22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ZaJanga
    ÉN ÓVA INTEK MINDENKIT A UPC-CHELLO-TÓL!

Nagyon megbántam,h átszerződtem és bekajáltam a mézes madzagot!
    Mondták:
    korlátlan
    nagy sávszél
    nincs forgalom megkötés
    bla bla

Helyette korlátozzák a P2P forgalmat
    van letöltési korlát még ha kitolták havi 250gb-ra is
    nagy sávszél....fogjuk rá....

Tegnap vitáztam az ügyfélszolgálattal és még nekik áll feljebb. Mi az hogy cenzúrázzák te mit csinálj az előfizetéseddel! Hol vagyunk Kínában?
    Majdhogynem fenyegetőzött mert szólni mertem. Közben kiderült,h azért van P2P korlát mert szar a rendszerük és nem bírja el a nagy forgalmat. Szal nagyot akar a szarka nem bírja el a .......
    Eddig a uTorrent kicselezte őket a titkosítás opcióval de már az sem működik. Viszont kimondott oldalak P2P-s hálózatát szűrik mert más gyengébb oldalaknál megy fullba a letöltés csak ugye ott gyenge a felhozatal.

Szóval NE SZERZŐDJETEK CHELLORA!!!
    Átverés!
    (szegény Badár meg Szőke mihez adták a nevüket...)
  • Aspyrin
    Majd amikor már a környéken kiépült mindenhol :|(mint a upc-nél)
  • precision
    az lehet, de Pesten nem igazán haladnak... pl ide a 8ba szvsz nem is fognak jönni
  • tompka
    Csak így a végén beüt a menykő.Folyamatosan lassú lesz.
  • PyRex
    végtelen sávja neki sincs ^^
  • bertino
    ?!
    folyamatosan terjeszkednek, lassan miskolcon is rakás helyen elérhető (Y)
  • precision
    csak jönne már erre felé is...
    ha csak egy zsebkendőnyi területen tud szolgáltatást nyújtani akkor semmit sem ér
  • Mo.Organ
    Na el kell telnie 1 évnek mire valaki lehúzott ott is egy statisztikát, és kiszámolták, hogy ennyi előfizetőre ennyi sávszél nem elég.
    De most már késő, mert a DIGI NET oda***sz majd rendesen.
  • CzGobe
    ez reméljük, h jó hír XD
  • PíszLávJuniti
    tegnap sikerült akár a 200 K-t elérnem 100 seederrel és 8 leacherrel..
  • devilk
    thx:)
  • heyho21
    3hónap alatt max 750, de ha megközelíted akkor ugyis küldenek mail-t h vegyél vissza:)
  • heyho21
    Szia!
    Nekem is 5Mbites-em van.
    Igen kb 22:00-8:00ig megy nekem is fullon,de napközben meg egyre szarabb (ilyen max 100 néha csak 30k) és csak torrentnél mert a többi az jön ugyan úgy maxon!:(
    Max2-3 hónap és digi itt lesz úgyh upc megy a levesbe.
  • devilk
    Most modosúlt az ÁSZF- most havi 250 GB-t tölthető (3 hónapi 750gbt lehet max), vagy 3 hónapi letöltés lehet max. 250 GB-t?
  • mozesapo
    Szerinted?
  • bertino
    http://www.hwsw.hu/hirek/34889/upc_bix_chello_savszelesseg_szelessav_internet_kabelnet.html
  • nyamiag #12579
    éjfélkor már 100-zal jön

• tompka
    ennyit a korlátról! kép
    5mbites net
  • precision
    NSD? :)
  • nyamiag #12576
    torrent 30 Kb/s, más szolgáltató max sebesség

köszönöm chello
  • devilk
    Faszom kivan hogy mindent korlátoznak............
  • devilk
    Lol.
  • mozesapo
    Másik fórum.
  • devilk
    Na jó látom nem értitek a kérdést:D Freddie Mercury Tribute Concert 1992 erdekel:DDDDD

LOL
  • tompka
    nálam csak az van hogy ha torrent megy 20%al lasabb a böngészés. ennyi.
  • precision
    honnan az info?
  • mozesapo
    Viszont már dolgoznak a csomagarányos p2p korlátozáson. De, hogy mikor vezetik be, még nem tudni.
  • PyRex
    jó csak nálunk az a gáz, hogy függetlenül ki mikor mennyit tölt le, szinte minden hétköznapon 10-11-től koraestig-estig gyakorlatilag a p2p korlátozva van. És ez a gáz, kb. leszarják, hogy mit töltök, mennyit és honnan. Mindent ami p2p, korlátoznak, ráadásul emellett még a rendes net is egy fostalicska kb...
  • Blekk Síp
    Persze, lazábbnak... Eleve nem lehet már elérni ekkora forgalmat, mert olyan lazán korlátozzák a p2p-t. :D
    Tényleg sokkal jobb nekünk...
  • Mighty
    "Többször cikkeztünk már az amerikai, az ISP-k által csak „forgalom-menedzselésnek” nevezett, valójában forgalomkorlátozásról, melyet a megnövekedett P2P adatforgalom miatt vezettek be az óceánon túl. Akkor főként a Comcast lépésével foglalkoztunk, de nem ez az egyetlen Internet-szolgáltató, amelyik hasonló módszereket alkalmaz. Nemrég például a brit The Register számolt be a Virgin Media előfizetőit (kellemetlenül) érintő változtatásokról.

A vállalat a jövő év elejétől szigorú(bb) korlátozásokat vezet be felhasználói számára, melynek mértéke attól függ, hogy az adott előfizető milyen Internet-előfizetési csomagot vesz igénybe. Ideje azonban fix: minden nap délután 4 és 9 óra között érvényesíti az új feltételeket a VM, amennyiben valaki megszegi a szabályokat. Ha egyszer korlátozásra került a felhasználó, akkor azt öt órán keresztül érvényben tartja rajta a szolgáltató - ha pechjére pont 9 előtt pár perccel került kalodába hozzáférése, akkor hajnali 2-ig fog tartani.

Lássunk néhány konkrét adatot! A legolcsóbb csomag például 2-ről 1 Mbites másodpercenkénti sebességre csökken, ha a fenti időszak alatt valaki 300 MB-nál többet tölt le; és hasonló korlátozás jár 150 MB-nyi feltöltésért is. Ugyanígy 1 Mbps-ra csökken a 4 megabites másodpercenkénti letöltési sebességet kínáló csomag tempója, ha 800 MB-nál többet tölt az adott VM előfizető, és hasonló restrikciók vonatkoznak a feltöltésre is (csak itt 325 MB-os a napi - délutáni - kvóta). A legdrágább, havonta 37 fontba (nagyjából 14 ezer forintba) kerülő hozzáférés a 20 Mbps-ról 5 Mbps-ra csökken, amennyiben a felhasználó délután 3 GB-nál többet tölt le vagy 1250 MB-nál fel.

Érdekes ugyanakkor, hogy a VM-nél eddig is érvényben voltak hasonló szabályok, de 2008-ra ezeknek még szigorúbb alkalmazását ígéri az Internet-szolgáltató. Ehhez képest hazánkban a UPC Chello korlátja (három egymást követő hónapban nem haladhatja meg a forgalom átlaga a 250 GB-ot) sokkal lazábbnak tűnik. Lehet, hogy itthon is romlani fog a helyzet?"
  • Bucsek
    Veled mivan?... a Régi chellosoknak classic volt és azt váltották extremre te idiota... kérsz beutalot?
  • PyRex
    én meg szeretnék nyerni a lottón...
  • bertino
    hááát
    sztem születéskor téged is a fejedre ejtettek, már bocs

ez itt nem a piac :D
  • devilk
    Hölgyek-Urak!

Olyan torrent oldalt keresnék amin minden rajta van és faszául lehet húzni róla. THX
  • devilk
    "na a classicom van ami extreme"

Magadnál vagy?
  • Bucsek
    ja bocs. idegességemben nemirtam le infokat :D na a classicom van ami extreme... nincs terhelve de torrentről töltök. eddig még szedett onnan 1 megával most meg kutyafing.
  • Dj Faustus #12559
    "hali, megmondaná vlaaki hogy most mi a faszért (már elnézést) töltök 300 al?"
    1. Mit jelent az hogy 300? bit/s? byte/s? kibibyte/s? kilobit/s?
    Neked milyen előfizetésed van?
    Azt se feledjük el, hogy a szolgáltató által megadott sebességérték általában az átviteli sebesség maximumát érti (tehát nem az átlagsebességet).
    2. Lehet, hogy az a szerver, amiről töltesz le van terhelve.
    Vagy az is elképzelhető, hogy valamilyen program, szolgáltatás, kártevő "elhasználja" a sávszélességed.
    3. Ha a szolgáltató átjáróját, terheletlen hálózaton (ergó a te géped nem forgalmaz semmit, és nem is jön rá semmi) keresztül pingelve nagy csomagveszteséget, magas válaszidőt tapasztalsz akkor gyanakodhatsz (bár ennek van megfelelő metodikája).
    4. Mint előttem javasolták: olvasd el a szerződést (illetve az Általános Szerződési Feltételeket). Ebben le vannak írva a szolgáltatás minőségi követelményei (sebességértékek, kiesési időtartamok, stb...).
  • precision
    olvasd el a szerződést amit aláírtál, és utána sírj
  • tompka
    melyik "csomagod" van? van ilyen. :)
    nálam meg 2x volt olyan hogy 5mbit helyett 10el töltöttem :D
  • Bucsek
    hali, megmondaná vlaaki hogy most mi a faszért (már elnézést) töltök 300 al????????????????????????? Fizetem azt a kiba.......-ott csellot aztán kiszurják a szemem a szarnál is szarabb szarral...