22959
-
zoolee #12435 Hi,maát akaromkötni anetetaz új gépre..
Miket ésholiskell beállítni?
Ugy emléxemlan rakella net beáll.oknál,de nem vagyok benne biztos.
-
#12434 Khm, helyesbítek, már max jó :D -
#12433 Na, jelentem, Debrecenben is lassú a net :D -
CUCLI #12432 juj, kinek bántottam meg a finom lelkét hogy hszt kellett törölni? -
marci03 #12431 Köszi!Feltettem az nforce4 legújabb chipset driverét + Active Armor, azóta megyeget.
Köszi a tanácsokat! -
#12430 Lehet, hogy haccer támadás ért, tesomnál is ez volt a nyűg, hogy annyira belassult a nete, hogy szinte már-már fagyott is, az IE és az Opera is.
Monsjuk FlashXp-n, senki nem látja (úgytudom) az ip címed, esetleg ha online játszol valami játékkal, mert tesomnak akkor volt ez a problémája, amikor COD2-vel nyomta online..
Mellesleg, ujratelepítettem a gépét, de változás akkor sem történt, ugyan az volt a problémája, ezen csak egy jó vírusírtó segített, a Panda antivirus + Firewall 2008. Rendesen írtotta is a vírusokat, és haccer eszközt észlelt.. küzdött vele szegény panda, vagy fél órát, de utánna hibátlan volt a net.
Ezt tudom javasolni, prószáld meg. -
#12429 Igen...meglátszik, hogy a warezosok belehúztak a letöltésekbe, túl van terhelve a hálózat rendesen, ezért némely területeken, teljesen belassul a seed.
Elég jó lenne, ha még az idén javítanák ezeket a hibákat :)
Mellesleg Debrecenben, semmi gond nincs a nettel, tegnap volt hogy a netrádió be-be akadt, de aztán helyrejött, seperc alatt... -
#12428 most netrádió megszakad úgy 10 percenként.. -
Tmac #12426 Másnak is nagyon belassult most a net (8.ker) kb olyan délutántól max 1-2kbps lehet a letöltésem ami annyira jó hogy 10perc alatt behozza az sg-t másnak is van most ilyen problémájaja -
marci03 #12425 Sziasztok!
A következő a problémám.
Böngészés közben gyakran elmegy a net, kifagy a modem.Legtöbbször akkor fordul elő, amikor megy a FlashFxp is.Ki kell húznom a modem tápcsatiját, utána lesz csak megint kapcsolat.
Tűzfal nincs, router nincs rákötve(ha rá van, akkor is kifagy).Most cseréltek modemet.Windows frissen telepítve(előtte is volt a hiba, azért raktam újra, hátha megjavul).
Mi lehet az ok?
Válaszotokat előre is köszi. -
#12424 Az laza... 5perc :D:D -
Borg #12423 Micsoda veszteség. -
#12422 nekem kb 5 perc alatt hozza az sg főoldalát. -
#12421 Háztömbig optika, onnan lan. -
Aspyrin #12420 Nálam jó. -
Dodo55 #12419 Valami hatalmas gáz van, 2KB/s a le és a feltöltésem is, az ügyfélszolgálat túlterhelt, nem lehet felhívni. -
#12418 amugy a diginet az milyen technológián szolgáltat ? optikai szál megy mindenhova, hogy ilyen gyorsak... ? vagy szimpla kábel... ? -
#12417 a forgalmuk már elérte a 2G-t bixen -
#12416 épp ezaz, hogy szerintem nem lesz olyan lefedettségük mint a UPCnek. egy családi házas övezetben, a digitvnek nem fogja megérni a kiépítést egy jó ideig.. -
Jo, hogy van nekunk egy NSD-nk. -
#12414 Helyes, legyen csak minel elesebb verseny. -
#12413 egy baj van velük: hogy még alig-alig vannak valahol :D
remélem szétterjednek mindenhova pesten, nem ugy, mint az UPC... oO -
#12412 Igazad van akkor még nem tudtam miként müxik. Most már látom, és azt kell mondanom hogy szerintem jó lesz.
Természetesen nem csak rajtam függ a dolog, de ha minden a terveknek megfelelően marad akkor igen csomagolhat az upc. Szerinted ha nem így gondoltam volna akkor eljöttem volna a cégtől, és váltottam volna? -
#12411 Van fogalmam a két cég technolóiai háteréről igaz éppen csak annyi, hogy tudjam hogyan müködik az adsl és kábel net, de nekem ez épp elég ahhoz, hogy még a mostani szivatások hatására is chellos maradjak, nem is eről van a szó hanem annó Mo.Organ volt a Chello zászlós hajója emléxem mikor elöszőr liketlek egy digi tv-s szórólapot olyat mulatott rajta hogy ihaj aztán most meg ok nem dicsőiti(még), de ahhoz a hsz képest... -
#12410 hát ADSL T-com igyekezetét elnézve (mondom én, mint DSL dolgozó) jó sokára lesz olyan minőségű, mint a kábeles technológia. Egyértelműen az UPC és egyéb szolgáltatók csomagjai a legjobb ár/érték arányuak. ha DSLnél nem lenne a kicseszett telefondíj, azt mondanám megéri 3 ezerért az 1 mbit, de így... egyszerűen no comment, ez van. -
#12409 és a másik tudom hadi tikot nem adtok ki de a csak a technolgia rövid ismeretetését vagy van néki neve akkor azt lökd már be ide. -
#12408 Mo.Organ Te figy már ahhona a zsé jön éppen annak .... Eskü vártam ezt a hsz-t miuzán elolvasatam Borgét elemékezzünk csak vissza mikor még a konkurenciánál voltál akkotőők voltak az Isten királyak holnmap átmész az adsl-hez utánna őőket majd magasztalni érdekes ez... -
#12407 hát... akkor jó. -
#12406 Utána is fog menni mert, teljesen más technológiával dolgozik a két cég. -
#12405 Sziasztok!
ha 29 nap alatt letoltok 240Gb-ot varok 1 napot vagy 2-t, kov honapba megint 240-et szedhetek?asszem jol tudom :P
azt ugyse lepem tul szal kiralysag -
#12404 ühm
és utána... ? ez a baj... :( -
Borg #12403 Hát amíg van vagy 50 előfizetőjük 3 kerületben BP-en, addig lehet megy is annyival :) -
#12402 miből gondolod, hogy megy is annyival ? :) -
Borg #12401 Na meg lett gyógyítva :)
Úgy tűnik routolási hiba volt a UPC-nél. Megtaláltuk azt az állomást, ami belassított. Két ilyen állomás van, amin átmennek tőlem/hozzám a csomagok, az egyik full sávszél, a másik 20kb/s. Amelyik IP-t az egyiken vitte át, az gyors volt, amelyiket a másikon az meg lassú.
Most valamit piszkáltak, és mindkettő átviszi a 10mbitet :) -
#12400 öhmm, hol is kell úgy email postafiókot regelni? :) -
devilk #12399 Hali
Van 1 routerem és szeretnék VEZETÉKES megosztást kialakítani. Hogyan kell csinálni? és beállítani? Thx
(panelban lakok és a D-Link DWL-G510 54Mbps WLAN PCI hálózati kártya nem igazán viszi át, gyenge a jel. ezt sem értem miért?!) -
Borg #12398 Jah. Az is lol, hogy filefrontról 1100-al töltök, míg a magyar oldalakon a 10kb/s-ot se birja tartani :) -
#12397 Latom irtal a hwsw.hu-ra is. Kivancsi vagyok mit valaszol Domper ur. -
#12396 Itt a XVII.-ben elég gyakori a hirtelen belassulás, ami órákig is eltart, netszakadás nem szokott előfordulni. De csak sok itt az őrült nettitán.
Tényleg: Egyszer még nyáron szerelgettük a netet, beállítgattuk másik gépre, stb, és egyszer csak felhívtak, hogy látják, hogy ki-be kapcsolgatjuk a modemet, s ezt ne csináljuk, mert tilos. Tilos. Hát ezen kiakadtam. És az áramszünet? Találjanak már jobb szórakozást... -
Borg #12395 Már lezongoráztam velük.
A végeredmény: Tőlük természetesen semmilyen probléma nem észlelhető, ennek ellenére az általuk ajánlott sebességmérőknél 5-ből 4 100-200kbit-et mér, az 5. meg 10mbit-et rendesen.
Ezenkívül az általuk ajánlott weboldalakból 5ből 4-re percekig kell várnom, az 5. meg 1 másodperc alatt bentvan.
Példa: cs2hu-ról letöltés 1125kb/s. hwsw.hu/origo letöltés: 13kb/s.