb seederek? 😄 😄 😄

Bazinga!

precision
😄

Bazinga!

NeoMaN
Ja, hozzátenném, hogy én is igényelhettem volna közalkalmazottit (január legvégén szerzõdtem a UPC-val), de jött a füles, hogy emeléskor csak 5 megabit lesz majd, ígyhát nem közalkalmazotti nettel tolom és így megvan a 10megabit...
Viszont többet fizetek.
Viszont leszarom.
😄D

NeoMaN
Így van! Viccbazmeg ez a sírás !

Amúgymeg le lehet mondani a közalkalmazotti szerzõdést azt fizetni többet a 10Mbitért. Vagy lehet kussolni. Kurvára unom, hogy mindig az sír bazmeg aki lop-csal-hazudik.

schrank
még mindíg a upc-t baszogatjátok szerintetek mi az üzlet a szolgáltatónak hogy olcsóbban adja a netet <#idiota> nem a upc a <#kocsog> hanem az állam pénzébõl ne hogy már a töltögetõs hülyegyerekeknek támogassák a kockulását <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DjDano
Te így nézed, én meg úgy hogy 2 éves hûségnyilatkozattal olcsóbban kapja a netet a normál médiumos mint én kedvezménnyel, valamint az Extreme csomaggal több mint 3x-ára nõt volna a sebesség. De téma lezérva.

MI nem fair?
Az,hogy ugyanannyi pénzért kb 60%-al emelte a le/fel töltési sebességet?
Ez nem fair?
Na ne vicceljetek már......
<#zavart2>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Ilyet...
LOL
:-DDDD

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tombi
dolgoznetnek uj neve van: apronet
😄

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

DjDano
Minden nézõpont kérdése, de bármennyire is próbálom, nem tudom a Fair kategóriába sorolni az UPC ezen tettét...

Nekem is dolgozónetem van,mégse sírok.
Ne legyetek telhetetlenek...

És???
Ezzel mi a baj?
Inkább örülj vazzeg,hogy ekkorát emeltek,és nem kell többet fietned érte.
Nem elég?
Tényleg nem értelek benneteket.

<#idiota><#szomoru1>

zorrobomber
Dolgozónet:

😞

mgenya911
thx

Gerygrey
Én csak a modemet húztam ki és fél perc múlva dugtam be, aztán gyors lett.
Nem, az hülyeség, nem tudom miért írja a UPC a modemregkor.
mgenya911
modem restartkor ki kell kapcsolni a gépet? <#buck> (nemhozáértö)

Mo.Organ
Az USB max 8Mbit/s visz át max. Ezt ma délután kiprbáltam.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Nekem már fél éve egy 1 gigabites hálókártyára van kötve...
Elõtte egy 100-ason volt...
1.5 éve volt USB-n, amikor még lightom volt.
precision
korlát elvileg nincs, ja és #9135 az indok a kérdésed elsõ felére

Bazinga!

Mi ez hogy az "alacsonyabb" sávszélességeket csak egy újabb hónap után emelik?? Miért nem tájékoztattak errõl elõbb??? Az ember már várja, és tökre örül, hogy nem kell tökölnie 180kbps-es letöltéssel(ami azért nem lassú, de gyorsnak sem mondható). Kérem uraim, korláttal mi van? Az is maradt a többinél??????

precision
mert õk többet fizetnek...

Bazinga!

A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!
A MINIMUM ÉS MEDIUM CSOMAGOK SÁVSZÉLESSÉG EMELÉSÉT

de igazábol ezt se értem, hogy mér azoknak kezdik el emelni akiknek már amugy is több mega volt..