22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • schrank
    mennyibe fog kerűni
  • tommyg
    rúter
  • schrank
    ha egy családi ház felső szintjére van bekötve a chello meg a tv stb és én az alsó szintre akarom átrakni úgy hogy a felső szinten nem lesz használva a net akkor mi a legegyszerűbb meghosszabítási lehetőség ? a koaxot ? a modemtől az utp-t ? esetleg rúter ? rádiós izé mennyire műxik a vasbeton födém miatt ?
  • PyRex
    miért mi köze a speedtestnek a chellóhoz?
    én ezt komolyan nem értem... felejtsétek már el a speedtestet. Nekem az még a büdös életben egyszer sem mutatott 20 megabites letöltést (kb. olyan 14-ig ment max mindig) közben meg a net általában hozza ezt a sebességet (kivéve a p2p korlátozást, de az most ugye más tészta)...
  • lokissrác
    csinálj speedtesztet és ha nem kóser valami, akkor hívd fel a szolgáltatót.
  • GregSB
    Csak nekem idegesítően lassú ma a netem?
  • tommyg
    Mert sok a seed is egyben gondolom!
  • bakvarnyu
    Annak mi lehet az oka , hogy a torrent feltöltés nem megy rendesen ? Megosztok vagy 3 fájlt , van egy csomó peer és mégis csak 8-10 K-val csorog fel.
  • lokissrác
    Nemek harca virtuálisan xD
  • dante3
    Azért érződik, hogy itt a diginet max. 4500ft-ért, rögtön elkezdték reklámozni a chello Extremet 6900-ért! Talpon kell maradni!
  • vonyarc
    Bár az internet is ilyen lenne.
  • vonyarc
    Nekem elég régen van UPC-s telefonom, és semmi gondom nem volt vele.
  • lokissrác
    Úgylátom, vannak gondok rendesen..
  • ocsesz79
    Szevasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy akinek van UPC-s telefonvonala,meg van vele elégedve?Azon gondolkozom hogy visszamondom a T-t és váltok.
    T-nél fav non-stop csomgamom van most jár le a hűségidő,erre tegnap kaptam egy levelet hogy van 30 napom csomagot váltani ha akarok vagy újra kötik automatikusan a lejárt szerződést!!!!Jó mi?Az én beleegyezésem nélkül.Na erre pöccentem be és ezért akarok váltani,na meg persze olcsóbban is jönnék ki.Tehát ha van valakinek akkor legyenszíves írjon véleményt róla!!!
    Előre is köszönöm!
  • Aspyrin
    Torrent topikot keress szerintem.
  • PyRex
    simán meg lehet változtatni, fogod és átírod a géped hálókártyájának MAC addressét, majd újra regeled magad (illetve a kártyát a modemmel) a prov.chello.hu-n (?) és ennyi.
  • juventus
    Én rám gondoltál e-mail cím ügyben?
    Akkor [email protected] , ha nem akkor bocsi:D
  • devilk
    Nekem van egy ilyen cuccom, a neten találtam. Mondj e-mail címet és elküldöm.
  • juventus
    Bocsi a stílusért , csak kicsit ideges vagyok. Elég régóta voltam T-Onlineos és a torrentezésben is öreg rókának számítok mert tényleg tudom minden csínját - bínját és tudom ezeket a dolgokat is amiket leírtál. Normális torrentoldalakról mint bithu, elsl , pretorians stb. szoktam szedni és T-Onlineal ahol jó seed volt ott maxon jött is , tegnap kötötték be az upc-t és gondoltam letesztelem hogy tényleg 1,1 Mbit , 330 seederes dologgal csináltam direkt mert már 50nél is maxxal kéne jönnie kb. és hát 46-al ha jött. Ez nem lehet más hibája mint a upc-é mert évekig a másik nettel maxon jött az aminek azzal kellett.
  • precision
    nyugi & stílus on...

Külföldön amúgy már "bevett szokás" ez a szolgáltatóknál, hogy priorizálják a p2p forgalmat. Amúgy érdekes, nálam napközben is maxközeli a sebesség torrentről, HA normális trackerról szedek, normális seeder/leecher aránynál, normális uploaddal rendelkező peerektől...stb.stb.stb. Kismillió dologtól függ egy adott torrent letöltése, ami realtime változik, ha kilép egy nagy sebességű peer, leesik a te sebességed is, ha belép egy gyors akkor felmegy. Ennyi. Nem minden a upc hibája.
  • precision
    ip címet csak hálókártya mac adress cserével lehet megoldani, ami kockázatos dolog...de ha érdekel a dolog akkor google, de tied a felelősség :)
  • precision
    leterhelt + priorizálva van az adatforgalom, ami azt jelenti, hogy a p2p kapja a legkisebb prioritást a web, ftp...stb. után
  • juventus
    Osztom a véleményt. Egy 8 Mbites T-Online netet cseréltem egy extremre , ami elvileg gyorsabban kéne hogy legyen. Nappali órákban rohadék lassú , torrentet nézve mert max 60-al szedek le a 1,1 mega helyett , este viszont és hajnalban megvan az 1,1 mega. Most ilyenkor mi van? A környéken leterhelt a hálózat és csak akkor működik normálisan amikor szinte senki sem használja? Már megbántam a váltást. fuck
  • daveredline
    kibaszott szar ez a cselló... meg tudja mondani valaki hogy ha felkapcsolódok soulseekre akk mi a picsáért bontja a kapcsolatot??? A másik az lenne hogy meg lehet változtatni valahogy az IP-címet? előre is thx , üdv!
  • NeoMaN
    Valószinűleg célravezetőbb lenne, mint itt linkelgetni a speedtest-es képeket.
    :)
  • Bence9292
    Szolgáltató: Monortel
    Monortel ADSL Extreme
    (10240/1024 kbit/sec)
  • mozesapo
    A bannerba oda kéne írni, hogy azok a sebességek csak akkor vannak, ha a csillagok állása épp megfelelő, nincs rossz idő, nincs erős naptevékenység, erős a forint, és az UPC is úgy akarja.
  • devilk
    Nem, de ha nyitottam volna is meg nem kéne "így " viselkedni... Qrvára idegesít....
  • precision
    az tényleg nem jó
  • dante3
    Kipróbáltam és 170-200kb között jön a cucc!
  • precision
    ki kéne már rakni bannerbe hogy speedtest.net felejtős, helyette ftp.fsn.hu testfile letöltés
  • PíszLávJuniti
    Akinek telefon + családi csomag TV + közalk. net van, írja már meg hogy mennyi a havi előfizetési díja. köszönöm.
  • PíszLávJuniti
    más TCP kapcsolatokat nem nyitottál meg időközben?
  • precision
  • detegsteve
    pénzlehúzás
  • keeper007
    nekem nemigazán :(

ftp rol nemszoktam tölteni
  • devilk
    Más valaki?
  • CzGobe
    nem tudom, nekem is volt ilyen, bár csak torrenttel...
  • devilk
    Sziasztok!

Nekem a következő gondom van már kb. 3 hónapja.

Szoktam FTP szerverről letölteni (2 is van, egymástól független, amit használok). A baj a következő:

Elindítok egy letöltést, szedi szedi szedi, majd egyszer csak elkezd lassulni és leáll 0,0 Kb/s-ra. Mikor újra kapcsolódnék, akkor a szerver nem "enged" vissza kis idejig. Majd újra felenged és kezdődik újra. Eddig Windows XP-t használtam egy régi gépen, s most van egy új gépem amin a Vista Premium fut. Mindkét gépnél volt/van ez a probléma. Szóval nem is mondhatnám, hogy géphiba. Felkerestem az FTP adminját, és beszéltem vele erről. Ő is "látta", hogy a letöltésem csökken, majd leáll. Nem értem, mi lehet a probléma, de már nagyon idegesítő. Barátnőm DIGI-s, ott simán megy minden. De itt nem.
    Mi lehet baj? Valaki segítsen nekem pls!

Előre is köszi mindenkinek :12
  • Aspyrin
    Már fel sem tűnik