22959
-
#11944 nem tom mikor ment el a TV és a net, hisz most keltem, de 12:21-kor jött vissza minden :P mi is az ügyf.sz. telszáma? :D -
#11943 Ne is mondd. Apáméknál két, nálunk három TV-t kell újraprogramozni... -
#11942 bár nem cselló, de upc, újra kell náluk kalibrálni a tévécsatornákat, ez is szép munka -
#11941 az biztos hogy felejtős,
de a upc-s szakember is azzal mér (nálunk) :) -
Aspyrin #11940 Te mekkora egy gecáj vagy vazze -
Csaba42 #11939 Nekem semmi bajom a Chelloval, minden pöpec. -
#11938 a függőség első jelei az elvonáskor jelentkező erőszakos tünetek -
#11937 speedtest szerintem is felejthető, de ettől függetlenül egyre szarabb a szolgáltatás minden szinten :( -
Zóanagyvarázsló #11936 Látom, de amikor írtam még nem volt ott a hsz, szerkeszteni pedig nincsen jogosultságom. -
#11935 az előtted lévő hszben ott a gyors ftphez a link -
Zóanagyvarázsló #11934 Gondolom úgy tesztelted, hogy közben nem bonyolítottál egyéb adatforgalmat. Én megpróbálném mással is megmérni, nem tenném a tűzbe a kezemet a speedtest.netért. A legbiztosabb, ha gyakorlatban próbálod ki, ha van gyors FTP-szerverhez hozzáférésed. -
#11933 nah, válassz innen egy testfilet és kezd el letölteni, nézd meg hogy mennyivel jön
a speedtest.net -et meg felejtsd el -
#11932 ja és lenne egy ilyen kérdésem: (extremem van)
Szal akkor mi is a 10M-s down? (nem számitottam soha tizre, de azért nemár hogy a fele legyen) -
#11931 Nekem nagyon sokáig tökéletesen ment a net, majd egyik naprol a másikra elszállt, és modemregisztráciot kért tölem. Na akkor ez milyen? -
#11930 Szerinted??!!
Szar az egész... -
Aspyrin #11929 Modem reset? Gondolom volt, de azért megkérdezem, hátha. -
#11928 Hát kikészülök, hol megy egyik domain, hol nem.... pofám leszakad.
"Ha problémája van hívja ügyfélszolgálatunkat."
olyan szinten vagyok ideges, hogy lehet üvöltözés lesz belőle.
A KURVA ÉLETBE. -
#11927 ehh :( -
#11926 Ilyenkor mi a picsa van, amikor új hálókarit regelek, és egy csomó oldal megnyitásakor modemregisztrációra dob vissza?!?!
google szövegkeresés megy, de képekre kattintok egyböl: "az ön internetkapcsolata inaktív, regisztrálja itt ....."
sg csoda hogy megy. -
elég érdekes egy extrememel :P (a ping a gépem hibája) (nekem bas**k megjelíteni a képet^^ kb. 1500/240 KBps :P) -
#11924 http://www.szelessavkereso.hu/ -
#11923 ha kicsit hanyagolnád a szlenget a hsz-eidből még értenén is mit vakersz -
MySKiN #11922 Ez gáz! Egyik szemem sír, a másik koporsó. Nagyon nem értek a cuccoshoz, de lesz egyáltalán olyan amikor jó lesz a p2p, a.k.a. korlát nélkül doálják piacra a terméket? Mert ha jó lenne a pingem, akkor a chello, is jó lenne, mert ezt leszámítva, ez a szolgáltató viszi a pálmát (nálam,sztem) -
#11921 Nem, mindenki kihalt arról a környékről -
Aspyrin #11920 -
MySKiN #11919 HAli megint! Pécsen lakom (ha beakarsz törni, akkor Debrecenben), és szeretnék érdeklődni, hogy ha lemondom a chellot, akkor milyen szolgáltatók között tudok mozogni, ha egyáltalán tudok (?) Vki él még ezen a környéken? -
#11918 :@ grrr, 2 percembe telik, mire megnyitja az sg főoldalát, másik 3ba mire ezt az oldalt... de azért megy a seed 40-50nel ^^ mit szúrtam el, h így büntet a nagyfőnök? -
#11917 te bazmeg neked ebből áll az életed, hogy mindenkinek beszólsz? mintha te olyan kurva okos lennél... Istenem, miért engedsz ilyeneket közénk... -
#11916 csúcsidőben kolátoznak ami most hogy a sok kis kecseg otthon veri a ...szát egész nyáron nem tudom milyen időköz de iskolaelőadási napokon kb. du. 3-tól éjfélig -
#11915 akinek pc-je van és nincs tésztában a mértékegységekkel az hőbölögjön hanem nézen utána mit jelent a " ...kával jön a cucc" meg a "2megával szedek le" közt mi a különbség -
#11914 Ugyan ez van nálam is!!! Most a torrent az szinte tökéletesen megy, nem észlelek korlátozást, viszont ha elindítom, akkor hacsak 20KB-val töltök le összesen, meg 5-el fel (külföldi torrent mindig lassú volt), akkor is kurva lassan jönnek be az oldalak.
Hozzáteszem, vannak időközök amikor viszonylag jó, és van amikor a torrent is lassabb. Valahol torrenten írta vki, hogy 12-től 6-ig korlátozzák azthiszem, de nálam nem így változik. -
jaster #11913 Na végre egy intelligens ember aki el tudta magyarázni. Köszönöm. Most már képben vagyok. -
#11912 Hi All! Működik valakinek az adatmodosítás oldal? Egyszerüen nem tudok belépni. Először arra gondoltam, hogy öregszem és elfelejtettem a jelszavamat, ezért elküldettem a szolgáltatóval. Nem felejtettem el. Viszont nem tudok belépni. Esetleg valakinek valami 5lete? -
Zóanagyvarázsló #11911 Ember, kevered a bitet és byte-ot.
1 byte=8 bit
byte=B
bit=b
Ettől függetlenül a konkrét példákban inkább kiírom.
Tehát:
1280 kbit/s=160 kbyte/s
20 Mbit/s=2560 kbyte/s
Ez utóbbi kihasználásához azonban az ellenoldalon is nagy sebességnek kell lennie, gyakran a szerverek is túlterheltek egyáltalán az elvi maximum eléréséhez. Ez nem azt jelenti, hogy nálatok nem lehet a szolgáltatónál probléma, de az általad elmondottak alapján erről szó nincsen.
Most már érted, hogy mit is néztetek be nagyon? -
#11910 kibírod biosokk nélkül azt a pár órát -
Dodo55 #11909 Nem igazán értem ezt a priorizálást.
Elméletileg ugye az van, hogy egyszerűen a packet várólista leghátuljára teszi a torrentes packeteket.
Namost nekem viszont az van épp, hogy torrent DL: 270 körül, UP: 25 körül, viszont a böngészőm belassult mint az állat, van oldal, ami már percek óta tölt, az SG fórum egy oldala most úgy 10-15 másodperc.
Ez viszont így nem priorizálás, mert a http forgalmam is gyönyörűen lekorlátozódott. Szóval ez így eléggé szerződésszegés, ugyanis abban pont a http forgalom előnyben részesítéséről van szó, itt viszont most úgy tűnik, hogy érzékelte a torrentet a rendszer, és úgy ahogy van lekorlátozott 3mbit/256kbitre...
Pedig ráadásul egy demot töltök, mert torrentről sokkal gyorsabb LENNE, mint az agyonterhelt http szerverekről. -
#11908 egy előfizetésre 3 végfelhasználó és azt hiszed ahány felé bontod a szálat annyiszor lesz a szerződésben hazudott érték ? -
jaster #11907 Szóval.
Kedves Mo.Organ: először is nyugodj le, nem kell mindjárt véres késsel ugrani a másiknak mert über gyereknek képzeled magad. Valószínűleg te okosabb vagy mint én. A P2P korlátozás köztudott, amiről én beszéltem az nem. Ezt nem én találtam ki, hanem egy UPC-nél dolgozó mondta nekem. Aztán az,hogy kit hova kapcsolnak ezt sem én találtam ki hanem a neten olvastam. Origo vagy Index már nem tudom melyiken.
Kedves precision: nekem most Minimum van és ott jön FTP-ről 150 k-val 1280 helyett. A garatnált 100k/sec minden csomagnál pedig itt van: http://www.upc.hu/index.php?PageID=112088&&R=17461 6. sz melléklet.
Kedves Casillas: lámer fejjel gondoltam, hogy ha 1280 a max letöltés Minimumnál akkor a 400 k-t produkálja. Tévedtem. Előfordul. A 400 k a Professionalnál volt. A Minimumnál 150.
Kedves schrank: 1. 2MB volt a legtöbb amivel jött az adat, a 400k pedig általában volt. 2. ezt nem értem mert nem erről beszéltem. A UPC Professionalnál lehetséges egy előfizetésre 3 végfelhasználót kötni. Lásd: http://www.upc.hu/index.php?PageID=112112&&R=17461
3. bocsánat központ és nem szerver. Olyanokról beszélsz amiről én nem. Az "AKÁR" feltételes jelző pedig megtalálható szinte minden reklámban amelyik ígér valamit. Ezzel az egy szóval védik ki magukat a hirdetők. Te ...sz. Csak hogy maradjak a megszólításodnál. -
#11906 1. 2MB/s = 2048kb/S nem 400kb/S
2. ezt még anno én kérdeztem morgentől hogy egy címre lehet-e több előfizetést kötni, a válasz : NEM
3. nem szerver te ...sz hanem központ és nem a kábelnetnél hanem dsl-nél és ők ki is emelték az "AKÁR" feltételes jelzőt -
#11905 "átmegyünk egy-egy kisebb előfizetésre (Minimum) hiszen 400 K-t ez is tud"
itt a fenti táblázatba a minimumhoz 1280-as down van írva, szóval teljesen reális a 150 kbps letöltés, nem értem hogy jött ki neked a 400