22959
-
#12231 mennyibe fog kerűni -
#12230 rúter -
#12229 ha egy családi ház felső szintjére van bekötve a chello meg a tv stb és én az alsó szintre akarom átrakni úgy hogy a felső szinten nem lesz használva a net akkor mi a legegyszerűbb meghosszabítási lehetőség ? a koaxot ? a modemtől az utp-t ? esetleg rúter ? rádiós izé mennyire műxik a vasbeton födém miatt ? -
#12228 miért mi köze a speedtestnek a chellóhoz?
én ezt komolyan nem értem... felejtsétek már el a speedtestet. Nekem az még a büdös életben egyszer sem mutatott 20 megabites letöltést (kb. olyan 14-ig ment max mindig) közben meg a net általában hozza ezt a sebességet (kivéve a p2p korlátozást, de az most ugye más tészta)... -
lokissrác #12227 csinálj speedtesztet és ha nem kóser valami, akkor hívd fel a szolgáltatót. -
#12226 Csak nekem idegesítően lassú ma a netem? -
#12225 Mert sok a seed is egyben gondolom! -
#12224 Annak mi lehet az oka , hogy a torrent feltöltés nem megy rendesen ? Megosztok vagy 3 fájlt , van egy csomó peer és mégis csak 8-10 K-val csorog fel. -
lokissrác #12223 Nemek harca virtuálisan xD -
#12222 Azért érződik, hogy itt a diginet max. 4500ft-ért, rögtön elkezdték reklámozni a chello Extremet 6900-ért! Talpon kell maradni! -
vonyarc #12221 Bár az internet is ilyen lenne. -
vonyarc #12220 Nekem elég régen van UPC-s telefonom, és semmi gondom nem volt vele. -
lokissrác #12219 Úgylátom, vannak gondok rendesen.. -
ocsesz79 #12218 Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy akinek van UPC-s telefonvonala,meg van vele elégedve?Azon gondolkozom hogy visszamondom a T-t és váltok.
T-nél fav non-stop csomgamom van most jár le a hűségidő,erre tegnap kaptam egy levelet hogy van 30 napom csomagot váltani ha akarok vagy újra kötik automatikusan a lejárt szerződést!!!!Jó mi?Az én beleegyezésem nélkül.Na erre pöccentem be és ezért akarok váltani,na meg persze olcsóbban is jönnék ki.Tehát ha van valakinek akkor legyenszíves írjon véleményt róla!!!
Előre is köszönöm! -
Aspyrin #12217 Torrent topikot keress szerintem. -
#12215 simán meg lehet változtatni, fogod és átírod a géped hálókártyájának MAC addressét, majd újra regeled magad (illetve a kártyát a modemmel) a prov.chello.hu-n (?) és ennyi. -
juventus #12214 Én rám gondoltál e-mail cím ügyben?
Akkor [email protected] , ha nem akkor bocsi:D -
devilk #12213 Nekem van egy ilyen cuccom, a neten találtam. Mondj e-mail címet és elküldöm. -
juventus #12212 Bocsi a stílusért , csak kicsit ideges vagyok. Elég régóta voltam T-Onlineos és a torrentezésben is öreg rókának számítok mert tényleg tudom minden csínját - bínját és tudom ezeket a dolgokat is amiket leírtál. Normális torrentoldalakról mint bithu, elsl , pretorians stb. szoktam szedni és T-Onlineal ahol jó seed volt ott maxon jött is , tegnap kötötték be az upc-t és gondoltam letesztelem hogy tényleg 1,1 Mbit , 330 seederes dologgal csináltam direkt mert már 50nél is maxxal kéne jönnie kb. és hát 46-al ha jött. Ez nem lehet más hibája mint a upc-é mert évekig a másik nettel maxon jött az aminek azzal kellett. -
#12211 nyugi & stílus on...
Külföldön amúgy már "bevett szokás" ez a szolgáltatóknál, hogy priorizálják a p2p forgalmat. Amúgy érdekes, nálam napközben is maxközeli a sebesség torrentről, HA normális trackerról szedek, normális seeder/leecher aránynál, normális uploaddal rendelkező peerektől...stb.stb.stb. Kismillió dologtól függ egy adott torrent letöltése, ami realtime változik, ha kilép egy nagy sebességű peer, leesik a te sebességed is, ha belép egy gyors akkor felmegy. Ennyi. Nem minden a upc hibája. -
#12209 ip címet csak hálókártya mac adress cserével lehet megoldani, ami kockázatos dolog...de ha érdekel a dolog akkor google, de tied a felelősség :) -
#12208 leterhelt + priorizálva van az adatforgalom, ami azt jelenti, hogy a p2p kapja a legkisebb prioritást a web, ftp...stb. után -
juventus #12207 Osztom a véleményt. Egy 8 Mbites T-Online netet cseréltem egy extremre , ami elvileg gyorsabban kéne hogy legyen. Nappali órákban rohadék lassú , torrentet nézve mert max 60-al szedek le a 1,1 mega helyett , este viszont és hajnalban megvan az 1,1 mega. Most ilyenkor mi van? A környéken leterhelt a hálózat és csak akkor működik normálisan amikor szinte senki sem használja? Már megbántam a váltást. fuck -
daveredline #12206 kibaszott szar ez a cselló... meg tudja mondani valaki hogy ha felkapcsolódok soulseekre akk mi a picsáért bontja a kapcsolatot??? A másik az lenne hogy meg lehet változtatni valahogy az IP-címet? előre is thx , üdv! -
#12205 Valószinűleg célravezetőbb lenne, mint itt linkelgetni a speedtest-es képeket.
:) -
Bence9292 #12204 Szolgáltató: Monortel
Monortel ADSL Extreme
(10240/1024 kbit/sec) -
#12202 A bannerba oda kéne írni, hogy azok a sebességek csak akkor vannak, ha a csillagok állása épp megfelelő, nincs rossz idő, nincs erős naptevékenység, erős a forint, és az UPC is úgy akarja. -
devilk #12201 Nem, de ha nyitottam volna is meg nem kéne "így " viselkedni... Qrvára idegesít.... -
#12200 az tényleg nem jó -
#12199 Kipróbáltam és 170-200kb között jön a cucc! -
#12198 ki kéne már rakni bannerbe hogy speedtest.net felejtős, helyette ftp.fsn.hu testfile letöltés -
#12196 Akinek telefon + családi csomag TV + közalk. net van, írja már meg hogy mennyi a havi előfizetési díja. köszönöm. -
#12195 más TCP kapcsolatokat nem nyitottál meg időközben? -
#12194 -
#12193 pénzlehúzás
-
keeper007 #12192 nekem nemigazán :(
ftp rol nemszoktam tölteni -
devilk #12191 Más valaki? -
#12190 nem tudom, nekem is volt ilyen, bár csak torrenttel... -
devilk #12189 Sziasztok!
Nekem a következő gondom van már kb. 3 hónapja.
Szoktam FTP szerverről letölteni (2 is van, egymástól független, amit használok). A baj a következő:
Elindítok egy letöltést, szedi szedi szedi, majd egyszer csak elkezd lassulni és leáll 0,0 Kb/s-ra. Mikor újra kapcsolódnék, akkor a szerver nem "enged" vissza kis idejig. Majd újra felenged és kezdődik újra. Eddig Windows XP-t használtam egy régi gépen, s most van egy új gépem amin a Vista Premium fut. Mindkét gépnél volt/van ez a probléma. Szóval nem is mondhatnám, hogy géphiba. Felkerestem az FTP adminját, és beszéltem vele erről. Ő is "látta", hogy a letöltésem csökken, majd leáll. Nem értem, mi lehet a probléma, de már nagyon idegesítő. Barátnőm DIGI-s, ott simán megy minden. De itt nem.
Mi lehet baj? Valaki segítsen nekem pls!
Előre is köszi mindenkinek :12 -
Aspyrin #12188 Már fel sem tűnik