22959
-
#12105 jelentem Miskolcon minden rendben! (legalábbis nálam) -
keeper007 #12104 nekem 4 percenként lefagy -
MySKiN #12103 Most, itt Baranyába teljesen jó a chello. Semmi probléma, torrenttel, pingekkel is minden oké. Ilyen netet szeretnék, remélem ez nem csak egy kis ideig fog tartani. Üdv -
Flower #12102 Feltöltés maximális.
#12075 erre valaki? -
#12101 még mindig szar nálatok is?
vagy itt van a hiba?:( -
#12100 nem tudom mikor szándékoznak tenni valamit.javult már a helyzet.
de ezeknél hetente van hasonló probléma:\ -
#12099 a hiba az ön gépében van :| -
#12098 Nálam ez van. Szerinted én kitaláltam? Gondoltam, megosztom,hogy hátha másnál is előfordul. Ennyi. Téma részemről lezárva. -
#12097 lol nem, nem basztak el, alapból szar :) -
#12096 ok akkor megnyugodtam emrt tegnap kötötték át új helyre és azt hittem h vmit elb*sztak -
#12095 ja, nálunk is sz*r -
#12094 nektek is lasúskodik most?10 megás net és fél perc mí bejön egy oldal sg-n és msn-re se jelentkezik be -
#12093 de ennek nem a utorrenthez, hanem a chello (hibás) torrent korlátozásához van (volt) köze. a többi klienssel is ugyanez volt.
scs17: aha persze, és akkor miért nem lett rohadt nagy balhé ebből a világon, hogy hibás utorrent verzió jött ki? vagy csak a chello-val hibázik? akkor meg nem a program a hibás... -
#12092 nekem volt egy ideig, hogy ha bekapcsoltam a torrentet, vagy egy percig jött be az oldal, vagy egyáltalán nem. de szerencsére ez már a múlté -.- -
#12091 Ez van. Utorrent nélkül megy a net, mellette pedig nem. Attól még, hogy valaminek nem tudod a magyarázatát, még nem hülyeség. -
#12090 nem azért, de 1.7.5 is van már. és hát a torrent progitól lassulna be a net, háááát^^ -
#12089 Ez hülyeség, már ne haragudj. -
#12088 Hát az a baj nekem is a régi van. :) Meg ha nem fut akkor nem is okozhat semmit :) -
#12087 aham, és ha nem fut torrent és ugyis szar a net akkor mit csináljunk? :) -
#12086 *sorra, -
#12085 Programok között mentünk sorra kizárásos alapon jutottunk el az Utorrent 1.7.4-hez. Technikailag nem tudta megmagyarázni, hogy miért. Ő is meglepődött, talán egy bug a progiban. -
#12084 és miért nem? érdekelne a technikai oldala is... -
#12083 Akinek az a problémája hogy lassú a net és Utorrent 1.7.4-t használ, az próbáljon visszaállni egy korábbi verzióra (pl 1.6.1) . Nálam ez megoldotta a problémát, mivel egy informatikus ismerősömmel kibogoztuk, hogy miért nem akarnak betöltődni az oldalak. -
#12082 Itt is jó volt eddig. -
#12081 nem, mindenhol szarfos lett sajnos. Én Bp. II. kerületben vagyok (az I. határán) - itt MINDIG kifogástalan volt. De komolyan - szinte soha nem volt probléma. Most meg - néhány kivételes naptól eltekintve - csapnivaló a szolgáltatás sajnos. -
#12080 És az a fura hogy én pl vidéken vagyok. Tehát nem egy adott helyre koncentrálódik a probléma. -
#12079 dettó
gyerekek, amennyire odavoltama chello-ért, most annyira hánynom kell a szolgáltatás minőségétől. abban már 100% vagyok, hogy ha lejár a hűség, akkor a(z 'ál' ) 20 megabites netet dobom ki az ablakon. De az is lehet, hogy komplett szolgáltatót váltok. -
#12078 Nálam is ez van egyre gyakrabban. -
#12077 az a "vicc" hogy nálam már akkor is ez van ha nem fut semmilyen torrent... alig akarnak bejönni a weboldalak, de pl ftpről meg jön majdnem maximummal -
Dodo55 #12076 Valaki mostmár elmondhatná mi a franc van, mert ha fut a torrent, akár szinte minimális sebességgel, minden weblapra fél percet kell várni.
Teljesen olyan, mintha torrent érzékelése esetén minden adatcsomagomat, legyen az bármilyen protokollú, a várólista legvégére helyezne a rendszer, így okozva hatalmas várakozási időket. Mert sávszélesség az van most is rendesen, szóval letölteni tudok ugyanúgy 10 megabittel, csak böngészni nem...
Nevetséges, hogy amíg a fejlesztések folytak, és a szolgáltatás minősége nem volt garantálva, addig minden tökéletes volt nálam, mióta meg befejeződtek a fejlesztések, azóta csomószor ez van. -
Flower #12075 Monortelnél lejáró szerződést, hogy a legolcsóbb újrakötni?
Hosszabbítás, vagy forulónapos felmondás és azonnal újrakötés akciós áron, vagy itt is ki kell várni a 3 hónapot? -
cyberjedi #12074 Chello Medium (5Mb/s) átadó, májusig hűségnyilatkozatos - fizetek ha átveszed
Jövő májusig hűségnyilatkozatos Chello internetelőfizetésem átadó, mivel az új helyen nem lehet bekötni, ahová költöztem. 7900.-Ft/hó. Gyorsabbra minden további nélkül átalakítható. Miért jársz jobban ha ezt veszed át és nem újat kötsz? Mert adok 5000 forintot a segítségedért és természetesen megkapod előre a havi 500.- különbözetet is, amivel olcsóbb lenne egy új. Minimális adminisztrációval jár, utána a Tied, mintha új lenne. Ha már van chello-d de lejárt a hűségnyilatkozatod, szintán átveheted ezt, szolgáltatás-kiesés nélkül. Ezen keress: 06 209 343 447 vagy [email protected] . Budapestiek előnyben! -
tompka #12073 Éss igeeen! életemben másodjára léptem át a 30Gb adatforgalmat
eddig 34giga volt a rekordom. most 32 megdöntöm :D -
#12072 igen mindegyikben de a kicsikkel többnek tűnik mert tovább tart nnna persze az elmélet nem mindíg válik be gyakorlatban -
#12071 250 gigás átlag van a kissebb csomagokon is? -
#12070 visszasírod majd még a téonlányt... -
#12069 és ez neked dühkiváltó valahol az egyik utcában van a szomszédutcában meg már nincs -
#12068 de nálam nem csak az sg szar hanem minden... -
baxxterboy #12067 nem én a chelloról beszélek, hogy örsön van itt 10km-re meg nincs... -
#12066 a te kérdésed pontosan így szól :
- az érdi dsl központ miért budaörsön van .......