22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Mighty
    Ha aláírsz 1 évre, mint jelenlegi előfizető, akkor 4900 lesz a havidíj.
    Ha aláírsz 2 évre, mint jelenlegi előfizető, akkor 4500 lesz a havidíj.

Mondom, hogy elcseszték:

• Mighty
    A Minimum csomag lista ára 7670
    A 2 éves hűségnyilatkozattal: 4900 <-- ezt szerintem elgépelték, mert mindenhol 4500-at írnak

Akinek már van élő kábeltévé szolgáltatása vagy UPC telefonja, és ugyanerre az ügyfélszámra rendel chellot, arra a következő díjak vonatkoznak (1 éves/2 éves hűségidő):

chello minimum (1,2 Mbit): 3.990/3.590

A régi árakat nem ismerem, de ha nem írsz alá újabb hűségnyilatkozatot, biztos, hogy nem változik az ára.

Vagyis! Csak azoknak jár a legolcsóbb net (minimumnál a 3590 ruppós), akiknek van már TV vagy telefon előfizetésük, és most rendelnek chellot.
  • Metalmilitiakid
    de akkor mi ez a 4500 as ár ? ha a minimum 3990 vagy 3590 mi pedig eddig 5900 at fizettünk
  • Mighty
    Ahogy Mr Organ is írta, új előfizetőknek.
  • Metalmilitiakid
    De nekem van már netem meg júpíszí TV is telo nincs csak elviekben most lement a net ára azér kérdem most nekem is olcsóbb lesz vagy fizethetem tovább a 5900 et a 4500 helyett ??
  • Mighty
    Akinek már van élő kábeltévé szolgáltatása vagy UPC telefonja, és ugyanerre az ügyfélszámra rendel chellot, arra a következő díjak vonatkoznak (1 éves/2 éves hűségidő):

chello minimum (1,2 Mbit): 3.990/3.590
    chello medium (5 Mbit): 5.990Ft/5.590 (+6 havi ingyenes Smart Guard)
    chello extreme (10 Mbit): 7.900/6.900 (+6 havi ingyenes Smart Guard és WIFI)
    chello professional (20 Mbit): 13.900/12.900 (+havidíjmentes UPC telefon)
  • Metalmilitiakid
    Vagy fel lehet őket hívni hogy akkor vagy állítsák lejjebb az árat vagy adják a magasabbat 1 ezressel drágábban ? 6900 ér mint a weblapjukon van
  • netuddki
    halee all
    valakit basztattak már sávszélemelés és korláteltörlés óta a magas adatforgalom miatt?
  • Metalmilitiakid
    Hellósztok az lenne a kérdésem hogy most olvastam hogy lejjebb mentek az árak és mi még mindig a régi árat fizettük a chello minimumra az 5990 et, most akkor nekünk is le lesz majd olcsósítva a net vagy ahhoz külön kérvényt kell be nyújtani ?
  • PyRex
    25% havidíjért lehet szüneteltetni és utána egy majdnem 3000 forintos visszakötési díj van. és asszem összesen maximum 6 hónapig lehet szüneteltetve...
  • bertino
    és mi a válasz ? engem is érdekelne :D
  • PyRex
    közben megtaláltam...
  • PyRex
    és azt nem tudod, hogy mennyi ideig lehet szüneteltetni?

..merthogy az ÁSZF most úgy tűnik, hogy nem elérhető (page not found - elég lol...)
  • Aspyrin
    Van lehetőség, ha jó emlékszem 3 ezerért aktiválják majd újra.
  • PyRex
    van arra lehetőség, hogy szüneteltessem a szolgáltatást? mert mondjuk 4 hónapig nem leszek a lakásomban? vagy ha erre nincs, akkor mi a legjobb trükk arra, hogy úgy mondjam le, hogy ne bukjak rajta sokat? vagy pl. a torrentes limitre hivatkozva nem mondhatom, hogy akkor én meg innentől nem igénylem a prof. csomagot? elvégre ők negatív irányban módosították a szerződést...
  • Mo.Organ
    hát én még azt nem mondhatom meg de igen jó lett szerintem az ára.
  • scs17
    mennyi lesz?
  • tommyg
    igazad van, de az tuti hogy ingyenes
  • Mo.Organ
    az nem a 1221 az már igen :)
  • tommyg
    az 1212 chello információs szám ingyenes...
  • keeper007
    régebben volt egy ojan hibam hogy ne m volt entem 3-4 napig. felhivtam a csellos bácsikat és elbeszélgetem velük telefonon (jo sokat is kelet utana fizetni:D ) na a lényeg h mindenféle irkálás meg ijeneket kelet csinalnom es parszor ujrainditotta a routert, meg a modemet. a lenyeg h muikodott. de nemtom hogy jon ez most ide xD csak gondoltam megosztom veletek :D aztan lehet h valami nincs jol beallitva? fogalmam nincs, meg 1x nemhivom fel oket mert megint drága lesz a telszámla :)
  • schrank
    mennyiveee ?
  • Mo.Organ
    Sajnos erre én sem tudom a választ.
    Csak arra hogy holnap dolgozom utoljára, és jövő héttől én fizetek a netért.
    Na sebaj. Úgyis szeptembertől olcsobb lesz azoknak a net akik most fizetnek elő rá.
  • tommyg
    hát sztem hívd ki őket házhoz oszt megnézik
  • keeper007
    najo. de akkor mitől?
  • tommyg
    nem a töltés miatt szar neked...
  • keeper007
    na má klezdődik... reggel is szar a net. délben is szar a net délután is szar a net este is szar a net... MENNYETEK MAR ALUDNI !!!!! ne tölcsetek :D
  • precision
    asszem fiber upc vonalán/kábelén szolgáltat, de majd Mo.Organ megmondja a tutit
  • bertino
    a UPCnek valamilyen szinten van köze a fibernethez ?

mert elköltözök pestre és ott közvetlen chello nincs, de e szerint fibernet kábelnet van.
    és van még több mint 1 év hűségem chelloval és hátha át lehetne költöztetni valamilyen módon a szolgáltatást.
    Vagy csak nekem rémlik rosszul ez a UPC-fibernet kötődés...

ha vki tudna valami helpet mondani a dologra, továbbá, hogy mit lenne a legésszerűbb csinálnom a maradék hűséggel, megköszönném
    (mármint, ami előre is visz a dologban...)
  • keeper007
    az :(
  • schrank
    csak várj egy hetet amíg elkezdődik az isi és megint beköszönt a iskolai oktatás vége és éjfél közti használhatatlansági időszak
  • tommyg
    nálam semmi gond
  • keeper007
    nekem kezd elegem lenni... ez az emeléses izé egy nagy baromság volt... szakad a net főleg este féloránként és idegesítő... reggel a legjobb, dehát akkor alszom. déltől kezd elszabadulni a pokol.

van valami probálkozás a cselosoknal h ekkora leterheltséget kezeljenek? vagy valami ijesmi?
  • tommyg
    hejhó
  • PyRex
  • scs17
    :D
  • schrank
    nem tudod a konkrét címedet ? csak azt tudod a kocsmától légvonalban 50m mi ?
  • bertino
    a picsába... azért kösz
  • Mighty
    Csak konkrét címre kereséssel tudsz tájékozódni.
  • bertino
    hol a bánatban lehet megnézni, hogy a chello milyen területeken érhető el budapesten ?
    szanaszét néztem upc.hu és chello.hu-t de egyszerűen nem találom
    lekötelezni az a valaki, aki elárulná, hol lelem meg