UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
még a megemelt light-tal is épphogy csak kivitelezhetõ lenne de mivel hogy még meg sem emelték neki kizárt 60KB/s*30day=150GB <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

/format internet :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mighty
Én sem, csak ne érjék meglepetések, hogy miután letöltötte a fél internetet, UPC búcsút vesz tõle :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
nem nevezném korlátnak :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mighty
Helyesebben, a régi korlátot törölték el. Van helyette másik korlát :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mo.Organ
a korlátot már régen eltörölték.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Helló! tud valaki arrol ha még nincs meg az igért emelés , attól már korlátlan a letöltés vagy még mindíg az 5 GB a korlát? (Chello light)
Debrecenben nincsenek ilyen gondok mint amit itt írogattok...stabil 10megás net van....a torrent egyedül lassu,de az is 300k-val jön ahonnan tud ahonnnan nem ott 100 környéke...ennyi...
Hmm lehet nem is én vagyok belassulva, hanem az SG, mert más oldal rendesen jön, csak az SG lassú.
bertino
nekem 30al száguld <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem 100-200 között jön.
Pedig van sok seeder, és majdnem 500 leecher, és sokaknak állítólag rohadt gyorsan jön.
bertino
bazki
pont stalker megjelenéskor nem jön az anyag, megdöglök bázeg :|||||||||||||||w

Hát most nekem is lassú.
Apus
Na eddig tartott az ingyenöröm, ugye lájtom volt de 1 hétre felment 5Mbit-re. Mostmár csak másfeles, de nekem ez is elég. Úgyis a melóhelyen töltök :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

bigapó
nekem mostanában azt csinálja, hogy feleannyival szedi a cuccot. ez nem is érdekes, hanem az, hogy hiába korlátozom le a le/fel töltést, mert szeretnék netezni, egyszerûen nem mükszik. nem tölti be az oldalt, a kiszolgáló nem található hibaüzit adja be. még a keresõ sem megy (torrenten belüli). ha kihúzom a tápot, várok fél percet, újraindul a modem, akkor meg megy, még korlátozás nélkül is, mint az álom. na ez miért van??

The Matrix has you...

Most nekem is ilyen "chello stalker edition" van.
Minden második weboldalt talán behozza elsõre. Vagy azt se.
ÁjjLe BoBBi
te lennél az országos chello fanklubb megalapítója?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ha eleged van,húzd ki a kábelt,csupaszold meg a végét , és dugd a konnektorba,vissza a központig,ha más nem is ,de az elsõ valami,az tuti tönkremegy :)

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

nekem meg 41Kbit/sec a 10Mbit helyett :) de nem baj , majd én is tölteni fogok,ha már játszani nem lehet :) arra még jó,sok értelmetlen vacakot,mint amit álltalában mindenki tölt

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

De a ping nagyon sok :(

4800/700

Mo.Organ

én is érzem. akkor most mi a gond?

Mo.Organ
és most mi van?

ÁjjLe BoBBi
szemmel látható a fejlõdés

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

biztos soxor volt már itt róla szó, de az uj elégedetlenkedõk kedvéért szerintem érdemes megemlíteni, hogy bizony sokat jelenthet a sebesség szempontjából ha a tuzfal vagy a router vagy maga a torrent program nincs faszán beállítva (nincs rajtuk engedélyezve a torrent kliens által használt port pl.)
utorrent használóknak nagy segítség lehet a magyar oldalon található sok részletes leírás(aktiv, passziv, port forwarding stb)....

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Csak egy megjegyzés torrentekhez: pár hét óta folyik a duma (pár fórumon - google-be mondjuk "utorrent" +"throttle"), hogy melyik isp korlátozza a p2p forgalmat. Na valszeg mindegyik, vagy ha nem akkor fogja.

Én az emelés óta tapasztalom :) Az elõtt az átlag letöltés 100-200, most meg max 100, de inkább 20-30-40. Extreme-en vagyok.
Pl hiába állítom be 90KB/s-re a max feltöltést, a nagy átlagban összesen 10 KB-al megy (mondjuk 1 download és 1-2 seed). Max chello-snak megy egy ideig korrekt sebességgel.

Persze van pár trükk, de egyik sem csoda. Pl titkosítás, vpn használata, de igazából ezeket is el lehet kapni.

(Na de õszintén... a helyükben nem ezt tennéd? A világ pénzét költhetnék el sávszélre, az sem lenne elég ha mindenki 1MB/s-el torrentezne)

Stewe

schrank
jó lesz 2*30-nak is matek zseni <#hehe>

perc :)
és simán lehet szedni is olyan helyrõl ahol mondjuk 300k-val enged ,de több szállal...ezáltal 1200k/val szedhetsz....egy dövödö kb 30
ddebrecenben azért a többség már száguldozik a neten :D
schrank
nem tudom kitõl de jött az 400-zal is mint a disznó jó kis krimi ez <#papakacsint>

NeoMaN
Ehh, tõlem húztad 80K-val ma.
:))

schrank
azé figyeni kell mit susmutónak az ember háta mögött pedig elég jó ez a hannibal rising úgy hogy ne ....szogassatok <#vigyor5>

NeoMaN
Ígynézed-e?: <#wow1><#zavart2><#guluszem1><#wilting><#hawaii>

bakvarnyu
Próbáld ki msn helyett a Skype programot.

bertino
és kit érdekel ?
másik: miért nem huztad le magadat még a WCn ?

schrank
ne kötekeggy mert kikeresem a telefonszádat a t-comnál <#hehe>

Casillas
a második

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sziasztok.

Tud valaki valami pontos infot a korlát megszünéséröl?
Van ahol azt írják,hogy teljesen megszünik.Máshol az van ,hogy ha 3 hónapba is 250GB felett van a teljes forgalom akkor jön a segre pacsi :D

bertino
nem is ujdonság :)))))

schrank
képszelt mostis nézem amit leszettem ma jöttek le az évadok úgy hogy most egy kicsit pihenetetem a hálokarit <#mf2>

NeoMaN
A legnagyobb vagy!

Fikáztad a sok leechert, erre 3 napja csak azt látom tõled, mit hol mennyivel szedsz..
:))))

Jaaa, és persze megnézed!
:DDD

mihez? nekem már megemelték :P minimum.. ::) nomeg medium átmenetileg ::)

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Még két hét...

Lenne egy kérdésem, miért van az hogy msn-en videóhívást kezdeményezek, és nagyon rossz a hang nem lehet érteni, pedig eddig nem volt ilyen rossz. Igaz nagy a távolság, mert Amerikában lévõ rokonnak szeretnék beszélni, de nem jön össze mert nem lehet érteni, de ha õ mással beszél akkor jó, ez betudható a fejlesztéseknek, tehát ha le zajlott akkor javulhat?
Bocsi, ha ez esetleg off.
schrank
nekem most a hannibal rising 350-nel csordogál de hagyjuk abba ezt a KB/s-os fasságot köszike <#hehe>

Hát nekem eddig nagyon jó, de most magyar serverrõl töltök és max 260-al jön csak, a szoftverbazisról pedig 580-600 között jött, de azért ez a 260 is jobb a max 60-nál <#circling>
Jó nektek! Én Plus os vagyok v. voltam és már azt se tom nekem még semmi váltás! :(:(:(:(

Callo Of Duty , NFS Carbon , Flatout2 IMÁDÓ!!! :):):)

schrank
nekem mondod én ár 28-án váltottam rá és mit mondjak zsíííír <#vigyor3>

Szerdán rendeltem meg a medium csomagot, és ma már meg is van <#finom>,
hát a light után, ugye ami már a minumum, sokkal jobb, össze se lehet hasonlítani.