22959
-
tompka #12025 2napja van hogy letöltő progival alig akar 100felé menni a letöltés. de böngészőből megy rendesen. mi ez a korlátozás? FTP-re is 20al megy fel. böngészőből 80-90.
múlt hónapban meg az volt hogy letöltés ment de net lapok alig jöttek be. -
tompka #12024 köszönöm -
#12023 http://www.chello.hu/El_fizetes/Termekek/chello_medium/ -
tompka #12022 a mediumnál hány megás a tárhely? -
tompka #12021 azt láttam.
EU szintű modern gépek vannak bazi nagy sávval, de bútor fűtés az nincs :D -
#12020 nem nézel híradót a legcsövesebb tanyasi isibe is van net de fűtés meg water resistant tetőre nem fussa így marad nekik a sávszélzabálás -
tompka #12019 és azért sz@r a netem 5napja? tegnap kelek fel suli előtt lehúzom a house-t erre 20al jön
fel 3
ma egyenlőre jó -
#12018 uraim megkezdődött a tanév -
#12017 Ismerosnek Chello-ja van, es valami nem stimmel;( Kabelnet, TV-vel, telefonnal egyutt. Semmilyen oldal nem jon be, neha-neha csak valami szoveges resz, hianyosan. Ha ra ponggel az oldalra, akkor elvileg mukodik, net van. Delutan megyek hozza piszkalni;)
- Kell valami internet csatlakozast, kapcsolatot kesziteni, mint az ADSL-nel, vagy a Local Connection azonnal mukodik? (Nem volt meg Chello-m, nem voltam nala, nem tudom ki-kivel van:D)
- Van valami bejelnkezes, vagy mukodik az alap halokartya/modem regisztracios LAN?
- Gondolom dinamikus IP-s (ami nagyreszt Fix:D), de lehet "kerni" masik IP-t (ipconfig, winipcfg).
- Ujra regisztralni weben/IP-n a modem/halokartya parost?
Koszi! -
tompka #12016 és nálam is. akkor vmi központi galiba van? 2kor még a netem is elszált. -
#12015 Itt is szarakodott. -
MySKiN #12014 nálam is... -
#12013 mivanmár!!! alig akarnak bejönni a weboldalak délelőtt óta... -
#12012 ezt már a nagy sebbességrobbanáskor kitárgyaltuk úgy másfél évszakkal ezelőtt -
#12011 Nos ugyebár én most 7200 Ft-ot fizetek a dolgozónetes chello mediumért...
nincs aktív hűségnyilatkozatom, ha most kötnék 1 évre csak 5990 Ft- lenne a Medium havídíja! De a Chello Extreme is csak 7900FT!
Kérdem én mi a lófaszt ér ezek után a dolgozónet? Többet fizetek mint a normál felhasználók. -
MySKiN #12010 Váltsál át erről a ...-ról vmi másra, ha lejár janurába a hűségnyilatkozatom, abban a percbe befutok, és a pofájukba röhögök, meg bedobom az ablakukon a modemet, aztán átváltok vmi normális szolgáltatóra. -
tompka #12009 most megint kezdi a normál 40-50%-át adjuk a kedves előfizetőnek szindrómát. -
#12008 Én már 1 éve lemondtam a chellósról hasonló gondok miatt. A Gmail tökéletes. -
do2 #12007 lehet hogy volt már téma ha igen bocs hogy irtam, de tudja valaki hogy mi a faxé nemlehet a chellos e-mailal levelet elküldeni ? 10ből 7 helyre nemküldi el! és létező e-mail cimek.. már a faxom kivan hogy a gmailest kell használnom... ez kb már 1 hónapja van igy nálam! változott vmi ? -
Aspyrin #12006 Kettőt ;-) -
#12004 ok, kapsz egy sört ha elintézed hogy a 8. kerületben is legyen digi :) minnél hamarabb
mondd hogy potenciális és kiaknázatlan lehetőségek vannak ebben a régióban :P -
#12003 Sajnos még nem tudok mit mondani, mert itt ahol lakom még csak most mennek a kiépítések és előre láthatőan november magasságában lesz szolgáltatás. De ahogy látom a hardveres hátteret szerintem nem lesz ez rossz net. Föleg ahol én is ott vagyok abból még rossz dolog sosem sült ki. :) -
#12002 MSN mindig is 1 katasztrófa volt, hisz átmegy 1 szerveren és nem p2p, de http, ftp, torrent ok nálam feltöltés szempontjából^^ Bp. VII. Extr.
(ritkán töltök le, de akkor sem szokott 700k fölé csúszni torrenten (átlag 350k torrentenként serverseederekkel, bár ha 10 ilyet kapok, akkor áldom a 10 megát :P), http, ftp ok, feltöltés pedig vagy 96kra korlátozva, vagy korlátlan, akkor meg a maxmax 110k között) -
tompka #12001 ugyan ez a bajom! csak nekem 30ra esik vissza. de torrenten normális.
akkor nálad is szar.még reggel jó volt aztán haza jöttem 1kor és a feltöltés a béka segge alatt van. az msn katasztrófa.olyan mint a régi 2mbites netem. pedig ez 5mbit. -
#12000 ték :P -
#11999 mesélj már egy picit, milyenek a tapasztalatok? van olyan jó a cucc mint a chello? -
tompka #11998 A feltöltés 90helyett csak 20-30
torrentel megy 90-100al de pl msn, totalcommander ftp-je, és böngésző-ben lassú. "szar" a upc nálam? -
#11997 tuggyuk -
#11996 ott is én vagyok :) -
#11995 és ha tévét is sokaljátok háát légy pofátlan és mondd hogy átmentek a digihöz -
#11994 :D
Értem, jövőhéten elmegyünk megpróbáljuk, köszi :) -
#11993 elméletileg nem de gyakorlatilag ha beállítasz az ügyfélszolgálatra hogy meg szeretnéd szüntetni az előfizut egyből felajánlják ezen akciót mint egyfajta lehetőséget -
#11992 Nekem az lenne a kérdésem evvel az árcsökkenéssel kapcsolatban, hogy nekem lejárt a 2 éves hűség szerződés, most kicsit többet fizetünk. Megakarjuk hosszabbítani megint 2 évesre, akkor mi is új előfizetőnek számítunk majd, tehát olcsóbb lesz? -
#11991 én nem ezt mondtam de mind1 -
#11990 1.2 helyett 0.9 a 80% gyakorlatilag ugyan az -
#11989 nem fog belehalni de nem annyiért fizet, te se örülnél ha minimumod lenne oszt 1mega helyett lenne 512 -
#11988 úr isten most bele fogol halni abba a -20% -
#11987 Nekem rendesen megy minden, de felhívhatod őket! -
atitika2 #11986 Hello!
Nektek normálisan megy a le és feltöltés nem torrentre? FTP ,sima net.
Mert nekem reggel óta a feltöltés csak 60KB/s 90KB/s helyett a letöltés is
kb. 4 Mbit/s 5Mbit/s helyett.
Tegnap este még rendesen ment.
Hívjam fel őket? -
#11985 Tök jó, hogy van a jelenlegi előfizetőknek hűség akció és meg is lehet rendelni online.
Vagyis mégse. Szépen végigkattintgatva a formot ki kell választani, milyen jelenlegi előfizetéseim vannak. TV csomag - pipa, internet extrem csomag - pipa, tovább: "Az Ön által most kiválasztott szolgáltatásnak Ön már előfizetője."
Nana. Mivel újra alá akarok írni, butuskák :)
Ez is csak egy elírás vagy tényleg ilyen kedvezményes csomag? :)