UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek... Nem olvastam végig az eddigi összes hozzászólást, szóval bocsi, ha volt már a téma...
Egy érdekes képletet figyeltem meg (körülbelüli, nem pontos összegekkel):
Régebben:
Dolgozónet(3 mb/sec) 7190 Ft = Chello Classic (3 mb/sec) 11000 Ft
tehát kb 4000 Ft kedvezmény
Most:
Dolgozónet(5 mb/sec) 7190 Ft = Chello Medium (5 mb/sec) 6900/7900 Ft
tehát kb -290/710 Ft kedvezmény
Szóval szinte semmi! De akkor hova kerül a munkáltató által kifizetett összeg, amit támogatásként kap a dolgozó???
Picit fura, utánakérdeztem, hebegtek habogtak, de leginkább csak azt hajtogatták, hogy de van kedvezmény! Csak sajna én nem látom... Hümmm. Biztos bennem van a hiba. Kíváncsi vagyok a véleményekre...

bakvarnyu
te most tényleg ennyire agyalágyult vagy?<#circling>

Mo.Organ
Tudsz olvasni??????
Mert ha igen akkor a bannert ha elolvasnád ....

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
Valakinek van komolyabban problémája a chelloval? Annak lehet hogy tudunk segíteni. <#nevetes1>

Egyébként ha befejezõdik az én csomagom(minimum)emelése akkor kb mennyivel fogok letölteni?gondolom mindet nem fogja kihasználni

Chello közalkalmazottim van,és tegnap kezdõdött azzal a problémám hogy kb óránként elment a net,tegnap óta már kb 10 szer változott meg az IP cimem,igazából a probléma az ahogy megnéztem a Hálózat->Helyi Kapcsolat->Támogatás->Részletek tulajdonságlapon a DHCP kiszolgáló mindig csak 1 órás hozzáférést oszt ki,és ez miatt óránként indithatom újra a gépet mert megszakad a net.Valaki találkozott már ezzel,esetleg tudja hogy ez mitõl lehet?
ja azt hittem nekem válaszoltál.😊

Nem torrentel töltök.már néztem mindenhol és még mindig csak 60Kb/s.Egyébként már voltak is kinnt a chellosok és azt mondták hogy ez így jó szóval kezd elegem lenni szar chelloból pff...cccc...nevetséges

Mighty
Ne torrenttel teszteld a kapcsolatod. Az most eléggé gázos még.
Tölts le valamit pl a hardwired.hu-ról vagy az fsf.hu-ról.

Ha errõl a két oldalról is csak 60 KB/sec-kel töltesz le, hívd a 1221-et és jelentsd be.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Helyes <#vigyor4>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

rekettyes
szeva, aha baba!

Hello csajok, jó a net? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Cselló kapcsolatot nem tudom bontani:

"Jelenleg nem lehet letiltani a kapcsolatot. Valószínûleg a kapcsolat egy vagy több olyan protokollt használ, amely nem támogatja a Plug-and-Play szabványt, illetve azt más felhasználó vagy rendszerfiók inicializálta."

egy kis megnyugtatás azoknak,ahol még nem fejezték be , fehérvár 1 hónap után stabil , mint játékos szemmel , mint töltögetös szemmel 😊,tegnap egész délután külföldin játszottam,semmi lagg (kopp kopp kopp) , 😊 remélem ápr.1-n nem kezdõdik el újra, de nézd a jobbik oldalát, kicsit te is kimozdulsz a dög géped elõl, asszonyodnak újra fog tetszeni 😊 és ha kész , kapsz egy sokkal gyorsabb netet , én se bíztam benne , de kellemesen csalódtam , csak így tovább , bízzunk benne , hogy marad is ilyen , nyugi 😊 szevasztok

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Mo.Organ
www.upc.hu, vagy a 1221 tel.számot tudom ajánlani.
Kicsit tájékozodj azt minden világos lesz.

Jó csak kicsit idegesítõ hogy már 2hónapja szarakszik ugyhogy no comment...

no comment...
Jó de a fejlesztések nélkül is kéne töltenem 400Kb/s.vagy a lassuság a fejlesztések miatt van?

De nekem 60KB/s letölt nem fel.nálam van a gond?

nem igaz, hogy nem lehet felfogni A FEJLESZTÉSEK MÉG NEM FEJEZÕDTEK BE !!! nem értetlenkedni kell, hanem olvasni
sonico
annak csak örülj mert nekem meg annyival kevesebbel tölt fel mint Neked többel..hm-hm...Neked adták az enyimét 😛

Szevasztok,az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy a chello minimum ccsomagom vagy light csomagom 60KB/s tölt??ez igy jó most? vagy valami gond van?elõre is kösz

sonico
sziasztok!

érdeklõdnék, h ma bekötötték nekem a chello extreme-et, és f*szért se akar 15 20 Kbytenál többel feltölteni 😞 mi lehet gond?

(torrent)

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

bakvarnyu
na majd jövõre tépheted ki a hajadat ha még a gázt se fogod gyõzni lóvéval nemhogy a netet<#vigyor1>

schrank
nem mertél hûséget fogadni pedig se pap se közjegyzõ beszari <#hehe>

bakvarnyu
jaj két évet aláírtál te õrült <#vigyor1>

schrank
varjú-varjú a csendben maradtál volna bölcs maradtál volna ha feljebb lép minimumról mediumra és két évet aláír akkor 6900 csak mert én is ezt csináltam feb.26-án <#miaz>

bakvarnyu
Ja de nem azokat kell hibáztatni akik orrba szájba töltenek mert lehetett tudni, hogy ez lesz rengeteg faszkalap van; hanem a szolgáltatót, annak kellett volna átgondolni mire vállalkozik amikor eltörli a korlátot meg ilyen durván megemeli a sávszélt. Mindamellett én egyelõre csak a változás pozitívumait tapasztalom, megy rendesen a net, remélem akkor sem fog változni amikor befejezõdik az átállás.

bakvarnyu
sajnos 7800 lesz a havidíj ha átváltasz, a 6900 csak új elõfizetõknek szól, én is akartam de ennyiért nem kell.

Skynet85
: Hát ha megtalálnám, hogy melyik floppyn van😄

zsír a géped....délután egy lost vikings party?

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

port forwarding - router-nél.....ha jól tudom ehhez állandó ip kell, és ezt be is lehet állítani...ha minden igaz!
persze csak akkor ha router valamilyen módon korlátozza a forgalmat (nincs megnyitva/engedélyezve rajta a torrent kliens által használt port)

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Skynet85
Üdv all látom sokan panaszkodnak a pingre én miskolc közelében lakok és 25-30-as pingem van este max 40-50-es igaz nem sokat játszok de elõferdül és akkor viszont külfödi szerveren és ott sem nagyobb...

Letöltéshez, ez az oda vissza anyázás a gémereke és töltöltögetõsök között vmiért eléggé felesleges és amolyan szélmalom harc hafizet vki a netért akkor azt csinál vele amit akar és attól mert Pistékének ez nem teszik még továbra is csinálni fogja...

Mo.Organ

Mighty
Az "akinek nem inge..." frázis használata mellet sem szeretnék káromkodásokkal fûszerezett hozzászólásokat.

Téma részmerõl is lezárva.

precision
Chellonál a dinamikus ip kb ugy néz ki hogy fél-egy évente kapunk új ip -t. Hiába reseteled a modemet, ugyanazt az ip -t fogod visszakapni. Hálókártya MAC adress cserével lehet buherálni, de nem éri meg szerintem.

Bazinga!

precision
? 😄

Bazinga!

a dinamikus ip szerintem csak router-nél lehet probléma, de ott is csak addig amig be nem állítod állandóra😊

No problem!Hozzaszolasom vegere odabiggyesztettem akinek nem inge ne vegye magara.Ha valaki magara vette az azert lehettett mert bele tartozik az alltalam emlitett kategoriaba:-). Valamint neveket sem emlitettem ugyebar,az IDIOTA jelzot viszont szemely szerint en kaptam,tehat illo volt reagalnom ra.
Reszemrol zartam a temat!

Peace!

Nashville
Hello!
Egy fontos kérdésem lenne a UPC internettel kapcsolatban. Sokat használom a Rapidshare- t egyéb dolgaim beszerzésére, amihez hogy ne õrüljön meg az ember a sok várakozás miatt, elengedhetetlen a dinamikus IP cím. Tehát, minden kapcsolatbontás és újracsatlakozás után új IP- t kellene kapnom, hogy menjen minden olajozottan. ADSL- nél mûködik a dolog. És itt?
A lenti keresõbe beírtam, a rapidshare kulcsszót, de nem hozott találatot, hátha nem volt még.

Contemporary Country Music

Mighty
Igen, tudom, én is követeltem vissza a régit, amíg nincs kész a hálózat, viszont próbáljunk kultúrált hangnemben megnyilatkozni.

Mighty
Szóval akkor szerinted mindenki izzítsa be a netlimitert és korlátozza a saját sávszélességét 50%-kal? Nem te leszel az, aki meghatározza, hogy valaki mire használja az internet elõfizetését. UPC védekezik a túlterhelés ellen a 3 havi, átlag 250 GB forhalmazható adatmennyiséggel. Valamint jelenlegi hálózata még erõsen fejlesztés alatt áll, amit teljes mértékben remélhetõleg júniusra befejez.

Ha még egyszer ilyen hangnemben adod elõ magad (vonatkozik mindenkire), szó nélkül törlöm a hozzászólást.

Ping még mindig 300 körüli 😞

NeoMaN
Nálam normális a net. P2P fullon, online játék 30-as ping alatt. Nincs lag vagy packetloss....
Vegyélvissza hülyegyerek.

schrank
jja hát valakinek egyedül van nete a megyében akkor nem csoda hogy jó a pingje <#mf2>

mondjuk most estefelé még utorrentet is benyomtam...szedek egy-két Hd-t és igy gémelek..igy 50-es pinggel nyomulok németbe... 😄...igaz a torrent csak 50-60k-val csordogál most...
én délután is simán jól nyomtam a wolfeinstein enemy territory-t...(30-as ping) 😄....szoval nem tudom felétek mi van itt miden ok szerencsére....idõ kérdése és mindenhol zsírdeszka lessz...a p2p-t meg remélem megoldják,mert van,hogy elég szánalmasan csordogál...
bertino
hát ja, én is remélem, hogy fognak
napközben nekem is használhatatlan gamera
miskolci vagyok és nyíregyházi szerverre 400as a ping 😊
remélem majd rendbejön, mást ugy sem tehetek a várakozáson kívül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!