UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
kussolsz, nem ugatsz!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mér ilyen redvásan lassú a netem???257 le 35 fel...fele annyi mint régebben..=(

schrank
100Kbit=100/8KB ezek szerint vagy nem ismered a mértékegységeket vagy 12 kilóbájt per szekundumos neted van amit kétlek ha meg 100KB/s-ot akartál írni olyan csomag nincs is mert a legkisebb a minimum lesz ami 1.25Mbit ami körülbelül 160KB /s <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hát én 1 megabitnek is simén örülnék most a 100kbit/s helyett :|
Prof-om van, de ezen a héten 400 fölé nem sûrûn ment a letöltés. Talán 2 alkalom volt, hogy felment maxra😞

vkinek aki a 11. kerületbõl nyomul és plussza volt, annak most mennyivel megy a net ? nekem csak 10 megabittel, de az stabil... tudom még van idõ, csak kiv vok másoknál mi a pálya
Casillas
na végre oo)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

te jó isten, de gyötrelmesen lassú a net...

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

WTF, az jóóó...

Hát nekem személyszerint tele van a tököm elseje óta a chelloval lightom van vagy is most már elvileg min.-em de nemhogy emelték volna a sávszélt még napközben negyed annyival sem töltök mint alapból kéne. Szerintem ez a hónap elég gáz lessz ... :S
Ha egy hónappal hamarabb kapcsolták volna be nézhettem volna a Lost harmadik évadját 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
én örülök neki 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kis off de mégis aktuális: április 1-tõl lesz Axn csatorna a családi csomagban 😊

Casillas
tegnap telefonáltak, hogy mehetünk érte ügyfélszolgálatra, faterom el is hozta, asszem február 23-tól van chellonk

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Vagy a szökést...

Még nem nézték rajta végig az összes Lostot ;-)

Megkapta már valaki -az új elõfizetõk közül- az ajándék DVD lejátszót?
Nekem február 27.-én kötötték be a netet, és akkor a fickó aki jött azt mondta, hogy március 5. után fognak megkeresni és futár hozza majd...
Eddig még nem kerestek... 😞
uffe, több mint 2 éve van meg xal, sztem már nincs hûség nyilatkozat,
pontosan 2,5 éve van chellom..
De nem toom, 2 vagy 3 év a hûség ny.??

mozesapo
Azok kapnak mediumot kipróbálásra a lightosok közül akiknek nincs hûségszerzõdésük.

Ehhe, nekem is light om van, de egy kis fikacnyi emelés sem volt.=(

Fejlesztések tervezett befejezése
2007. április 2. : Bp. XI, XIII, Alsóvadász, Aszaló, Budaörs, Felsõzsolca, Miskolc, Miskolcpereces, Onga, Pécs, Székesfehérvár, Szikszó, Tatabánya <#nezze>
hivatalosan?

bertino
kinek hogy ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Feltöltést is nézik vagy csak le?

schrank
jjja ez olyan mint 20 éve amikor azt mondták hogy a tv kikapcsolása elõtt le kell halkítani vegyed már észre hogy akik bekötötték neked anno a netet azok csak alvállalkozók lehet hogy kõmûves kötöttte be a netedet te meg iszod a szavait <#taps>

Mighty
Akkor ezzel az erõvel a modem legelsõ bekapcsolásakor is megpukkanhat. Baromság.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

StephenKing
Az emelés igy szart sem ér ha torrenten nincs másik chellos akkor rosszabbul jön mint emelés elött lehet már tudni vagy hallani valamit hogy hol a hiba?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

bigapó
ennek én is örülnék😊

The Matrix has you...

PyRex
Szerinted a modem adapterében nincs semmilyen védelem?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

olvass mailt

Apus
512-es chello lightom volt, tegnap este meg 4Mbit lett. hogyisvanez?<#fejvakaras> azt hittem csak duplázás lesz.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ja egyébként az én modememet nem kellet se újraindítani, se reset-elni.
Egyszer csak este 8-után arra lettem figyelmes, hogy egy 80Mb-os filmelõzetes pillanatok alatt megnyílt.
8 óra elött még tuti lassabb volt.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Az elektoromos kütyüknek esetleg az áramalá helyezéskor lehet bajuk. És leginkább a trafójuk készûlhet ki. Márpedig nem hinném, hogy lenne bármiféle komojabb tulfeszvédelem a modemben vagy a trafó kimenetén, így akár egy ilyen indítási áramimpulzus ki is nyirhatja a modemet.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Nekem az újabbb fajta modemem van (nem a Motorola és telefont is kezel) és azon még stand by mód sincs.
Amúgy nekem megy éjjel-nappal egy router társaságában (érthetõ okokból) , de semmilyen hangja nincs.
Ha valaki mégis hall valami ciripelés akkor készûljön fel arra, hogy hamarosan elszál az egység, mert valszeg egy kondi cicereg neki.

PyRex
Milyen 1-2 áramszünet?
A Terayon modememet minimum 200-szor áramtalanítottam, ha nem többször. És semmi baja nem volt. Na nehogymár egy mûszaki eszköz tönkremennjen attól, mert nincs áram, mert körberöhögöm.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Erre is adott választ, a bekötõ srác: 1-2 áramszünetet kibír... de ne engem hülyézettek, meg basszatok már le, én csak azt mondom, amit a srác, meg ahogy hawer járt 😞 többet se mondok semmit, mer csk én leszek a hibás...

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Nem ! Jó, majd ha más is ugy jár akkor jövök én: éééééén szóóóóltam 😊 de ezen nem akarok össze veszni senkivel.

Ezekszerint a upc dolgozói sincsenek tisztába 100%-ig mindennel. Amikor évekkel ezelõtt bekötötték a csellót direkt rákérdeztem a szerelõkre, hogy áramtalanítanom kell vagy sem a modemet ha nem használom. Akkor azt a választ kaptam, hogy a készülék folyamatos használatra lett tervezve ezért nem érdemes kikapcsolni.

<#eplus2>
No, a lényeg, hogy utállom..

Munch
Hát én vagy hét éve mindig kikapcsolom, marhaságot beszélsz.

schrank
28 gigánál tartok igaz baromi lassan csordogáló sorozatévadokkal jött össze amik valszeg egy idõben fognak befejezõdni de akkor aztán ... <#hehe>

schrank
húúú b+ akkor neked vagy abszolút hallásod van vagy te vagy a szentinel amit kétlek <#hehe>

Mo.Organ
fizetni csak akkor kell ha rongálás van a modemen, de ez igy van a konverterekkel is.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

nem mindegy hogy áramtalanitod, vagy stand by-ba kapcsolod, nekem olyan elosztóm van amit ki lehet kapcsolni, amikor nem használom a gépet akkor kikapcsolom (áramtalanítom), 3 év alatt semmi gondom nem volt.

lokissrác: ekkora baromságot még nem hallottam, hogy ilyen miatt ugrik a garancia,mi van ha áramszünet van ? ez kamu amit 1-2 hülye gyereknek be lehet adni...
hömm...
Ilyenrõl még nem hallottam...
Én is kihúzom de semmi baj...
Amióta fenn vok az sg n azóta van netem, és azóta minden este kihúzom mert utállom a nagy frekvenciájú elektromos zajt...

NeoMaN
kamuzol

akkor neki mér kellett fizetni ? rossz kedve volt a upc-nek?😄😄😄

Punker
sehogy.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mo.Organ
semmit nem kell megfizetni. Ezt meg én mondom.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

nade mind1, én csak tapasztalatból mondom, hawer kizuta mindíg, erre meghalt a modem, mivel a modemnek folyton áram alaat kell lennie, amit a bekötéskor is mondtak, a másik meg, hogy ki kellett fizetnie a modemet, és így kapott egy másikat. Én csak azt mondom, ami a valóság...