22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • tompka
    Jaja. vmit lépni kell. egy helyi szolgáltatónál a 6/6-os netet 7ezerért adják. megéri. (és most akarnak gyorsítani!)
  • devilk
    Nah most a Chello pisloghat majd, mivel a kisebb cégek úgy lenyomják mint a szrt... pl.: DIGI, TV Network...

Majd észhez tér amikor rájön, hogy kissé már drága az amiért fizetni kell.
  • devilk
    http://prov.chello.hu
  • Jobson
    és hol?
  • tompka
    regisztrálni kell
  • dante3
    Az új hálókártyát ha lesz, regisztrálni kell a chello oldalán, én így tudom!
  • Jobson
    Mi a teendő akkor ha a jövőhéten kicserélem itthon a gépet? Csak fogom a kábelt be az új gépbe és lesz net vagy valamit kell állítgatni? köszi.
  • mozesapo
    De legalább csomagarányos lenne ez a p2p korlát is. Én aki sokkal többet fizetek mint a minimumos, v a medium ugyanazt kapom. Ez így nem FAIR!
  • tompka
    Tegnap szedtem le 3dvd-t és mind 3 13.00után volt.szépen jött medium maxal. de este (22.00)már a 4.filmet 2kb-s-el szedte. és semmilyen seedhez nem bírt kapcsolódni. egy modem reset segített. ez mitől van? "bebolondult" a modem?
  • Laky
    Ezt is faszán kitalálták :(
  • rush21
    Nekem is ugyan ez a problémám.
    De 23.00 után és 13.00 előtt jön csak fullon
    mert az ezek közötti időszakokban korlátozzák a P2P forgalmar:\
  • Laky
    Mostanában problémázik a torrent.
    Extreme van bekötve, de 200-220 kb/s-nél egyáltalán nem akar feljebb menni a letöltés, hiába van 4-5x annyi seeder, mint leecher. Régebben ez nem így volt :\
    Mi lehet a probléma? Csak nálam vannak ilyen gondok?
  • PíszLávJuniti
    Az újonnan belépőknek a három az egyben medium+családi tv+telefon egy ezressel olcsóbb, mint a régi előfizetőknek.. grat hozzá.
  • Sheltem
    GYerekek még mindig 250gb körül lehet letölteni egy hónapban korlátozás előtt? Vagy már annyit sem?
  • Tigristank
    Nálunk is az van, így pedig telefonnal együtt kijön a havi 12900 Ft, az eddigi ~17000 Ft helyett.
  • precision
    nekem is 8000 az extreme, és "csak" családi kábeltv csomag van mellette
  • Tigristank
    Hozzánk is megjött a levél, 8000 Ft az extreme 1 évi hűség esetén. Mondjuk nálunk a telefon és a kábeltelevízió is a UPC-s, így pedig jelentősen (kb. 4-5000 Ft-tal) csökkentek az összköltségek.
  • Aspyrin
    Nekem is küldtek levelet, és kedvezőbben kínálják a jövő évi előfizetést..
  • precision
    hűség nélküli árak: Listaárak

9500 a medium...hááát nemtom... plusz ott van az "apróbetűs" rész az "Egyszeri díjak" -nál
  • precision
    nekem is épp most jár majd le, meg is hosszabítottam, nehogy már többet kelljen fizetni...talán egy év múlva hosszabbítás helyett a lemondást választhatom, mert lesz itt digi v. vmi más

én is néztem hogy semmi ingyen hónap vagy ajándék... tavaly vagy ingyen hónapot adtak vagy vmi enciklopédiát dvd -n...
  • precision
    ezekkel az a baj hogy kb 4-5 utcában érhetők el és annyi...
  • Borg
    1 évvel 7500...
  • Scooby87
    ja és nincs p2p korlátozás egyáltalán,több ismerősőmnek is már ilyen net van.
  • Scooby87
    Tvnetrwork link
    Digi link
  • Scooby87
    aki debreceni és lejárt a hűsége váltson vagy digire vagy icenetre nagyon megéri.Én ma mondtam le a chellot..elég volt...
    Tvnetrwork: ICEnet 30Mb/10Mb 6.500ért :D korlátlan,jó ping,egy év hűség!
    Diginél: topnet 20Mb/20Mb 4.500 és szintén korlátlan,jó ping+hűség sincs.
    mind2 szólgáltatás hibátlanul megy.
    Én tvnetworkre mentem :D
  • Dodo55
    Medium az hűség nélkül 7500?
    Mert szeretnék váltani DigiNetre, emiatt már nem lesz hosszabbítás, de januárba lejár a hűség, és lehet azt kéne, hogy leváltani hűség nélküli mediumra, ameddig elérhető nem lesz itt a Digi.

Amúgy van 60KB/s feltöltésem épp, meg 30KB/s letöltésem torrenten, és egy oldalra már 5 perce várok, hogy betöltsön, már a fele látszik :D

Szerk: mire elküldtem, pont betöltött :D
  • PyRex
    asszem nekem is most jár le de én megyek adsl-re, a legolcsóbbra. a maradék pénzből meg berakok egy szervert 100megabitre valahova és ennyi, kb. mindenkire nagy ívben.... :))
  • Borg
    Most ez milyen dolog már, hogy ir nekem a UPC, miszerint le fog járni a hűségem, és kössemmá újra, merazjó. De egy darab akció nincs, illetve az az akció, hogy kussoljak újabb egy évig, és akkor ugyanennyiért kapom? (9500/hó)

Tavaly legalább egy ingyen hónap, vagy valami bugyuta ajándék járt mellé.
    Ráadásul ami mégnagyobb vicc, hogyha mediumra visszaváltanék, azt 7500-ért adják. Csak -2k, fele akkora sávszélért
  • PíszLávJuniti
  • precision
    ugyanúgy proxyn keresztül, utorrentben pl be lehet állítani a proxyt... meg sztem minden normális torrent kliensben
  • PíszLávJuniti
    az de durva!!!
    a trackerre akkor hogy tudsz csatlakozni?
  • bertino
    uh :D
  • DjDano
    Arra, hogy tegnap óta a T-Online hálózatóból elérhetetlen az aszfalt... Csak proxyn keresztül lehet csatlakozni az oldalhoz illetve a szerverhez.

Persze még nem lehet tudni pontosan, hogy ez átmeneti probléma, vagy szándékos tiltás...
  • bertino
    konkrétan mire gondolsz ?

[le van maradva]
  • DjDano
    Remélem az UPC nem tervez hasonló lépést, mint a T-Online az aszfalt ellen...
  • do2
    nekem ius megy rendesen a torrent sőt közbe még jáccok is,a felöltést meg 60-l engedem. sőt mellette még 3 gépen neteznek :) amúgy én az utorrent progit használom
  • tompka
    Ha sokszor töltök le a "www"-ről akkor a "www" portot lekorlátozzák? Mert nekem a böngészés lassú, de 10Mbittel töltök 5helyett
  • Casillas
    nekem mediumom van, de nálam torrent mellett is megy simán ugyanolyan gyorsan a böngészés
    [lekopogja]

hogy ne csak a negatív vélemények legyenek itt.
  • HTS s3rg1nh00
    augusztus 31-én lejárt
  • PíszLávJuniti
    20/20-as sebességtesztet láttam, 19 megvan odavissza :(((