22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • baxxterboy
    Érden mért nincs kiépítve a chello? A T-Online-on 8mb-s netem van, de Érden max 550el tudok tölteni! Ez nem normális dolog! Bezzeg Budaörsön van, pedig itt van a szomszédba!
  • 0Fritz0
    Az esetek többségében az sg.hu szarakodik és nem a chello. (nálam)
  • precision
    mostanában egy kalap sz*r a szolgáltatás minősége, kb 2 hete, szinte mindig...weboldalak (külföld/belföld egyaránt) alig akarnak bejönni... nem lesz ez így jó... alig töltök le vmit, max 10 giga a havi forgalma, legalább az sg.hu -ra ne kelljen már fél percet várni...
  • Zóanagyvarázsló
    A példáid mind monopolhelyzetben lévő vállalatok, egyébként sem szokásuk sem kedvezményt adni, sem a hűségnyilatkozatos szerződés nem dívik náluk. Ellenben a példaként sokkal ideillőbb mobilszolgáltatók szoktak adni hűségkedvezményeket.
  • CzGobe
    1) mert miért ne?
    2) mert magyarországon vunk és itt mindenki pénzszűkében van^^
    3) én csak azt mondtam, h adHATNA
  • Mighty
    Miért adjon még nagyobb kedvezményt? E nélkül is maradnak az előfizetők illetve jönnek az újabbak.
  • CzGobe
    aki hűségnyilatkozatnélkül marad több évig a chellonál, az hülye... én is ilyen vok, de meg volt rá az indokom, én azért nem vok hülye, de abban lehetne finomítani, h aki már a 4-5ig évét írja alá, az nagyobb kedvezményt kap, pl, v vmi ilyesmi
  • Mighty
    Miért? ELMÜ talán ad valamit? FŐTÁV, BKV, stb ad valamit? Ezeknek mind sokkal több éve vagyok előfizetője, mégsem kapok kedvezményt.

UPC legalább megadja azt a lehetőséget, hogy ha aláirsz x évet, akkor olcsóbban kapod.
  • do2
    te nemértesz engem.. nem arról van szó hogy nem köthettem volna új hűségnyilatkozatot.... hanem arról van szó hogy az a hűség hgoy vki több éven ekrsztül ottmarad 1 cégnél.. nem a nyilatkozat,hanem magába ez a több év... Én erről beszélek.... Azokat kellene jutalmazni aki mindenféle hűségnyilatkozatok nélkül chellonál marad évekig..
    Na én ezt akartam kihozni
  • Golyo69
    köszi...
  • CzGobe
    "jóóóó"
  • CzGobe
    neked csak az első sort szólt :P bocsi
  • tommyg
    én nem kérdeztem semmit
  • Mighty
    Mindig az utolso 3 honapot, nem barmelyiket. Tehat az aktualis honap es az azt megelozo 2 honap kerul szamitasba.

Csak, hogy pontos legyen a megfogalmazas :)
  • precision
    asszem prov.chello.hu -n
  • precision
    persze, ezt is tudom, hogy bármely 3 egymást követő hónapot nézhetik, szal nem "resetelődik" az adatmennyiség 3 havonként :P
  • precision
    igen elgépeltem, 250 -et akartam írni
  • Golyo69
    hali...hogy kell új hálókártyát regelni ? :D már elfejtettem :D
  • tompka
    megszünt. amikor beírtam. most meg gyorsabb mint amennyinek kéne lenni
  • CzGobe
    mi lenne, ha elolvasnád az ÁSzF-et? :D legelőször azt kéne ^^ aztán jösz ide kérdezni

amúgy meg 266os fsb-je van a procidnak, akit viszont érdekel, az pedig ki tudja számolni a qsb-t és tudja mekkora az L2 :P
  • tommyg
    jóóóó mondjon má mindenki mást
  • CzGobe
    a három hónap ÁTLAGA a 250 GBot nem haladhatja meg :)
    csinálhatod azt, h 50,50,650, de akkor azután is 50,50-nek kell lennie^^
    szóval ha azt tervezed, h egy hónapban lehúzol 650gigát, akkor előtte és utána is böjtölnöd kell 2-2 hónapig
  • Mighty
    Te is rosszul tudod... Vagy csak elgepelted?

"... túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 250 gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja"

Vagy, ha igy jobban tetszik: Az utolsó 3 hónap összes adatforgalma nem haladhatja meg a 750 GB-ot.

Minden esetre ez a helyes megfogalmazas, nem tudom miert nehez ezt ertelmezni?
  • schrank
    mit vár egy felhasználó ettől a topiktól ? ha beírja a bánatát elolvassa egy repülődisznó-tündér és egy varázslattal megszűnteti
  • tommyg
    remek de ez hogy jön ide???
  • schrank
    "tompika-tompika jáccik körben az angyalok ülnek béka hadak fuvoláznak sáska hadak hegedűűűlnek ..."
  • schrank
  • precision
    nincsmit
  • item
    Respect az okításért és értem a logikát!
  • precision
    nm, de amugy a 2. verzió nem egészen pontos, mert ha én teszem azt két egymást követő hónapban pl 50-50 gb -ot töltöttem, akkor az azt követő 3. hónapban még tölthetek 650 gb -ot, így sem fogom meghaladni a 250 gb -os _átlagot_
  • item
    Nagyon szépen köszönöm! Bocsánat de úgynézki én elsőre nem értettem meg amit a ASZF ben leírtak. Még egyszer köszi az infót. Tehát a 2 verzsön a jó
  • precision
    na akkor mégegyszer és most már tényleg utoljára:

három havi forgalom átlaga nem haladhatja meg a 750 GB -ot
  • tommyg
    ez engem is érdekelne! :)
  • item
    Üdv az uraknak! Legyen szives valaki informáljon engem arról hogy hogy is van ez a UPC korlát ??

1, variáció: 3 hónap forgalma nem lehet több mint 250GB azaz maximum 83.3GB ot lehet havonta forgalmazni.

Vagy

2, Variáció: 3 hónap forgalma nem lehet több mint 750GB azaz maximum 250GB ot lehet havonta forgalmazni.

A választ előre is köszönöm!
  • Mighty
    A technika mar csak ilyen... Hajlamos a meghibasodasra.
  • tompka
    azt mondták hogy teknikai hiba! azt nem mondták hogy dolhoznak az ügyön.
  • Mighty
    1221
  • tompka
    király
    már mindenhol csak 20al jön le. nem csak nálam sz@r.
    amíg betölt egy oldal addigra lemegy a nap
  • Mo.Organ
    ha 6 éve vagy chellos akkor csak annyit kérdeznék tőled hogy amikor te beköttetted akkor nem volt akció. Amikor lejárt a hűség nyilatkozatod akkor utána milyen chellod volt? Lista áras? Mert ha igen akkor csak magadra vess. Ha nem akkor mindig amikor lejár a hűség nyilatkozatod akkor újra aláírsz 1 vagy két évet és újra kapsz valami kedvezményt.
  • do2
    Ez a hűségnyilatkozat szeritenm yól elvan baszva.. mioért csak az új előfizwetőknek kell kedvezményt adni ? azoknak kellene szerintem adni a kedvezményeket akik már több mint 4 éve chelló előfizetők.. vagy több..
    én már 6 éve vok chellos.... Mindig az új előfizetőknek adnak kedvezményt.. ez a 6 év számit hűségnek bakker...