22959
-
#13481 nem -
#13480 "egymás követő 3 hónap átlaga nem mehet 750 gigabájt fölé"
khm, nem 250 -et akartál véletlen írni? :P -
#13479 nemártana -
#13478 bannerba kéne vörös keretben kiírni -
#13477 egymás követő 3 hónap átlaga nem mehet 750 gigabájt fölé, azaz egy hónapba tölthetsz 740-et is a következő két hónapban pedig 5 5 gigát, nem tom mit nem lehet ezen érteni el lett mondva számtalanszor -
warrior28 #13476 Azaz egymást követő 3 hónap átlaga nem lehet ennyi. -
warrior28 #13475 250gb -
Nitroko #13474 Sziasztok!
Hivatalosan (a chello szerint) mennyi az adatforgalom korlátja most?
Azaz mennyit tölthetek le hivatalosan egy hónapban?
(nem az érdekel, hogy mennyit szoktatok, és mennyivel lépitek át, hanem elvileg mennyit szabadna?)
Kösz! -
Theodoric #13473 jah, ha hazamegyek rákötöm a laptopra és meglátom azon mit virit. -
#13472 Probald meg hogy rakotod a netet mas gepre/laptopra... lehe a win fos. -
Theodoric #13471 tegnap kinomban a teljes torrentet kikapcsoltam, de utána is ilyen nyomorék maradt a weblapok betöltése. És ha tényleg a nettel van a gond és nem a géppel vagy szoftverekkel, akkor inkább másik szolgáltatónak fizetem a havi majdnem 10k-t... ellenben ilyet nem produkált debrecenben a gép torrent futása mellett sem ugyanilyen chelloval, igaz, az pár hónapja volt és azóta pestre felhoztam mindent. -
#13470 Sot, meg akkor is ha éppen feltoltes van. -
#13469 Nekem ha megy torrent letöltés akkor van ilyen, hogy iszonyat lassan, vagy be se hoz oldalakat.
Én is XIII. kerület egyébként. -
#13468 igen arra ügyelek :) -
Theodoric #13467 Ahoy, pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam a nyügömhöz kapcsolodó hozzászolást vagycsak elkerülte a figyelmemet...
Szval: Chello extreme csomagom van, tudok is tölteni padlógázzal ha kell, de a sima weboldalak vmi kegyetlen szarul jönnek be. 4x frissiteni kell legalább mire betölti rendesen és közben a legkülönfélébb dolgok történnek (404, csak bannert tölt be és leáll, stb.) külföldi és hazai weboldalak vegyesen ezt produkálják.
Vki tapasztalt hasonlót? most ez a netkapcsolat baja vagy szoftveres lehet a gond? (firefox, avast virusirtó, keiro tűzfal)
budapest XIII. kerületben asszitem nem lesz ezzel gond. -
#13466 "hát én szoktam 300ig is :S :D "
De gondolom arra azért ügyelsz, hogy 3 hónap alatt ne lépd túl a 750et. -
#13465 az is igaz, én befejeztem. -
#13464 amit csináltok = offtopik -
#13463 forum = moderált társalgás -
#13462 forum = vélemény nyilvánítás -
ladminka #13461 fórum = gumiszoba? -
#13460 hidd el, hogy még P1-ről lopott kép is olvasható.
de ha megoldódott, akkor ennyi. -
#13459 ne szóljál be, nem rád tartozik ;)
fórumon vagyunk, nem fogházban haver ;)
mellesleg ügyfélszolgálaton :P -
ladminka #13458 igazán nincs mit! -
#13457 bertino : Sajnos mivel P1-rol írók ezert nehéz lenne elolvasni mindet. Latom, csodálatos nevelésben részesültél. Hogy lehetsz ekkora köcsög? Koszi, de nem kerek a tanacsaidbol.
ladminka : sikerült úgy ahogy leirtad!! Köszönöm! -
#13455 ahelyett, hogy itt szerencsétlenkedsz, talán ennyi idő alatt magad mellé kereshettél volna egy hozzáértőt is ennyi erővel :D
engem hidegen hagy, hogy te szenvedsz... hidd el, ez a munkám is ;)
inkább tolj be egy képet vagy többet a routered konfigoldaláról és akkor talán hasznos irányba tudnánk terelni a segítségnyujtást, ahelyett, hogy nyávogsz, mint a macska. -
ladminka #13454 Chello-nál úgy kell beállítani a router-t, hogy a WAN (internet) része DHCP (vagy automatikus) legyen. Mást nem kell rajta állítani. A lényeg, hogy a MODEMET ki kell húzni a konnektorból, mielőtt a router-t rádugod, aztán ha a modem online-ba áll, utána helyezd áram alá a routert is.
Ha így sem megy, akkor írd meg, hogy milyen a router típusa. -
#13453 netszolgáltatás típusának beállítása
megnézni hogy dhcp van e, kell e, és hogy milyen címtartományra osztja ki az IP ket
portforward ha kell majd
tűzfal szabályok
gépen
szintén ip cím, tartomány, ilyesmi -
#13452 Eletem a routert , atirtam a MAC adrest (klonoltattam) es aztan reset. Mast mit kellet volna? -
#13451 A routert bekonfigoltad?
A gépeken mi van beállítva? -
#13450 Ahelyett, hogy itten hjajzozzal, simán beirhattal volna valami segítőt is... -
#13449 hjaj... -
#13448 Azt irtatok hogy ahoz hogy router fusson, at kell masolni a MAC address.Megtettem de meg sincs net... mit csinaljak? -
#13447 hát én szoktam 300ig is :S :D -
#13446 koszi!240-ig elmehetek?xd -
#13445 ja -
#13444 minden honap utolso napjaig van adatmeres?elsejen mar nullazodik? -
devilk #13443 Egyszerű: Mert még mindig ugyanolyan fos a net. -
#13442 zsír -
Zóanagyvarázsló #13441 Nekem a többes szám második személy azt mondja, hogy az "itteniekre" célzott, azt pedig akár tényként is kezelhetjük, hogy az emberek többsége inkább csak panaszkodik, mitn a tesz a probléma ellen.
Én nem tervezem, hogy írjak nekik, lévén itt a szolgáltatás jól működik (ADSL után egyenesen egy álom), nemhogy az ÁSZF-et megsértené. A megtévesztő hirdetések, csomagleírások (mármint a korlátlanságot illetően) tudtommal már jelezve lett ebből a topikból is az FVF felé.