22959
-
#12475 de azt nem értem, hogy http-ről vagy ftp-ről simán működik a 20 megabittel letöltés, ha mondjuk fut a háttérben a mikrotorrent és pár k-val töltök fel vele. DE ugyanakkor MSN szarfos lesz. Szerintem pedig az FTP és a 80-as portot nem korlátozzák ha megy a torrent, viszont az összes egyéb speciális portot igen. Ezt le kéne tesztelni, mert ha ez tényleg igaz, akkor kurvára fel kéne őket jelenteni a f@szba, kezd elegem lenni a szemétkedésből... -
Dodo55 #12474 Mondom én, hogy full korlátozás van már, ha megy a torrent.
Néha böngészni sem tudok, pedig teljesen lekorlátozom a torrentet.
Egyszerűen rányomják minden portra a korlátot. A szerencsém az, hogy erre felé csak havonta 1-2 alkalommal, késő délután-kora este körül szokott ilyen lenni.
Szerintem egyszerűen a torrent packetek headerjére aktiválódik a dolog. Ami elméletileg a titkosított átvitelnél is szükséges valamennyire, hogy a másik peer tudja, hogy az most egy torrent packet, és nem más.
Amúgy a legviccesebb, hogy mindig akkor sikerült engem eddig lepriorizálniuk/korlátozniuk, amikor valami demot töltöttem torrentről :)
De komolyan, volt 3-4 demo az utóbbi hónapokban, amit torrentről szedtem, mert a http/ftp linkekről nagyon lassan jött, erre mindig akkor jött a korlátozás. -
#12473 és azt merrefelé csináltad? mert nem ismerős:S -
#12472 megvan a hiba: a mikrotorrentet ki kellett lőni a francba... -
#12471 az ftp-s feltöltés véletlen nem akadozik neked? mert nálam is ez a gond,hogy egy 400KB-os képet alig birok elküldeni msn,de még netre is alig tudom felrakni:S -
#12470 MSN-en most már lassan 2 hete csiga a fájlküldés, gyakorlatilag használhatatlan... -
keeper007 #12469 XIII. kerületben valakinek akinek van nete hogy megy? nekem baromi lassu :( -
#12468 Ehh, ilyenkor bánom, hogy családi házban lakom...
Na mind1, talán majd egyszer... köszi a választ! -
#12467 Csak Fehérváron tudom, de ha nem családi házas övezetben leksz, akkor reménykedhetsz. -
#12466 Akkor már azt is leírnád, hogy Miskolcon hol lesz kiépítve/bővítve, vagy csak Fehérváron tudod? -
#12465 Utca név kellene és megmondom -
#12464 nem csak te nem engedsz mást a géphez... -
Dodo55 #12463 Kösz a válaszokat.
Turkálást azt software-esen értem, hajlandóak -e úgy bekötni, hogy a gépemhez nem nyúlnak, csak behozzák a kábelt, és a többit rámbízzák?
(Még a családtagjaimat sem nagyon szeretem ideengedni, nem tudom miért, ilyen vagyok)
Meg amikor a Chellot kötötték be, a szerelő úgy nézett a háromnegyed asztalt ellepő parancsikonjaimra, mintha a szeme láttára öltek volna meg valakit
Router, megosztás ügyben viszont nem mondtál semmit. Azzal hogy áll a dolog? Meg: "Egy UTP kábeled lesz a gépedben és kész.", ez a mondatod elég kíváncsivá tett ez ügyben.
Amúgy a belváros északi szélén lakom, itt kb mikor? -
#12462 Kb mikor, és mennyire(hol) lesz kiépítve? - Első ütemben Palotaváros, Tóváros,
igaz -e, hogy a házig optikain jön? - Igen
Beszeréles ingyenes lesz(vagy olcsó), vagy pedig valami komolyabb összeg? - Ingyenes
Hűségnyilatkozattal értendőek az árak? - Nincs hűségnyilatkozat
Sávszélemelések lesznek az évek folyamán?(Szóval bír többet 20Mbitnél a rendszer?) - Egyszer majd biztos,
Beszerelés hogy lesz? Kell a szerelőknek a gépemen turkálni, vagy nem ragaszkodnak hozzá? - Senki nem fog a gépedben turkálni. Egy UTP kábeled lesz a gépedben és kész.
-
#12461 nem feltétlenül kell, de mondjuk a legegyszerűbb. -
Boroskóla #12460 Hát volt benne trükk mert a MAC addrest,klónozni kellet arouterre mert különben nem ment. -
#12459 azmiaz, hogy nem tudod összehozni? semmi trükk nincs benne... -
Boroskóla #12458 Valaki help !!
Havernak most kötötték be a chellót és szeretné két gépen használni,na de hogyan ?
Router van de az istennek se tudom összehozni aki csinált már ilyet mondhatna valamit .A router az egy EDIMAX wirelesses cucc. -
Dodo55 #12457 Úgy tudom te most átmentél oda.
Gondolom akkor jól sejtem, hogy lesz itt Fehérváron is :D
Ezzel kapcsolatban tudsz mondani 1-2 dolgot?
Kb mikor, és mennyire(hol) lesz kiépítve, igaz -e, hogy a házig optikain jön?
Beszeréles ingyenes lesz(vagy olcsó), vagy pedig valami komolyabb összeg?
Hűségnyilatkozattal értendőek az árak?
Sávszélemelések lesznek az évek folyamán?(Szóval bír többet 20Mbitnél a rendszer?)
Beszerelés hogy lesz? Kell a szerelőknek a gépemen turkálni, vagy nem ragaszkodnak hozzá?
MAC Address alapú azonosítás?(átregisztrálható valami automata rendszeren át?) Routerrel milyen viszonyban lesz a dolog? -
Aspyrin #12456 Megszorítások lesznek :DDD -
#12455 fúúú, tuti belehalnak ebbe az összegbe... -
Boroskóla #12454 bünti van -
tompka #12453 furcsa dolgok voltak. 15percig csak a power és az on line lámpa világított a modemen. a ds, us, tel1 nem világított. ez mit jelent. egyszerüen csak terhelt a rendszer? -
#12452 Szurkolok a Digi-nek, főleg így hogy eljutottak Miskolcra is, remélem hamarosan eljön az az idő is, amikor nem csak panelba lehet beköttetni...
(Asszem jelenleg csak oda lehet, és oda is csak akkor ha többen előfizetnek egy helyen) -
#12451 Nem azért emelnek mert nagyon szükséges lenne, hanem a DIGI miatt. -
#12450 Eddig csak örültem neki, de mostmár azért tartom feleslegesnek, mert úgysem lehet teljes mértékben kihasználni, hacsak nincs olyan szuper szerver, amelyik képes rá.. -
#12449 Azt rebesgetik dolgoznak a hálózat stabilitásán, deh.. ez még idáig nem látszik meg :D:D hát 2009-re csaktán lesz valami javulás, ha meg nem, akkor addigra lesz más szolgáltató biztos. -
#12448 Az emelést megbízható forrásból tom, de nem kell drasztikus emelésre számítani, csupán 1-2 Mb-os növelésre, de azt nem tom hogy a profnál is lesz-e.. annál mondjuk nem hiszem, mert mia fenének :D -
Aspyrin #12447 Lolz, lassan eljön az a pillanat, amikor már félni kezd az ember egy sávszélemelés híre kapcsán.
Gondoltátok volna ezt pár évvel ezelőtt? :D -
#12446 Pedig nem vettem észre az írásában sem iróniát, sem viccet de mind1, biztos velem van a baj. :D
Am én egyáltalán nem örülnék neki, még ezt a sebességet is csak khm, bizonyos korlátozásokkal adják, szval a minőségre kellene rágyúrni, mielőtt emelnének. -
#12445 Úristn, nehogy már komolyan vedd, légy szíves! csak viccelt (ez persze nem zárja ki, h nem lesz^^) -
#12444 Tényleg, ezt honnan veszed, hogy akkor újabb emelés? -
devilk #12443 Az számokban mit jelent?:D 10MBit-bl mennyi lesz?:) -
#12442 Sajna elszomorít, hogy egyes oldalakon, sőt elég sok oldalon, nem lehet a gyors sebességet kihasználni.. :( még a Mediummal sem :( Mostmár a weblap üzemeltetőkön a sor, hogy gyorsabb szervert üzemeljenek be... 2009-ben megint lesz sávszél növelés :: ) -
#12441 20 Gbit ugrott. Milyenek a pingek? :)
-
zoolee #12440 Lap-top bill teszi. -
zoolee #12439 Lap top rór Írtam, a g15 utánn...
Bocsi.
Szóval, hol tudom beállÍtani a netet és mire kell állÍtani? -
Aspyrin #12438 Kevesebb piával érthetőbb lennél :)) -
#12437 zoolee ha normálisan letod írni, talán segít valaki :D:D -
#12436 a magyar nyelvet kisiskolásként azért sikerült betanulnod rendesen ? mert ugy látom gondjaid akadtak vele