22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • 1Obi1
    Már napok óta nagyon lassú a net..Másnak is?
  • precision
    ftp.fsn.hu -n tölts testfile -t, az jobb mint a speedtest.net
  • m1garand
    Sziasztok!
    Debreceniek csinálnátok egy seepdtest-et nekem és havernak ma nagyon szar a chello (nagy ping és 2.5 Mb az 5Mb helyett, Budapesttel mértem)!
    Köszi!
  • CzGobe
    nekem extremem van VII. ker
    torrent: változó, jól seedelteknél 300-700 kbps általában, feltöltés majdnem mindíg max.
    ftp/web: le/fel max, de emelés óta volt egymásutáni 1-2 napom, mikor az sg.hu is csak 4 perc alatt töltődött be^^
    Ügyf.szolg.: most azért tűnik rosszul szervezettnek, mert mindenki telefonál, h nem megy a torrent letöltésem 10 megával... vagy tudom is én
    Szerintem, ha chellora akarsz váltani, gondolkozz el a mediumon, vagy ha nagyon fontos az a +256kbps feltöltés, ami az extremhez jár, akkor már úgy is menthetetlen eset vagy :P (bár a 768 is több lesz jóval, mint amit T-nél kaptál)
  • YaniMan
    Tiszteletem!
    Most van egy elvileg 8MBit/s T-Online ADSL-em, az ügyfélszolgálat is ezt mondta, az on-line üsz. viszont 3MBit/s-ot ír. Nem is igazán gyors a net, bár lemérni biz. okok miatt eléggé nagy nyűg. Mikor utoljára megtörtént, tényleg 3MBit/s-ot írt a mérő is. Ehhez képest havi 12e magyar rézpénzt fizetek hűségnyilatkozattal.
    Arra gondoltam, hogy mivel utóbbi nem sokára lejár, hagyom a borúba T-éket, és átnyergelek. Egy Chello extreme elég jól néz ki, de olvastam itt torrent-korlátról (amiről haver azt mondta, hogy "megoldható" a torrent kliensben lévő rejtett IP (vagymi) opcióval) és arról, hogy az ügyfélszolgálat nem a legjobb.
    Kérdésem tehát, hogy érdemes-e váltani, vagy próbáljak nekimenni a T-nek?
    Mondjuk azt sejtem, hogy itt mifelénk (Kossuth tér környéke) sosem lesz a mostani kiépítettség mellett 8MBit/s a 8MBit/s, azért megkérdezném, hogy a Chellonak vannak-e ilyen problémái, vagy ha 10MBit/s-et rendelek, akkor tényleg annyit is kapok?
    Előre is köszi minden segítséget. Pá
  • Neoncsoves
    itt mondjátok hogy rohadjanak meg a p2p korlát miatt... megmondom, jól teszik! Volt olyan nap nyáriszünetben (talán hétvége) HOGY MAGYAR (DUNAÚJVÁROSI) szerveren 300AS PINGEM volt... azért nevetséges, mindenki max sávszéllel tolatta a torrentet... másnak meg még a weboldal is alig jött be.
  • tommyg
    Miskolcon is, mondjuk nekem mióta beköttettem 3 éve semmi probléma nem volt. :)
  • lokissrác
    Debrecenben mostmár faxa a net sebessége, stabil ! :) hállálúja
  • keeper007
    nekem megy a net, és ruterem is van. igaz 1x már bedöglött de még régeben és vettem egy ujat.
  • CzGobe
    Kérdés: haver szeretné összekapcsolni a 2 otthoni gépet. Chello WiFi van otthon náluk, meg tudja vhogy oldani?
  • Dodo55
    Ha esetleg valaki másnak is döglött meg az elmúlt 1-2 napban a routere, akkor szóljon, mert akkor lesznek következmények.
    Ha nem, akkor csak én vagyok kicsit megint paranoiás, de sok furcsa dolgot csinált a UPC az utóbbi időben.
  • Dodo55
    Megdöglött a routerem.
    Elszállt a net, a router most nem restartolgatott, ment tovább, csak a Chello-os IP címem ment el.
    Gondoltam arra, hogy a router esetleg túlmelegedett, és az okozza, ezért kihúztam, és pihentettem kicsit. Visszadugtam, majd csak a power led ég rajta, és meg se mukkan.

Nem vagyok biztos benne, hogy a router magától szart be...
  • Dodo55
    Na, érdekes ez a szakadás. Most éppen időben észrevettem.
    A routerem folyamatosan restartolgatott, egészen addig, amíg ki nem húztam a kábelmodem tápját. Visszadugtam, majd elindult, és lett net utána.

Lehet valami router blokkolással próbálkozik a Chello?
    Bár úgy tudom háztartáson belül legális a megosztás.
  • precision
    akkor mesélj légyszives, én még sebesség korlát eltörlő programról nem hallottam...
  • Sanyesz5
    Volt már külömböző programokra példa a közelmultban,gondoltam megpróbálom,felteszek egy kérdést,nem gondoltam hogy ezáltal ilyen nagyon megsértelek!
    De egyébként az idegeskedéseddel tehetsz egy szivességet...
    Szedjél hangyát bokszkesztyűben!!
  • precision
    De mégis mire gondoltál? Van egy program amit ha elindítasz a UPC központosoknak feltölti a bankszámláját pénzzel, ezáltal törlik a sebességkorlátodat?
    Vagy bekened az ethernet kábelt vazelinnel hogy jobban csússzon az adat?

Mégis MIRE GONDOLTÁL?

[nyugi, nyugi, nem vagyok ideges, nem, nem...]
  • Sanyesz5
    Köszönöm humoros segítségedet,de legkevésbé erre van időm most!
  • precision
    http://www.sebessegkorlathaxololetoltese.hu
  • Sanyesz5
    Üdv!!
    A sebességkorláttal nem lehet mit kezdeni??
    Rendesen visszavették,még a speedtest sem jön be,örülök ha forumozni tudok!!
  • keeper007
    nekem örök életemben szar vóót a csello :(
  • Aspyrin
    dübörög :DDDDD
  • lokissrác
    szarabb a chello, mint 4 éve.. :D
  • StephenKing
    A torrentkorláttal lehet valamit kezdeni? Esténként olyan a medium mint anno régen a light-tal de legalább a feltöltési sebeség megvan.
  • Dodo55
    Engem ma 3x levágott. Egyszer csak elment a net, a modem ment tovább, minden led égett ahogy kellett, csak IP címem nem volt. Modemrestart megoldotta, bár volt hogy csak másodjára.
  • precision
  • Mighty
    Nem ezt kérdeztem :)

Miután élő emberhez kapcsoltak, meddig tartott a beszélgetés?
  • keeper007
    szar a netem :D

nem ujdonság
  • Skynet85
    Hmm a gépet meg a nagyon elmés várakozató zenét halgattam 2X30 percig utánna gondolom automatice vonalat bontotak majd másnap reggel 15 pec után élőő emebrhez kapcsoltak.
  • mozesapo
    Ma érdekes dolog történt du. Modemrestart után a 10/1-ből lett 4/1. Azt hiszem holnap megyek asztalt borogatni az üfsz-re.
  • lokissrác
    A chello postafiók is úgy belassult... 1 perc mire kiüríti a lomtárat.. lolmár
  • lokissrác
    Én sem teloznék, csak úgy érdekel, mikorra áll helyre a sebesség, bár most nem szólhatok semmit, mert jó :)
  • Mighty
    Meddig beszelgettel veluk, miutan kapcsoltak emberhez?
  • CzGobe
    én eddig akárhányszor telefonáltam, mindig gyorsan felvették, most h xar a net mindenkinél... gondolom ezért nem gyorsak az ügyfélszolgálatosok :P bár én ezért nem telefonálnék^^
  • lokissrác
    Úgytom van online segítség, egy mittomén kivel lehet upc chaten beszélgetni, az ügyfélszolgálatuknál.. vagy már az is megszűnt ?
  • Flower
    Az is zavaró, hogy nincs online ügyfélszolgálatuk. Ha 7végén gebasz van, várhatunk 7főig.
    Ezen is jót mosolygok:
    2007. június 1-jétől új, az eddiginél pontosabb adatforgalom-mérési módszert vezettünk be.
    :D:D:D
  • lokissrác
    A UPC-nél a telefonos ügyfélszolgálat botrányosan pocsék, ezért inkább szemlyesen érdemes bemenni hozzájuk, de persze ott is állnak vagy 200 ezren :D:D nemtom az ien nagy cégek miért nem tudnak kialakítani, egy rugalmas rendszert..énelsősorban ezzel foglalkoznék, nem azzal hogy emelem a tv árát.. sokan mennek át a digi tv-re.. és sztem a tv miatt én is fogok, de a netet nem akarom piszkálni, mert jóez..egyelőre, majd lesz valahogy.
  • Skynet85
    nah 4.re csak felvették persze nem úgy hipp hopp ám, eltelt vagy 15 perc, de csak felvette:D
  • PyRex
    ehh
  • Skynet85
    Mostanában sikerült vkinek 1221-n emberrel beszélnie? Eddig 2-szer zenélgettek 30 percig aztán bontották a vonalat...
  • Aspyrin
    Ööö ha jól tudom nálunk a nyócban optikai hálózat van kiépítve(ezért nem lehetett adsl). Hozzánk mikor ér el a szolgáltatás, van róla infód?