UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt "míg mindegyik csomagnál le nem zajlik az emelés addig elõfordulhantak kimaradások/lassulások." már írtam, ha csak elõfordulnának az nem lenne gond. De azt nem tudom "elõfordulhatnak" tekinteni ami egy hónapja egyhuzamban kimarad és lassul.
nekik üzletileg OK amit csinálnak, de egyébként patkány dolog ezzel magyarázkodni most, az egész emelés a t-online fenyítésérõl szólt, ez van.
akkor az emelés miért így történik? nincs ennél féregebb magatartás, mint ezt kimagyarázni. persze, játszunk 3 hónapig pacmannel, meg töltsünk smswebrõl.
oké.
de ez csak egy tipikus magyar nyavajgás egy tipikusan magyar szolgáltatásért, ne is vedd figyelembe.
Bazinga!
A másik dolog pedig az hogy kicsit zavarban vagy "Az emelés elsején lesz a hálózat bõvítés lesz 22-én." Nem az a probléma, hogy nem az új csomag sebességével nem jön. Hanem az hogy még a régi csomagomnál is fényévekkel SZARABB!!!!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Egyébként biztos vagyok benne hogy mindenhol megvan a minimum sávszélesség amit az ászf megkövetel.
Értem én hogy bõvítések meg fejlesztések befejezését meg kell várni,meg stb. De ez nehogy már az én gondom legyen bazz. Rugalmasabban is megoldhatták volna ezt a bõvítést. Ha nem fizetném be a 8ezret akkor egy kukkot nem szólhatnának az Upc-nél.
Na mindegy,legyünk türelemmel és várjuk. Remélem hogy 1.jén itt Egerben is emelnek már és nem 22.én.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
sztem te is érzed a különbséget...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tényleg jó, hogy júniusra mindenhol készen lesz, de addig azt nem tudom minek fizetünk teljes árat egy töredék szolgáltatásért. Mert ugye õ 10MB helyett ad most kábé 0,1-et akkor nekünk nem ezt kéne, hogy kiszámlázza. És akkor pontosan annyit kapnának amennyit ér ez a szar kb. 100Ft-ot.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem kell aggódni, nincs semmi gond, június végére a legtöbb helyen elkészülnek a fejlesztések!
a standardom-mal napközben azért elérem a 20 kilobájt/sec-es sebességet....éjfélkor mondjuk már tegnap este majdnem elérte a 100-at is..de nem éjszaka akarok netezni (és mielõtt türelmetlennek tûnnék ez már jó egy hete így megy)
és folyamatosan seedelek ~1M-val, nekem jó a netem :P
eom$
:P
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
valaki tudna linkelni hivatalos irást arról hogy 250g a limit?
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
"A p2p korlátozást megszüntetik április 2-vel?"
Hát ha a fájlcserélgetésre gondolsz, akkor az eddig se volt korlátozva, az egy más dolog, hogy úgy szimplán kiszámíthatatlan az egész, fõleg a dc. Torrentnél meg csupán emberek létszámától függ a sebesség. Van hogy nekem is folyamatosan csökken a feltöltésem (DC). Magyarázat rá? Passz. Max. azt tudom elképzelni, hogy a user disconnectelte a letöltését.
Igen, ez így igaz. Pár nagyobb cég (mint pl. APEH) munkavállalói az extreme-nek megfelelõ csomagot kapják. És, ha jól emlékszem, ez a tömeges levélkiküldés után lett eldöntve.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"s amíg nincs befejezve, addig elõfordulhatnak ilyen sebesség csökkenések, illetve ping növekedések."
Csak ne április 2. után. :D
"Egyszerûbben leírva, ne az akciós árakhoz hasonlítsátok a dolgozónetes elõfizetést, hanem a listaárhoz."
Ez oké, csak akkor azt is nézzük már meg, hogy a 7490 v. 7190 és a chello classic régi listaára közt mennyi a különbség. Ez %-ban mennyit jelent és ezt a %-ot vonjuk le a jelenlegi extrém listaárából. Ha ez megvan, akkor ott az új kedvezményes ára a dolgozónetnek, aminek elvileg extrémnek kéne lennie. És ha tegyük fel 15% volt eddig, akkor most a UPC dönthet úgy, hogy legyen 10% vagy 5%. Na most ha csökkenteni akarja ezt a százalékot, akkor egyszerûen mondhatja azt is, hogy ugyanannyit fizettet (vagy picikét növeli az árat, de továbbra is extrémet ad), mint eddig, hiszen a listaár azóta csökkent. (csökkent a két ár közti különbség--> csökkent a kedvezmény is) Mindez persze a classic-extrém párosra vonatkozik. Ha viszont számításba vesszük, hogy itt sokakat átpakolnak a médiumba, akkor a médium listaárából származtatott kedvezményes árat kéne megfizettetni, ahol a kedvezmény mértéke szintén kevesebb lenne, mint eddig. Így akár két dolgozónetes csomag is lehetne és fizetési hajlandóságtól ill. munkáltatótól függõen válaszhatnának az elõfizetõk a 2 csomag közt. Csak megegyezés kérdése.
"fel lehet hívni õket azt lehet nekik szövegelni"
:D Megtettük. Közölték, hogy a csomag milyensége cégtõl és dolgozók számától, stb.-tõl függ, de mindenkinek ugyanazt a szabvány levelet küldték ki. Már épp váltani akartunk, hogy akkor jó a hagyományos médium is, aztán közölték, hogy a miénkbõl extrém lesz, no para. Azóta nem hívtuk újra õket, a sebesség meg a médiumnak felel meg. Majd április 2. után rákérdezünk, ha nem gyorsul, hogy khm.. nem ezt tetszettek ígérni. :D
Szóval szerintem a kérdést másképp is el lehetett volna intézni és nem feltétlenül az volt a legjobb megoldás, hogy classicosok maradnak a médiumban ugyanazért az árért. A fentieket is figyelembe lehetett volna venni, talán rugalmasabban kialakítható lett volna az egész és akkor mindenki maga dönthetne, hogy ezek után melyikben szeretne lenni, nem lenne ez a felesleges hápogás.
No, üdv! :)
Másodszor: a hálózatot fejlesztik és amíg nincs befejezve, addig elõfordulhatnak ilyen sebesség csökkenések, illetve ping növekedések.
Nekem az lenne a bajom hogy Classicom van és március elején ahogy volt ez a fejlesztés tök jó lett minden 1200al töltöttem másodpercenként! Azonban most örülök ha eléri az 500at néha van amikor elkezdi 1200ról és lemegy 500ra van hogy rögtön 500ról indul vagy valahogy így! Mi lehet a gond?
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W