UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Emléxem még kb 5 ve amikor még korlátlan volt a chello és 50 kb/s-l lehetett letölteni... na az elsõ idõben fullra töltöttem mindent.. de pár hónap után már nem volt olyan cuccos amit tölthetnék...
Szerintem az esetek 90%-ban ez lesz...
Bár azóta már sokat változott a net, és 100x több cucc tölthetõ le..
Nekem ma modemet cserélnek aztán meg várok pár napot addig meg türelmes leszek. Tegnap három helyre küldtem emailt hogy már hónapja használhatatlan a netem. Két válasz jött miszerint várjak májusig. Az még két hónap és már 1 hónapja "nincs" netem. Ez összesen három. A levél végén meg az volt legyek kicsit türelmes. Szerintem a kicsi már rég elmúlt.
Ha nincs itt a forumon upc-s és nem látja mit szenvedek itt össze-vissza akkor azt sem sikerült volna hivatalosan sehol elérnem, hogy kijöjjenek megnézni mi van és lecseréljék a modemet. De így ma jönnek aztán meg meglátom mi lesz.
a UPC csak versenyt tolerál velük szemben...
Egyébként éjjel kell torrentezni. Legalábbis nekem akkor jön rendesen le és fel is.
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
és ez eddig marhára nem így volt, kérdeztem haverokat és nekik is!
szal totál szívás xDDDDDD
hát pedig akkor neked még odébb lesz, mire "jogosan" reklamálhatsz <#szomoru1>#szomoru1>
persze most is megteheted, de valószínûleg a "fejlesztések befejeztével megjavul" választ fogod kapni 😊
én még türelmes vagyok (ma 3-szor ment el a net, póker közben érdekes volt, mire visszajutottam, nem voltam sehol 😊), április 30 után majd meglátjuk mi történik <#vigyor0>#vigyor0>
torrenten jelenleg gyorsabban töltök fel, mint le (35/42), de érdekes módon ha korlátozom a feltöltést, lemegy vele együtt a letöltési sebesség is oO
Vivimos por ti, vence por nosotros.
lehet hogy má a mediumot meg a minimumot csinálják?😄
na nem mintha 172kB/s eddig nem lett volna mindenre elég... 😄DD
Nah ha ez a teljesítmény a köbön akkor az eredeti valahol itt lehet:
6,82/4,59 😄
Nagyon a topikhoz illik. 😄
Nálunk meg elvileg extreme van és íme a sebesség: 5021/717
Ráérek április 2. után méltatlankodni. 😄
{Debrecen}
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
Ettõl eltekintve kedvem lenne meggyújtani õket, mint a Hackerek címû filmben (ha jól emlékszem). "akár fel is gyújthatom az egész épületet"

[/url]