22959
-
devilk #12515 Köszi a Call Of Duty 4 segítséget. Bevált.:D -
devilk #12514 Nekem volt lehetőségem többször próbálni. Frankó! -
#12513 diginet előfizetők véleményére lennék kíváncsi, hogy mekkora sávszél van meg -
devilk #12512 Köt a hűségnyilatkozat... -
#12511 nálam kevesebb,mint 8 mp(chello medium,torrent aktív)
egyébként most h.a modem hülyül,meg kb.1,5k-val lehúznak havonta,én is erősen gondolkozom a digin... -
devilk #12510 Olvastam, csak nem volt mindegyik összefoglaló:)
És mi a francért korlátoz????? Nem értem.
ma volt szerencsém kipróbálni egy 10mbites- digit netet.
az origo.hu-t kb fél másodperc alatt hozta be, direkt nagy oldalakat néztem...
-
#12509 az, hogy UPC keményen korlátoz.
persze nem számít, hogy az előző 1 oldal, amit ide beirtak nagyrészt arról szól, hogy lassú a böngészés -
devilk #12508 Mindenki aki 10mbites!
Amikor sebességet mértek mennyi szokott lenni nektek? Mert nekem az utóbbi 1,5 hétben 4-6mibt. A letöltéssel nincsen gond, de a böngészés elég lassú. Mi lehet ennek az oka? Egyébként Debrecenből írok. Akadt még valakinek hasonló problémája??? -
tompka #12507 Amúgy ez a torrent féle korlát hogy néz ki? Nekem eddig 1x volt. Kihúztam a modemet majd vissza és újra jött maxal a cucc. Csak ha megy akkor a "sima" netezés iszonyat lassú. -
#12506 király, van olyan, hogy napokig 200 kilobyte-tal töltök le 2,5 megabyte helyett.... :| -
tompka #12505 Ja tényleg. Hó is megvan :) -
Aspyrin #12504 itt a mikulás :D -
tompka #12503 Király. Van olyan hogy órákig 10mbittel töltök le 5helyett. :D
Valamit csinálnak? -
#12502 Nehogy nekem adjatok :) -
#12501 amúgy miért te vagy még itt a házigazda...? :DDDD -
#12500 Sajnos fogalmam sincs róla. Én már felejtem az UPC-ot. :) -
#12499 Egyiknap a telefon nem megy, másik nap pedig a weblapok 50%-al vagy bejönnek vagy nem. Bár meg kell hagyni, ötperces újrapróbálkozás után mindent be lehet vele hozni.
A csomagvesztés bix felé 5% körül van.
Csak így tovább(y).
-
#12498 szia Morgan,meg tudnád mondani,mi a fene mostanában a motorola modemnél ez a "send led villog napokig" dolog?
Miskolcon a Bíró utcán lakom,utoljára tán áprilisban csinált ilyet a modem,igaz,akkor 4 napig egyfolytában....most max.1,5 napig nem volt,ma délután hol volt net,hol nem,mint a mesében:) most éppen megy,az előbb kb.40 percig nem volt... -
devilk #12497 Az a baj, hogy hiába fizetünk tisztességes pénzt, nem kapunk érte tisztességes szolgáltatást a chellótól. És nem értem miért. Amit Bucsek leírt, ez így van. Nálam is ugynaez van! -
#12496 akkor te nem tudod milyen az ADSL :D -
devilk #12495 Egyértelműen F.O.S. -
#12494 egyértelmű rendszerbuheráció, már többen jelezték az ilyen problémákat :D -
Bucsek #12493 mi a fene van mostanában az internettel?????? baromira lassan hozza be a honlapokat és valamikor csak ugy időtúllépés miattmegszakad az egész... msn megy, irc megy, letőltés tökéletes de a honlapokat baromi lassan hozza be. -
#12492 Szabadságtelep nincs ele gond. :) -
#12491 reggel csak én tapasztaltam, hogy nem volt kacspolat?
amikor felhivtam a központot csak a telefonszolgáltatás hibájáról volt szó. -
devilk #12490 Debreceniek!
10mbittel, hogy álltok, mert nekem most kb 5-7 között van pár napja... -
#12489 aztarohadt, diginet már van miskolcon is a lakótelepeken, én meg pont 2 hónapja jöttem pestre :( -
#12488 Nem én! -
#12487 hosszabíts hűséget... -
#12486 Köszi, alig várom, mert most járt le a hűség a chello extreme netemnél, és felemelték 11500 Ft-ra! -
#12485 Jövőre, tavasszal kezdődnek majd megint az ásások. Úgy néz ki hogy még idén elindul a net is. -
#12484 Mancz János utcáról tudsz valamit, mikor lesz net? -
tompka #12483 Vkinek volt olyan hogy a nete hirtelen elkezdte dobálni a service unavailable szövegű oldalakat? Nekem tegnap 20percen át minden oldal átment ebbe. :S -
#12482 Nekem is :((( -
#12481 nincs, viszont könnyen megnézheted mi van: internet/chello_"amitakarsz"_akcio/"a Részleteknél az Akciós feltételek"-nél -
#12480 csáó, van még az az akció, hogy nincs belépési díj, ha online rendelek? sehol nem találtam infót róla... -
#12479 igen pontosan, képküldésnél is iszonyat lassan küld valamennyit, aztán megáll. DE ha nincs mikrotorrent, akkor átküldi 1 megabittel qrvagyorsan. legalábbis tegnap nálam ez volt. -
Dodo55 #12478 Sávszél az nekem is megvan, de az oldalak elérése marhára belassul.
Van, hogy 5 másodpercig vár a böngésző, mielőtt megindulna az oldal letöltése. Aztán persze 1 pillanat alatt betöltődik az egész.
És úgy vettem észre, hogy az MSN nem folytonos adatfolyamon küldi a cuccokat, hanem meg-meg szakítgatja mindig, ez normális esetben csak annyit jelent, hogy a folyamatjelző szakaszosan mozog, de egy megnövekedett latency esetén egyenlő a totális lassúsággal. -
#12477 az lehet, mégis köze van hozzá -
#12476 MSN az nem mérvadó, mert az nem p2p, servereken megy át...